!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πατρικό σας
Re: Το πατρικό σας
Το νήμα ξεκίνησε με σκοπό να καταλήξει ότι στην Ελλάδα έχουμε πατρικό γιατί κούλης αφού, ενώ στην αγγλία μένουν σε χαρτόκουτα
- Eθνικοκοινωνιστης
συνεχισε Βαλοντια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 29 Ιούλ 2022, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
talaipwros έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:35 Πόσο συχνά ξυπνάτε και νομίζετε/ελπίζετε ότι είστε στο πατρικό σας;
Ότι μολις ανοιξετε τα μάτια θα δείτε το γραφείο σας που διαβάζατε για το σχολείο και την αφίσα στο τοίχο,
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:37Μπαρμπα Σκρουτζ, πες στο φάντασμα πως είναι εκτός σαιζόνtalaipwros έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:35 Πόσο συχνά ξυπνάτε και νομίζετε/ελπίζετε ότι είστε στο πατρικό σας;
Ότι μολις ανοιξετε τα μάτια θα δείτε το γραφείο σας που διαβάζατε για το σχολείο και την αφίσα στο τοίχο,
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για να μην σχολιάσω και το πατριαρχικό του νήματος
Συνηθως μπερδευομαι και δεν θυμαμαι σε ποιο σπιτι ξυπνησα. Πχ, ξυπναω στο σπιτι στην χ τοποθεσια και μεχρι να σηκωθω, νομιζω μερικες φορες οτι ξυπνησα στο σπιτι στην ψ τοποθεσια.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ποτέ, γιατί μέχρι την ενηλικίωση έμεινα σε 8 διαφορετικά σπίτια.talaipwros έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:35 Πόσο συχνά ξυπνάτε και νομίζετε/ελπίζετε ότι είστε στο πατρικό σας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Να το ονειρεύομαι όχι αλλά πολλές φορές νοσταλγώ στιγμές και σημεία του σπιτιού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να δοκιμάσεις να δουλέψεις κάποτε. Από τη δουλειά του, πολύς κόσμος αντλεί ικανοιποίηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και - για να μην το πολυκουράζουμε - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.Hunkar Begendi έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 07:39 Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΠΟ ΤΕ το δωμάτιό μου είχε μεσοτοιχία με την βασική τουαλέτα και συχνά ξύπναγα από κλανίδια ή τον ήχο του κάτουρου που σκάει στο νερό 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αρχικά δεν ξέρεις αν μένει με τους γονείς του. Στο πατρικό του λέει ότι μένει όχι με τους γονείς του. Και ύστερα με τον βασικό τα ενοίκια και τα πάγια έξοδα αυτή την στιγμή δεν βγαίνουν.Yochanan έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 08:38Να δοκιμάσεις να δουλέψεις κάποτε. Από τη δουλειά του, πολύς κόσμος αντλεί ικανοιποίηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και - για να μην το πολυκουράζουμε - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.Hunkar Begendi έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 07:39 Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αρχικά δεν είπα οτι μενει τωρα με τους γονεις του. Αν ομως μενει εκει απο παιδι για καποιο μεγαλο διαστημα θα εκανε ακριβως αυτο. Για τα αλλα δε θα μπω καν σε κουβεντα.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 08:46Αρχικά δεν ξέρεις αν μένει με τους γονείς του. Στο πατρικό του λέει ότι μένει όχι με τους γονείς του. Και ύστερα με τον βασικό τα ενοίκια και τα πάγια έξοδα αυτή την στιγμή δεν βγαίνουν.Yochanan έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 08:38Να δοκιμάσεις να δουλέψεις κάποτε. Από τη δουλειά του, πολύς κόσμος αντλεί ικανοιποίηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και - για να μην το πολυκουράζουμε - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.Hunkar Begendi έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 07:39 Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
-
stergiosbik
Το πατρικό δεν μου λείπει.
Αυτό που μου λείπει από αυτο είναι η φιγούρα του πατέρα μου μιας και τον έχω χάσει.
Αυτό που μου λείπει από αυτο είναι η φιγούρα του πατέρα μου μιας και τον έχω χάσει.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Το δοκίμασα αλλα δεν μ άρεσεYochanan έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 08:38Να δοκιμάσεις να δουλέψεις κάποτε. Από τη δουλειά του, πολύς κόσμος αντλεί ικανοιποίηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και - για να μην το πολυκουράζουμε - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.Hunkar Begendi έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 07:39 Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
Σοβαρά τώρα, το σπίτι ήταν αρχικά η μονοκατοικία των παππούδων, χτισμένη το 1955. Το 1978 προστέθηκαν άλλοι δύο όροφοι και μετακομίσαμε εκεί. Το 2000 δόθηκε αντιπαροχή και έγινε οκταόροφη οικοδομή. Μένω "μόνος" από τα 23 πληρώνοντας ενοίκιο σε διάφορες γκαρσονιέρες και διαμερίσματα, μέχρι τα 33 που παντρεύτηκα και επέστρεψα στο πατρικό (σε δικό μου διαμέρισμα φυσικά).
FYI έχω 30 χρόνια ένσημα.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη