Ε, πάντως κάτι κάνουν ιδιαιτέρως, σε αντίθεση με τους νοικοκυραίους μπλιαχDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:50Όχι, αυτά είναι αρνητικά.Saliveros έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:30Κι εγώ εργένης (χωρισμένος πια) είμαι, οπότε θεωρούμαι "νοικοκύρης" μπλιαχDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:12 Εγώ είμαι εργένης, επίσης μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα τσουβαλιάσματα οπότε δικαιολογούμαι.
Θα ήθελα να γίνω νοικοκυραίος στο μέλλον, αν και δεν νομίζω να χρησιμοποιούσα τη λέξη, η οποία σκοπεύει στο να νιωθει περήφανος κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο..
Το να συμμετέχεις στα κοινά, το να δουλεύεις, το να μεγαλώνεις παιδιά, το να πληρώνεις φόρους, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
Το να βρωμίζεις τοίχους (ξένων) κτιρίων, το να καις (ξένα) αυτοκίνητα, το να σπας (ξένες) βιτρίνες, το να πετάς γκαζάκια, αυτά είναι κοινωνική προσφορά και μεγαλείο ψυχής.
Επίσης δεν ξαναγυρνάνε στα έγκατα της κολάσεως με την ανατολή του ηλίου, σπίτι γυρνάνε και αυτοί οπότε νοικοκυραίοι είναι.
.Καλά κάνεις που τους προτιμάς. Αν ποτέ κάνεις παιδιά, μη ξεχάσεις να τα μεγαλώσεις έτσι.