Εσύ έχεις δοκιμάσει να τους την πέσεις να δεις πως θα αντιδράσουν;jason0 έγραψε: 12 Αύγ 2022, 23:05Σε κάθε περιπτωση κερδισμένες βγαίνουνKotas έγραψε: 12 Αύγ 2022, 22:57ειτε αυτο, ειτε ειναι στημενα απο τις ιδιες και φεικ προφιλ τους για να δειξουν ποσο μουναρες τις θεωρουν και καλα, ειτε απλως τις τρολαρουν αφου οι προσφορες ειναι τσαμπαjason0 έγραψε: 12 Αύγ 2022, 01:17 Κάτι γνωστά μου καυλακια ανεβάζουν τώρα τελευταία στο ίνστα πόσα λεφτά τις προτεινουν καποιοι για να γίνουν οι sugar daddies τους , πχ μου έστειλε ένας ανώμαλος μνμ ότι δίνει 5000 τον μήνα για να γίνω sugar girl, αχ πού πάει αυτός ο κόσμος...
Εννοω την κόρη του απέναντι, όχι τπτ μοντέλα
Γιατί νομίζω απλά προσπαθουν να περάσουν τιμοκατάλογο
νομιζω απο τις τρεις παραπανω υποθεσεις η πιθανοτερη ειναι η δευτερη
Ξεκινάει κουβέντα ότι άλλοι πληρωνουν όσο όσο να τις έχουν, αυτονόητα εσυ πρέπει να σαι άπλας για να σε κοιτάξουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για να βγαλεις γκομενα πρεπει να χεις Πόρσε μεγαλο σπίτι και 1 εκ ευρω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για να βγαλεις γκομενα πρεπει να χεις Πόρσε μεγαλο σπίτι και 1 εκ ευρω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Οργισμένος
φεηκια μεγατονων
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όχι, αν θέλω πουτάνα βρίσκω και χωρίς πέσιμοNaida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 23:11Εσύ έχεις δοκιμάσει να τους την πέσεις να δεις πως θα αντιδράσουν;jason0 έγραψε: 12 Αύγ 2022, 23:05Σε κάθε περιπτωση κερδισμένες βγαίνουνKotas έγραψε: 12 Αύγ 2022, 22:57
ειτε αυτο, ειτε ειναι στημενα απο τις ιδιες και φεικ προφιλ τους για να δειξουν ποσο μουναρες τις θεωρουν και καλα, ειτε απλως τις τρολαρουν αφου οι προσφορες ειναι τσαμπα
νομιζω απο τις τρεις παραπανω υποθεσεις η πιθανοτερη ειναι η δευτερη
Ξεκινάει κουβέντα ότι άλλοι πληρωνουν όσο όσο να τις έχουν, αυτονόητα εσυ πρέπει να σαι άπλας για να σε κοιτάξουν
Εννοειται!
Στη πραγματικοτητα εχουν παραπανω γελιο!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- EKPLIKTIKOS
Ας ήμουν πάλι 18 κ ας είχα κ φιατακι, τυπε
πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου,ας είναι.....
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- Sid Vicious
Καθε ανθρωπος θετει τα στανταρ του και τα θελω του και κανει τις επιλογες του, δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο.
Αλλα δεν μπορει να εκφραζεται ως πλεμπ "φιλε για να βγαλεις γκομενα" και να ζηταει αυτα. Μονο και μονο για αυτο τον ξενερωτικο και πληβειακο τροπο εκφρασης θα την απεριπτα.
Αλλα δεν μπορει να εκφραζεται ως πλεμπ "φιλε για να βγαλεις γκομενα" και να ζηταει αυτα. Μονο και μονο για αυτο τον ξενερωτικο και πληβειακο τροπο εκφρασης θα την απεριπτα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
πολυ φτηνος εισαι.
εγω δεν της καθομαι για λιγοτερο απο κατοσταρικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η μικρή είναι επίδοξη gold digger. Δεν είναι πολλές αυτές.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 20:48 Δηλαδή όσοι έχουν γκόμενα εχουν Πόρσε και 1 εκ ευρώ; περίεργο, δεν έχω δει τόσες πολλές Πόρσε.
Οπότε θεωρείς ότι οι κοπέλες στην γειτονιά σου, οι οποίες είναι όμορφες και σεξι όπως μας είπες, είναι πουτανες. Χωρίς όμως να έχεις κάποια εμπειρία από αυτές. Απλά και μόνο επειδή ανέβασαν στόρι στο ινστα ότι κάποιοι προσφέρουν λεφτά για να είναι σουγκαρ ναντιζ τους και τους "κράζουν" για αυτό. Οκ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α δεν είναι πολλές; εδώ μας λένε είναι γεμάτος ο τόπος από γυναίκες που για να τις έχεις γκομενες πρέπει να είσαι πλούσιος.Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:51Η μικρή είναι επίδοξη gold digger. Δεν είναι πολλές αυτές.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2022, 20:48 Δηλαδή όσοι έχουν γκόμενα εχουν Πόρσε και 1 εκ ευρώ; περίεργο, δεν έχω δει τόσες πολλές Πόρσε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχω πει πολές φορές ότι αυτό είναι μύθος. Και μάλιστα δεν ισχύει ΟΥΤΕ για πολλές από αυτές που και καλά ψάχνουν άντρα με χρήμα και τελικά ερωτεύονται τον μπατίρη των μπατίρηδων. Είναι λίγες αυτές που όντως λειτουργούν έτσι.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2022, 08:53Α δεν είναι πολλές; εδώ μας λένε είναι γεμάτος ο τόπος από γυναίκες που για να τις έχεις γκομενες πρέπει να είσαι πλούσιος.
Η εμφάνιση ναι, μετράει, τα λεφτά όχι. Δεν λέω ότι αν έχεις δεν θα το δει σαν θετικό μία που ΗΔΗ της αρέσεις αλλά αυτό δεν είναι ούτε κακό ούτε λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 13 Αύγ 2022, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Από την πουτλερική Ρωσία οπου οι περισσότεροι άνδρες ειναι ρεμάλια μέθυσοι και δερνουνε τις γυναίκες
Η κοπέλα καλά τα λεει. Ο πρώην μάνατζερ μου/συνιδιοκτήτης της εταιρείας έχει εκατομμύρια στην τράπεζα, τεράστιο σπίτι, αλλά οδηγάει Aston Martin. 2+ χρόνια που τον ήξερα, δεν είχε σταυρώσει γκόμενα. Μάλλον το αμάξι θα φταίει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση