Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:39
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ένα κουτί με ένα βιβλίο που υπογράφεις έχει μόνο. Αν εκεί θες να γράψεις κάτι για τον δια δικαίωμά σου.
Η κορυφή είναι αυτή (λίγο πιο αριστερά):
IMG_6196.jpg
ετσι ειχα ακουσει μια φορα σε καποια εκπομπη του αδωνη γεωργιαδη.
ρε τον μπαγασα.......
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:09
Οπωσδήποτε πρέπει να κοιμηθείς σε καταφύγιο ή να στήσεις σκηνή στο οροπέδιο των μουσών όπως κάνουν πολλοί. Εκεί προτείνεται σίγουρα στρώμα και ζεστός υπνόσακος. Το βράδυ στην κορυφή όμως είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη.
Όταν ανεβείς ελαφρύς δεν είναι τόσο δύσκολο και οι ώρες με μια ταχύτητα (αργή) 22 χλμ/ώρα σε κατεβάζουν σε 8 ώρες περίπου. Εγώ έκανα τον κύκλο γιατί ανέβηκα από πριόνια και κατέβηκα πετροστρούγγα κι έκανα μαζί με μια στάση για μακαρονάδα, 10 ώρες. Υπόψιν ότι το σημείο της κακιάς σκάλας είναι αναρρίχηση και χρειάζεσαι εκεί μόνο καμιά ώρα.
Θέλω να πιστευω εννοείς 22 λεπτά/χλμ αλλιώς να νιώσω άσχημα
Εγώ συνήθως ανεβαίνω με ορειβατική ομάδα οπότε δεν "τρέχω" όσο θελω, αλλά ακολουθώ τον ρυθμο. Πριόνια και καταφύγια Αγαπητός και το Αποστολίδης από την άλλη, τα ξέρω. Πετρόστρουγγα να σου πω δεν έχω πάει ποτέ, επιστροφή με κατάβαση απο αποστολίδης-σκουρτα-ανάθεμα-γκορτσιά το θυμάμαι και πονάνε τα γόνατά μου τώρα με τη σκεψη χαχα. Θέλω κάποια στιγμή να πάω και από Σχολειό και Κακόσκαλα για την εμπειρία και από εκεί
Ναι 22 λεπτά στο χλμ ήθελα να πω. Εγώ ανεβαίνω 2-3 φορές το χρόνο. Δεν το βαριέμαι ποτέ.