Πραγματικά ερώτηση περασμένου αιώνα. Αυτό το "δικαίωμα υπογραφής" ήταν θέμα γιά τους αποφοίτους του λεγόμενου "μικρού Πολυτεχνείου" που υπήρχε πριν το 1975. Αυτοί δεν είχαν δικαίωμα υπογραφής μελέτης παρά μόνο αν συμπλήρωναν κάποια χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Οι πτυχιούχοι μηχανικοί μόλις πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το ΤΕΕ (στην εποχή μου ήταν από το ΕΜΠ) αποκτούν αμέσως δικαίωμα υπογραφής. Οι απόφοιτοι των ΤΕΙ επίσης έχουν κατωχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.ethereal έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:43Όπως και για το "δικαίωμα υπογραφής"; Ερώτηση περασμένου αιώνα;
Ενώ το να δώσεις "μεταβολή" και να σου στρίψει ο άλλος αριστερόστροφα δε σ' αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια.
Οταν ήμουν στον στρατό, έπιανα κουβέντα κάπου - κάπου με τον λοχαγό μου (υπολοχαγός, ένα χρόνο μικρότερος από εμένα) και μου έλεγε γιά το πόσο μεγάλες ευθύνες έφερε. Τον ρώτησα λοιπόν ποιά ήταν η μεγαλύτερη ευθύνη που έφερε και μου είπε ότι αν έδινε άδεια σε κάποιον στρατιώτη και αυτός πήγαινε στην πόλη του και σκότωνε κάποιον, τότε αυτός θα κατηγορείτο γιά την άδεια που του έδωσε. Αυτή η απάντηση με έκανε να καταλάβω σε τι κόσμο ζούσαν τα υπολοχαγάκια.