Οταν δεν διαβαζεις αυτα
Spoiler
Έτσι να παραμείνει με σοβαρούς ριθμους
Και καλό πρόσωπο
Store Sales Advisor (Πρώην Υπάλληλος) – Αθήνα, Αττική – 21 Μαΐου 2018
Εξαιρετική Συνεργασία με προϊσταμένους και συναδέλφους.
Απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.
Επαγγελματική σταθερότητα.
Βασικός Μισθός.
Πολυ καλη δουλεια, ευχαριστο κλιμα. Πηρα πολλες γνωσεις
Από τους καλύτερους εργοδότες που είχα. Όλοι οι συνάδελφοι φιλικοί ο ένας προς τον άλλον και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.
Το να δουλέψω για τη vodafone, τη στιγμή που εισήγαγε στην αγορά το ρόλο του Internet Specialsit που ακολούθησα με τη σειρά μου ήταν μία πολύ σημαντική ευκαιρία.
Άριστο περιβάλλον εργασίας και καλές παροχές. Συνεχής εκπαίδευση. Διαρκής μεταβολή της κατεύθυνσης της εταιρίας και των στόχων. Απαίτηση προσαρμοστικότητας.
Περιβαλλον με δυνατοτητα εξελιξης ομαδικο πνευμα παραγωγικοι στοχοι
Ένα από τα σημαντικά εφόδια που μου έδωσε η εργασιακή μου εμπειρία στη vodafone είναι η διαχείριση παραπόνων.
Καθημερινή επαφή με κόσμο,χρήση υπολογιστή ,μαθαίνεις να είσαι ευγενικός και εξυπηρετικός με τον κόσμο
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (Πρώην Υπάλληλος) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ – 21 Αυγούστου 2017
Υπάρχει συνεχείς εκπαίδευση για τους πωλητές καθώς και για τα υπόλοιπα κομμάτια που απαρτίζουν ένα κατάστημα.
Ήταν ένα πολύ καλό σχολείο που με βοήθησε να δω τον εαυτό μου να εργάζεται σε ένα περιβάλλον που απαιτεί συνεχείς προσήλωση στον στόχο καθώς και ευελιξία για να μπορείς να προσαρμόζεσαι σε νέα δεδομένα , νέες υπηρεσίες και νέες προτεραιότητες
Απαιτητικη εργασια με πολυ εκπαιδευση ,ατομικη αλλα και ομαδικη εργασια .Καλες αποδοχες και benefits .
Γνωρισα κ συνεργαστηκα με πραγματικα αξιους ανθρωπους.Εκλεισε ενας κυκλος 10 ετων εχοντας κρατησει μονο καλα πραγματα
Το εργασιακό κλίμα είναι πολύ παραγωγικό και υπάρχει σαφής διάθεση συνεργασίας και βοήθειας μεταξύ των συναδέλφων
Περιβάλλον εργασίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής.
Θα ηθελα πολυ γρηγιρα να εξεκιχθω στη vodafone ειτε ελλαδα η εξωτερικο
Αρκετά καλό περιβάλλον και πολυ καλή ομάδα.
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Εξαιρετικο περιβαλλον με κινητρα στην επιτευξη ζητουμενων στοχων
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΧΩΝ
και διαβαζεις αυτο
Στη vodafone της Ελευσίνας το έχουν 2 πουτανες μια μάνα κ.μια κόρη οι οποίες είναι άσχετες δεν πατάνε στο μαγαζί ποτέ είναι άχρηστες άσχετες κ έρχονται μόνο κ μόνο να εισπράττουν λεφτα. Βρίζουν κ απειλούν τους υπαλληλους με απόλυση .