Nαι αλλα αυξανονται οι πιθανοτητες διαγνωσης στον ειδικο γιατρο λογω ρουτινας. Ολοι οι γιατροι εχουν μια στερεοτυπη ρουτινα που ακολουθουν. Εχουν μια σειρα συγκεκριμενων εξετασεων που γραφουν και περιμενουν απο εσενα να ακουσουν τη λεξη κλειδι που αντιστοιχει στην εξευαση. Φαντασου το σψηματικα σαν ενα πινακακι. Το πινακακι με τις εξετασεις του ειδικου ειναι μεγαλυτερο. Εγω επασχα χρονια απο φλεβικη ανεπαρκεια πριν διαγνωστει. Ο παθολογος βροντηξε το χερι του στο γραφειο και μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα. Ο φλεβολογος ομως βιοπορουσε κανοντας ντοπλερ. Κραταγε ενα στυλο πανω απι το χαρτι και περιμενε οσο του ελεγα τα συμπτωματα. Μολις ειπα τη λεξη κλειδι την εγραψε στο χαρτι. Με διεκοψε και με πηγε στο εξεταστηριο για το ντοπλερ. Αγνοησε ο,τι αλλο του ειπα μετα γιατι η δουλεια του ειχε ολοκληρωθει. Βεβαια θεραπεια δε μου εδωσε γιατι στον πουτσο του, αλλα απο εκει που οι αλλοι γιατροι με ελεγαν επι χρονια τρελο βρεθηκα με ενα χαρτι στα χερια που επιβεβαιωνε την αληθεια.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Σεπ 2018, 15:50Προσωπικά την έχω πατήσει και από ειδικούς, και μάλιστα 3 διαφορετικούς για το ίδιο πράγμα. Είχα ημικρανίες από αυτές που βλέπεις αστεράκια κανονικά, και μου είπανε ότι έχω ό,τι μπορείς να φανταστείς εκτός από ημικρανίες. Τελικά βρήκα στο ίντερνετ ολόκληρη κοινότητα από ανθρώπους που έχουν ακριβώς το ίδιο, με σκίτσα ακριβώς τα αστεράκια που βλέπω και περιγραφές ακριβώς αυτό που παθαίνω, το οποίο λέγεται απλά ημικρανία με αύρα. Σε σημείο να αναρωτιέσαι καλά ρε πστ μου αυτοί οι γιατροί γκουγκλ δεν είχανε.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 15:23Αν την εχεις πατησει απο ασχετιλες γιατρων πας κατευθειαν στον ειδικο.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Σεπ 2018, 15:16 Αφού στ'αρχίδια σας θα τους γράψετε έτσι κι αλλιώς και θα πάτε κατευθείαν εκεί που θα λέει η αυτοδιάγνωση που θα κάνετε
Σιγά μη φταρνιστεί το παιδί και δεν πάτε κατευθείαν στον παιδίατρο![]()
Κακά τα ψέμματα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά είτε σε ειδικό πας είτε σε οικογενειακό γιατρό. Άνθρωποι είναι κι αυτοί με ένα μυαλό, δεν είναι μηχανές.
Ετσι λειτουργει το συστημα.