!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλυμπος
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όλυμπος
Μετά από μια εξαντλητική ημερήσια εξόρμηση στην κορυφή του Ολύμπου ανεβάζω αυτό το βίντεο για να θαυμάσετε και να υποταχθείτε στη μεγαλοπρέπεια του βουνού.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Όλυμπος
Με κινητό.
ειναι αληθεια οτι στην κορυφη του εχει βωμο του Διος;; ανεβασε μας φωτογραφιες
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ένα κουτί με ένα βιβλίο που υπογράφεις έχει μόνο. Αν εκεί θες να γράψεις κάτι για τον δια δικαίωμά σου.
Η κορυφή είναι αυτή (λίγο πιο αριστερά):
Η κορυφή είναι αυτή (λίγο πιο αριστερά):
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 29 Σεπ 2018, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Μια μερα ρε θηρίο και κορυφή!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Αύγ 2018, 19:13 Μετά από μια εξαντλητική ημερήσια εξόρμηση στην κορυφή του Ολύμπου
απο λούκι ή κακόσκαλα;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε βλεπω το Δια πουθενα. Που να χει παει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και την Ηρα αεροσυνοδο εκτος απο τον Δια φανταρο.deCaritaine έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:46Πήγαινε να ανέβεις τον Μύτικα και κυρίως να κατέβεις από το λούκι και θα δεις και τον Δία φανταρο![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ανέβηκα από κακιά σκάλα αλλά κατέβηκα από λούκι.deCaritaine έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:41Μια μερα ρε θηρίο και κορυφή!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Αύγ 2018, 19:13 Μετά από μια εξαντλητική ημερήσια εξόρμηση στην κορυφή του Ολύμπου![]()
απο λούκι ή κακόσκαλα;
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Είσαι απο Βόρεια Ελλάδα να υποθέσω. Εμείς οι Νότιοι αναγκαστικά θα πρέπει να κοιμηθούμε σε ένα καταφύγιο το βράδυ γιατι ξεκινάμε αργά, αλλά και πάλι να κάνεις 20+ χλμ με +/-2000μ υψομετρική σε 10-15 ώρες είναι πολύ ζόρικο. Μπράβο!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:52Ανέβηκα από κακιά σκάλα αλλά κατέβηκα από λούκι.deCaritaine έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:41Μια μερα ρε θηρίο και κορυφή!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Αύγ 2018, 19:13 Μετά από μια εξαντλητική ημερήσια εξόρμηση στην κορυφή του Ολύμπου![]()
απο λούκι ή κακόσκαλα;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Οπωσδήποτε πρέπει να κοιμηθείς σε καταφύγιο ή να στήσεις σκηνή στο οροπέδιο των μουσών όπως κάνουν πολλοί. Εκεί προτείνεται σίγουρα στρώμα και ζεστός υπνόσακος. Το βράδυ στην κορυφή όμως είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη.
Όταν ανεβείς ελαφρύς δεν είναι τόσο δύσκολο και οι ώρες με μια ταχύτητα (αργή) 22 χλμ/ώρα σε κατεβάζουν σε 8 ώρες περίπου. Εγώ έκανα τον κύκλο γιατί ανέβηκα από πριόνια και κατέβηκα πετροστρούγγα κι έκανα μαζί με μια στάση για μακαρονάδα, 10 ώρες. Υπόψιν ότι το σημείο της κακιάς σκάλας είναι αναρρίχηση και χρειάζεσαι εκεί μόνο καμιά ώρα.
Όταν ανεβείς ελαφρύς δεν είναι τόσο δύσκολο και οι ώρες με μια ταχύτητα (αργή) 22 χλμ/ώρα σε κατεβάζουν σε 8 ώρες περίπου. Εγώ έκανα τον κύκλο γιατί ανέβηκα από πριόνια και κατέβηκα πετροστρούγγα κι έκανα μαζί με μια στάση για μακαρονάδα, 10 ώρες. Υπόψιν ότι το σημείο της κακιάς σκάλας είναι αναρρίχηση και χρειάζεσαι εκεί μόνο καμιά ώρα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ωραίο. Έχει σε κάποιο σημείο του βίντεο θέα από την κορυφή βράδυ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Θέλω να πιστευω εννοείς 22 λεπτά/χλμ αλλιώς να νιώσω άσχημαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:09 Οπωσδήποτε πρέπει να κοιμηθείς σε καταφύγιο ή να στήσεις σκηνή στο οροπέδιο των μουσών όπως κάνουν πολλοί. Εκεί προτείνεται σίγουρα στρώμα και ζεστός υπνόσακος. Το βράδυ στην κορυφή όμως είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη.
Εγώ συνήθως ανεβαίνω με ορειβατική ομάδα οπότε δεν "τρέχω" όσο θελω, αλλά ακολουθώ τον ρυθμο. Πριόνια και καταφύγια Αγαπητός και το Αποστολίδης από την άλλη, τα ξέρω. Πετρόστρουγγα να σου πω δεν έχω πάει ποτέ, επιστροφή με κατάβαση απο αποστολίδης-σκουρτα-ανάθεμα-γκορτσιά το θυμάμαι και πονάνε τα γόνατά μου τώρα με τη σκεψη χαχα. Θέλω κάποια στιγμή να πάω και από Σχολειό και Κακόσκαλα για την εμπειρία και από εκεί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση