για το καθε αδικημα, οι πληροφοριες που εχουμε συνηθως, ειναι απο δημοσιογραφους, και απο τη δικαιοσυνη. ναι, προφανως απο αυτες τις 2 πηγες, θα προτιμησω να εμπιστευτω τη δευτερη.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 09:05
Για να γνωρίζεις κάτι παραπάνω θα πρέπει να είσαι μπροστά στο όποιο αδίκημα. Αλλιώς η δικαιοσύνη ξέρει. Σχετικά με την υπόθεση Λιγναδη χαίρομαι που βλέπω επιτέλους ποιοι στηρίζουν αυτή την απόφαση της δικαιοσύνης. Η οποία η ίδια δικαιοσύνη τον έκρινε ένοχο για βιασμό. Ο Ασέβαστος και λοιποί δεξιοί. Ευγε νέε μου που στηρίζεις την σαπίλα από όπου και αν προέρχεται.
σε καποιες περιπτωσεις, ας πουμε ζακ, εχουμε βιντεο απο το εγκλημα. εκει προφανως καθενας θα εμπιστευτει τα ματακια του, και την κριση του.
σε αλλες, ισως να εχουμε προσωπικη πληροφορηση. να, ας πουμε για τη συγκεκριμμενη, επειδη ειναι απ του χουργιομ, παιζει σοβαρη πιθανοτητα να βρεθω μπροστα σε πληροφοριες που δεν εχουν αλλοι. και να κρινω αναλογα.
λιγναδη δεν εχω παρακολουθησει. αν κριθηκε ενοχος, ενοχος, δεν εχω λογο να διαφωνησω.
α, και απο που κι ως που δεξιος;