τι γυφτιές είναι αυτές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
Το ίδιο λέμε.
Δεν περιμένω να μου καθορίσεις εσύ το αν σκέφτομαι στραβά, βλαξ.
Σε κάθε περίπτωση, μετράτε ήδη έναν εθελοντή αιμοδότη του αγώνα σας.
Τον Στύγιο.
Τον Στύγιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε Στύγιε έλεος ρε. Συρε ξεσουρωσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει ,αλλά δεν πίνω ...μαλακιστείτε ελεύθερα, αλλά μετά μη διαμαρτύρεστε..
Very Long Covid
Βασικά extremely long covid.
Ας πρόσεχες ..
Στύγιος δεν ξαναδίνει αίμα ,ας προσέχατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:08 Δεν περιμένω να μου καθορίσεις εσύ το αν σκέφτομαι στραβά, βλαξ.![]()
Τον Στύγιο.
Εννοείς πως εσύ πρεσβεύεις κάποια ανώτερη ποιότητα εδώ μέσα, σε σχέση με τους συνομιλητές που έχεις επιλέξει να συνδιαλέγεσαι; Τους έχεις του πεταματού, τους βλέπεις αφ'υψηλού; Τί ακριβώς κάνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:48
Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;
Ένας λόγος που σε έχω κάνει πέρα επί προσωπικού, να ξέρεις πως είναι αυτός. Πλέον έχεις ξεφύγει. Get a life.
Καλές οι δημιουργικές συζητήσεις επί των θεμάτων, οι διαφωνίες σαφέστατα, αλλά την έχεις δει ''Δον Κιχώτης'', που πετάει στην άκρη τον συνοδοιπόρο του Σάντσο Πάντσα και φτιάχνει ανεμόμυλους με τον άκρατο εγωϊσμό να ρέει σε κάθε φράση. Αυτοί να ξέρεις, κάποια στιγμή σωριάζονται στο τίποτα.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του παρόντος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξεκινα να πίνεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
akoma mia fora agamise me
Κλώνε ,τον παίρνεις και τον τρως ...που να σου φτάσει ο μισθός.akoma mia fora agamise me έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:26 https://www.protothema.gr/greece/articl ... moshediou/
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:21Εννοείς πως εσύ πρεσβεύεις κάποια ανώτερη ποιότητα εδώ μέσα, σε σχέση με τους συνομιλητές που έχεις επιλέξει να συνδιαλέγεσαι; Τους έχεις του πεταματού, τους βλέπεις αφ'υψηλού; Τί ακριβώς κάνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:48
Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;
Ένας λόγος που σε έχω κάνει πέρα επί προσωπικού, να ξέρεις πως είναι αυτός. Πλέον έχεις ξεφύγει. Get a life.
Καλές οι δημιουργικές συζητήσεις επί των θεμάτων, οι διαφωνίες σαφέστατα, αλλά την έχεις δει ''Δον Κιχώτης'', που πετάει στην άκρη τον συνοδοιπόρο του Σάντσο Πάντσα και φτιάχνει ανεμόμυλους με τον άκρατο εγωϊσμό να ρέει σε κάθε φράση. Αυτοί να ξέρεις, κάποια στιγμή σωριάζονται στο τίποτα.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του παρόντος.
Σαν προδομένη γκόμενα κάνεις, εδώ και καιρό ρε Πασιφάη.
Νιανιανια και νιανιανια και νιανιανια, κάθε φορά που βρίσκεις την ευκαιρία.
Οπότε, φυσικά και θα προσθέσεις κάτι και στο μέλλον, αλλά όσο με ενδιέφερε χθες ή σήμερα τόσο θα μ' ενδιαφέρει και αύριο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-