Για ξεβούλωμα με ατσάλινα θα με φωνάξεις ρε φιλαράκι; πωωω άντρες σου λένε μετά. Βέβαια εγώ το 50ρηκακι μου θα το πάρω.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:29
Άσε τα βουλοκέρια, Μαράκι και πιάσε την ατσαλίνα. Δεν θα περιμένω για πάντα για να σου αναθέσω τα υδραυλικά του σπιτιού μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη μιλάς έτσι στους πρωτευουσιάνους. Είναι ευαίσθητοι ευγενείς και πληγώνονται εύκολα.Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:50Αν επιτρέπει η αφεντιά σας, μιαν ερώτηση φίλτατε. Εσείς έχετε γνήσια καταγωγή από Πειραιά, ή βαστάει και από αλλού η σκούφια σας;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:43Άντε μια ζωή με τα αυτονόητα: για να μη μας κολλήσουν τη χωριάτικη νοοτροπία τους![]()
Συγχωρείστε με, την αφελή επαρχιώτισσα.
- hellegennes
Σε ποιους αναφέρεται αυτό; Μπήκε ο blackpaint στο νήμα;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30 Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φαντάσου πόση δυσκοιλιότητα του έχει προκαλέσει το ζόρι στη συζήτηση, που έφτασε σε σημείο να βουλώνει τις αποχετεύσεις...Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:31Για ξεβούλωμα με ατσάλινα θα με φωνάξεις ρε φιλαράκι; πωωω άντρες σου λένε μετά. Βέβαια εγώ το 50ρηκακι μου θα το πάρω.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:29
Άσε τα βουλοκέρια, Μαράκι και πιάσε την ατσαλίνα. Δεν θα περιμένω για πάντα για να σου αναθέσω τα υδραυλικά του σπιτιού μου.
Εσείς, εσείς οι νοματαιοι οι αριστοκράτες. Οι άριστοι.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:33Σε ποιους αναφέρεται αυτό; Μπήκε ο blackpaint στο νήμα;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30 Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Για ό,τι και να σε φωνάξω πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά. Πιάσε και κάνε εξάσκηση.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:31Για ξεβούλωμα με ατσάλινα θα με φωνάξεις ρε φιλαράκι; πωωω άντρες σου λένε μετά. Βέβαια εγώ το 50ρηκακι μου θα το πάρω.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:29
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι μωρέ, λένε το ποίημα. Μήπως ξέρουν και τίποτα παραπάνω;hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:33Σε ποιους αναφέρεται αυτό; Μπήκε ο blackpaint στο νήμα;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30 Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν ξέρω κανέναν που να τοποθετήθηκε στο νήμα και να του ταιριάζει αυτή η περιγραφή. Εκτός αν, είπαμε, μπήκε κάπου ο μαυρομπογιάς και δεν το πήρα γραμμή.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:34Εσείς, εσείς οι νοματαιοι οι αριστοκράτες. Οι άριστοι.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:33Σε ποιους αναφέρεται αυτό; Μπήκε ο blackpaint στο νήμα;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30 Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν του ξαναμιλάω. Έκανα κι εγώ ένα ορθογραφικό και με''χτύπησε'' ανελέητα, με τη βέργα της γνωστικής του δεινότητας. Άσε που μου είπε ότι πουλάω ζορμπαλίκι..Πάω να φάω ένα πιτόγυρο να πνίξω τον πόνο μου με το γιαουρτοσκόρδιον.stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:32Μη μιλάς έτσι στους πρωτευουσιάνους. Είναι ευαίσθητοι ευγενείς και πληγώνονται εύκολα.Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:50Αν επιτρέπει η αφεντιά σας, μιαν ερώτηση φίλτατε. Εσείς έχετε γνήσια καταγωγή από Πειραιά, ή βαστάει και από αλλού η σκούφια σας;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:43
Άντε μια ζωή με τα αυτονόητα: για να μη μας κολλήσουν τη χωριάτικη νοοτροπία τους![]()
Συγχωρείστε με, την αφελή επαρχιώτισσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εννοείται. Δεν διαθέτετε ικανότητα αυτοκριτικήςhellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:36Δεν ξέρω κανέναν που να τοποθετήθηκε στο νήμα και να του ταιριάζει αυτή η περιγραφή. Εκτός αν, είπαμε, μπήκε κάπου ο μαυρομπογιάς και δεν το πήρα γραμμή.
Λυπάμαι, δεν περάσατε στον επόμενο γύρο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Τύπισσα, ούτε να φανταστώ δε θα ήθελα τι ψευτικες κατηγορίες θα σέρνεις στον γκομενο σουNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:30
Μιλάνε για πολιτισμό και ισότητα οι άνθρωποι που ενοχλούνται με τον δημόσιο θηλασμό, με τις κοπέλες που πάνε σε παρτιζ, τους γκέι και τους σκουρόχρωμους ανθρώπους.
Δε σε είχα για τόσο μπεμπεκα, ρε δικιά μου
Ο μαυρομπογιάς θεωρεί ότι είναι Ο άριστος βρε.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:36Δεν ξέρω κανέναν που να τοποθετήθηκε στο νήμα και να του ταιριάζει αυτή η περιγραφή. Εκτός αν, είπαμε, μπήκε κάπου ο μαυρομπογιάς και δεν το πήρα γραμμή.
Εκεί παθαίνουν κοκομπλόκο τα προχωκαγκούρια, όταν τους περνάει έστω ως υπόθεση από το ακατοίκητο ότι κάποιοι τους βλέπουν ως μαλάκες σε ανεπίστρεπτη φάση και όχι ως πρότυπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:37Δεν του ξαναμιλάω. Έκανα κι εγώ ένα ορθογραφικό και με''χτύπησε'' ανελέητα, με τη βέργα της γνωστικής του δεινότητας. Άσε που μου είπε ότι πουλάω ζορμπαλίκι..Πάω να φάω ένα πιτόγυρο να πνίξω τον πόνο μου με το γιαουρτοσκόρδιον.stavmanr έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:32Μη μιλάς έτσι στους πρωτευουσιάνους. Είναι ευαίσθητοι ευγενείς και πληγώνονται εύκολα.Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:50
Αν επιτρέπει η αφεντιά σας, μιαν ερώτηση φίλτατε. Εσείς έχετε γνήσια καταγωγή από Πειραιά, ή βαστάει και από αλλού η σκούφια σας;
Συγχωρείστε με, την αφελή επαρχιώτισσα.![]()
Την είδαν όλοι Beria εδώ μέσα.
Δεν καταλαβαίνουν ότι η ποιότητα δεν αντιγράφεται, αλλά αναπτύσσεται.
σωστα παγωμενες μπυρες κ τα συνηθη θλιβερα οντα να ξερνανε τα κομπλεξ τους κ να τραβανε τα βυζια τους
αν ηταν κ λιγο πιο δροσερη η βραδια θα ηταν τελεια
αν ηταν κ λιγο πιο δροσερη η βραδια θα ηταν τελεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα παραλές.Αγις έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:42 σωστα παγωμενες μπυρες κ τα συνηθη θλιβερα οντα να ξερνανε τα κομπλεξ τους κ να τραβανε τα βυζια τους
Λίγο μισογύνηδες είναι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-