!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πατρικό σας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Το πατρικό σας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Το νήμα ξεκίνησε με σκοπό να καταλήξει ότι στην Ελλάδα έχουμε πατρικό γιατί κούλης αφού, ενώ στην αγγλία μένουν σε χαρτόκουτα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

συνεχισε Βαλοντια :smt048 :smt048 :smt048
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 29 Ιούλ 2022, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

talaipwros έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:35 Πόσο συχνά ξυπνάτε και νομίζετε/ελπίζετε ότι είστε στο πατρικό σας;

Ότι μολις ανοιξετε τα μάτια θα δείτε το γραφείο σας που διαβάζατε για το σχολείο και την αφίσα στο τοίχο,
:cry
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:37
talaipwros έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 00:35 Πόσο συχνά ξυπνάτε και νομίζετε/ελπίζετε ότι είστε στο πατρικό σας;

Ότι μολις ανοιξετε τα μάτια θα δείτε το γραφείο σας που διαβάζατε για το σχολείο και την αφίσα στο τοίχο,
Μπαρμπα Σκρουτζ, πες στο φάντασμα πως είναι εκτός σαιζόν
:lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Για να μην σχολιάσω και το πατριαρχικό του νήματος
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Συνηθως μπερδευομαι και δεν θυμαμαι σε ποιο σπιτι ξυπνησα. Πχ, ξυπναω στο σπιτι στην χ τοποθεσια και μεχρι να σηκωθω, νομιζω μερικες φορες οτι ξυπνησα στο σπιτι στην ψ τοποθεσια.

:102:
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ποτέ, γιατί μέχρι την ενηλικίωση έμεινα σε 8 διαφορετικά σπίτια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Να το ονειρεύομαι όχι αλλά πολλές φορές νοσταλγώ στιγμές και σημεία του σπιτιού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Hunkar Begendi έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 07:39 Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
Να δοκιμάσεις να δουλέψεις κάποτε. Από τη δουλειά του, πολύς κόσμος αντλεί ικανοιποίηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και - για να μην το πολυκουράζουμε - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΠΟ ΤΕ το δωμάτιό μου είχε μεσοτοιχία με την βασική τουαλέτα και συχνά ξύπναγα από κλανίδια ή τον ήχο του κάτουρου που σκάει στο νερό :a040:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Yochanan έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 08:38
Hunkar Begendi έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 07:39 Έχω την τύχη να μένω στο ίδιο σπίτι από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι σήμερα (έφυγα για μερικά χρόνια αλλά επέστρεψα).
Να δοκιμάσεις να δουλέψεις κάποτε. Από τη δουλειά του, πολύς κόσμος αντλεί ικανοιποίηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και - για να μην το πολυκουράζουμε - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
Αρχικά δεν ξέρεις αν μένει με τους γονείς του. Στο πατρικό του λέει ότι μένει όχι με τους γονείς του. Και ύστερα με τον βασικό τα ενοίκια και τα πάγια έξοδα αυτή την στιγμή δεν βγαίνουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 08:46
Αρχικά δεν ξέρεις αν μένει με τους γονείς του. Στο πατρικό του λέει ότι μένει όχι με τους γονείς του. Και ύστερα με τον βασικό τα ενοίκια και τα πάγια έξοδα αυτή την στιγμή δεν βγαίνουν.
Αρχικά δεν είπα οτι μενει τωρα με τους γονεις του. Αν ομως μενει εκει απο παιδι για καποιο μεγαλο διαστημα θα εκανε ακριβως αυτο. Για τα αλλα δε θα μπω καν σε κουβεντα.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Το πατρικό δεν μου λείπει.
Αυτό που μου λείπει από αυτο είναι η φιγούρα του πατέρα μου μιας και τον έχω χάσει.
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

Το δοκίμασα αλλα δεν μ άρεσε :smt005:

Σοβαρά τώρα, το σπίτι ήταν αρχικά η μονοκατοικία των παππούδων, χτισμένη το 1955. Το 1978 προστέθηκαν άλλοι δύο όροφοι και μετακομίσαμε εκεί. Το 2000 δόθηκε αντιπαροχή και έγινε οκταόροφη οικοδομή. Μένω "μόνος" από τα 23 πληρώνοντας ενοίκιο σε διάφορες γκαρσονιέρες και διαμερίσματα, μέχρι τα 33 που παντρεύτηκα και επέστρεψα στο πατρικό (σε δικό μου διαμέρισμα φυσικά).
FYI έχω 30 χρόνια ένσημα.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”