!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:12
Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:07

Εσύ δεν είσαι νοικοκυραίος; Που καταστάσεις τον εαυτό σου;
Εγώ είμαι εργένης, επίσης μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα τσουβαλιάσματα οπότε δικαιολογούμαι.
Θα ήθελα να γίνω νοικοκυραίος στο μέλλον, αν και δεν νομίζω να χρησιμοποιούσα τη λέξη, η οποία σκοπεύει στο να νιωθει περήφανος κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο.
Δεν έχει σημασία αν είσαι εργένης Αν έχεις δουλειά σπίτι (με νοικι όχι δεν έχει σημασία) είσαι νοικοκυραίος.
Open book 01.svg Ουσιαστικό
νοικοκύρης αρσενικό

ο έχων την διαχείριση της οικονομικής μονάδας του οίκου, δηλαδή του σπιτιού.
αυτός που φροντίζει για τις εργασίες και την καθημερινή επιμέλεια του οίκου , βλ. π.χ. η νοικοκυρά
(ιστορία), (ναυτικός όρος): ο προύχοντας νησιώτης και ειδικότερα ναυτικής νήσου
Όποιος δε μένει σε χαρτόκουτο δηλαδή; :o

Ο νεκρός γιατί λένε ότι δεν ήταν νοικοκυραίος;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:32
Athina__P έγραψε: 27 Σεπ 2018, 04:53
Ας πούμε απλά ότι κάπου τυχαία περαστική, γυναίκα μέσης ηλικίας, συνόδευα παιδί δημοτικού και ένας τέτοιος πάρα πολύ γνωστός, ας πούμε σαν εκείνον που λες, κοιτούσε το παιδί που συνόδευα με τρόπο που δεν το κοιτάει ένας ετεροφυλόφιλος άντρας ή γυναίκα ή ο οποιοσδήποτε. Και κοιτούσε και εμένα με ύφος ξέρεις ποιος ειμαι εγώ και με ύφος που μόνο ένας ομοφυλόφιλος άντρας με πολλά κόμπλεξ μπορεί να κοιτάξει μια γυναίκα - οι γυναίκες ξέρουν - και με το χειρότερο τέτοιο ύφος που έχω συναντήσει ποτέ μου. Γενικά κοιτούσε για να προκαλέσει κάτι άσχετους περαστικούς που σε τίποτα δεν είχαν προκαλέσει όπως και γενικά δεν προκαλούνται με βλέμματα οι άσχετοι περαστικοί στην κανονική ζωή τους. Ίσως γιατί είχε συνηθίσει ως αναγνωρίσιμος να τον κοιτάζουν κάπως οι άλλοι; Δεν ξέρω. Πάντως δεν είχε κανένα λόγο να κοιτάζει έτσι το παιδί.

Και είχε και δίπλα του έναν που δεν φαινόταν ενήλικος, δεν ξέρω ακριβώς τι ηλικία, αρκετές δεκαετίες διαφορά με τον παράγοντα αυτό του προοδευτισμού, απλά πέταξα νούμερα γιατί βαριόμουν να γκουγκλάρω τις ηλικίες τώρα και καμάρωνε με τρόπο για αυτό που είχε δίπλα του, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ετεροφυλόφιλο άντρα, δηλαδή κοίτα πώς το τύλιξα το μωρό. Ο ετεροφυλόφιλος που είναι γερόντιο και κυκλοφορεί με 15 - 17χρονη, δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς ηλικία, αν κυκλοφορεί, δεν κάνει έτσι. Και υποτίθεται παρουσιάζονται σαν μια παραλλαγή ισάξια της ετεροφυλοφιλίας και που σέβονται τους ανήλικους ΔΗΘΕΝ κλπ και δεν έχει σχέση το συνάφι τους με ανήλικα. Οπότε όχι, δεν θεωρώ αυτονόητο δικαίωμα τέτοιων ανθρώπων να κουνάνε το δάχτυλο στον οποιονδήποτε. Barely legal είναι η οριακή νομικά ηλικία για να κάνει κάποιος κάτι με κάποιον. Και το να κάνεις έτσι γιατί κυκλοφορείς με κάποιον που το μυαλό του αντικειμενικά δεν έχει πήξει δεν το λες και το καλύτερο πράγμα.

Γιατί δεν έχει πήξει; Δες τον Ζακ. Όταν θα ήταν και αυτός δεκαπεντάχρονος, θα του παρουσίασαν και εκείνου το λάιφσταιλ ως κάτι γουαου. Εντάξει για συνθέτες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, κομμωτές και άλλους που είχαν να βιοποριστούν. Ο Ζακ πριν μια εβδομάδα και ο κάθε Ζακ ζούσε στα αλήθεια μια ζωή γουάου; Θα μου πεις μπορεί να ήταν και μια ζωή μεγαλύτερης μαγκιάς και ηδονής σε σχέση με το συνομήλικό του που σηκώνεται το πρωί να πάει στη δουλειά και έχει γκομενίτσα ή γκομενάκο ή δική του οικογένεια. Ήταν όμως στα αλήθεια πρότυπο τελικά ανθρώπου; Κατάλαβε κανείς αν είχε πραγματικούς φίλους ή κάποιους που έτυχε να τους ενώσει η κοινή τους μοίρα και οι ατζέντες τους εκτός συστήματος; Εκεί κάπου είναι η παγίδα. Αυτοί που πήγαν στην κηδεία του ομολογούν ότι τον "ήξεραν" μέσα από τα τουιτς του. Πολλοί βρέθηκαν να πουν βρε τον Ζακ που ήταν δικός μας, αλλά είχε δικούς του ανθρώπους, έτσι ώστε να μην κάνει αυτό που έκανε, αν ήταν δυνατόν; Ότι προσφέρονται αυτά ως πρότυπα σε ανθρώπους νέους που για τον α ή β λόγο δεν εντάχθηκαν στο σύστημα αλλά και έξω από το σύστημα δεν βαδίζουν κάπου καλά. Ειδικά όσο προχωράει η ηλικία και η ζωή με τα ντραγκς και τις εφήμερες σχέσεις έχει μια ημερομηνία λήξης.
Κατ' αρχάς φαίνεται ότι θες να πεις κάτι αληθινό για σένα. Κι απο σεβασμό και εκτίμηση (αφιερώνεις κάποιο χρόνο για να εξηγήσεις κάτι και θες να το μοιραστείς και να το βάλεις σ διάλογο μαζί μου. Ευχαριστώ. Αυτά τα εκτιμάμε κι εσύ κι εγώ νομίζω). Διαφωνώ μόνο με την οπτική σου κι ότι αυτή καλύπτει όλην την πραγματικότητα. Συμφωνώ και δέχομαι αυτό που νιώθεις. (Πόσο μαλακία είναι να στο ακυρώνουν; Είσαι μαλάκας που φοβάσαι τα ποντίκια γιατί εγώ δεν τα φοβάμαι! Κι όχι μόνο είσαι μαλάκας, αλλά σου τη λέω κιόλας και σου κάνω επίθεση γι αυτό που είπες - που μπορεί για σένα είναι κάτι σοβαρό).
Όμως ο τρόπος που εισπράτεις κάποια ερεθματα έχι να κάνει και με παλιότερες εμπειρίες σου, τι σε φοβισε, τι σιχάθηκες κλπ. Αυτό δεν σημαίνε ακύρωση (Άει μωρή τα λες αυτά επειδή είσαι μαλάκω και κομπλεξάρα), αλλά σημαίνει απλά σχετικότητα.
Εγώ στα κοιτάγματα αλλιώς αντιδρώ συναισθηματικά (αντιδρώ συναισθηματικά δεν εννοώ πράττω κάτι. Όχι συμπεριφορικά δηλαδή. Συναισθηματικά: Το τι θα νιώσω). Εάν αντιληφθώ μία τέτοια διάθεση και εξωλεκτική πρόκληση, τον βλέπω σαν αδύναμο. Τον κοιτάζω παγωμένα και ανέκφραστα (Έχω ιδιαίτερο βλέμμα μου λένε από έφηβος. Έχω καταλάβει κι εγώ τι παίζει και το χειρίζομαι). Η διάθεσή μου είναι αβίαστα άφοβη και παίρνω μέσα κάποια στάση άμυνας (Νιώσε Παΐσιο - δεν κάνω πλάκα. Δεν έχω κολλάματα ιδεολογικά αν έχεις αντιληφθεί όσο έτυχε να με παραολουθήσεις. Αν έχεις διαβάσει λοιπόν για τον συγκεκριμένο και έχεις καταλάβει όπως εγώ εννοείται, αλλιώς άκυρο). Νιώθψ ότι έχω κι εγ αδυναμίες που με απασχολούς και δεν θεωρώ ότι ελαφρύτερες από τις δικές του και δεν με καθυσυχάζει κάτι τέτοιο. Αν θέλει να μου μιλήσει ή να προκαλέσει κι άλλλο για να κερδίσει τελικά μία μάχη που την είδει πως πρέπει να δώσει τον αφήνω να κερδίσει, του δείχνω όμως ότι εγώ δεν έχασα. Μην τα πολυλογώ άλλο, φτάνεις σε ένα σημαείο να νιώσει μαλάκας και να δει ότι θα έχει κάποτε κι άλλες σκασίλες πιο σοβαρές από το απωθημένο που γεννάται διαρκώς από τα ερεθίσματά μας. Γοητεύεται από κάτι καλύτερο και τελικά λυρωτικό.

Σηκώνει πολύ κουβέντα αυτό που λες και σε βλέπω ότι θα ήσουν διατεθιμένη να το κουβετιάζεις με μία ωραία παρέα και καφέ σε κάποιον ωραίο μέρος. Προφορικός διάλογος, άνεση. εδώ πραγατικά μη το συνεχίσεις (δηλαη ό,τι γουστάρεις κάνεις ρε παιδί μου αλλά), μην περιμένεις ότι μπορεί να γίνει κάτι ωραίο εδώ. Στο 1/10 σου απαντάω και όσο εγώ κατάλαβα. Εσύ έχεις ολοκληρωμένο σχήμα και κατάσταση στο μυαλό σου. Επίσξς κι εσύ το 1/10 θα έχεις πιάσει απ' αυτό που είπα. Γι αυτό το λέω. Θα πεταχτούν κι άλλοι και καταλαβαίνεις.

Πάντως άκου και μία άλλη εικόνα. Έτσι και κράτα την. Αν γνώριζες το γιο μου, δεν θα ασχολιόσουν καν με το τι είναι σεξουαλικά. Θα λεγες τόσα άλλα ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις μαζί του που δεν θα σου έμενε καιρός να ψάξεις να βρεις αφορμή είτε για να του επιτεθείς είτε να τον απορρίψεις είτε να λυπηθείς ούτε τίποτε. Δεν θυμίζει ούτε στο ένα ακατοστό τη δική μου αχρηστίλα, Δεν τρώει ποτέ μπούλινγκ γιατί με το χαρακτήρα του και την τακτική του έχεις κερδίσει κάγκουρες, κοπέλες, καθηγητές. Δούλεψε καλοκαίρι και μάζεψε 1600 ευρώ και πάει για πάρτη του Γερμανία σε μια φίλη του και μετά Ισπανία σε μία άλλη. Έρχεται να δει τις μικρές και δεν με επιβαρύνει σε τίποτα. Τελείωσε το πρώτο έτος και τα πάει πολύ καλά στο Πανεπιστήμιο με τους συμφοιτητές του.
Δεν τον ένοιαξε ποτέ να κυκλοφορήσει προκλητικά για να νιώσει την ηδονή ή την ικανοποίηση ότι επιβάλλει κάτι δικό του και νικάει (και δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας και πήζουν οι εχθροί του κια τέτοια). Κάτι που είχε καταπιεστεί ρε παιδί μου και θα ηαν λογικό να το έκναε για να ακτονώσει αυτήν την καταπίεση. Μα δεν ειωσε ποτ΄και καταπίεση κι ας πήγαν να του κάνουν μπούλινγκ στο δημοτικό και στο γυμνάσιο. Δεν θεώρησε ποτέ ένοχο τον εαυτό του και δεν αποδέχτηκε.
Πες μου τώρα ότι αυτό το παιδί θα ενοχλήσει κόσμο. Ή όπως ένα άλλο αρχίδι, ότι είναι άρρωστο άτομο και του είπα ότι άρρωση είναι η μάνα του κι εγα μπαν βέβαια (Σε κάποιο άλλο φόρουμ. Δεν λέω είχαν δίκιο οι διαχειριστές, δεν ξέρω βέβαια αν έκαναν παρατήρηση σε αυτόν. Τέλος πάντων δεν έμπαινα και πολύ σε εκείνο το φόρουμ)
Όσον αφορά τη σελ. 249: Δεν μου βγάζει την παράθεση στο ποστ σου.

Με λίγα λόγια. Δεν με ενδιαφέρει να ταπώσω με το βλέμμα μου ή με οτιδήποτε έναν που από κοντά μου που στο περιστατικό μου φαίνεται γελοίος, αξιοθρήνητος και παρακμιακός. Πόσο ενδιαφέρεται μια γυναίκα για έναν άντρα τόσο κομπλεξάκια που πραγματικά δεν θα τον ξαναδεί ποτέ της; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που απορώ είναι ότι προφανώς κυκλοφορεί έτσι γενικά έξω, έχει πάρει πολύ αέρα και περνιέται για ινφλουενσερ και για πάπας των δικαιωμάτων κλπ. Και δεν μπορεί μόνο μπροστά μου να κυκλοφορεί με τεκνά με αυτό το γελοίο ύφος. Του επετράπηκε λοιπόν να κυκλοφορεί έτσι και να παραμυθιάζει ότι το συνάφι του δεν θέλει να το μπερδεύουν με εκμετάλλευση ανηλίκων και των άπηχτων μυαλών τους. Τον ανέχτηκαν.

Δεν έχω κυκλοφορήσει με τη δεκάχρονη κόρη μου και να την κοιτάζει κανείς γέρος ετεροφυλόφιλος έτσι. Και δεκάχρονο αγόρι ως ωρίμανση αντιστοιχεί σε 8χρονο κορίτσι. Λοιπόν, να μην περιμένουν να τους ανέχονται λες και είναι κάτι ακόμα, μια παραλλαγή του νορμάλ αυτό.

Και είναι ακόμα πιο γελοίος γιατί το έκανε αυτό σε παιδί που συνοδεύεται από γυναίκα, άρα πίστευε ότι τον έπαιρνε, αυτή η μεγάααααλη προσωπικοτητα, δεν πιστεύω να τολμούσε να το έκανε σε παιδί που το συνόδευε πατέρας. Ο γελοίος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 27 Σεπ 2018, 21:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:12 Εγώ είμαι εργένης, επίσης μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα τσουβαλιάσματα οπότε δικαιολογούμαι.
Θα ήθελα να γίνω νοικοκυραίος στο μέλλον, αν και δεν νομίζω να χρησιμοποιούσα τη λέξη, η οποία σκοπεύει στο να νιωθει περήφανος κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο.
:003:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Lugozzi έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:24
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:12 Εγώ είμαι εργένης, επίσης μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα τσουβαλιάσματα οπότε δικαιολογούμαι.
:003:
Οκ, καλό ήταν :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:19
Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:00
Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 20:58

Εδω,ΔΕΝ το ειδες απο κανεναν αυτο;Αλλα στην αντιθετη πλευρα;Δεν ειδες μελη και καποιος συγκεκριμενος κιολας,ονομνατα δεν λεμε,να λεει οτι ετσι πρεπει να γινεται για να ξεβρωμισει ο τοπος;Αυτο τι ειναι;Δεν ειναι προτροπη ;Εκει δεν σε ειδα να θιγεσε
Ας σφαχτούν να ησυχάσουμε επιτέλους.. δεν είναι λύσεις αυτές.
Δεν εχω καμια απλυτως εκτιμηση στις λουγκρες Παναμ.ΜΑ ΚΑΜΙΑ(Αλλο πραγμα οι ομοφιλοφυλοι.Κια ο χατζηδακης ομοφιλοφυλος ηταν,οχι λουγκρα)
Ομως προτροπη σε βια χορτασαμε ασυστολα ΚΑΙ ΕΔΩ,ασυστολα ομως,απο πολλα φασιστομελα.
Και σε ολο το διαδικτυο βεβαια.Οποτε μου κανει εντυπωση που το συνθημα σου εκανε εντυπωση,αλλα για εδω,τοσα που γραφτηκαν γιοκ.
Οχι 2 μετρα και 2 σταθμα ναι;
Ειναι δεδομενο οτι τετοιες παπαριες θα εγραφαν οι λουγκρες.Και βεβαια η λυση δεν ειναι η βια,αυτο λεμε σε τοσα ποστ καποιοι.
Ομως,τα επεισοδια αυτα δεν τα εκαναν οι λουγκρες αλλα καποιοι κουκουλοφοροι,ποιοι αραγε;Και η παραπληροφοριση εδω εχει γινει επαγγελμα πλεον.
Εγώ ξέρω τι είναι ο καθένας εδώ μέσα, δεν έχω σχέση με τα άκρα, αντιθέτως έχω σε εκτίμηση κάποιες λούγκρες όχι όμως να περάσω στην υπερβολή για να τους στηρίξω... ή τους μεν ή τους δε.

Έδωσα και τον χαρακτηρισμό μαλάκες σε αυτούς που πήγαν και καλά να προστατέψουν το μαγαζί... όπου φυσικά κάνουν την κατάσταση χειρότερη.
the end
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:06 πόσοι από αυτούς που δεν τους αρέσουν οι ταμπέλες και τα τσουβαλιάσματα, έτρεξαν να χωρέσουν κάτω από την ταμπέλα του "νοικοκυραίου".
Ίσως βέβαια δεν είναι ταμπέλα αλλά κολυμβήθρα.
Εγώ είμαι εργένης, επίσης μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα τσουβαλιάσματα οπότε δικαιολογούμαι.
Κι εγώ εργένης (χωρισμένος πια) είμαι, οπότε θεωρούμαι "νοικοκύρης" μπλιαχ Εικόνα
.
Το να συμμετέχεις στα κοινά, το να δουλεύεις, το να μεγαλώνεις παιδιά, το να πληρώνεις φόρους, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Το να βρωμίζεις τοίχους (ξένων) κτιρίων, το να καις (ξένα) αυτοκίνητα, το να σπας (ξένες) βιτρίνες, το να πετάς γκαζάκια, αυτά είναι κοινωνική προσφορά και μεγαλείο ψυχής.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Πάνας

Έχετε συνδέσει τον νοικοκύρη με τον παντρεμένο ενώ δεν ισχύει. Νοικοκύρης θεωρείται αυτός που έχει την ζωή του σε τάξη με λίγα λόγια.
    the end
    Άβαταρ μέλους
    Dwarven Blacksmith

Saliveros έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:30
    Κι εγώ εργένης (χωρισμένος πια) είμαι, οπότε θεωρούμαι "νοικοκύρης" μπλιαχ Εικόνα
    .
    Το να συμμετέχεις στα κοινά, το να δουλεύεις, το να μεγαλώνεις παιδιά, το να πληρώνεις φόρους, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Το να βρωμίζεις τοίχους (ξένων) κτιρίων, το να καις (ξένα) αυτοκίνητα, το να σπας (ξένες) βιτρίνες, το να πετάς γκαζάκια, αυτά είναι κοινωνική προσφορά και μεγαλείο ψυχής.
    Όχι, αυτά είναι αρνητικά.
    Επίσης δεν ξαναγυρνάνε στα έγκατα της κολάσεως με την ανατολή του ηλίου, σπίτι γυρνάνε και αυτοί οπότε νοικοκυραίοι είναι.
    User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Η δεν καταλαβενετε ,η δεν ξερετε...η δεν ξερω τι αλλο.Νοικοκυραιος ειναι μια υποτιμητικη εκφραση,που δεν ειναι κυριολεκτικη,αλλα μεταφορικη πηγαινει σε συγκερκιμενα χαρακτηριστικα.Λαθος βεβαια που χρησιμοποιουν αυτην την εκφραση,αλλα δεν εχει κυριολεκτικη εννοια.
    Δηλαδη,αναφερεται σε σχετικα βολεμενους πολιτες,(δεν ειναι εκει η ουσια,ουτε ειναι εκει το κακο),οι οποιοι φαινομενικα εινα αξιοπρεπεις ,νομοτυποι και νομοταγεις,οικογενειαρχες κλπ,και κοιτανε την δουλιτσα τους,στην πραγματικοτητα ομως,ειτε μπορει να κλεβουν συνανθρωπους η το κρατος,να κανουν τις χιλιες δυο λαμογιες,να αδιαφορουν απολυτα για ολους τους υπολοιπους,σε σημειο να πεθαινει διπλα του ο αλλος και να μην δινουν δεκαρα,,την πάρτη τυς και μονο,ενω παραλληλα κανουν και 100 σταυρους την κυριακη στην εκκλησια, και σε αναλογες συνθηκες να δειξουν και το πραγματικο προσωπακι τους.Ολα τα αγρια και σαπια ενστικτα τους.
    Με απλα και λιγα λογια,αυτο σημαινει ''νοικοκυραιος'' οταν λεγεται απο καποιους ετσι.Υποτιμιτικα,και με αυτα τα χαρακτηριστικα.
    Και καμια σχεση δεν εχει με την κυριολεκτικη εννοια.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 27 Σεπ 2018, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
    Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:32

Πάντως άκου και μία άλλη εικόνα. Έτσι και κράτα την. Αν γνώριζες το γιο μου, δεν θα ασχολιόσουν καν με το τι είναι σεξουαλικά. Θα λεγες τόσα άλλα ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις μαζί του που δεν θα σου έμενε καιρός να ψάξεις να βρεις αφορμή είτε για να του επιτεθείς είτε να τον απορρίψεις είτε να λυπηθείς ούτε τίποτε. Δεν θυμίζει ούτε στο ένα ακατοστό τη δική μου αχρηστίλα, Δεν τρώει ποτέ μπούλινγκ γιατί με το χαρακτήρα του και την τακτική του έχεις κερδίσει κάγκουρες, κοπέλες, καθηγητές. Δούλεψε καλοκαίρι και μάζεψε 1600 ευρώ και πάει για πάρτη του Γερμανία σε μια φίλη του και μετά Ισπανία σε μία άλλη. Έρχεται να δει τις μικρές και δεν με επιβαρύνει σε τίποτα. Τελείωσε το πρώτο έτος και τα πάει πολύ καλά στο Πανεπιστήμιο με τους συμφοιτητές του.
    Δεν τον ένοιαξε ποτέ να κυκλοφορήσει προκλητικά για να νιώσει την ηδονή ή την ικανοποίηση ότι επιβάλλει κάτι δικό του και νικάει (και δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας και πήζουν οι εχθροί του κια τέτοια). Κάτι που είχε καταπιεστεί ρε παιδί μου και θα ηαν λογικό να το έκναε για να ακτονώσει αυτήν την καταπίεση. Μα δεν ειωσε ποτ΄και καταπίεση κι ας πήγαν να του κάνουν μπούλινγκ στο δημοτικό και στο γυμνάσιο. Δεν θεώρησε ποτέ ένοχο τον εαυτό του και δεν αποδέχτηκε.
    Πες μου τώρα ότι αυτό το παιδί θα ενοχλήσει κόσμο. Ή όπως ένα άλλο αρχίδι, ότι είναι άρρωστο άτομο και του είπα ότι άρρωση είναι η μάνα του κι εγα μπαν βέβαια (Σε κάποιο άλλο φόρουμ. Δεν λέω είχαν δίκιο οι διαχειριστές, δεν ξέρω βέβαια αν έκαναν παρατήρηση σε αυτόν. Τέλος πάντων δεν έμπαινα και πολύ σε εκείνο το φόρουμ)
    Όσον αφορά το κομμάτι αυτό ειδικότερα, ασφαλώς και δεν τσουβαλιάζουμε, φαντάζομαι λίγοι άνθρωποι τσουβαλιάζουν στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ο Ζακ φαινόταν συμπαθέστατος, άλλο αν στο βίντεο όλοι είδαμε μια εικόνα εκτός εαυτού που δεν τον χαρακτήριζε κανονικά. Ο άνθρωπος όμως δεν έβγαζε κακίες και απωθημένα.

Όταν μου θύμισες όμως άλλους και άλλους ακτιβιστές, ε, τους αφήνουν αυτούς τους ακτιβιστές να εκπροσωπούν το κίνημα και να κυκλοφορούν στο δρόμο με τεκνά και να κοιτάνε τα 10χρονα λες και κοιτάνε κανέναν γκόμενο. Αυτό πάει πολύ.

Αυτό που λες το παραπάνω έκατσα και το έγραψα γιατί μπορεί αυτά που γράφω για τη μπαχαλοκατάσταση κάποιοι να τα διαβάζουν ως μη αποδοχή, ως μια άποψη ενός βολεψάκια αλλά από πίσω υπάρχουν άλλα λεβελς αρκετά. Όντως μπορούμε να μιλάμε ώρες. Είναι μια στρεβλή κατάσταση του κακώς εννοούμενου νοικοκύρη, που δεν δέχεται ότι το παιδί του πχ μπορεί να δουλέψει ως ανειδίκευτος αν θέλει και προτιμάει να τον έχει άεργο και να λέει ότι το παιδί έχει ανησυχίες. Από αυτό το παιδί που δεν θα έχει ανεξαρτητοποιηθεί μπορεί μετά να περιμένει και γηροκόμηση. Άσε έχω δει και αν έχω δει.. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Αλλά ο νοικοκύρης δύσκολα θα δεχτεί ότι το παιδί του αν ασχοληθεί με κάποιο επάγγελμα θα κάνει κάτι κατώτερο από τον πατέρα του για αυτό και ενδόμυχα δεν το ωθεί να ασχοληθεί με τίποτα.

Αλλο λεβελ ο νοικοκυραίος που μπόρεσε να εξοπλίσει το παιδί του καλύτερα να βγει στον κόσμο.
    User_601

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:32 Έχετε συνδέσει τον νοικοκύρη με τον παντρεμένο ενώ δεν ισχύει. Νοικοκύρης θεωρείται αυτός που έχει την ζωή του σε τάξη με λίγα λόγια.
    Και αυτο να σε προβληματιζει και δεν ειναι τυχαιο,ουτε το βρισκεις μονο εδω.Δειχνει ακριβως τα στερεοτυπα που εχουν οι ελληνες,τιγκα στα στερεοτυπα ειναι.Για προβληματισμο ειναι.Λες και οσοι ειναι εργενηδςς,η δενεεχουν παιδια,ειναι αλητες η δεν ξερω και εγω τι.Στερεοτυπο ειναι.ΚΑΚΙΣΤΟ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ,και οχι την μεταφορικη εννοια.

Αλλα ξαναλεω,το εγραψα παραπανω....,''νοικοκυραιοι'' οπως λεγεται υποτιμητικα,ειναι αλλο πραγμα,δεν ειναι κυριολεκτικο,αλλα μεταφορικο,λεω παραπανω τα χαρακτηριστικα.
    Άβαταρ μέλους
    Πάνας

Θα μπορούσες να γράψεις ότι το λένε ειρωνικά... γιατί να επικροτήσω μια ειρωνεία;
    the end
    User_601

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:11 Θα μπορούσες να γράψεις ότι το λένε ειρωνικά... γιατί να επικροτήσω μια ειρωνεία;
    Ρε πανα,κατεβα λιγο γη.Σου ειπα εγω να το επικροτησεις; :o
    Εξηγω τι εννοουν οταν λενε καποιοι υποτιμητικα το ''νοικοκυραιοι''Οτι δνε ειναι κυριολεκτικο,αλλα μεταφορικο.Διοτι προσπαθητε να μου κανετε αναλυση τι ειναι νοικοκυραιος,αν ειναι παντρεμενος,ανυπαντρος εχει 5 παιδια και 10 γιδια!
    Άβαταρ μέλους
    Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:13
    Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:11 Θα μπορούσες να γράψεις ότι το λένε ειρωνικά... γιατί να επικροτήσω μια ειρωνεία;
    Ρε πανα,κατεβα λιγο γη.Σου ειπα εγω να το επικροτησεις; :o
    Όχι αλλά βλέπω ότι το κάνουν πολλοί... τες πα.
    Εσύ δεν βλέπεις ότι διαχωρίζουν την θέση τους και δεν θέλουν να ενταχθούν στο σύνολο; Από την μια φωνάζουν για τα δικαιώματα και την ισότητα και από την άλλη διαχωρίζουν την θέση τους από αυτά και χρησιμοποιούν τις λέξεις ειρωνικά λες και είναι ανώτεροι αυτοί που δεν είναι "νοικοκυραίοι".

Όπως θα αποστραφώ αυτόν που θα τους πει "σκουπίδια" έτσι αποστρέφομαι και αυτόν που λέει κάποιον νοικοκυραίο ειρωνικά.
    the end
    Athos
    Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 21:32 Έχετε συνδέσει τον νοικοκύρη με τον παντρεμένο ενώ δεν ισχύει. Νοικοκύρης θεωρείται αυτός που έχει την ζωή του σε τάξη με λίγα λόγια.
    Ο νοικοκύρης έχει οικογένεια. (κύρης των ενοίκω)

η πλάκα είναι ότι ενώ ο νοικοκύρης είναι μπλιάχ,
    το νοικοκυριό είναι αγαπημένη αριστερή λέξη.
    θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
    Κλειδωμένο
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”