!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:06
klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:24
seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 06:39 Υπάρχουν δύο ειδών παρατηρητές Αυτοί που βλέπουν με τα μάτια τους, και αυτοί που βλέπουν με το μυαλό τους.
Οι δεύτεροι με παρακολουθούν. Η ενέργεια σκέπτεται και δημιουργεί ή καταστρέφει..δεν είναι αμέτοχη στην φύση.
Αν ανακαλύψουμε πως γίνεται αυτό τότε έχουμε ακουμπήσει τον δημιουργό μας.
Ποιοί είναι οι παρατηρητές που σε "βλέπουν" με το μυαλό τους όταν είσαι μόνος σου; Τι λές πάλι ρε;
Μόνος μου? :smt005:
Δες πόσο μόνος είμαι. http://www.amoives.gr/forum/%cf%83%cf%8 ... 2-f62.html

Δεν με διαβάζει κανένας πολιτικός μηχανικός. :003: 1.607.667 Εμφ.
Ούτε κανένας επιστήμονας ... πρώτο θέμα σε 400 επιστημονικές δημοσιεύσεις :003: https://www.scirp.org/journal/hottestpa ... rnalid=788
Και βαθμολογημένος ερευνητής. https://www.researchgate.net/profile/Io ... ris/scores
Και διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας :lol: https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Par ... C540%2C783

Αισθάνομαι πολύ μόνος :a040:
Μαλάκα seismic, σοβαρά τώρα, μόλις έγραψες ότι επειδή κάποιος διαβάζει το όνομά στο στο ιντερνετ, ο χυλός ενέργειας κάνει materialize εσένα; Τρολλάρεις;

Ανέλυσέ μας πώς δουλεύει ο μηχανισμός της σούπας ενέργειας. Τι σύμβαινει σε υποατομικό επίπεδο, και πώς αυτό κάνει propagate στον μακρόκοσμο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:35 και επειδη κατηγορεις την τυχη σου, τον τ(υχ)έο σου, είσαι στραβός...

αφού βλέπεις ότι πέφτουν γλάστρες απ τα μπαλκόνια, γιατί δεν κυνηγάς την τυχη σου, φτιάχτοντας μια βίδα να βιδώνει εσαεί τις γλάστρες στα μπαλκόνια να πουλάς με το κιλό και να σώσεις και τους δύστυχους που πλήρωσαν με τον βίο τους, την έλλειψη μιας βίδας που θα μπορούσες να είχες φτιάσει μάστερ βιδού και να χεις κάνει την τύχη σου;
Γιατί έχω να κάνω με μαλάκ.. Εδώ το σπίτι τους πέφτει στο κεφάλι και δεν αγοράζουν την βίδα μου. Η γλάστρα θα τους φοβίσει? :102:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:26
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:06
klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:24

Ποιοί είναι οι παρατηρητές που σε "βλέπουν" με το μυαλό τους όταν είσαι μόνος σου; Τι λές πάλι ρε;
Μόνος μου? :smt005:

Ούτε κανένας επιστήμονας ... πρώτο θέμα σε 400 επιστημονικές δημοσιεύσεις :003: https://www.scirp.org/journal/hottestpa ... rnalid=788
Και βαθμολογημένος ερευνητής. https://www.researchgate.net/profile/Io ... ris/scores
Και διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας :lol: https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Par ... C540%2C783

Μαλάκα seismic, σοβαρά τώρα, μόλις έγραψες ότι επειδή κάποιος διαβάζει το όνομά στο στο ιντερνετ, ο χυλός ενέργειας κάνει materialize εσένα; Τρολλάρεις;

Ανέλυσέ μας πώς δουλεύει ο μηχανισμός της σούπας ενέργειας. Τι σύμβαινει σε υποατομικό επίπεδο, και πώς αυτό κάνει propagate στον μακρόκοσμο.
Αλούμπεν...η Δεν απάντησα για το σύμπαν αλλά για την εφεύρεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 31 Ιούλ 2022, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
klg

seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:32
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:06 Μόνος μου? :smt005:

Αλούμπεν...η
Για πες λοιπόν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

seismic

klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:34
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:32

Αλούμπεν...η
Για πες λοιπόν.
Αν μέσα σε μια γυάλα με το απόλυτο καινό διοχετεύσεις ηλεκτρική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ύλη.
Πως γίνεται αυτό?
Άβαταρ μέλους
klg

seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:39
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:32 Αλούμπεν...η
Για πες λοιπόν.
Αν μέσα σε μια γυάλα με το απόλυτο καινό διοχετεύσεις ηλεκτρική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ύλη.
Πως γίνεται αυτό?
Τι σχέση έχει αυτό με την ερώτησή μου;

seismic

klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:44
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:39

Για πες λοιπόν.
Πως γίνεται αυτό?
Τι σχέση έχει αυτό με την ερώτησή μου;
Αυτά τα πράγματα που βλέπεις γύρο σου αν τα δεις στο μικροσκόπιο θα δεις ότι είναι μόρια και άτομα και ότι το 99.9999% αποτελείτε από κενό οπότε αυτό που τα μάτια σου βλέπουν είναι ψεύτικο.
Δεύτερον. Μέσα στην ύλη του αέρα και των στερεών τα άτομα και τα μόρια τα κινεί μια μυστηριώδης δύναμη ενέργειας την οποία καμία επιστήμη δεν μπορεί να απαντήσει από που προέρχεται.
Τρίτον Αν μέσα σε μια γυάλα με το απόλυτο καινό διοχετεύσεις ηλεκτρική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ύλη.
Τέταρτον Η ενέργεια μεταβάλετε αλλά δεν χάνετε.
Ας αρχίσουμε να λέμε αλήθειες.
Αφού η ενέργεια είναι αθάνατη, κινεί τα πάντα, κατασκευάζει τα πάντα, σκέπτεται και προγραμματίζει εγκέφαλους σαν τον δικό μας, και δημιουργεί τα πάντα στο σύμπαν ... αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι
Η ενέργεια είναι ο Θεός.
Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος υπάρχει μόνον το άπειρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 31 Ιούλ 2022, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg

seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:58 Αυτά τα πράγματα που βλέπεις γύρο σου αν τα δεις στο μικροσκόπιο θα δεις ότι είναι μόρια και άτομα και ότι το 99.9999% αποτελείτε από κενό οπότε αυτό που τα μάτια σου βλέπουν είναι ψεύτικο.
Γιατί στο μικροσκόπιο με τι βλέπεις, με τον κώλο σου;
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:58 Δεύτερον. Μέσα στην ύλη του αέρα και των στερεών τα άτομα και τα μόρια τα κινεί μια μυστηριώδης δύναμη ενέργειας την οποία καμία επιστήμη δεν μπορεί να απαντήσει από που προέρχεται.
Τρίτον Αν μέσα σε μια γυάλα με το απόλυτο καινό διοχετεύσεις ηλεκτρική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ύλη.
Αφού η ενέργεια είναι αθάνατη, κινεί τα πάντα, κατασκευάζει τα πάντα, σκέπτεται και προγραμματίζει εγκέφαλους σαν τον δικό μας, και δημιουργεί τα πάντα στο σύμπαν ... αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι
Η ενέργεια είναι ο Θεός.
Και πάλι δεν μας εξηγείς τίποτα. Τι είναι η "ενέργεια"; Τι σημαίνει το είναι "αθάνατη" (πώς θα ήταν το αντίθετο αυτής της πρότασης;) Πώς "κινεί" τα πάντα;Τι σημαίνει "σκέπτεται" και "προγραμματίζει"; Τι σημαίνει η λέξη "τυχαίο";

Πώς ο "χυλός" της "ενέργειας" δημιουργεί την πραγματικότητα που εσύ αρνείσαι; Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν όταν εσύ "παρατηρείς" το χυλό; Περιέγραψέ μας τον ακριβή μηχανισμό αυτής της αλληλεπίδρασης.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:04
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:58 Αυτά τα πράγματα που βλέπεις γύρο σου αν τα δεις στο μικροσκόπιο θα δεις ότι είναι μόρια και άτομα και ότι το 99.9999% αποτελείτε από κενό οπότε αυτό που τα μάτια σου βλέπουν είναι ψεύτικο.

:smt005:

Το έκανα εικόνα, τύπε!

:smt005: :smt005: :smt005:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
seismic

klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:04
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:58 Δεύτερον. Μέσα στην ύλη του αέρα και των στερεών τα άτομα και τα μόρια τα κινεί μια μυστηριώδης δύναμη ενέργειας την οποία καμία επιστήμη δεν μπορεί να απαντήσει από που προέρχεται.
Η ενέργεια είναι ο Θεός.
Και πάλι δεν μας εξηγείς τίποτα. Τι είναι η "ενέργεια"; Τι σημαίνει το είναι "αθάνατη" (πώς θα ήταν το αντίθετο αυτής της πρότασης;) Πώς "κινεί" τα πάντα;Τι σημαίνει "σκέπτεται" και "προγραμματίζει"; Τι σημαίνει η λέξη "τυχαίο";

Πώς ο "χυλός" της "ενέργειας" δημιουργεί την πραγματικότητα που εσύ αρνείσαι; Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν όταν εσύ "παρατηρείς" το χυλό; Περιέγραψέ μας τον ακριβή μηχανισμό αυτής της αλληλεπίδρασης.
Βλέπουμε ένα χρώμα, ακούμε έναν ήχο, αισθανόμαστε τον αέρα, γευόμαστε τα φαγητά, μυρίζουμε μια κολόνια, σκεπτόμενοι δημιουργούμε αριστουργήματα έμπνευσης και τους δίνουμε μορφή.
Όλα αυτά φαίνονται να υπάρχουν γύρο μας, ή μήπως δεν υπάρχουν?
Χωρίς την επεξεργασία του ανθρώπινου εγκεφάλου δεν υπάρχει χρώμα, ακοή, γεύση, όσφρηση, αφή, γνώση.
Δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω που να μην το δημιουργεί ο εγκέφαλός μας.
Ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα που εκεί έξω δεν υπάρχει.
Και τίθεται το ερώτημα. Τι υπάρχει εκεί έξω έξω από τις αισθήσεις μας?
Το μόνο που πραγματικά υπάρχει είναι (ο χυλός) η ενέργεια την οποία ο εγκέφαλός μας την επεξεργάζεται και δημιουργεί τα πάντα.
Εκεί έξω δεν υπάρχει χρώμα, ήχος, αν δεν μετατρέψει ο εγκέφαλός μας την ενέργεια σε ακοή και χρώματα.
Όταν πεθαίνουμε φυσιολογικά χάνουμε τον επεξεργαστή της εικονικής ζωής μας.
Τι είναι το φως?
Είναι χρώμα?
Όχι είναι ενέργεια και μετατρέπετε σε χρώμα και βλέπουμε με την βοήθειά του αντικείμενα μόνο αν περάσει μέσα από το μάτι μας και από τον εγκέφαλό μας.
Το φως είναι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες ενέργειας τίποτα άλλο και ο εγκέφαλός μας ο προσομοιωτής της ζωής μας.
Αν ο εγκέφαλος λαμβάνει ηλεκτροχημικές συχνότητες και μας παρουσιάζει χρώματα ... τότε αυτά τα χρώματα είναι αληθινά ή είναι φαντασίωση?
Απαντήστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 31 Ιούλ 2022, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg

seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:21 Βλέπουμε ένα χρώμα, ακούμε έναν ήχο, αισθανόμαστε τον αέρα, γευόμαστε τα φαγητά, μυρίζουμε μια κολόνια, σκεπτόμενοι δημιουργούμε αριστουργήματα έμπνευσης και τους δίνουμε μορφή.
Χωρίς την επεξεργασία του ανθρώπινου εγκεφάλου δεν υπάρχει χρώμα, ακοή, γεύση, όσφρηση, αφή, γνώση.
Το μόνο που πραγματικά υπάρχει είναι (ο χυλός) η ενέργεια την οποία ο εγκέφαλός μας την επεξεργάζεται και δημιουργεί τα πάντα.
Εκεί έξω δεν υπάρχει χρώμα, ήχος, αν δεν μετατρέψει ο εγκέφαλός μας την ενέργεια σε ακοή και χρώματα.
Τι είναι το φως?
Είναι χρώμα?
Όχι είναι ενέργεια και μετατρέπετε σε χρώμα και βλέπουμε με την βοήθειά του αντικείμενα μόνο αν περάσει μέσα από το μάτι μας και από τον εγκέφαλό μας.
Το φως είναι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες ενέργειας τίποτα άλλο και ο εγκέφαλός μας ο προσομοιωτής της ζωής μας.
Πάλι δεν απαντάς σε τίποτα, απλά κάνεις copy paste τις ίδιες ασυναρτησίες.
Ο χυλός έχει μάζα; Όχι;
Πώς δημιουργούνται σωματίδια με μάζα από τον χυλό; Με την παρατήρηση του χυλού; Εξήγησέ μας, επακριβώς πώς η παρατήρηση λειτουργεί. Η παρατήρηση απαιτεί consciousness;

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

χρειάζεστε μερικά μαθηματα για prana and aether energy από Tantra lessons... οι αρχαίοι χωρίς μικροσκόπια τα εξηγούν εμπειρικά καλύτερα...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
seismic

klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:26
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:21 Βλέπουμε ένα χρώμα, ακούμε έναν ήχο, αισθανόμαστε τον αέρα, γευόμαστε τα φαγητά, μυρίζουμε μια κολόνια, σκεπτόμενοι δημιουργούμε αριστουργήματα έμπνευσης και τους δίνουμε μορφή.
Τι είναι το φως?
Είναι χρώμα?
Πάλι δεν απαντάς σε τίποτα, απλά κάνεις copy paste τις ίδιες ασυναρτησίες.
Ο χυλός έχει μάζα; Όχι;
Πώς δημιουργούνται σωματίδια με μάζα από τον χυλό; Με την παρατήρηση του χυλού; Εξήγησέ μας, επακριβώς πώς η παρατήρηση λειτουργεί. Η παρατήρηση απαιτεί consciousness;
Στο χωριό μου λένε ρωτώντας πας στην πόλη. Αν πίσω από όλα υπάρχει κάτι που λέγεται ενέργεια αυτή είναι η δημιουργός των πάντων. Εκτός αν υπάρχει κάτι στο σύμπαν που να μην περιέχει ενέργεια. Ακόμα και το κενό εμπεριέχει ελάχιστη ενέργεια.
Ακόμα ένα πείραμα μπορεί να απαντήσει μόνο του το αποτέλεσμα, και εμείς να μην μπορούμε να το εξηγήσουμε.
Αυτό το πείραμα με το κενό την ενέργεια και την δημιουργία μάζας έγινε ( όχι από εμένα )
Something from Nothing
https://www.youtube.com/watch?v=2_iNzqj ... &index=162
Ο χυλός έχει μάζα; Όχι;
Για εμένα δεν υπάρχει μάζα υπάρχει μόνο ενέργεια που δημιουργεί αυτό που εσύ ονομάζεις μάζα.
Το σύμπαν διαστέλλεται χωρίς να αραιώνει η σκοτεινή ενέργεια Αυτό πως γίνεται?
Μόνο με την γένεση νέας σκοτεινής ενέργειας γίνεται.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:19
taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:26
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 10:17
Ξέχασες κάτι. Το προγραμματισμένο
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι αυτό είναι τυχερό. μαλακία που δεν πρόβλεψες πως κάτω απ τα μπαλκόνια πέφτουν οι γλάστρες...
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για δεύτερη φορά αυτό είναι σύμπτωση δυό φορές π@π@ριος... αφού σου πανε την πρώτη φορά πως ζουν μαλάκες στα άλλα σπίτια, σαν και εσένα, που δεν τηρούν κανόνες ασφαλείας και πέφτουν γλάστρες κάτω από τα μπαλκόνια τους. Μόνο ο άνθρωπος, νομίζω, πέφτει στον ίδιο λάκο δυό φορές... τα κυώνια και τα κατσούλια, αμά πέσουν σε έναν λάκο μια φορά, δεν ξαναπάνε από κει... σε άλλο λάκο μπορεί να πέσουν.... στον ίδιο ποτέ...δες πιο πάνω την απάντηση για την γλαστροκεφαλιά κατω απ το μπαλκόνι

Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για τρίτη φορά αυτό είναι προγραμματισμένοαποτέλεσμα Ανίατου Τριμάλακα. Δες την άνω απάντηση επίσης
Στην φύση είναι τα πάντα προγραμματισμένα. φυσικά
Προγραμματισμένα χωρίς προγραμματιστή ( Θεό ) δεν γίνεται.
Χάνεις την μπάλα όταν απαντάς την άλυτη εξίσωση με μια λέξη (θεός).

Ο θεός είναι thέος, δή λα δή τ(χ)έος, δή λα δή τ(υχ)έος.

το ρει σε κατουρει κι οπου σε βρει... :smt005:
Καλά .... εσύ τρέχεις μόνος σου και φτάνεις δεύτερος.
Βλέπεις έχεις μάθει μαστροχαλαστής ενώ εγώ είμαι δημιουργός. Το Χάος μεταξύ μας.
Αφού πιστεύεις στην τύχη πάρε ξυστό.... να το ξύνεις όλη μέρα :003:
Αμέρικα καζίνο...Ελλάδα το ξύνω.
είναι απίστευτο, αλλα τελικά δεν κατάλαβες τίποτα απο οτι σου γραψα.

το χαζοεπιχειρημα σου με τις γλαστρες δεν στεκει και συνεχζεις ακαθεκτος.

κατσε να στο πω ομορφα. Το επιχειρημα σου, με τις γλαστρες, αφορα μονο ηλιθια ατομα και μαλακες που περνανε κατω απο μπαλκονια, με γλαστρες, περισσότερες της μιας φοράς όντας προγλαστροκεφαλιασμενοι.

Στο συμπαν των ηλιθιων και του μαλακα, μπορει αν εισαι ιδιοφυια μ αυτα που λες.

Στο άλλο σύμπαν; Ξεχασετα αυτα!.

Αν εισουν στο δικο μου συμπαν, θα σου λεγα... πουσαι μαστορα; το βλεπεις αυτο το τουβλο; κλεισε τα ματια τωρα και δεν θα το δεις γιατι δεν υπαρχει με τα ματια κλειστα, αλλα τυχαια αυτος ο χυλος (τουβλο) θα σου κλεισει εσενα τα ματια για παντα. και θα σου ριχνα ΑΛΛΟ τουβλο που δεν ειχες δει, στο «δοξα πατρι...»... δημιουργέ... για να διαπιστώσεις, έστω και στιγμιαία πριν το τέλος σου, πως το τουβλο υπηρχε και διχως να το παρατηρεις...ή να το χεις παρατηρησει ηδη.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic

taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 20:53
seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:19
taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:26
Χάνεις την μπάλα όταν απαντάς την άλυτη εξίσωση με μια λέξη (θεός).

Ο θεός είναι thέος, δή λα δή τ(χ)έος, δή λα δή τ(υχ)έος.

το ρει σε κατουρει κι οπου σε βρει... :smt005:
Καλά .... εσύ τρέχεις μόνος σου και φτάνεις δεύτερος.
Βλέπεις έχεις μάθει μαστροχαλαστής ενώ εγώ είμαι δημιουργός. Το Χάος μεταξύ μας.
Αφού πιστεύεις στην τύχη πάρε ξυστό.... να το ξύνεις όλη μέρα :003:
Αμέρικα καζίνο...Ελλάδα το ξύνω.
είναι απίστευτο, αλλα τελικά δεν κατάλαβες τίποτα απο οτι σου γραψα.

το χαζοεπιχειρημα σου με τις γλαστρες δεν στεκει και συνεχζεις ακαθεκτος.

κατσε να στο πω ομορφα. Το επιχειρημα σου, με τις γλαστρες, αφορα μονο ηλιθια ατομα και μαλακες που περνανε κατω απο μπαλκονια, με γλαστρες, περισσότερες της μιας φοράς όντας προγλαστροκεφαλιασμενοι.

Στο συμπαν των ηλιθιων και του μαλακα, μπορει αν εισαι ιδιοφυια μ αυτα που λες.

Στο άλλο σύμπαν; Ξεχασετα αυτα!.

Αν εισουν στο δικο μου συμπαν, θα σου λεγα... πουσαι μαστορα; το βλεπεις αυτο το τουβλο; κλεισε τα ματια τωρα και δεν θα το δεις γιατι δεν υπαρχει με τα ματια κλειστα, αλλα τυχαια αυτος ο χυλος (τουβλο) θα σου κλεισει εσενα τα ματια για παντα. και θα σου ριχνα ΑΛΛΟ τουβλο που δεν ειχες δει, στο «δοξα πατρι...»... δημιουργέ... για να διαπιστώσεις, έστω και στιγμιαία πριν το τέλος σου, πως το τουβλο υπηρχε και διχως να το παρατηρεις...ή να το χεις παρατηρησει ηδη.
Όπως σου είπα δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο.
Το αν είναι μαλάκας αυτός που έφαγε την γλάστρα σε μία πόλη όπως η Αθήνα με εκατομμύρια ανθρώπους γλάστρες και μπαλκόνια είναι αναληθές.
Το ότι ο έξυπνος ο τρελός και ο χαζός δεν βρίσκει ανθρώπους να τους καταλάβουν αυτό το καταλαβαίνω.
Όσο για το τούβλο είναι συμπυκνωμένη υπαρκτή ενέργεια και αν το φας στο κεφάλι ίσος ξυπνήσεις.
Τολμάς να μιλάς για δυνάμεις στον seismic :smt005:
Ρε α και κίχου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”