!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι μπίρες των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας .
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Οι μπίρες των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας .
Ο νηματοθέτης ζήλεψε τον ρόλο των κύπριων: ο ρουφιάνος, συγγνώμη ο παρατηρητής της γειτονίας.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tin-kupro/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tin-kupro/
- Υδράργυρος
Ουτε να λουφαρει λιγο δε μπορει κανεις. Οι ρουφιανοι καραδοκουν
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.Von Mackensen έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:43deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:36 Μπορεί κάποιος να βρει στο ιντερνετ και να ποστάρει φωτογραφία αστυνομικων σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου εν ώρα υπηρεσίας -περιπολίας δηλαδή- να σαχλαμαρίζουν μεταξυ τους δημοσίως, να μιλάνε με την γκόμενα στο κινητό, να τρώνε το κολατσιό τους, να ρουφάνε το φρέντο τους και τα υπόλοιπα κεκτημένα των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας;
Πειραζει που δεν ειναι φρεντο?
- Cecily Anne
Αφού μετά θα παρελάσει το μέσο να κόψει την κλήση και θα φάνε και κραξίδι, γιατί να μπαίνουν στον κόπο;deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:58 Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η "ανευ" εχει ανοικτη γαλαζια ετικετα. Ξηλωμα και συγχαρητηρια σε οποιον το εδωσε στην δημοσιοτητα. Οι νομοι να ισχυουν για ολους!Maspoli έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:09Κ που ξερεις οτι η μπυρα ειχε αλκοολ; Ο Σαινης εισαι;Nostalgia έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:05 Και που ξερετε οτι αυτη ειναι η πρωτη μπυρα και οχι η δεκατη; Σαινηδες γινατε ολοι; Με υπηρεσιακο αυτοκινητο (που ειχαν παρκαρει εξω) απαγορευεται εντελως το αλκοολ. Ξηλωμα και σε αυτους και σε οσους μπατσους δεν φορουν ζωνη!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Καταδικάζω τις μπύρες, τα περί τυρόπιτας και ντόνατ είναι παπαριές, φυσικά και δικαιούνται να φάνε.
Και καφε και σαντουιτς, ειναι ανθρωπινο, μπυριτσα στη ταβερνα με υπηρεσιακο αυτοκινητο ομως απορω γιατι το συζηταμε, ΞΗΛΩΜΑ!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:09 Καταδικάζω τις μπύρες, τα περί τυρόπιτας και ντόνατ είναι παπαριές, φυσικά και δικαιούνται να φάνε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν πάει έτσι, αν αφήνεις την μικροπαραβατικότητα να αλωνίζει χάνεις το παιχνίδι γενικά στην χώρα σε θέματα νομιμότητας και σεβασμού των κανόνων. Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και δεν σέβεται τις αρχές, γιατί δεν έχουν αυτοσεβασμό οι ίδιοι στον ρόλο που επιτελούν.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:01Αφού μετά θα παρελάσει το μέσο να κόψει την κλήση και θα φάνε και κραξίδι, γιατί να μπαίνουν στον κόπο;deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:58 Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.
Επίσης όπως ένας υπάλληλος, ένας πωλητής, ένα στέλεχος δεν βγάζει να φάει το σάντουιτς μπροστά στον πελάτη του σε ώρα εργασίας, έτσι και ο αστυνομικός να το φάει στα γρήγορα στο περιπολικό ή στο τμήμα του και όχι εν ώρα υπηρεσίας δημοσίως. Ειδικα όταν το θέμα τους με τα Εβερεστ έχει καταντήσει και ανέκδοτο στην χώρα.
Οχι μονο Εβερεστ, αλλα και σουπερμαρκετ, οπου βλεπετε μπατσακια να αραζουν εξω απο σουπερμαρκετ ειναι επειδη τα παιρνουν τζαμπα....deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:14Δεν πάει έτσι, αν αφήνεις την μικροπαραβατικότητα να αλωνίζει χάνεις το παιχνίδι γενικά στην χώρα σε θέματα νομιμότητας και σεβασμού των κανόνων. Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και δεν σέβεται τις αρχές, γιατί δεν έχουν αυτοσεβασμό οι ίδιοι στον ρόλο που επιτελούν.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:01Αφού μετά θα παρελάσει το μέσο να κόψει την κλήση και θα φάνε και κραξίδι, γιατί να μπαίνουν στον κόπο;deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:58 Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.
Επίσης όπως ένας υπάλληλος, ένας πωλητής, ένα στέλεχος δεν βγάζει να φάει το σάντουιτς μπροστά στον πελάτη του σε ώρα εργασίας, έτσι και ο αστυνομικός να το φάει στα γρήγορα στο περιπολικό ή στο τμήμα του και όχι εν ώρα υπηρεσίας δημοσίως. Ειδικα όταν το θέμα τους με τα Εβερεστ έχει καταντήσει και ανέκδοτο στην χώρα.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτοι προφανως δεν ειναι αντιπαραγωγικοι δ.υ. ετσι δεξιουτζες? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αντιπαραγωγικοι δεν θα το ελεγα, τα τελευταια δεκα χρονια εχουν πνιξει το λεκανοπεδιο στα χημικα....Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:18 αυτοι προφανως δεν ειναι αντιπαραγωγικοι δ.υ. ετσι δεξιουτζες?![]()
- Υδράργυρος
Ποιος δεν εχει πιει μια μπυρα στην ωρα της δουλριας του; ή αμεσως μετα με τα ρουχα εργασιας;
Κρίμα που δεν είχαν και βίζιτες μαζί.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το περιπολοκο που ειναι?
Δεν ειναι ολες οι δουλειες ιδιες, δεν οπλοφορουν ολοι και πινουν μπυρες, αν στουκαρει το αυτοκινητο θα το πληρωσει απο την τσεπη του;Υδράργυρος έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:27 Ποιος δεν εχει πιει μια μπυρα στην ωρα της δουλριας του; ή αμεσως μετα με τα ρουχα εργασιας;
Αστο ειναι απαραδεκτο να βλεπεις τετοιες εικονες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 53 Απαντήσεις