!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

dna replication έγραψε: 02 Αύγ 2022, 09:28
Chainis έγραψε: 01 Αύγ 2022, 20:29
Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Αύγ 2022, 13:55

Μήπως, λέω μήπως κάτι ήξεραν περισσότερο αυτοί που ζούσαν εκεί από εσένα που ενημερωνώσουν από τα συμμαχικά μίντια; Μήπως, λέω μήπως;
Διότι δεν έφυγαν με βαλίτσες δολλάριο από μία φτωχή χώρα κάτι φανατικοί μουσουλμάνοι Αφγανοί αλλά κάτι άλλοι. :smt047
Για τους κάτι άλλους λέω κι εγώ που παρέδοσαν αμαχητί τα πάντα στους Ταλιμπάν και την έκαναν πριν φύγουν καν οι Αμερικάνοι.

Δεν ξέρω τι ήξεραν αυτοί εγώ ξέρω πως δεν τους ένοιαζε αν η χώρα τους γυρίσει ξανά στον μεσαίωνα, όπως γύρισε.
20 χρόνια υποτίθεται προσπαθούσαν οι ΗΠΑ να φτιάξουν αυτούς που φαντάζεσαι : μετριοπαθεις φιλοδυτικους μουσουλμανους και το μόνο που πέτυχαν είναι διεφθαρμενους δοσιλογους πλήρως εξαρτημένους από αυτούς. Οι σοβιετικοι τα κατάφεραν πολύ καλύτερα αναλογικά ενώ είχαν και λυσσωδη αντίδραση των ΗΠΑ με ενίσχυση των τζιχαντιστων
:lol:
Δηλαδή δεν ξέρεις ότι οι τσετσένοι που πολεμούν στο πλευρό των ρώσων είναι τζιχαντιστές;

Έχετε πλάκα κάποιοι, που νομίζετε ότι υπάρχει μία άγια πλευρά (η ρώσικη) και μία διαβολική (η αμερικάνικη).
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

katinasalamaki έγραψε: 01 Αύγ 2022, 23:50
Chainis έγραψε: 01 Αύγ 2022, 23:44
katinasalamaki έγραψε: 01 Αύγ 2022, 23:35
Η δική των έξι που έγινε μέσα σε μια νύχτα δείχνει ότι υπάρχει δάχτυλο μεγάλου ανδρός που κινεί τα νήματα.
Η δική των 6 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες από Βενιζελικούς αξιωματικούς που πήραν πραξικοπηματικά την εξουσία και ήταν πράξη Δικαιοσύνης.
Σε έξι ώρες τι δικαιοσύνη να αποδώσεις;
Εννοώ ότι τιμωρήθηκαν όπως τους άξιζε οι βασικοί συντελεστές της καταστροφής άσχετα αν τηρήθηκαν όλα τα τυπικά μιας σωστης δίκης.

Απ ότι έχω διαβάσει τους εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί πίεζαν οι ξένες δυνάμεις να τους δοθεί χάρη..
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Chainis έγραψε: 02 Αύγ 2022, 10:25

Η δική των 6 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες από Βενιζελικούς αξιωματικούς που πήραν πραξικοπηματικά την εξουσία και ήταν πράξη Δικαιοσύνης.
Εννοώ ότι τιμωρήθηκαν όπως τους άξιζε οι βασικοί συντελεστές της καταστροφής άσχετα αν τηρήθηκαν όλα τα τυπικά μιας σωστης δίκης.

Απ ότι έχω διαβάσει τους εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί πίεζαν οι ξένες δυνάμεις να τους δοθεί χάρη..
Ήταν περίπτωση αντίστοιχη με του Τσαουσέσκου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Μιλάμε για πολύ μονόπλευρη θέαση της ιστορίας.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

stavmanr έγραψε: 02 Αύγ 2022, 09:32
dna replication έγραψε: 02 Αύγ 2022, 09:28
Chainis έγραψε: 01 Αύγ 2022, 20:29

Για τους κάτι άλλους λέω κι εγώ που παρέδοσαν αμαχητί τα πάντα στους Ταλιμπάν και την έκαναν πριν φύγουν καν οι Αμερικάνοι.

Δεν ξέρω τι ήξεραν αυτοί εγώ ξέρω πως δεν τους ένοιαζε αν η χώρα τους γυρίσει ξανά στον μεσαίωνα, όπως γύρισε.
20 χρόνια υποτίθεται προσπαθούσαν οι ΗΠΑ να φτιάξουν αυτούς που φαντάζεσαι : μετριοπαθεις φιλοδυτικους μουσουλμανους και το μόνο που πέτυχαν είναι διεφθαρμενους δοσιλογους πλήρως εξαρτημένους από αυτούς. Οι σοβιετικοι τα κατάφεραν πολύ καλύτερα αναλογικά ενώ είχαν και λυσσωδη αντίδραση των ΗΠΑ με ενίσχυση των τζιχαντιστων
:lol:
Δηλαδή δεν ξέρεις ότι οι τσετσένοι που πολεμούν στο πλευρό των ρώσων είναι τζιχαντιστές;

Έχετε πλάκα κάποιοι, που νομίζετε ότι υπάρχει μία άγια πλευρά (η ρώσικη) και μία διαβολική (η αμερικάνικη).
τζιχαντιστές ήταν οι αρχηγοί του δευτερου πολέμου της Τσετσενίας που υποστηρίζονταν απο Σαουδαραβία και ΗΠΑ
οι σημερινοί είναι ροσίσκι

viewtopic.php?f=30&t=780&start=1380#p2596522
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Οι δεξιούληδες δεν λένε να καταλάβουν ότι μετά την μεταστροφή του Μπασάγιεφ στον ισλαμοφασισμό έχασε κάθε έρεισμα στους Τσετσένους. Μουσουλμάνοι πάντα ήταν, αλλά φονταμενταλιστές ποτέ.

Με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι Πολεμάρχοι τότε έσπευσαν να ρίξουν γέφυρες με την Μόσχα. Δεν ήθελαν εμιράτο του Καυκάσου.

Δεν θα δεις στιγμιότυπο από Τσετσενία στα 1990s γυναίκα να κυκλοφορεί με μπούρκα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Chainis

hades έγραψε: 02 Αύγ 2022, 10:33

Η ιστορία καταγράφει γεγονότα και εξάγει συμπεράσματα.
Μονόπλευρη στάση έχει οποίος αγνοεί η κρύβει ιστορικά γεγονότα και παρουσιάζει μια πλευρά μόνο.
Τι πιστεύεις ότι αγνοώ η κρύβω εγώ εδω;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Chainis έγραψε: 02 Αύγ 2022, 11:36

Μονόπλευρη στάση έχει οποίος αγνοεί η κρύβει ιστορικά γεγονότα και παρουσιάζει μια πλευρά μόνο.
Το κατηγορητήριο έλεγε για προδοσία που πρόδωσαν οι Εξι;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2022, 19:56
Τόσο καιρό σου δείχνω πραγματικό έλεος γράφοντας απλά πράγματα, που μπορείς να καταλάβεις.
Δεν είχα διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος αντίληψης.
ναι ναι ναι ναι ναι -γραφετε απλα πραγματα γιατι δεν μπορειτε να κατανοησετε την περιπλοκοτητα των γεγονοτων
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Крaсная армия έγραψε: 02 Αύγ 2022, 11:16 Οι δεξιούληδες δεν λένε να καταλάβουν ότι μετά την μεταστροφή του Μπασάγιεφ στον ισλαμοφασισμό έχασε κάθε έρεισμα στους Τσετσένους. Μουσουλμάνοι πάντα ήταν, αλλά φονταμενταλιστές ποτέ.
Έχεις το δίκιο σου κι εσύ...

https://www.news247.gr/afieromata/an-ei ... 61609.html
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Και εγώ δεν γουστάρω την συστηματική προώθηση της gay κουλτούρας από τα ΜΜΕ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

stavmanr έγραψε: 02 Αύγ 2022, 11:58
Крaсная армия έγραψε: 02 Αύγ 2022, 11:16 Οι δεξιούληδες δεν λένε να καταλάβουν ότι μετά την μεταστροφή του Μπασάγιεφ στον ισλαμοφασισμό έχασε κάθε έρεισμα στους Τσετσένους. Μουσουλμάνοι πάντα ήταν, αλλά φονταμενταλιστές ποτέ.
Έχεις το δίκιο σου κι εσύ...

https://www.news247.gr/afieromata/an-ei ... 61609.html
Και εσύ έχεις το δικό σου δίκαιο δίπολο...

https://twitter.com/LindhardtEric/statu ... 4511087616
Άβαταρ μέλους
Chainis

hades έγραψε: 02 Αύγ 2022, 11:41

Οι καταστροφικές αποφάσεις τους ήταν ισάξιες με προδοσία.
Η μόνη λογική συσχέτιση που μπορώ να σκεφτώ.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

hades έγραψε: 02 Αύγ 2022, 11:41

Έκαναν προεκλογική εκστρατεία με σύνθημα την αποστρατεία και την ''Μικρή αλλά έντιμη Ελλάδα'' και όταν πήραν την εξουσία, κάλεσαν νέες κλάσεις και κλιμάκωσαν τις εχθροπραξίες. Επίσης, απέκρυψαν από τον κόσμο το τηλεγράφημα των Συμμάχων με το οποίο προειδοποιούσαν για αλλαγή της πολιτικής τους, αν επαναφερόταν ο Κωνσταντίνος στο θρόνο. Προσωπικά δεν θα τους χαρακτήριζα προδότες, αλλά οπωσδήποτε θα τους χαρακτήριζα πολιτικάντηδες κατηγορίας τουλάχιστον Τσίπρα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Крaсная армия έγραψε: 02 Αύγ 2022, 12:03 Και εγώ δεν γουστάρω την συστηματική προώθηση της gay κουλτούρας από τα ΜΜΕ.
Εδώ μιλάμε για εξόντωση των γκέι στην Τσετσενία.
Αλλά δεν είναι τζιχαντιστές...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”