!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Re: Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Στον ίδιο πολιτικό χώρο, ένας ηλίθιος, ένας Ιαχωβάς και ένας φασίστας δεν ταιριάζανε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Scouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:52
under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:21
Scouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:08
Όπως ο Μπογδάνος. Ε;
Θα ακολουθησεις Μπογδανο ή εισαι εγκλωβισμενος κρυφογαλαζαιος του Τζημερου ;

Πως τα φερνει η ζωη ε ; :smt023
Αναλόγως ποιου οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές μου. Μέχρι τις εκλογές έχουμε καιρό για να αποφασίσω, πάντως σίγουρα η ψήφος μου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανένα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς εσύ ή οι Εγκλωβισμένοι της ΝΔ (εσένα δεν σε εντάσσω σε αυτή την κατηγορία).
Μπορεις παντα να ψηφισεις κατευθειαν Τσιπρα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Μια χαρά είναι ο Τσίπρας. Το φάγατε το παιδί.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:48
Scouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:52
under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:21

Θα ακολουθησεις Μπογδανο ή εισαι εγκλωβισμενος κρυφογαλαζαιος του Τζημερου ;

Πως τα φερνει η ζωη ε ; :smt023
Αναλόγως ποιου οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές μου. Μέχρι τις εκλογές έχουμε καιρό για να αποφασίσω, πάντως σίγουρα η ψήφος μου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανένα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς εσύ ή οι Εγκλωβισμένοι της ΝΔ (εσένα δεν σε εντάσσω σε αυτή την κατηγορία).
Μπορεις παντα να ψηφισεις κατευθειαν Τσιπρα
Δεν ψηφίζω αριστερούς ή απατεώνες από άποψη. Αν όλοι σκέφτονταν και ψήφιζαν όλοι όπως εγώ, η Ελλάδα δεν θα ήταν σήμερα στα χάλια που είναι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
under

Scouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:51 Αν όλοι σκέφτονταν και ψήφιζαν όλοι όπως εγώ, η Ελλάδα δεν θα ήταν σήμερα στα χάλια που είναι.
Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
Κατι που σημαινει οτι θελει απο τους Ελληνες να κανουν αυτο που θα κανεις κι εσυ.
Για να μην ειναι η Ελλαδα στα σημερινα χαλια το λεει.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
Κατι που σημαινει οτι θελει απο τους Ελληνες να κανουν αυτο που θα κανεις κι εσυ.
Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι για το εσωτερικό της χώρας μια τέτοια δήλωση θα ενισχύσει τον Μητσοτάκη. Άρα ο Ερντογάν θέλει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και όλοι μπορούμε να φανταστούμε γιατί.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει!
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:07
under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:57 Εγω απλως υπενθυμιζω οτι ο Ερντογαν ζητησε απο τον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη.
Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι για το εσωτερικό της χώρας μια τέτοια δήλωση θα ενισχύσει τον Μητσοτάκη. Άρα ο Ερντογάν θέλει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και όλοι μπορούμε να φανταστούμε γιατί.
Μπορεί να ισχύει αυτό, μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο άντερ, μπορεί να μην ισχύει τίποτα από τα δύο και ο Ερντογάν απλώς να κάνει ΨΕΠ με στόχο να ενισχύσει την εσωτερική φαγωμάρα στην Ελλάδα (το πιο πιθανό για εμένα). Επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν, το λογικό θα ήταν τέτοιες δηλώσεις να αντιμετωπίζονται από κάθε στοιχειωδώς νοήμονα ως μη γενόμενες, δηλαδή να μην γίνεται καν συζήτηση γύρω από αυτές. Βλέπεις όμως ότι κάποιοι είτε δεν είναι καν στοιχειωδώς νοήμονες, είτε είναι πρόθυμοι να παίξουν το παιχνίδι του Ερντογάν, απλώς για να σκοράρουν (με το νου τους μόνο) μερικούς πολιτικούς πόντους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αν σε πληρώνουν γι αυτές τις μαλακίες τους έχεις πιάσει πολύ κορόιδο.δεν ξέρω κατά πόσο είναι και νόμιμο δλδ αυτό το πράμα
Άβαταρ μέλους
under

Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:07
Γιατι πηρε Ραφαλ και αφησε την Τουρκια να αλωνιζει. :lol:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Крaсная армия έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:57 Στον ίδιο πολιτικό χώρο, ένας ηλίθιος, ένας Ιαχωβάς και ένας φασίστας δεν ταιριάζανε.
ποιος ειναι ο γιαχωβας;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:16
αν σε πληρώνουν γι αυτές τις μαλακίες τους έχεις πιάσει πολύ κορόιδο.δεν ξέρω κατά πόσο είναι και νόμιμο δλδ αυτό το πράμα
κλεβει απ το παγκαρι... ντροπη.... απατρις-αθρησκος-ανοικος
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:50 Μια χαρά είναι ο Τσίπρας. Το φάγατε το παιδί.
Εμενα μ αρεσει ο Alejos γιατι ειναι παιδι που θα του δωσεις και μια φαπα αμα κανει μια μαλακια και θα το καταλαβει.... :smt005:

δεν το παιζει αμαλακιστος... παταει γη... δεν ειναι πετουμενο πτηνο... ξερει οτι θα φαει πολλες φαπες αμα κανει μαλακιες... :8)

ειναι μια καποια πιεση και αυτη για να ειναι σοβαρος αν του δωθει ξανα ευκαιρια να ξεπλυνει το παρελθον με ικανοποιηση των αναγκων του σημερα. μπορει ; :102:
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

taxalata xalasa έγραψε: 10 Αύγ 2022, 21:23
Крaсная армия έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:57 Στον ίδιο πολιτικό χώρο, ένας ηλίθιος, ένας Ιαχωβάς και ένας φασίστας δεν ταιριάζανε.
ποιος ειναι ο γιαχωβας;
Ο Θάνος.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

ηταν μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας μανδραχαλος σταβλαρχης, ενας καντηλανάφτης ψαλτης και ενας μπουφος της αυλης.

ηρθε μια σουσουραδα και ξελογιασε τον μπουφο της αυλης και ζηλεψανε οι, μανδραχαλος σταβλαρχης και καντηλανάφτης ψαλτης και ειπαν στον μπουφος της αυλης.

ξου ρε...! παρτην σουσουραδασού και τραβατε σε αλλο σταβλο να σταβλιάσεται...

και εζησαν αυτοι με πονο και εμεις με γελιο....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”