Ποιοί είναι οι παρατηρητές που σε "βλέπουν" με το μυαλό τους όταν είσαι μόνος σου; Τι λές πάλι ρε;seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 06:39Υπάρχουν δύο ειδών παρατηρητές Αυτοί που βλέπουν με τα μάτια τους, και αυτοί που βλέπουν με το μυαλό τους.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 01:03Ναι αλλά δεν απαντάς στην ερωτησή μου. Αφού δεν σε παρατηρεί κανείς, πώς φτάνεις από "χυλό ενέργειας" σε seismic;seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:59 Για να καταλάβεις την παρανοϊκή θεωρεία μου πρέπει να έχεις γνώσεις μηχανικής, αντοχής υλικών και να ξέρεις από βίδες.
Με παρατηρούν περίπου 10 000 000 άτομα
Οι δεύτεροι με παρακολουθούν. Η ενέργεια σκέπτεται και δημιουργεί ή καταστρέφει..δεν είναι αμέτοχη στην φύση.
Αν ανακαλύψουμε πως γίνεται αυτό τότε έχουμε ακουμπήσει τον δημιουργό μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- taxalata xalasa
Χάνεις την μπάλα όταν απαντάς την άλυτη εξίσωση με μια λέξη (θεός).seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 10:17Ξέχασες κάτι. Το προγραμματισμένοtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 10:10τι δεν κατάλαβες ;seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 09:35 Αυτό να μου πεις. 14 χρόνια προσπαθώ να τους πω
βιδώστε το και σώστε το και είναι σε άλλα σύμπαντα![]()
τῠ́χη • (túkhē) f (γεν. τῠ́χης); πρώτη κλίση
1. η πράξη ενός θεού
2. η πράξη ενός ανθρώπου
3. (θεωρείται ως παράγοντας ή αιτία πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο)
-τύχη, πρόνοια, μοίρα
-ευκαιρία
4. (θεωρείται ως αποτέλεσμα)
-καλή τύχη, επιτυχία
-κακή τύχη, ατυχία
-(με ουδέτερη έννοια, στον πληθυντικό) περιουσίες
jus duhet
just done
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι αυτό είναι τυχερό. μαλακία που δεν πρόβλεψες πως κάτω απ τα μπαλκόνια πέφτουν οι γλάστρες...
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για δεύτερη φορά αυτό είναι σύμπτωση δυό φορές π@π@ριος... αφού σου πανε την πρώτη φορά πως ζουν μαλάκες στα άλλα σπίτια, σαν και εσένα, που δεν τηρούν κανόνες ασφαλείας και πέφτουν γλάστρες κάτω από τα μπαλκόνια τους. Μόνο ο άνθρωπος, νομίζω, πέφτει στον ίδιο λάκο δυό φορές... τα κυώνια και τα κατσούλια, αμά πέσουν σε έναν λάκο μια φορά, δεν ξαναπάνε από κει... σε άλλο λάκο μπορεί να πέσουν.... στον ίδιο ποτέ...δες πιο πάνω την απάντηση για την γλαστροκεφαλιά κατω απ το μπαλκόνι
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για τρίτη φορά αυτό είναι προγραμματισμένοαποτέλεσμα Ανίατου Τριμάλακα. Δες την άνω απάντηση επίσης
Στην φύση είναι τα πάντα προγραμματισμένα. φυσικά
Προγραμματισμένα χωρίς προγραμματιστή ( Θεό ) δεν γίνεται.
Ο θεός είναι thέος, δή λα δή τ(χ)έος, δή λα δή τ(υχ)έος.
το ρει σε κατουρει κι οπου σε βρει...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
και επειδη κατηγορεις την τυχη σου, τον τ(υχ)έο σου, είσαι στραβός...
αφού βλέπεις ότι πέφτουν γλάστρες απ τα μπαλκόνια, γιατί δεν κυνηγάς την τυχη σου, φτιάχτοντας μια βίδα να βιδώνει εσαεί τις γλάστρες στα μπαλκόνια να πουλάς με το κιλό και να σώσεις και τους δύστυχους που πλήρωσαν με τον βίο τους, την έλλειψη μιας βίδας που θα μπορούσες να είχες φτιάσει μάστερ βιδού και να χεις κάνει την τύχη σου;
αφού βλέπεις ότι πέφτουν γλάστρες απ τα μπαλκόνια, γιατί δεν κυνηγάς την τυχη σου, φτιάχτοντας μια βίδα να βιδώνει εσαεί τις γλάστρες στα μπαλκόνια να πουλάς με το κιλό και να σώσεις και τους δύστυχους που πλήρωσαν με τον βίο τους, την έλλειψη μιας βίδας που θα μπορούσες να είχες φτιάσει μάστερ βιδού και να χεις κάνει την τύχη σου;
Με το μυαλό του αποκλείεται να σε παρακολουθεί κανείς άνθρωπος, δεν έχει τέτοιες δυνατότητες, μόνο με υλικά μέσα, καταγράφοντας την ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα του εγκεφάλου.
Αλλά ακόμη και αν είχε κάποιος τέτοια δυνατότητα, θα την χρησιμοποιούσε για να επικοινωνήσει λίγες φορές, για σοβαρό λόγο. Είναι ψυχοβόρα.
Η παρακολούθηση γίνεται αμέσως αντιληπτή και επηρεάζει το υποκείμενο.
Τι εννοείς σε παρακολουθούν με το μυαλό τους;
Αλλά ακόμη και αν είχε κάποιος τέτοια δυνατότητα, θα την χρησιμοποιούσε για να επικοινωνήσει λίγες φορές, για σοβαρό λόγο. Είναι ψυχοβόρα.
Η παρακολούθηση γίνεται αμέσως αντιληπτή και επηρεάζει το υποκείμενο.
Τι εννοείς σε παρακολουθούν με το μυαλό τους;
Ο ίδιος είναι παρατηρητής του εαυτού του.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:55Και εσύ ρε seismic πώς υπάρχεις στην παρανοϊκή θεωρία σου, όταν δεν σε παρατηρεί κανένας;seismic έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:39Φαντάσου ότι στο σύμπαν υπάρχει μόνο ενέργεια και εσύ είσαι ένα κομπιούτερ που διαχειρίζεσαι την ενέργεια.stavmanr έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:41
Αυτή είναι η άποψη που έχεις εσύ για το σύμπαν. Κι όπως έγραψες παραπάνω, βλέπεις μόνο μία πλευρά του σύμπαντος.
Τελικά τι ισχύει;
Αναλόγως πως θα σε προγραμματίσω, δηλαδή τι και πόσες αισθήσεις θα σου δώσω, ώστε να σου διαμορφώσω ένα εικονικό περιβάλλον που θα ζήσεις μέσα σε αυτό. Αυτό για εσένα θα είναι το σύμπαν σου, το λογισμικό των αισθήσεών σου. Αν και εγώ έχω το ίδιο λογισμικό θα έχω το ίδιο σύμπαν με το δικό σου. Η ενέργεια μετατρέπεται μέσο των αισθήσεών μας στο δικό μας σύμπαν. Αλλά εκεί έξω αυτό που υπάρχει και χωρίς εμάς είναι η ενέργεια.
Αν είχες άλλες αισθήσεις ή περισσότερες θα ζούσες σε ένα άλλο σύμπαν που εγώ δεν θα αντιλαμβανόμουν.
Νομίζω ότι είναι απλό.
"Σκέφτομαι άρα υπάρχω".
- taxalata xalasa
και το βλήτο υπάρχει αλλά δεν σκέφτεται...stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:56Ο ίδιος είναι παρατηρητής του εαυτού του.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:55Και εσύ ρε seismic πώς υπάρχεις στην παρανοϊκή θεωρία σου, όταν δεν σε παρατηρεί κανένας;seismic έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:39 Φαντάσου ότι στο σύμπαν υπάρχει μόνο ενέργεια και εσύ είσαι ένα κομπιούτερ που διαχειρίζεσαι την ενέργεια.
Αναλόγως πως θα σε προγραμματίσω, δηλαδή τι και πόσες αισθήσεις θα σου δώσω, ώστε να σου διαμορφώσω ένα εικονικό περιβάλλον που θα ζήσεις μέσα σε αυτό. Αυτό για εσένα θα είναι το σύμπαν σου, το λογισμικό των αισθήσεών σου. Αν και εγώ έχω το ίδιο λογισμικό θα έχω το ίδιο σύμπαν με το δικό σου. Η ενέργεια μετατρέπεται μέσο των αισθήσεών μας στο δικό μας σύμπαν. Αλλά εκεί έξω αυτό που υπάρχει και χωρίς εμάς είναι η ενέργεια.
Αν είχες άλλες αισθήσεις ή περισσότερες θα ζούσες σε ένα άλλο σύμπαν που εγώ δεν θα αντιλαμβανόμουν.![]()
Νομίζω ότι είναι απλό.
"Σκέφτομαι άρα υπάρχω".
Το σκέφτεσαι εσύ.
Το παραπάνω ρητό δεν επεκτείνεται στην ύπαρξη των άλλων, αλλά στην αυτοσυνείδηση ως τεκμήριο ύπαρξης.
- taxalata xalasa
και αυτά που δεν σκέφτομαι και υπάρχουν στην φύση;stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:07Το σκέφτεσαι εσύ. υπονοείς πως η ανθρώπινη σκέψη υλοποιεί την ενέργεια μορφοποιοντάστην;taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:05και το βλήτο υπάρχει αλλά δεν σκέφτεται...stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:56
Ο ίδιος είναι παρατηρητής του εαυτού του.![]()
Νομίζω ότι είναι απλό.
"Σκέφτομαι άρα υπάρχω".
Το παραπάνω ρητό δεν επεκτείνεται στην ύπαρξη των άλλων, αλλά στην αυτοσυνείδηση ως τεκμήριο ύπαρξης. το ρήτο αυτό το είπε οπιοπότης που είδε τον περικλή πάπα της ρώμης εν ώρα οπιοποσίας. έχουμε πιεί καλύτερα...
ας πούμε πως δεν σκέφτηκα ποτέ να βρώ δίποδα βλήτα και όμως τα βρήκα... πως γκαίνεν ατό;
Έχεις χάσει τη μπάλα.taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:16και αυτά που δεν σκέφτομαι και υπάρχουν στην φύση;stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:07Το σκέφτεσαι εσύ. υπονοείς πως η ανθρώπινη σκέψη υλοποιεί την ενέργεια μορφοποιοντάστην;
Το παραπάνω ρητό δεν επεκτείνεται στην ύπαρξη των άλλων, αλλά στην αυτοσυνείδηση ως τεκμήριο ύπαρξης. το ρήτο αυτό το είπε οπιοπότης που είδε τον περικλή πάπα της ρώμης εν ώρα οπιοποσίας. έχουμε πιεί καλύτερα...
ας πούμε πως δεν σκέφτηκα ποτέ να βρώ δίποδα βλήτα και όμως τα βρήκα... πως γκαίνεν ατό;
Ξαναδιάβασε παραπάνω, προσεκτικά.
- taxalata xalasa
και αυτά που δεν σκέφτομαι και υπάρχουν στην φύση;stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:19Έχεις χάσει τη μπάλα.taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:16και αυτά που δεν σκέφτομαι και υπάρχουν στην φύση;stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:07
Το σκέφτεσαι εσύ. υπονοείς πως η ανθρώπινη σκέψη υλοποιεί την ενέργεια μορφοποιοντάστην;
Ξαναδιάβασε παραπάνω, προσεκτικά.
Εσυ εχεις χασει την μπαλα γιατι δεν διαβασες πως αυτο που βλεπεις ως παρατηρητης εχει χωροχρονικη καθυστερηση ιση με τον χρονο που κανει η αντανακλαση του φωτος από το αντικείμενο προς τους φάκους που έχεις στις δυο τρυπες κατω απ το μετωπο, οι οποίοι άργουν επίσης να στείλουν το σήμα στον εγκέφαλο που το ρίχνει στο index της μνημης που εχει για να το προσδιορισει ωστε να σχηματισει την εικονα των συχνοτηταν που ελαβε απο τους φακους.
Ο!,πότε; κόφτε το πολύ το τάκα-τάκα, διότι αυτό που παρατηρείς προυπάρχει έστω και στιγμιαία. Αυτό που λέει περί χυλού ενέργειας και ό,τι δήθεν η πέτρα δεν ειναι πέτρα αλλά χυλός ενέργειας, θα πρέπει να ξέρει πως η πυκνότητα από χυλό σε χυλό διαφέρει και υπάρχει χυλός που τον πίνει με το ρουφηχτραυλό, υπάρχει χυλός που τον τρώει με το κουτάλι και υπάρχει και ξεροχυλός (λιθάρι) που άμα το φάει στο «δόξα πατρί...» θα σταματήσει να το παρατηρεί, ενώ εκείνο θα είναι εκεί να παρατηρεί αυτόν εις το αει, απαν στο μνημα του.
βιάζεται την τύχη σας... τυχαίοι αυτοβιαστές...
Έχεις το γούστο σου.
- taxalata xalasa
De gustibus non est disputandum.
– Τα γούστα δεν συζητιούνται.
Η βαρύτητα είναι μια ύπουλη δύναμη ή μάλλον δεν είναι δύναμη αλλά δομικό στοιχείο του χωρόχρονου, που δεν έχει χρονοκαθυστέρηση (τουλάχιστον όση το φως).
Με μια νέα θεωρία για την βαρύτητα (που να συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα), θα άνοιγαν νέοι ορίζοντες στην φυσική και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, όπως ακριβώς έγινε και με την θεωρία του Νεύτωνα, τότε νόμιζαν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανακαλυφθεί και σήμερα γελάμε με αυτό.
Με μια νέα θεωρία για την βαρύτητα (που να συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα), θα άνοιγαν νέοι ορίζοντες στην φυσική και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, όπως ακριβώς έγινε και με την θεωρία του Νεύτωνα, τότε νόμιζαν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανακαλυφθεί και σήμερα γελάμε με αυτό.
Μόνος μου?klg έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:24Ποιοί είναι οι παρατηρητές που σε "βλέπουν" με το μυαλό τους όταν είσαι μόνος σου; Τι λές πάλι ρε;seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 06:39Υπάρχουν δύο ειδών παρατηρητές Αυτοί που βλέπουν με τα μάτια τους, και αυτοί που βλέπουν με το μυαλό τους.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 01:03
Ναι αλλά δεν απαντάς στην ερωτησή μου. Αφού δεν σε παρατηρεί κανείς, πώς φτάνεις από "χυλό ενέργειας" σε seismic;
Οι δεύτεροι με παρακολουθούν. Η ενέργεια σκέπτεται και δημιουργεί ή καταστρέφει..δεν είναι αμέτοχη στην φύση.
Αν ανακαλύψουμε πως γίνεται αυτό τότε έχουμε ακουμπήσει τον δημιουργό μας.
Δες πόσο μόνος είμαι. http://www.amoives.gr/forum/%cf%83%cf%8 ... 2-f62.html
Δεν με διαβάζει κανένας πολιτικός μηχανικός.
Ούτε κανένας επιστήμονας ... πρώτο θέμα σε 400 επιστημονικές δημοσιεύσεις
Και βαθμολογημένος ερευνητής. https://www.researchgate.net/profile/Io ... ris/scores
Και διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Αισθάνομαι πολύ μόνος
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Καλά .... εσύ τρέχεις μόνος σου και φτάνεις δεύτερος.taxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 11:26Χάνεις την μπάλα όταν απαντάς την άλυτη εξίσωση με μια λέξη (θεός).seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 10:17Ξέχασες κάτι. Το προγραμματισμένοtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 10:10
τι δεν κατάλαβες ;
τῠ́χη • (túkhē) f (γεν. τῠ́χης); πρώτη κλίση
1. η πράξη ενός θεού
2. η πράξη ενός ανθρώπου
3. (θεωρείται ως παράγοντας ή αιτία πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο)
-τύχη, πρόνοια, μοίρα
-ευκαιρία
4. (θεωρείται ως αποτέλεσμα)
-καλή τύχη, επιτυχία
-κακή τύχη, ατυχία
-(με ουδέτερη έννοια, στον πληθυντικό) περιουσίες
jus duhet
just done
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι αυτό είναι τυχερό. μαλακία που δεν πρόβλεψες πως κάτω απ τα μπαλκόνια πέφτουν οι γλάστρες...
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για δεύτερη φορά αυτό είναι σύμπτωση δυό φορές π@π@ριος... αφού σου πανε την πρώτη φορά πως ζουν μαλάκες στα άλλα σπίτια, σαν και εσένα, που δεν τηρούν κανόνες ασφαλείας και πέφτουν γλάστρες κάτω από τα μπαλκόνια τους. Μόνο ο άνθρωπος, νομίζω, πέφτει στον ίδιο λάκο δυό φορές... τα κυώνια και τα κατσούλια, αμά πέσουν σε έναν λάκο μια φορά, δεν ξαναπάνε από κει... σε άλλο λάκο μπορεί να πέσουν.... στον ίδιο ποτέ...δες πιο πάνω την απάντηση για την γλαστροκεφαλιά κατω απ το μπαλκόνι
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για τρίτη φορά αυτό είναι προγραμματισμένοαποτέλεσμα Ανίατου Τριμάλακα. Δες την άνω απάντηση επίσης
Στην φύση είναι τα πάντα προγραμματισμένα. φυσικά
Προγραμματισμένα χωρίς προγραμματιστή ( Θεό ) δεν γίνεται.
Ο θεός είναι thέος, δή λα δή τ(χ)έος, δή λα δή τ(υχ)έος.
το ρει σε κατουρει κι οπου σε βρει...![]()
Βλέπεις έχεις μάθει μαστροχαλαστής ενώ εγώ είμαι δημιουργός. Το Χάος μεταξύ μας.
Αφού πιστεύεις στην τύχη πάρε ξυστό.... να το ξύνεις όλη μέρα
Αμέρικα καζίνο...Ελλάδα το ξύνω.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
-
- 4 Απαντήσεις