Μωρή μαλάκω για καλό στο λέω. Έχεις χαζέψει.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:29Πασιφάη έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:21Εννοείς πως εσύ πρεσβεύεις κάποια ανώτερη ποιότητα εδώ μέσα, σε σχέση με τους συνομιλητές που έχεις επιλέξει να συνδιαλέγεσαι; Τους έχεις του πεταματού, τους βλέπεις αφ'υψηλού; Τί ακριβώς κάνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:48
Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;
Ένας λόγος που σε έχω κάνει πέρα επί προσωπικού, να ξέρεις πως είναι αυτός. Πλέον έχεις ξεφύγει. Get a life.
Καλές οι δημιουργικές συζητήσεις επί των θεμάτων, οι διαφωνίες σαφέστατα, αλλά την έχεις δει ''Δον Κιχώτης'', που πετάει στην άκρη τον συνοδοιπόρο του Σάντσο Πάντσα και φτιάχνει ανεμόμυλους με τον άκρατο εγωϊσμό να ρέει σε κάθε φράση. Αυτοί να ξέρεις, κάποια στιγμή σωριάζονται στο τίποτα.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του παρόντος.![]()
Σαν προδομένη γκόμενα κάνεις, εδώ και καιρό ρε Πασιφάη.
Νιανιανια και νιανιανια και νιανιανια, κάθε φορά που βρίσκεις την ευκαιρία.
Οπότε, φυσικά και θα προσθέσεις κάτι και στο μέλλον, αλλά όσο με ενδιέφερε χθες ή σήμερα τόσο θα μ' ενδιαφέρει και αύριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σας βάρεσαν τα εμβόλια στο κεφάλι ,ας προσέχατε γκαφάλια.
Ε, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχολείσαι.
Συνέχισε τα κονέ με τους ξύπνιους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο άλλος έριχνε γαμοσταυρίδια σήμερα με άλλον για λίγο πάρκινγκ. Σας έχουν χαζέψει εντελώς, βόδια ,μουσκάρια ,γκαφάλια μπολιασμένα..
Τί να προσέχουμε ρε κοβιντλάβερ;
Έκανα τεστ και σήμερις, τίποτα.
Τον κορωνοδιώκτη έχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
akoma mia fora agamise me
Χλαπάτσα κλώνε και μπινέakoma mia fora agamise me έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:45
Στύγιος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:42 Ο άλλος έριχνε γαμοσταυρίδια σήμερα με άλλον για λίγο πάρκινγκ. Σας έχουν χαζέψει εντελώς, βόδια ,μουσκάρια ,γκαφάλια μπολιασμένα..
![]()
ποσο δικιο ειχει ο πολ ποτ που εκανε τους εκπαιδευτικους λιπασμα για τα ριζοχωραφα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άλλος βλαξΑγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:49 ποσο δικιο ειχει ο πολ ποτ που εκανε τους εκπαιδευτικους λιπασμα για τα ριζοχωραφα
Κλώνος του ΓΓ είναι ,πρώτα βγαίνει η ψυχή μετά το χούι.
Τέλος πάντων ,επειδή με και σας βαρέθηκα παρακαλώ τον διαχειριστή να διαγράψει τον λογαριασμό μου , δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω.
Δεν έχω καμιά σκορδοκαϊλα να ασχολούμαι με την πάρτη σου. Απλά επισημαίνω το γεγονός πως εδώ και δυο μέρες, συμπεριφέρεσαι σαν λυσσασμένη και χάνεσαι στον κυκεώνα των δικών σου στερεοτύπων, ξεχνώντας πως κάνεις διάλογο με άλλους ανθρώπους. Τους προσβάλλεις δε, σε κάθε σου ανάρτηση. Δεν σε έχω ξαναδει έτσι. Ειλικρινά.
Κονέ θα έχω με όποιον γουστάρω, ασχέτως αν διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί του. Κι αν πω και καμιά μαλακία, παίζει να ζητήσω και συγγνώμη άμα λάχει. Μια κουβέντα που εσύ δεν έχεις καν στο λεξιλόγιό σου.
Μωρέ μλκ τί σε πιάνει κάθε τρεις και λίγο; Κάτσε δω που κάθεσαι.Στύγιος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:54 Τέλος πάντων ,επειδή με και σας βαρέθηκα παρακαλώ τον διαχειριστή να διαγράψει τον λογαριασμό μου , δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-