!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:27
https://gr.indeed.com/cmp/Vodafone/reviews

Αλλα γράφουν εδώ

Οταν δεν διαβαζεις αυτα
Spoiler
Έτσι να παραμείνει με σοβαρούς ριθμους
Και καλό πρόσωπο

Store Sales Advisor (Πρώην Υπάλληλος) – Αθήνα, Αττική – 21 Μαΐου 2018
Εξαιρετική Συνεργασία με προϊσταμένους και συναδέλφους.
Απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.
Επαγγελματική σταθερότητα.
Βασικός Μισθός.
Πολυ καλη δουλεια, ευχαριστο κλιμα. Πηρα πολλες γνωσεις
Από τους καλύτερους εργοδότες που είχα. Όλοι οι συνάδελφοι φιλικοί ο ένας προς τον άλλον και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.
Το να δουλέψω για τη vodafone, τη στιγμή που εισήγαγε στην αγορά το ρόλο του Internet Specialsit που ακολούθησα με τη σειρά μου ήταν μία πολύ σημαντική ευκαιρία.
Άριστο περιβάλλον εργασίας και καλές παροχές. Συνεχής εκπαίδευση. Διαρκής μεταβολή της κατεύθυνσης της εταιρίας και των στόχων. Απαίτηση προσαρμοστικότητας.
Περιβαλλον με δυνατοτητα εξελιξης ομαδικο πνευμα παραγωγικοι στοχοι
Ένα από τα σημαντικά εφόδια που μου έδωσε η εργασιακή μου εμπειρία στη vodafone είναι η διαχείριση παραπόνων.
Καθημερινή επαφή με κόσμο,χρήση υπολογιστή ,μαθαίνεις να είσαι ευγενικός και εξυπηρετικός με τον κόσμο
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (Πρώην Υπάλληλος) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ – 21 Αυγούστου 2017
Υπάρχει συνεχείς εκπαίδευση για τους πωλητές καθώς και για τα υπόλοιπα κομμάτια που απαρτίζουν ένα κατάστημα.
Ήταν ένα πολύ καλό σχολείο που με βοήθησε να δω τον εαυτό μου να εργάζεται σε ένα περιβάλλον που απαιτεί συνεχείς προσήλωση στον στόχο καθώς και ευελιξία για να μπορείς να προσαρμόζεσαι σε νέα δεδομένα , νέες υπηρεσίες και νέες προτεραιότητες
Απαιτητικη εργασια με πολυ εκπαιδευση ,ατομικη αλλα και ομαδικη εργασια .Καλες αποδοχες και benefits .
Γνωρισα κ συνεργαστηκα με πραγματικα αξιους ανθρωπους.Εκλεισε ενας κυκλος 10 ετων εχοντας κρατησει μονο καλα πραγματα
Το εργασιακό κλίμα είναι πολύ παραγωγικό και υπάρχει σαφής διάθεση συνεργασίας και βοήθειας μεταξύ των συναδέλφων
Περιβάλλον εργασίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής.
Θα ηθελα πολυ γρηγιρα να εξεκιχθω στη vodafone ειτε ελλαδα η εξωτερικο
Αρκετά καλό περιβάλλον και πολυ καλή ομάδα.
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Εξαιρετικο περιβαλλον με κινητρα στην επιτευξη ζητουμενων στοχων
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΧΩΝ

και διαβαζεις αυτο
Στη vodafone της Ελευσίνας το έχουν 2 πουτανες μια μάνα κ.μια κόρη οι οποίες είναι άσχετες δεν πατάνε στο μαγαζί ποτέ είναι άχρηστες άσχετες κ έρχονται μόνο κ μόνο να εισπράττουν λεφτα. Βρίζουν κ απειλούν τους υπαλληλους με απόλυση .
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:10
Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:39 Ψάχνουν να βρουν αβουλους εργαζόμενους χωρίς απαιτήσεις
να πω οτι μισθο + μπονους που να ειναι κατω απο χιλιαρικο, πρεπει να εχει λιγοτερο απο 10% των εργαζομενων. την ωρα που ο βασικος ειναι 500.
:sal9:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

plouf έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:43
Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Ναιδα είσαι ηλεκτρονικός και τεχνικός δικτύων?Εργαστηκες και σε επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών?

Όχι δεν ήμουν σε τεχνικό τμήμα. Σ

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Nα κλεισουν vodafone cosmote wind
Ειμαι καλος στο να στελνω σηματα καπνου, θα βρω δουλεια απευθειας
Μπραβο kosti συνεχισε γερα
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:07
Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:46 Για το Πλαίσιο έχεις ίδια άποψη;
Toν ηπιες στο θεμα της Vodafone απο μαρτυρια" αντιμνημονιακης δεν ειμαι συριζα αλλα" και ειπες να το γυριζεις στο plaisio;
Και αντιμνημονιακή και συριζαία δε γίνεται.Διάλεξε μια ταμπελίτσα να μου κολλήσεις. Επίσης είπα τι ίσχυε όσο ήμουν εγώ εκεί. Τώρα δε ξέρω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αντιμνημονιακη και "δεν ειμαι Συριζα αλλα κολλαει μια χαρα" ασε που μεγαλο ποσοστο Συριζαιων θεωρουν τους εαυτους τους ακομη αντιμνημονιακους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 29 Σεπ 2018, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μόνο ο Γιώργης έχει σχολιάσει για το θέμα του ωραρίου πάντως.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:35
Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:39 Ψάχνουν να βρουν αβουλους εργαζόμενους χωρίς απαιτήσεις
να πω οτι μισθο + μπονους που να ειναι κατω απο χιλιαρικο, πρεπει να εχει λιγοτερο απο 10% των εργαζομενων. την ωρα που ο βασικος ειναι 500.
ποσο ειναι ο μικροτερος μισθος που μπορει να παιρνει καποιος; υπαρχει εργαζομενος με τον βασικο; στη βοντα ετσι, οχι σε εξωτερικους συνεργατες κλπ. εναν πιτσιρικο που εστειλα καποτε του δωσαν 750+μπονους με το καλημερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Naida ησουν μοντελο προωθησης προιοντων?
Μιλαω για εκεινες τις γκομεναρες με τα μινι.
Χαιρω πολυ που ησουν ευχαριστημενη. Το προβλημα το εχουν οι αλλες, οι νορμαλ κοπελες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:11
Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:35
ποσο ειναι ο μικροτερος μισθος που μπορει να παιρνει καποιος; υπαρχει εργαζομενος με τον βασικο; στη βοντα ετσι, οχι σε εξωτερικους συνεργατες κλπ. εναν πιτσιρικο που εστειλα καποτε του δωσαν 750+μπονους με το καλημερα.

Αν το κάποτε ήταν πριν 10 χρόνια.
Όσοι προσλαμβάνονται με το βασικό και ότι δικαιούνται από το νόμο παίρνουν. Η vodafone δεν κάνει πλέον προσλήψεις σαν vodafone. Κάνει μέσω εταιριών ανθρώπινου δυναμικού. Όχι μόνο η vodafone όλες οι εταιρίες σχεδόν.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Daje έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:13 Naida ησουν μοντελο προωθησης προιοντων?
Μιλαω για εκεινες τις γκομεναρες με τα μινι.
Χαιρω πολυ που ησουν ευχαριστημενη. Το προβλημα το εχουν οι αλλες, οι νορμαλ κοπελες.

Οι διαστάσεις μου δε κάνουν για μονδέλο :102: αλλά και να έκαναν δε θα μ' άρεσε να έχω αυτό τον ρόλο σε μια δουλειά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:03 Αντιμνημονιακη και "δεν ειμαι Συριζα αλλα κλλαει μια χαρα" ασε που μεγαλο ποσοστο Συριζαιων θεωρουν το9υς εαυτπυς τους ακομη αντιμνημονιακους
Κολλάει ή κλαίει;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:15
Αν το κάποτε ήταν πριν 10 χρόνια.
Όσοι προσλαμβάνονται με το βασικό και ότι δικαιούνται από το νόμο παίρνουν. Η vodafone δεν κάνει πλέον προσλήψεις σαν vodafone. Κάνει μέσω εταιριών ανθρώπινου δυναμικού. Όχι μόνο η vodafone όλες οι εταιρίες σχεδόν.
θαταν 7 χρονια, περιπου. οκ. θα μαθω, το μεσημερι, ακριβως τι παιζει με τους σημερινους μισθους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

υπαρχει ακομα 8ωρο???

από το 2010 οι επιχειρήσεις ειχαν αρχισει τα 10ωρα 12ωρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”