!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΕ: Η διάλυση

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
zteo

Re: ΕΕ: Η διάλυση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ότι θα περάσει κρίση είναι βέβαιο αλλά το τέρας δεν πεθαίνει όσο έχει ακόμα λίπος(λαοί της ΕΕ) να κανιβαλισμό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
shelby
Phorum.gr user: shelby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shelby »

Έρχεται πολιτικός σεισμός: Ωμός εκβιασμός της ΕΕ στην Ιταλία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης για να αποτραπεί η πολιτική αλλαγή
https://www.bankingnews.gr/diethni/arti ... iki-allagi
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Κριση= περισσοτερη Ευρώπη, χαϊβάνια!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
shelby

Ενέργεια και πληθωρισμός «γονατίζουν» την Ευρώπη που διολισθαίνει σε ύφεση - Ο «αδύναμος κρίκος» και τα επόμενα βήματα της ΕΚΤ
https://www.bankingnews.gr/diethni/arti ... ta-tis-ekt
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πρετεντέρης έγραψε: 18 Αύγ 2022, 19:38
shelby έγραψε: 18 Αύγ 2022, 16:15 Εχω περιεργια να δω οταν διαλυθει το μορφωμα οι ευρωλαγνοι τι θα κανουν
Jango, εσύ; :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
shelby

Γερμανία: Πιέσεις για άνοιγμα του Nord Stream 2 εν μέσω ενεργειακής κρίσης - «Ο Putin μας υποβάλλει στο μαρτύριο της… στρόφιγγας»
https://www.bankingnews.gr/energeia/art ... strofiggas
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Σήμερα πήρε τ' αυτί μου από τους έγκριτους Έλληνες δημοσιογράφους ότι από Σεπτέμβριο με την ανατίμηση που υπάρχει στην ενέργεια κάποιος που πλήρωνε 45 ευρώ λογαριασμό θα πληρώνει 170. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά ανησυχώ.
Άβαταρ μέλους
shelby

Γερμανία: Αδύνατο να αποταμιεύσουν πλέον οι πολίτες – Δύσκολα τα «φέρνουν βόλτα» 6 στους 10
https://www.skai.gr/news/finance/german ... 6-stous-10
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2022, 19:32 Σήμερα πήρε τ' αυτί μου από τους έγκριτους Έλληνες δημοσιογράφους ότι από Σεπτέμβριο με την ανατίμηση που υπάρχει στην ενέργεια κάποιος που πλήρωνε 45 ευρώ λογαριασμό θα πληρώνει 170. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά ανησυχώ.
Απίστευτα πραγματα,περιμένουμε στιβαρή αντίδραση της Ούρσουλα και της ευρωπαϊκής διασκεψης :giggle:

α και μην ξεχνατε,η Ευρώπη είναι το σπίτι σας :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2022, 19:32 Σήμερα πήρε τ' αυτί μου από τους έγκριτους Έλληνες δημοσιογράφους ότι από Σεπτέμβριο με την ανατίμηση που υπάρχει στην ενέργεια κάποιος που πλήρωνε 45 ευρώ λογαριασμό θα πληρώνει 170. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά ανησυχώ.
Συνέχισε να υποστηρίζεις τον άνθρωπο που προκάλεσε το πρόβλημα κι ονομάζεται Πούτιν.
Άβαταρ μέλους
shelby

stavmanr έγραψε: 21 Αύγ 2022, 19:58
Συνέχισε να υποστηρίζεις τον άνθρωπο που προκάλεσε το πρόβλημα κι ονομάζεται Πούτιν.
Ο Πουτιν προκαλεσε το προβλημα η αγαπημενη σου πεθαμενη δυση; Και στο κατω κατω της γραφης οι Αγγλοσαξωνες δεν γουσταραν εξαρχης την ΕΕ
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

shelby έγραψε: 21 Αύγ 2022, 19:47 Γερμανία: Αδύνατο να αποταμιεύσουν πλέον οι πολίτες – Δύσκολα τα «φέρνουν βόλτα» 6 στους 10
Απ' τη μια μέρα στην άλλη; :smt005:
Άβαταρ μέλους
shelby

sharp έγραψε: 21 Αύγ 2022, 22:59
shelby έγραψε: 21 Αύγ 2022, 19:47 Γερμανία: Αδύνατο να αποταμιεύσουν πλέον οι πολίτες – Δύσκολα τα «φέρνουν βόλτα» 6 στους 10
Απ' τη μια μέρα στην άλλη; :smt005:
Ρώτα τον Σκάι δικός του είναι ο τίτλος 🤣🤣🤣
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Δεν τον υποστηρίζω και μάλιστα τώρα που σκοπεύει να κόψει κομμάτια από την Ουκρανία είμαι κάθετα αντίθετος αλλά έτερον εκάτερον. Δεν είναι δικός μας πόλεμος, δεν θα πεθάνουμε της πεινάς για την Ουκρανία.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Green Dragon έγραψε: 22 Αύγ 2022, 07:18
Δεν τον υποστηρίζω και μάλιστα τώρα που σκοπεύει να κόψει κομμάτια από την Ουκρανία είμαι κάθετα αντίθετος αλλά έτερον εκάτερον. Δεν είναι δικός μας πόλεμος, δεν θα πεθάνουμε της πεινάς για την Ουκρανία.
Μα δεν πεθαίνουμε της πείνας για την Ουκρανία.
Ούτε και τα δεινά που προκαλούνται έχουν σχέση με την Ουκρανία.
Η απόφαση για την διακοπή εμπορικών σχέσεων αερίου με τη Ρωσία προέκυψε πολύ πριν την εισβολή αυτή στην Ουκρανία. Όταν ο ψευτοτσάρος 4πλασίασε την τιμή του αερίου για να τα κονομήσει, και να προετοιμάσει την εισβολή. Η εισβολή απλά επιτάχυνε τη διαδικασία διακοπής αυτών των σχέσεων.

Ορίστε κι ένα αρθράκι του 2021 που αφορά την ειδοποίηση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας προς τη Ρωσία να πάψει να παίζει με την προσφορά και να παρέχει αέριο.
https://gr.euronews.com/2021/09/23/sta- ... iou-eurwpi

Από το 2000 ως τα τέλη του 2021, η τιμή του αερίου ανέβηκε στο ...20 πλάσιο. Και το 2022 η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. :wink
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”