taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 04:36αυτοπελεκαιέσε, μάστερ βιδού...seismic έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 21:17Εσύ και εγώ βλέπουμε τον ήλιο και την Ανδρομέδαtaxalata xalasa έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 21:12
σε χρειάζεται ο ήλιος για να υπάρξει...;
ο γαλαξίας ανδρομέδα;
Χωρίς εμάς δεν είναι ήλιος ή δεν είναι Ανδρομέδα
Τι είναι? = σκέτη ενέργεια.
Το μυαλό μας τους δίνει μορφή χρώμα και θερμότητα.
Τα πάντα που αντιλαμβανόμαστε δεν υπάρχουν όπως τα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας αλλά υπάρχουν
μόνο σαν ενέργεια. Είμαστε όπως το χρυσόψαρο που η γυάλα του παραμορφώνει την αλήθεια.
Εκεί μας οδηγούν οι αισθήσεις μας.
Η σχηματισμένη ύπερσυνβυξωμένη ενέργεια ίσταται όπως εί, εί τε την βλέπει άλλη ιστάμενη μικρούπερσυνβυξωμένη ενέργεια (μάστερ Βιδού), είτε όχι.
Και ο μικροπροσδίδωρ που χεις καρφωμένονε στον εν κέφαλο λαμβάνει τα σήματα της αειφωτογραφικής μηχανής (μάτια) που λαμβάνει το φώς που ρχετε στους φακούς που ζουμάρουνε ανάλογα την ποσοποίοτητα φωτός που ναι υπερμαγκνοροβόλατο και πάει τόσο γρήγορα που δεν τον βλέπεις κι ας είναι φως. Ox! σού μωρόν...
Δηλαδή, εσύ μάστερ Βιδού, βλέπεις ό,τι είναι της, ακριβώς, προηγούμενης χωροχρονικής στιγμής και όχι το πραγματικό παρόν.
Δηλαδή το πάρον ίσταται προ της παρατήρησής του από τον παρατηρητή που έχει χωροχρονική καθυστέρηση στο να αντιλάβει το παρόν του σύμπαντος.
Κατάνα περίεργο τρόπο τα πάντα έχουν ήδη συμβεί χωροχρονικά πριν καν τα δεις και ζεις συνεχόμενα στο στιγμιαίο παρελθόν του παρόντος.
Αυτό που λες μάστερ βιδού είναι άστεκο....διότι ο παρατηρητής υπό-άρχει στο σύνπαν και όχι τανάπαλιν, αφού πρώτα υπάρχει το παρόν και έπειτα το βλεψ και το αισθάνεσαι.
Αν μπορούσες να δείς και να αισθανθείς όλες τις λεπτομέρειες της διαφοριστατοσχηματισμένης ύπερσυνβυξωμένης ενέργειας τότε δεν θα μπορούσες να ξεχωρίσεις τι είναι τι, αφού όλα θα φαίνονταν ως ένας χυλός από quandums που εξ-ελίσονται τόσο γρήγορα σε σπείρες που θα πάφτες χάμου σαν μεθυσμένο κοτόπουλο απ την ζαλάδα.
Αποκωδικοποιητή σημάτων (μικροπροσδίδωρ, microprocessor), έχεις μέσα στον εγκέφαλο για να ρεγουλάρει τις συχνότητες που πρέπει να αντιλαμβάνεσαι απο το φυσικό σύνπαν και να αισθάνεσαι (όραση, ακοή, αφή, γεύση, όσφρηση) ώστε να μην φλιπάρεις...
.
κι ας σου απαντήσει ο ποιητής που τα λέει πχιοτηκότερα.
Τον κόσμο που μου δείχνεις να γνωρίσω
Τον ξέρω φίλε πιο καλά
Τον έχω μάθει πριν σε συναντήσω
Απ' έξω κι ανακατωτά...
πας να βιδώσεις με το ζόρι τα αβίδωτα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
- taxalata xalasa
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Υπάρχουν δύο ειδών παρατηρητές Αυτοί που βλέπουν με τα μάτια τους, και αυτοί που βλέπουν με το μυαλό τους.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 01:03Ναι αλλά δεν απαντάς στην ερωτησή μου. Αφού δεν σε παρατηρεί κανείς, πώς φτάνεις από "χυλό ενέργειας" σε seismic;seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:59Για να καταλάβεις την παρανοϊκή θεωρεία μου πρέπει να έχεις γνώσεις μηχανικής, αντοχής υλικών και να ξέρεις από βίδες.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:55
Και εσύ ρε seismic πώς υπάρχεις στην παρανοϊκή θεωρία σου, όταν δεν σε παρατηρεί κανένας;
Με παρατηρούν περίπου 10 000 000 άτομα
Οι δεύτεροι με παρακολουθούν. Η ενέργεια σκέπτεται και δημιουργεί ή καταστρέφει..δεν είναι αμέτοχη στην φύση.
Αν ανακαλύψουμε πως γίνεται αυτό τότε έχουμε ακουμπήσει τον δημιουργό μας.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άρα πριν από τον άνθρωπο δεν υπήρχε το σύμπαν;
Άρα ο Δημιουργός μας, ρύθμισε έτσι τις αισθήσεις, ώστε να βλέπουμε και να αντιλαμβανόμαστε όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα?) το ίδιο πράγμα την κατάλληλη στιγμή.seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 06:39Υπάρχουν δύο ειδών παρατηρητές Αυτοί που βλέπουν με τα μάτια τους, και αυτοί που βλέπουν με το μυαλό τους.klg έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 01:03Ναι αλλά δεν απαντάς στην ερωτησή μου. Αφού δεν σε παρατηρεί κανείς, πώς φτάνεις από "χυλό ενέργειας" σε seismic;seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:59 Για να καταλάβεις την παρανοϊκή θεωρεία μου πρέπει να έχεις γνώσεις μηχανικής, αντοχής υλικών και να ξέρεις από βίδες.
Με παρατηρούν περίπου 10 000 000 άτομα
Οι δεύτεροι με παρακολουθούν. Η ενέργεια σκέπτεται και δημιουργεί ή καταστρέφει..δεν είναι αμέτοχη στην φύση.
Αν ανακαλύψουμε πως γίνεται αυτό τότε έχουμε ακουμπήσει τον δημιουργό μας.
Δεν ξέρω αν πιστεύεις τον τρόπο της Δημιουργίας όπως την περιγράφει η Βίβλος, πάντως εκεί φαίνεται ο Θεός να δίνει πραγματική μορφή στην ύλη, έμψυχη και άψυχη, και όχι απλώς να ρυθμίζει κάποιες αισθήσεις των όντων που έχουν δυνατότητα οπτική.
Άλλωστε περιγράφει την μορφοποιημενη ύλη πριν την ύπαρξη παρατηρητού.
Επίσης, άκρως σημαντικό στοιχείο είναι και σταδιακή τελείωση της Δημιουργίας σε έξι ημέρες, και όχι ακαριαία.
Επίσης, άκρως σημαντικό στοιχείο είναι και σταδιακή τελείωση της Δημιουργίας σε έξι ημέρες, και όχι ακαριαία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ios την 30 Ιούλ 2022, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικά και πιστεύω στον θεό Τίποτα δεν έγινε στην τύχη Αλλά είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον θεό.ios έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 08:08 Δεν ξέρω αν πιστεύεις τον τρόπο της Δημιουργίας όπως την περιγράφει η Βίβλος, πάντως εκεί φαίνεται ο Θεός να δίνει πραγματική μορφή στην ύλη, έμψυχη και άψυχη, και όχι απλώς να ρυθμίζει κάποιες αισθήσεις των όντων που έχουν δυνατότητα οπτική.
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Η πληροφορία γεννά την εμπειρία και η εμπειρία την γνώση.
Η γνώση και η ενέργεια δημιούργησαν τα πάντα.
Η σκεπτόμενη ενέργεια είναι για εμένα ο δημιουργός θεός
Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ότι μας κατασκεύασε καθ εικόνα και ομοίωση.
Και ενεργούμε και σκεπτόμαστε.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Ο Θεός δεν είναι μόνο Ενέργεια, αλλά και Ουσία και μάλιστα διακριτές. Η Ενέργεια δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της χωρίς την Ουσία ή Φύση, καθώς αποτελεί την "δραστική και ουσιώδη της Φύσεως κίνησιν" (Ιωάν. Δαμασκηνός ΕΠΕ 1, 356). Ομοίως συμβαίνει και στα κτιστά Δημιουργήματά Του.seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 16:36Φυσικά και πιστεύω στον θεό Τίποτα δεν έγινε στην τύχη Αλλά είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον θεό.ios έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 08:08 Δεν ξέρω αν πιστεύεις τον τρόπο της Δημιουργίας όπως την περιγράφει η Βίβλος, πάντως εκεί φαίνεται ο Θεός να δίνει πραγματική μορφή στην ύλη, έμψυχη και άψυχη, και όχι απλώς να ρυθμίζει κάποιες αισθήσεις των όντων που έχουν δυνατότητα οπτική.
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Ο Θεός είναι τα πάντα και τα πάντα εν σοφία εποίησε. Η δημιουργία είναι και στην φύση των ανθρώπων καθώς και η αγάπη του να δίνεις δημιουργώνταςios έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:31Ο Θεός δεν είναι μόνο Ενέργεια, αλλά και Ουσία και μάλιστα διακριτές. Η Ενέργεια δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της χωρίς την Ουσία ή Φύση, καθώς αποτελεί την "δραστική και ουσιώδη της Φύσεως κίνησιν" (Ιωάν. Δαμασκηνός ΕΠΕ 1, 356). Ομοίως συμβαίνει και στα κτιστά Δημιουργήματά Του.seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 16:36Φυσικά και πιστεύω στον θεό Τίποτα δεν έγινε στην τύχη Αλλά είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον θεό.ios έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 08:08 Δεν ξέρω αν πιστεύεις τον τρόπο της Δημιουργίας όπως την περιγράφει η Βίβλος, πάντως εκεί φαίνεται ο Θεός να δίνει πραγματική μορφή στην ύλη, έμψυχη και άψυχη, και όχι απλώς να ρυθμίζει κάποιες αισθήσεις των όντων που έχουν δυνατότητα οπτική.
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Η ουσία είναι ότι πεθαίνουμε και αυτό δεν μου αρέσει.
Σε αυτό ο θεός δεν ήταν γενναιόδωρος. Δεν μου αρέσει να πιστεύω στον θεό μόνο και μόνο επειδή φοβάμαι τον θάνατο. Μου αρέσει να πιστεύω στον δημιουργό και να τον θαυμάζω για την σοφία του και την αγάπη του, παρά για την δύναμη που έχει να με καταστρέψει.
Ο δικός μου Θεός δεν έχει κόλαση και παράδεισο έχει μόνο αγάπη και σοφία.
- taxalata xalasa
όταν μιλας για θεο και δημιουργο εννοεις, προπαγανδισμένος συμβατικα, το αγνωστο Χα, Χε, Χι, Χο, Χου και Χαα, Χεε, Χιι, Χοο, Χουου...seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 16:36Φυσικά και πιστεύω στον θεό Τίποτα δεν έγινε στην τύχη Αλλά είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον θεό.ios έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 08:08 Δεν ξέρω αν πιστεύεις τον τρόπο της Δημιουργίας όπως την περιγράφει η Βίβλος, πάντως εκεί φαίνεται ο Θεός να δίνει πραγματική μορφή στην ύλη, έμψυχη και άψυχη, και όχι απλώς να ρυθμίζει κάποιες αισθήσεις των όντων που έχουν δυνατότητα οπτική.
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Το Χα, του Χα =>
τούχᾱ (toúkhā) – Boeotian, τιούχᾱ (tioúkhā), Τύχη
Από το τυγχάνω, από το Πρωτο ΙΕ ρίζο *dʰewgʰ-, από το οποίο =>
τεύχω (teúkhō, “pro-duce”) που είναι το αντίστοιχο αλβανικό duhet (“must”).
το Πρέπει. Το Χρή.
jus duhet... .latin-alban.
just do it .eng.
Ο,πότε το
τούχᾱ, τιούχᾱ, τύχη είναι η
δούχᾱ, διούχᾱ, δύχη και η
ντούχᾱ, ντιούχᾱ, ντύχη και το
duha, diuha, dohe και το
δωχα, διωχα, δύχη...
και εξ αυτών η τύχη είναι το πρέπον, το χρή και ένα τεύχος... μια έκδοση που είναι έτσι γιατί έτσι...
και δυο Χι έΧει hη ΖωΧή και οι Ζοχιοί...
Πάντως το σύνπαν υπαρχει χώρις τον παρατυριτή... έστω και στιγμιαία.
Είσαι πάντα ένα κλίκ πίσω...
Το Πρέπει, Πρέ + πει, Πρέ + qει, Πρέ + φει
Πριν Πεί, Πριν Εκεί (Q), Πριν Φανεί.
το Χ Τεφχος του Χ Τάφχθωνα...
παραμένει ά-γνωστος Χ... αεισουπερεἶλιγξ...
Ρε μαστροχαλαστή τα καταλαβαίνεις τουλάχιστον εσύ αυτά που λες?taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:49όταν μιλας για θεο και δημιουργο εννοεις, προπαγανδισμένος συμβατικα, το αγνωστο Χα, Χε, Χι, Χο, Χου και Χαα, Χεε, Χιι, Χοο, Χουου...seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 16:36Φυσικά και πιστεύω στον θεό Τίποτα δεν έγινε στην τύχη Αλλά είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον θεό.ios έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 08:08 Δεν ξέρω αν πιστεύεις τον τρόπο της Δημιουργίας όπως την περιγράφει η Βίβλος, πάντως εκεί φαίνεται ο Θεός να δίνει πραγματική μορφή στην ύλη, έμψυχη και άψυχη, και όχι απλώς να ρυθμίζει κάποιες αισθήσεις των όντων που έχουν δυνατότητα οπτική.
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Και ενεργούμε και σκεπτόμαστε.![]()
Το Χα, του Χα =>
το Πρέπει. Το Χρή.
just do it .eng.
Ο,πότε το
duha, diuha, dohe και το
δωχα, διωχα, δύχη...
και εξ αυτών η τύχη είναι το πρέπον, το χρή και ένα τεύχος... μια έκδοση που είναι έτσι γιατί έτσι...
και δυο Χι έΧει hη ΖωΧή και οι Ζοχιοί...![]()
παραμένει ά-γνωστος Χ... αεισουπερεἶλιγξ...
- taxalata xalasa
γιατί;seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 00:43Ρε μαστροχαλαστή τα καταλαβαίνεις τουλάχιστον εσύ αυτά που λες?taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:49όταν μιλας για θεο και δημιουργο εννοεις, προπαγανδισμένος συμβατικα, το αγνωστο Χα, Χε, Χι, Χο, Χου και Χαα, Χεε, Χιι, Χοο, Χουου...seismic έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 16:36 Φυσικά και πιστεύω στον θεό Τίποτα δεν έγινε στην τύχη Αλλά είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον θεό.
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Και ενεργούμε και σκεπτόμαστε.![]()
Το Χα, του Χα =>
το Πρέπει. Το Χρή.
just do it .eng.
Ο,πότε το
duha, diuha, dohe και το
δωχα, διωχα, δύχη...
παραμένει ά-γνωστος Χ... αεισουπερεἶλιγξ...![]()
μήπως νομίζεις ό,τι καταλαβαίνουν τα βιδίδια που γράφεις εσύ;
Αυτό να μου πεις. 14 χρόνια προσπαθώ να τους πωtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:33γιατί;seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 00:43Ρε μαστροχαλαστή τα καταλαβαίνεις τουλάχιστον εσύ αυτά που λες?taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:49
όταν μιλας για θεο και δημιουργο εννοεις, προπαγανδισμένος συμβατικα, το αγνωστο Χα, Χε, Χι, Χο, Χου και Χαα, Χεε, Χιι, Χοο, Χουου...![]()
Το Χα, του Χα =>
το Πρέπει. Το Χρή.
just do it .eng.
Ο,πότε το
duha, diuha, dohe και το
δωχα, διωχα, δύχη...
παραμένει ά-γνωστος Χ... αεισουπερεἶλιγξ...![]()
μήπως νομίζεις ό,τι καταλαβαίνουν τα βιδίδια που γράφεις εσύ;
βιδώστε το και σώστε το και είναι σε άλλα σύμπαντα
- taxalata xalasa
τι δεν κατάλαβες ;seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 09:35Αυτό να μου πεις. 14 χρόνια προσπαθώ να τους πωtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:33γιατί;
μήπως νομίζεις ό,τι καταλαβαίνουν τα βιδίδσια που γράφεις εσύ;
βιδώστε το και σώστε το και είναι σε άλλα σύμπαντα![]()
τῠ́χη • (túkhē) f (γεν. τῠ́χης); πρώτη κλίση
1. η πράξη ενός θεού
2. η πράξη ενός ανθρώπου
3. (θεωρείται ως παράγοντας ή αιτία πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο)
-τύχη, πρόνοια, μοίρα
-ευκαιρία
4. (θεωρείται ως αποτέλεσμα)
-καλή τύχη, επιτυχία
-κακή τύχη, ατυχία
-(με ουδέτερη έννοια, στον πληθυντικό) περιουσίες
jus duhet
just done
taxalataxalasa vs Seismic.
Ζούμε τεράστιες στιγμές στο φόρουμ.
Ζούμε τεράστιες στιγμές στο φόρουμ.
Ξέχασες κάτι. Το προγραμματισμένοtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 10:10τι δεν κατάλαβες ;seismic έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 09:35Αυτό να μου πεις. 14 χρόνια προσπαθώ να τους πωtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:33
γιατί;
μήπως νομίζεις ό,τι καταλαβαίνουν τα βιδίδσια που γράφεις εσύ;
βιδώστε το και σώστε το και είναι σε άλλα σύμπαντα![]()
τῠ́χη • (túkhē) f (γεν. τῠ́χης); πρώτη κλίση
1. η πράξη ενός θεού
2. η πράξη ενός ανθρώπου
3. (θεωρείται ως παράγοντας ή αιτία πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο)
-τύχη, πρόνοια, μοίρα
-ευκαιρία
4. (θεωρείται ως αποτέλεσμα)
-καλή τύχη, επιτυχία
-κακή τύχη, ατυχία
-(με ουδέτερη έννοια, στον πληθυντικό) περιουσίες
jus duhet
just done
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι αυτό είναι τυχερό.
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για δεύτερη φορά αυτό είναι σύμπτωση.
Αν περάσεις κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα για τρίτη φορά αυτό είναι προγραμματισμένο.
Στην φύση είναι τα πάντα προγραμματισμένα.
Προγραμματισμένα χωρίς προγραμματιστή ( Θεό ) δεν γίνεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
-
- 4 Απαντήσεις