Άσ' την. Ζει με φαντασιώσεις. Πράγματα που διαβάσει σε μυθιστορήματα ή βλέπει σε ταινίες τα βλέπει μπροστά της, σεξουαλικές απειλές κάνει πως δεν θέλει να τις θυμάται, ονομάζει την κλοπή "απόκρυψη" και άλλα πολλά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:39Τύπισσα, ούτε να φανταστώ δε θα ήθελα τι ψευτικες κατηγορίες θα σέρνεις στον γκομενο σουNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30
Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.![]()
Δε σε είχα για τόσο μπεμπεκα, ρε δικιά μου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
- hellegennes
Re: Υπερ γυναικων...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:40Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:37Δεν του ξαναμιλάω. Έκανα κι εγώ ένα ορθογραφικό και με''χτύπησε'' ανελέητα, με τη βέργα της γνωστικής του δεινότητας. Άσε που μου είπε ότι πουλάω ζορμπαλίκι..Πάω να φάω ένα πιτόγυρο να πνίξω τον πόνο μου με το γιαουρτοσκόρδιον.stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:32
Μη μιλάς έτσι στους πρωτευουσιάνους. Είναι ευαίσθητοι ευγενείς και πληγώνονται εύκολα.![]()
![]()
Την είδαν όλοι Beria εδώ μέσα.
Δεν καταλαβαίνουν ότι η ποιότητα δεν αντιγράφεται, αλλά αναπτύσσεται.
Αν θέλει ας απαντήσει.
Εγώ πάντως βλέπω πολλούς αριστερούς που δεν πολυγουστάρουν ταυτίσεις με τους επίλεκτους προχωκάγκουρες που ανέφερα και κρατούν διπλωματικές αποστάσεις για ευνόητους ή μη λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φασίστα τον λέω για να 'μαι μέσα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:39Τύπισσα, ούτε να φανταστώ δε θα ήθελα τι ψευτικες κατηγορίες θα σέρνεις στον γκομενο σουNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30
Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.![]()
Δε σε είχα για τόσο μπεμπεκα, ρε δικιά μου![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο εγκέφαλός σου πρέπει να διατηρηθεί πάσει θυσία για μελέτη από τις επόμενες γενιές.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:48Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:40Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:37
Δεν του ξαναμιλάω. Έκανα κι εγώ ένα ορθογραφικό και με''χτύπησε'' ανελέητα, με τη βέργα της γνωστικής του δεινότητας. Άσε που μου είπε ότι πουλάω ζορμπαλίκι..Πάω να φάω ένα πιτόγυρο να πνίξω τον πόνο μου με το γιαουρτοσκόρδιον.![]()
![]()
Την είδαν όλοι Beria εδώ μέσα.
Δεν καταλαβαίνουν ότι η ποιότητα δεν αντιγράφεται, αλλά αναπτύσσεται.
Αυτή ήταν μία εξαιρετικά δημιουργική ανάλυση της πρότασής μου.
Σε βαθμό κακουργήματος.
Εκτός τόπου και χρόνου η τύπισσαstavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:50Ο εγκέφαλός σου πρέπει να διατηρηθεί πάσει θυσία για μελέτη από τις επόμενες γενιές.
Σε βαθμό κακουργήματος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
akoma mia fora agamise me
Πω ρε μαλάκα ,είστε χειρότεροι κι από τουβου στο ξεκατίνιασμα 
Σύρε για ύπνο οργανοπαιχτη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε χαίρεσαι που έχεις τον προσωπικό σου σωματοφύλακα σταλκερά;
Δημιουργικό ή μη, το ερώτημα που έθεσα παραμένει.stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:50Ο εγκέφαλός σου πρέπει να διατηρηθεί πάσει θυσία για μελέτη από τις επόμενες γενιές.
Σε βαθμό κακουργήματος.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Όποιος συμφωνεί με τους επίλεκτους της προοδεφτικής ματιάς, μπορεί να το αναφέρει.
Εγώ σας θεωρώ εμμονικούς/ψιλοάσχετους/ψιλοβλάκες κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να τονε κάμω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν θέτεις ερώτημα άσχετο με το quote που ο ίδιος κάνεις, κάτι πάει στραβά στον τρόπο που σκέφτεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:00Δημιουργικό ή μη, το ερώτημα που έθεσα παραμένει.stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:50Ο εγκέφαλός σου πρέπει να διατηρηθεί πάσει θυσία για μελέτη από τις επόμενες γενιές.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:48
Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;
Σε βαθμό κακουργήματος.
Πχ. αν κάνεις quote "ζήτω ο ΠΑΟΚ" και γράψεις από κάτω "τελικά στα μακαρόνια να βάλω κέτσαπ;" και επιμένεις ότι το ρωτάς σοβαρά, υπάρχει θεματάκι.
-
akoma mia fora agamise me
θα σου έκανα αναφορά, αλλά άδικος κόπος, θα μπεις από τον κλώνο 
Δηλαδή ζητάς από άλλους αριστερούς που τους θεωρείς σοβαρούς αριστερούς να σου πουν ότι δεν συμφωνούν πχ με μένα που με θεωρείς ασοβαρη αριστερή. Δηλαδή να σου πουν ναι γαλουκα μας, δεν υπάρχει πατριαρχική νοοτροπία στην κοινωνία μας, δεν υπάρχει ρατσισμός, δεν υπάρχει σεξισμός, ο φεμινισμός είναι τζιζ κακό και ζητώ η δεξιά και η Νεα Δημοκρατία.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 00:00Δημιουργικό ή μη, το ερώτημα που έθεσα παραμένει.stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:50Ο εγκέφαλός σου πρέπει να διατηρηθεί πάσει θυσία για μελέτη από τις επόμενες γενιές.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:48
Εννοείς ότι ο Βeria, μπορεί να θεωρεί το τρίπτυχο "σταβ/νάιδα/τζονιντίαρ" ως μοχλό ανάπτυξης ποιότητας του πχώρου;
Σε βαθμό κακουργήματος.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Όποιος συμφωνεί με τους επίλεκτους της προοδεφτικής ματιάς, μπορεί να το αναφέρει.
Εγώ σας θεωρώ εμμονικούς/ψιλοάσχετους/ψιλοβλάκες κλπ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-