Δεν εχει σημασια οταν πηγαινω εκει, σκεφτομαι και θυμαμαι αλλα πραγματα δεν δινω σημασια στο πως ειναι το σουβλακι.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:33Τουλάχιστον το ψήνουν σωστά το σουβλάκι ή το κάνουν κάρβουνο κι αυτοί;Volk έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:15
Το πρωτο μας σπιτι στο οποιο μεγαλωσα εως και τα 10 μου περιπου, το πουλησαν οι γονεις μου και αλλαξαμε περιοχη. Μια φορα στο τοσο, πηγαινω περναω απεξω, κανω καμια βολτα στη γειτονια, τρωω κανα σουβλακι στη πλατεια που επαιζα μικρος.
Μιας και ρωτησες ομως, αυτος που θυμαμαι απο μικρος οτι εφτιαχνε γαμηστερα σουβλακια, το δωσε το μαγαζι το πηρε ο γιος του, καμια σχεση!
Εχει ανοιξει ενας αλλος ενα μικρο μαγαζι, αν πας απο εκει και του πεις να το φτιαξει οπως ακριβως το θες, τα καταφερνει.
Τις πιο πολλες φορες, χτυπαω και κιμαδοπιτες, παλι εχει αλλαξει χερια το μαγαζι που υπηρχε παλια αλλα και αυτος που το χει κανει καλη δουλεια, με αριστα το 10 ειναι στο 8+. Η μαλακια με αυτο το μαγαζι ειναι οτι κλεινει αρκετα νωρις, δηλαδη αν πας μετα τις 14:00 δεν θα βρεις κιμαδοπιτες ουτε για δειγμα. Οποτε, καταληγεις στο σουβλακι αν θες να φας κατι και να αραξεις στη πλατεια.
Μια φορα, μου χε φερει ενα γαμηστερο παστιτσιο μια κοπελα στο σπιτι, εφαγα οτι εφαγα το υπολοιπο μπηκε ψυγειο. Την επομενη που πηγα βολτα στη παλια γειτονια, πηρα μαζι μου το ταπερ, εριξα μεσα και ενα βαρβατο κομματι φετα και το απολαυσα στη πλατεια. Επιχειρησα να παρω ψωμι απο τον φουρνο που θυμομουν, καμια σχεση πλεον το ψωμι!
Γενικα, και το ψωμι εχει γινει μαστιγα, δεν βρισκεις ευκολα γνησιο ζυμωτο ψωμι!