!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι μπίρες των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας .

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Οι μπίρες των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

Ο νηματοθέτης ζήλεψε τον ρόλο των κύπριων: ο ρουφιάνος, συγγνώμη ο παρατηρητής της γειτονίας.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tin-kupro/
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ουτε να λουφαρει λιγο δε μπορει κανεις. Οι ρουφιανοι καραδοκουν
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

Von Mackensen έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:43
deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:36 Μπορεί κάποιος να βρει στο ιντερνετ και να ποστάρει φωτογραφία αστυνομικων σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου εν ώρα υπηρεσίας -περιπολίας δηλαδή- να σαχλαμαρίζουν μεταξυ τους δημοσίως, να μιλάνε με την γκόμενα στο κινητό, να τρώνε το κολατσιό τους, να ρουφάνε το φρέντο τους και τα υπόλοιπα κεκτημένα των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας;
Εικόνα

Πειραζει που δεν ειναι φρεντο?
Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:58 Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.
Αφού μετά θα παρελάσει το μέσο να κόψει την κλήση και θα φάνε και κραξίδι, γιατί να μπαίνουν στον κόπο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Maspoli έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:09
Nostalgia έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:05 Και που ξερετε οτι αυτη ειναι η πρωτη μπυρα και οχι η δεκατη; Σαινηδες γινατε ολοι; Με υπηρεσιακο αυτοκινητο (που ειχαν παρκαρει εξω) απαγορευεται εντελως το αλκοολ. Ξηλωμα και σε αυτους και σε οσους μπατσους δεν φορουν ζωνη!
Κ που ξερεις οτι η μπυρα ειχε αλκοολ; Ο Σαινης εισαι;
Η "ανευ" εχει ανοικτη γαλαζια ετικετα. Ξηλωμα και συγχαρητηρια σε οποιον το εδωσε στην δημοσιοτητα. Οι νομοι να ισχυουν για ολους!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Καταδικάζω τις μπύρες, τα περί τυρόπιτας και ντόνατ είναι παπαριές, φυσικά και δικαιούνται να φάνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:09 Καταδικάζω τις μπύρες, τα περί τυρόπιτας και ντόνατ είναι παπαριές, φυσικά και δικαιούνται να φάνε.
Και καφε και σαντουιτς, ειναι ανθρωπινο, μπυριτσα στη ταβερνα με υπηρεσιακο αυτοκινητο ομως απορω γιατι το συζηταμε, ΞΗΛΩΜΑ!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:01
deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:58 Δεκτό. Εγώ απο εμπειρία ταξιδιών, δεν έχω δει ποτέ σε ξένη χώρα αυτό που συμβαίνει πλειοψηφικά στην δική μας. Προβλέπεται από τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας ότι αστυνομικοί σε περιπολία μπορουν να τρώνε στο δρόμο ή αστυνομικοί σκοποί να μιλάνε στο τηλέφωνο για να περάσει η ώρα της υπηρεσίας τους; Μην σχολιάσουμε πιο εξτρημ καταστάσεις να περνάει κόσμος με κόκκινο φανάρι ή μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια μπροστά στα μάτια τους.
Αφού μετά θα παρελάσει το μέσο να κόψει την κλήση και θα φάνε και κραξίδι, γιατί να μπαίνουν στον κόπο;
Δεν πάει έτσι, αν αφήνεις την μικροπαραβατικότητα να αλωνίζει χάνεις το παιχνίδι γενικά στην χώρα σε θέματα νομιμότητας και σεβασμού των κανόνων. Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και δεν σέβεται τις αρχές, γιατί δεν έχουν αυτοσεβασμό οι ίδιοι στον ρόλο που επιτελούν.

Επίσης όπως ένας υπάλληλος, ένας πωλητής, ένα στέλεχος δεν βγάζει να φάει το σάντουιτς μπροστά στον πελάτη του σε ώρα εργασίας, έτσι και ο αστυνομικός να το φάει στα γρήγορα στο περιπολικό ή στο τμήμα του και όχι εν ώρα υπηρεσίας δημοσίως. Ειδικα όταν το θέμα τους με τα Εβερεστ έχει καταντήσει και ανέκδοτο στην χώρα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

deCaritaine έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:14
Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:01
Δεν πάει έτσι, αν αφήνεις την μικροπαραβατικότητα να αλωνίζει χάνεις το παιχνίδι γενικά στην χώρα σε θέματα νομιμότητας και σεβασμού των κανόνων. Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και δεν σέβεται τις αρχές, γιατί δεν έχουν αυτοσεβασμό οι ίδιοι στον ρόλο που επιτελούν.

Επίσης όπως ένας υπάλληλος, ένας πωλητής, ένα στέλεχος δεν βγάζει να φάει το σάντουιτς μπροστά στον πελάτη του σε ώρα εργασίας, έτσι και ο αστυνομικός να το φάει στα γρήγορα στο περιπολικό ή στο τμήμα του και όχι εν ώρα υπηρεσίας δημοσίως. Ειδικα όταν το θέμα τους με τα Εβερεστ έχει καταντήσει και ανέκδοτο στην χώρα.
Οχι μονο Εβερεστ, αλλα και σουπερμαρκετ, οπου βλεπετε μπατσακια να αραζουν εξω απο σουπερμαρκετ ειναι επειδη τα παιρνουν τζαμπα....
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αυτοι προφανως δεν ειναι αντιπαραγωγικοι δ.υ. ετσι δεξιουτζες? :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:18 αυτοι προφανως δεν ειναι αντιπαραγωγικοι δ.υ. ετσι δεξιουτζες? :lol:
Αντιπαραγωγικοι δεν θα το ελεγα, τα τελευταια δεκα χρονια εχουν πνιξει το λεκανοπεδιο στα χημικα....
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ποιος δεν εχει πιει μια μπυρα στην ωρα της δουλριας του; ή αμεσως μετα με τα ρουχα εργασιας;
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Κρίμα που δεν είχαν και βίζιτες μαζί.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Το περιπολοκο που ειναι?
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Υδράργυρος έγραψε: 28 Σεπ 2018, 20:27 Ποιος δεν εχει πιει μια μπυρα στην ωρα της δουλριας του; ή αμεσως μετα με τα ρουχα εργασιας;
Δεν ειναι ολες οι δουλειες ιδιες, δεν οπλοφορουν ολοι και πινουν μπυρες, αν στουκαρει το αυτοκινητο θα το πληρωσει απο την τσεπη του;

Αστο ειναι απαραδεκτο να βλεπεις τετοιες εικονες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”