επειδη εχουμε πατριαρχια, μαλλον.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 22:57
Νόμιζα λες της μητέρας. Της παιδοψυχολογου ναι εννοείται. Διάβασα ότι έχει άλλες 11 ιστορίες στην πλατη της. Αν ισχύει, απορώ πως ήταν ακόμα έξω και ασκούσε επάγγελμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψεύτικη κατηγορία για ασέλγεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ψεύτικη κατηγορία για ασέλγεια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";Naida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 21:25 Καλώς το τρέχει. Έτσι πρέπει. Όταν κάποιος κατηγορείται ψευδώς μετά να κινεί θεούς και δαίμονες. Από πλευράς πολιτείας απαιτείται η αφαίρεση επιμέλειας από την μητέρα, εκτός από την φυλάκιση που θα φάει λόγω ψευδών καταγγελιών.
και απο που κι ως που πιστευουμε το δικαστηριο; ας μην ξεχναμε οτι και η παιδοψυχολογος ειναι γυναικα, οποτε αποκλειεται να λεει ψεμματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";Naida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 21:25 Καλώς το τρέχει. Έτσι πρέπει. Όταν κάποιος κατηγορείται ψευδώς μετά να κινεί θεούς και δαίμονες. Από πλευράς πολιτείας απαιτείται η αφαίρεση επιμέλειας από την μητέρα, εκτός από την φυλάκιση που θα φάει λόγω ψευδών καταγγελιών.
και απο που κι ως που πιστευουμε το δικαστηριο; ας μην ξεχναμε οτι και η παιδοψυχολογος ειναι γυναικα, οποτε αποκλειεται να λεει ψεμματα.
Kαι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη ότι η καταγγελία ήταν ψευδής αλλά εσύ επεμενες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Α την άφησαν ανενόχλητη επειδή είναι γυναίκα
Αλλά τι λέω, εσύ μην ξεχνάμε ότι έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και σίγουρα την χειροκροτάς που έκανε πάλι σωστά την δουλειά της και άφησε τον Λιγναδη ελεύθερο. Ε Ασεβαστε μου; χειροκροτάς την δικαιοσύνη που άφησε τον Λιγναδη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς. Επειδή όπως είπα έχω κριτήριο. Δεν εμπιστεύομαι τυφλά την δικαιοσύνη όπως ο Ασέβαστος και ίσως εσύ. Από όσα έχουν βγει στα μμε, η υπόθεση της Μπίκα για μένα είναι ξεκάθαρη. Για σας είναι αθώοι οι λεβεντηδεςGeorge_V έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:41Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14
μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";
Kαι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη ότι η καταγγελία ήταν ψευδής αλλά εσύ επεμενες.
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι και τον Λιγναδη η ίδια δικαιοσύνη τον έχει εκτός φυλακής. Αλλά υποθέτω στηρίζετε την κρίση της δικαιοσύνης και σε αυτή την περίπτωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
α, τωρα εμπιστευμαστε τυφλα τη δικαιοσυνη; για κατι τετοιο δεν με κατηγορουσες;Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";Naida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 21:25 Καλώς το τρέχει. Έτσι πρέπει. Όταν κάποιος κατηγορείται ψευδώς μετά να κινεί θεούς και δαίμονες. Από πλευράς πολιτείας απαιτείται η αφαίρεση επιμέλειας από την μητέρα, εκτός από την φυλάκιση που θα φάει λόγω ψευδών καταγγελιών.
να επαναλαβουμε για αλλη μια φορα, οτι εμπιστευομαι τη δικαιοσυνη, οταν δεν γνωριζω εγω κατι παραπανω.οχι τυφλα. ποτε τυφλα. το "τυφλα" ειναι δικη σου προσθηκη, απο αυτες που συνηθως ονειρευεσαι οτι εχω πει.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:43Α την άφησαν ανενόχλητη επειδή είναι γυναίκακαι τον λιγναδη γι αυτό ε;
Αλλά τι λέω, εσύ μην ξεχνάμε ότι έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και σίγουρα την χειροκροτάς που έκανε πάλι σωστά την δουλειά της και άφησε τον Λιγναδη ελεύθερο. Ε Ασεβαστε μου; χειροκροτάς την δικαιοσύνη που άφησε τον Λιγναδη;
παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να κανει μαλακια η δικαιοσυνη, αλλα πολυ μεγαλυτερη η πιθανοτητα να λεω μαλακιες εγω, οταν δεν εχω γνωσεις επι του θεματος.
απο λιγναδη δεν κατεχω ντιπ, δεν ετυχε να ασχοληθω με το θεμα. εχω μια ελαφρια αισθηση οτι ειναι μπινες και ενοχος, αλλα οχι αρκετη για να θεωρω οτι η δικαιοσυνη κανει λαθος.
Όχι αγαπητέ, μα στο είπα κιόλας. Και στο παραπάνω ποστ. Δεν εμπιστεύομαι τυφλά την δικαιοσύνη γιατί έχω κριτήριο. Βάσει πάντα όσων λέγονται στα μμε για την κάθε υπόθεση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι η δικαιοσύνη έκανε σωστά την δουλειά της.Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:52α, τωρα εμπιστευμαστε τυφλα τη δικαιοσυνη; για κατι τετοιο δεν με κατηγορουσες;Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14
μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";
Εσύ από την άλλη έχεις δηλώσει ότι εμπιστεύεσαι τυφλά την δικαιοσύνη. Remember?
Για αυτό σου λέω σε δικαίωσε άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την υπόθεση Λιγναδη. Χειροκροτάς Ασεβαστε μου την δικαιοσύνη για την υπόθεση λιγναδη; νιώθεις ικανοποιημένος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι, ποτε. το ονειρευτηκες οπως συνηθως.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 09:00
Εσύ από την άλλη έχεις δηλώσει ότι εμπιστεύεσαι τυφλά την δικαιοσύνη. Remember?
πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να βαζεις λογια στο στομα των αλλων.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ισχύει αυτό που λες για τον Ασέβαστο.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14 μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";
Για να γνωρίζεις κάτι παραπάνω θα πρέπει να είσαι μπροστά στο όποιο αδίκημα. Αλλιώς η δικαιοσύνη ξέρει. Σχετικά με την υπόθεση Λιγναδη χαίρομαι που βλέπω επιτέλους ποιοι στηρίζουν αυτή την απόφαση της δικαιοσύνης. Η οποία η ίδια δικαιοσύνη τον έκρινε ένοχο για βιασμό. Ο Ασέβαστος και λοιποί δεξιοί. Ευγε νέε μου που στηρίζεις την σαπίλα από όπου και αν προέρχεται.Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:58να επαναλαβουμε για αλλη μια φορα, οτι εμπιστευομαι τη δικαιοσυνη, οταν δεν γνωριζω εγω κατι παραπανω.οχι τυφλα. ποτε τυφλα. το "τυφλα" ειναι δικη σου προσθηκη, απο αυτες που συνηθως ονειρευεσαι οτι εχω πει.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:43Α την άφησαν ανενόχλητη επειδή είναι γυναίκακαι τον λιγναδη γι αυτό ε;
παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να κανει μαλακια η δικαιοσυνη, αλλα πολυ μεγαλυτερη η πιθανοτητα να λεω μαλακιες εγω, οταν δεν εχω γνωσεις επι του θεματος.
απο λιγναδη δεν κατεχω ντιπ, δεν ετυχε να ασχοληθω με το θεμα. εχω μια ελαφρια αισθηση οτι ειναι μπινες και ενοχος, αλλα οχι αρκετη για να θεωρω οτι η δικαιοσυνη κανει λαθος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευτυχώς ήρθες ως ομοιδεάτης του Ασέβαστου να μας πεις δεν ισχύει. Μην φας για σήμερα, έχουμε γλαροσουπα.Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2022, 09:04Δεν ισχύει αυτό που λες για τον Ασέβαστο.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14 μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για καποιο λογο φαντασιωνεται οτι ειμαι σαν τις φεμινιστριες, απο την αναποδη.Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2022, 09:04Δεν ισχύει αυτό που λες για τον Ασέβαστο.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:39Γιατί αντίθετα από σένα έχω κριτήριο και σε αυτή την περίπτωση, βάσει όσων διαβάζω στο δημοσίευμα, που το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν ψευδής η καταγγελία το εμπιστεύομαι. Εσύ που δεν έχεις κριτήριο αρκεί μόνο να είναι γυναίκα η άλλη για να φταίει, θα μπορούσες να λες το αντίθετο του σε πιστεύω αδελφή μου. "Φταις γιατί είσαι γυναίκα".Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:14 μα γιατι οχι "εγω σε πιστευω αδελφη μου";
θα ηθελε να ειμαι ετσι, ψαχνει αντιπαλους για καβγα, και οταν δεν τους βρισκει, τους κατασκευαζει.
- Green Dragon
Είναι κλασικό του φανατικού να βλέπει παντού εχθρούς, βασικά όλους έτσι τους βλέπει εκτός από τους υπόλοιπους φανατικούς της φιλοσοφίας του/της.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 09:07 Ευτυχώς ήρθες ως ομοιδεάτης του Ασέβαστου να μας πεις δεν ισχύει. Μην φας για σήμερα, έχουμε γλαροσουπα.
Και εγώ και ο Ασέβαστος είμαστε υπέρ της ισότητας αλλά εσύ μας θεωρείς στυγνούς πατριάρχες
- Green Dragon
Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2022, 09:08 για καποιο λογο φαντασιωνεται οτι ειμαι σαν τις φεμινιστριες, απο την αναποδη.
θα ηθελε να ειμαι ετσι, ψαχνει αντιπαλους για καβγα, και οταν δεν τους βρισκει, τους κατασκευαζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 1 Απαντήσεις