Οι μασες που ειναι;
Σκετη;
την ωρα του βιαιου σεξ; τι μου κανεις φασιστα μου, κιετς;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:50Φασίστα τον λέω για να 'μαι μέσα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:39Τύπισσα, ούτε να φανταστώ δε θα ήθελα τι ψευτικες κατηγορίες θα σέρνεις στον γκομενο σουNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30
Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.![]()
Δε σε είχα για τόσο μπεμπεκα, ρε δικιά μου![]()
μωρε παπαρα εχουμε αλληλομπινελικωθει δεκαδες φορες, αλλα με αγαπη στο λεω, δειξε λιγο τακτ στο μπινελικωμα.
Πηγαμε για καρτ με τον δικο μου βαπτιστηρα, 5 ετων ειναι ακομα αλλα εχει πορωθει, δεν ηθελε να κατεβει. Σκεφτομαι να τον πηγαινω πιο συχνα, εχει φυσικο ταλεντο απο οτι φαινεται.Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 01:16αν εχεις αμφιβολιες - ο βαπτιστηρας ειναι διαθεσιμος να σε μπινελικωσει για να σιγουρευτεις 1000%
ο αλλος εριχνε γαμωσταυριδια σημερα στο πχορουμ, χωρις κανεναν απολυτως λογο.Στύγιος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:42 Ο άλλος έριχνε γαμοσταυρίδια σήμερα με άλλον για λίγο πάρκινγκ. Σας έχουν χαζέψει εντελώς, βόδια ,μουσκάρια ,γκαφάλια μπολιασμένα..
διαφωνω καθετως.Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:49 ποσο δικιο ειχει ο πολ ποτ που εκανε τους εκπαιδευτικους λιπασμα για τα ριζοχωραφα
εχεις ομως να παρεις.Στύγιος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:54 Τέλος πάντων ,επειδή με και σας βαρέθηκα παρακαλώ τον διαχειριστή να διαγράψει τον λογαριασμό μου , δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω.
Gherschaagk έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:29Και πώς σου φαίνεται που στα συμπόσια στην αρχαία Αθήνα δεν συμμετείχαν γυναίκες εκτός κι αν ήταν εταίρες;Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:10σε καποιες περιπτωσεις οχι απλως μπορουσε να παει, αλλα μπορουσε και να μαζεψει τον ανεπροκοπο κρασοπατερα αντρα της, κοπανωντας τον με τον πλαστη. πατριαρχικα, παντα.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:52
Οκ εσύ με τα σημερινά μυαλά σου, πως το κρίνεις το γεγονός ότι ο άντρας πήγαινε στο καφενείο και η γυναίκα δεν μπορούσε να πάει;
Και πώς σου φαίνεται που στους ολυμπιακούς αγώνες συμμετείχαν μόνο άντρες αθλητές και δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες ούτε καν να παρακολουθούν;
Και πώς σου φαίνεται που στην Τροία την Βρισηίδα την είχαν κάνει μπαλάκι ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Αγαμέμνονα;
Και πώς σου φαίνεται που ο Δίας πήρε την μορφή χρυσής βροχής και γονιμοποίησε την Δανάη μέσα στην φυλακή της χωρίς να την ρωτήσει καν;
Αν δεν ήταν συναινετικό πώς τον συγχωρείς;Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 10:13Gherschaagk έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:29Και πώς σου φαίνεται που στα συμπόσια στην αρχαία Αθήνα δεν συμμετείχαν γυναίκες εκτός κι αν ήταν εταίρες;Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:10
σε καποιες περιπτωσεις οχι απλως μπορουσε να παει, αλλα μπορουσε και να μαζεψει τον ανεπροκοπο κρασοπατερα αντρα της, κοπανωντας τον με τον πλαστη. πατριαρχικα, παντα.
Και πώς σου φαίνεται που στους ολυμπιακούς αγώνες συμμετείχαν μόνο άντρες αθλητές και δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες ούτε καν να παρακολουθούν;
Και πώς σου φαίνεται που στην Τροία την Βρισηίδα την είχαν κάνει μπαλάκι ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Αγαμέμνονα;
Και πώς σου φαίνεται που ο Δίας πήρε την μορφή χρυσής βροχής και γονιμοποίησε την Δανάη μέσα στην φυλακή της χωρίς να την ρωτήσει καν;
ιιιιιιι!
δαναη; σου κανε τετοιο πραμα ο γερομπαμπαλης;![]()
μην ξεχασουμε τον νεατερνταλ που εσερνε τη γυναικα απο το μαλλι στη σπηλια του.
εκτος αν της εκανε μετα αγριο σεξ, οποτε συγχωρεμενος.
Πάστα φλόρα με παπάρια
Υποθέτω τα σπίτια των πολιτισμένων Αθηναίων είχαν την κοπέλα από το χωριό που της έβαζε και λίγο χέρι ο κύρης του σπιτιού, έτρωγε και καμιά ανάποδη.Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:05η ελληνικη πραγματικοτητα ηταν καθε γυναικα να εχει υπηρετρια στο σπιτι;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:19Δηλαδή; ο κινηματογράφος του 60 δεν αποτύπωνε την ελληνική πραγματικότητα;hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:13
Αυτό σου είπα από την αρχή. Ότι έχεις μπερδέψει τον κινηματογράφο του '60 με την πραγματικότητα.
Είπαμε το ότι αλλάζεις γνώμη είναι καλό.Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:07παλι στον υπνο σου το ειδες αυτο, ε;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:30Μα εσείς υποστηρίζετε ότι ούτε τότε υπήρχε πατριαρχια.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:26 Του '60. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε, ε;
Δηλαδή τα καφενεία ήταν γεμάτα με γυναίκες επίσης όπως με άνδρες. ΟκΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:10σε καποιες περιπτωσεις οχι απλως μπορουσε να παει, αλλα μπορουσε και να μαζεψει τον ανεπροκοπο κρασοπατερα αντρα της, κοπανωντας τον με τον πλαστη. πατριαρχικα, παντα.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:52
Οκ εσύ με τα σημερινά μυαλά σου, πως το κρίνεις το γεγονός ότι ο άντρας πήγαινε στο καφενείο και η γυναίκα δεν μπορούσε να πάει;
Όχι, μετά το σεξ.Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:34την ωρα του βιαιου σεξ; τι μου κανεις φασιστα μου, κιετς;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:50Φασίστα τον λέω για να 'μαι μέσα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:39
Τύπισσα, ούτε να φανταστώ δε θα ήθελα τι ψευτικες κατηγορίες θα σέρνεις στον γκομενο σου![]()
Δε σε είχα για τόσο μπεμπεκα, ρε δικιά μου![]()
στα γηπεδα επισης δεν υπηρχαν γυναικες. μη σου πω ουτε σημερα υπαρχουν. η πατριαρχια θα φταιει.Naida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 11:06Δηλαδή τα καφενεία ήταν γεμάτα με γυναίκες επίσης όπως με άνδρες. ΟκΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:10σε καποιες περιπτωσεις οχι απλως μπορουσε να παει, αλλα μπορουσε και να μαζεψει τον ανεπροκοπο κρασοπατερα αντρα της, κοπανωντας τον με τον πλαστη. πατριαρχικα, παντα.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:52
Οκ εσύ με τα σημερινά μυαλά σου, πως το κρίνεις το γεγονός ότι ο άντρας πήγαινε στο καφενείο και η γυναίκα δεν μπορούσε να πάει;![]()