!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία
Στον ίδιο πολιτικό χώρο, ένας ηλίθιος, ένας Ιαχωβάς και ένας φασίστας δεν ταιριάζανε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Μπορεις παντα να ψηφισεις κατευθειαν ΤσιπραScouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:52Αναλόγως ποιου οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές μου. Μέχρι τις εκλογές έχουμε καιρό για να αποφασίσω, πάντως σίγουρα η ψήφος μου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανένα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς εσύ ή οι Εγκλωβισμένοι της ΝΔ (εσένα δεν σε εντάσσω σε αυτή την κατηγορία).
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μια χαρά είναι ο Τσίπρας. Το φάγατε το παιδί.
Δεν ψηφίζω αριστερούς ή απατεώνες από άποψη. Αν όλοι σκέφτονταν και ψήφιζαν όλοι όπως εγώ, η Ελλάδα δεν θα ήταν σήμερα στα χάλια που είναι.under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:48Μπορεις παντα να ψηφισεις κατευθειαν ΤσιπραScouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:52Αναλόγως ποιου οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές μου. Μέχρι τις εκλογές έχουμε καιρό για να αποφασίσω, πάντως σίγουρα η ψήφος μου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανένα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς εσύ ή οι Εγκλωβισμένοι της ΝΔ (εσένα δεν σε εντάσσω σε αυτή την κατηγορία).under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:21
Θα ακολουθησεις Μπογδανο ή εισαι εγκλωβισμενος κρυφογαλαζαιος του Τζημερου ;
Πως τα φερνει η ζωη ε ;![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.Scouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:51 Αν όλοι σκέφτονταν και ψήφιζαν όλοι όπως εγώ, η Ελλάδα δεν θα ήταν σήμερα στα χάλια που είναι.
Κατι που σημαινει οτι θελει απο τους Ελληνες να κανουν αυτο που θα κανεις κι εσυ.
Για να μην ειναι η Ελλαδα στα σημερινα χαλια το λεει.
Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι για το εσωτερικό της χώρας μια τέτοια δήλωση θα ενισχύσει τον Μητσοτάκη. Άρα ο Ερντογάν θέλει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και όλοι μπορούμε να φανταστούμε γιατί.under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
Κατι που σημαινει οτι θελει απο τους Ελληνες να κανουν αυτο που θα κανεις κι εσυ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει!
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Μπορεί να ισχύει αυτό, μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο άντερ, μπορεί να μην ισχύει τίποτα από τα δύο και ο Ερντογάν απλώς να κάνει ΨΕΠ με στόχο να ενισχύσει την εσωτερική φαγωμάρα στην Ελλάδα (το πιο πιθανό για εμένα). Επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν, το λογικό θα ήταν τέτοιες δηλώσεις να αντιμετωπίζονται από κάθε στοιχειωδώς νοήμονα ως μη γενόμενες, δηλαδή να μην γίνεται καν συζήτηση γύρω από αυτές. Βλέπεις όμως ότι κάποιοι είτε δεν είναι καν στοιχειωδώς νοήμονες, είτε είναι πρόθυμοι να παίξουν το παιχνίδι του Ερντογάν, απλώς για να σκοράρουν (με το νου τους μόνο) μερικούς πολιτικούς πόντους.Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:07Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι για το εσωτερικό της χώρας μια τέτοια δήλωση θα ενισχύσει τον Μητσοτάκη. Άρα ο Ερντογάν θέλει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και όλοι μπορούμε να φανταστούμε γιατί.under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
αν σε πληρώνουν γι αυτές τις μαλακίες τους έχεις πιάσει πολύ κορόιδο.δεν ξέρω κατά πόσο είναι και νόμιμο δλδ αυτό το πράμαunder έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
Γιατι πηρε Ραφαλ και αφησε την Τουρκια να αλωνιζει.Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:07Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι για το εσωτερικό της χώρας μια τέτοια δήλωση θα ενισχύσει τον Μητσοτάκη. Άρα ο Ερντογάν θέλει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και όλοι μπορούμε να φανταστούμε γιατί.under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
- taxalata xalasa
ποιος ειναι ο γιαχωβας;Крaсная армия έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:57 Στον ίδιο πολιτικό χώρο, ένας ηλίθιος, ένας Ιαχωβάς και ένας φασίστας δεν ταιριάζανε.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
κλεβει απ το παγκαρι... ντροπη.... απατρις-αθρησκος-ανοικοςnowhere έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:16αν σε πληρώνουν γι αυτές τις μαλακίες τους έχεις πιάσει πολύ κορόιδο.δεν ξέρω κατά πόσο είναι και νόμιμο δλδ αυτό το πράμαunder έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
- taxalata xalasa
Εμενα μ αρεσει ο Alejos γιατι ειναι παιδι που θα του δωσεις και μια φαπα αμα κανει μια μαλακια και θα το καταλαβει....
δεν το παιζει αμαλακιστος... παταει γη... δεν ειναι πετουμενο πτηνο... ξερει οτι θα φαει πολλες φαπες αμα κανει μαλακιες...
ειναι μια καποια πιεση και αυτη για να ειναι σοβαρος αν του δωθει ξανα ευκαιρια να ξεπλυνει το παρελθον με ικανοποιηση των αναγκων του σημερα. μπορει ;
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ο Θάνος.taxalata xalasa έγραψε: 10 Αύγ 2022, 21:23ποιος ειναι ο γιαχωβας;Крaсная армия έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:57 Στον ίδιο πολιτικό χώρο, ένας ηλίθιος, ένας Ιαχωβάς και ένας φασίστας δεν ταιριάζανε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- taxalata xalasa
ηταν μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας μανδραχαλος σταβλαρχης, ενας καντηλανάφτης ψαλτης και ενας μπουφος της αυλης.
ηρθε μια σουσουραδα και ξελογιασε τον μπουφο της αυλης και ζηλεψανε οι, μανδραχαλος σταβλαρχης και καντηλανάφτης ψαλτης και ειπαν στον μπουφος της αυλης.
ξου ρε...! παρτην σουσουραδασού και τραβατε σε αλλο σταβλο να σταβλιάσεται...
και εζησαν αυτοι με πονο και εμεις με γελιο....
ηρθε μια σουσουραδα και ξελογιασε τον μπουφο της αυλης και ζηλεψανε οι, μανδραχαλος σταβλαρχης και καντηλανάφτης ψαλτης και ειπαν στον μπουφος της αυλης.
ξου ρε...! παρτην σουσουραδασού και τραβατε σε αλλο σταβλο να σταβλιάσεται...
και εζησαν αυτοι με πονο και εμεις με γελιο....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 188 Απαντήσεις