!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:05 Αυτό το πράγμα π βλέπουμε στα βίντεο να κλωτσούν αιμόφυρτο άνθρωπο είναι η αστυνομία που έχουμε;
Τί κτήνη είναι αυτά ρε;
Ποιός τους εκπαίδευσε;
Από ποιά σπηλιά κατέβηκαν;
Αυτό είναι επαγγελματική συμπεριφορά οργάνου τ τάξης;
Αλλάξτε τους όλους!
Ας πάνε να γίνουν ταλιμπάν ή χρυσαυγίτες!
ή Πουλικογιάννηδες. :8)
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:27
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:25 Όταν κάποιος είναι κάτω ανήμπορος, όποιος και να είναι αυτός, ότι και να έκανε, ασχέτως αν πέθανε ή όχι, αυτοί που του κλωτσάνε το κεφάλι είναι ντροπή για την κοινωνία.
Συμφωνώ...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:56
argouen έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:15 Καλά πάμε
Τελικά δεν ήταν μαστουρωμένος :roll: , δεν είχε μαχαίρι ή και αν είχε ήταν κινέζικο για μήλα.
Μάλλον περπατουσε στο δρόμο, τον άρπαξε ο μαγαζάτορας, τον έσπρωξε μέσα στο κατάστημα και μετά δεν τον άφηνε να βγει γιατί ήταν μοβόρος και μοχθηρός νοικοκυραίος :lol:
στο βιντεο όπως λεει και ο αυτόπτης μαρτυρας, δεν απειλεί κανεναν με κανενα μαχαίρι, αρα μιλαμε για λυντσαρισμα. Τα περι μαστουρας, το μονο που ξερουμε ηταν πως ηταν και κατασταση πριν πανικου. Δεν ξεκινησε από το σπιτι του να κανει ληστεια εκ προμελετης. Ζητουσε βοηθεια από μαγαζια ενώ ο άλλος ο ηλίθιος το ειχε αφησει ανοιχτο και εγκλωβιστηκε. Δεν μπηκε μεσα να τον απειλησει, Το αν φοβηθηκε μετα ο άλλος η δεν φοβηθηκε όπως είναι προσωπικο του θεμα. αν ηταν ετσι με κάθε τσαμπουκα, θα εκτελούσες στο κεφαλι και θα ελεγες φοβηθηκα. Η δουλεια της αστυνομιας ηταν να τον συλλαβει. Αν θες να κανεις εσυ τον μπατσο, πας μεσα.
Δεν ξέρω φίλε με τι προθέσεις ξέκίνησε από το σπίτι του ο Ζακ, αλλά ούτε πιστεύω πως κι άλλος ξύπνησε το πρωί με πλάνο να κοπανήσει καποιον στα καλά καθούμενα. Επίσης ακούσαμε αυτόπτες να μιλάν για μαχαιρι και άλλους που δεν είδαν
Όπως και να έχει μιλάς με πολύ σιγουριά και υιοθετείς μία άποψη γιατί αυτή σε βολεύει ή αυτή προτιμάς. Το τι έγινε δεν το ξέρουμε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:06
blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:54 τωρα που, ακομα και απο την καταθεση του εμπορου, καταρρει το σεναριο μαινομενος πρεζακιας εισβαλει ενοπλος σε καταστημα και απειλει και ο εμπορος αμυνεται αρχισατε τις μαλακιες και τα χαζα αστειακια. Οπως αναμενοταν δηλαδη.
Μπλάκι, κάνεις ένα βασικό λάθος. Όπως και οι περισσότεροι. Έχετε την αφελή εντύπωση ότι τόσο οι καταστηματάρχες όσο και όσοι μένουν ή απλώς κυκλοφορούν σε προβληματικές περιοχές θα αποκτήσουν άποψη για το τι σημαίνει πρεζάκι από τις περιγραφές της τιβι. Όσοι έχουν δει πρεζάκια, σε χαλαρές ή μη χαλαρές φάσεις ξέρουν ήδη πολύ καλά αν είναι ή δεν είναι επικίνδυνα και θα αντιδράσουν αναλόγως, χωρίς να περιμένουν τις αναλύσεις του κάθε τουιτερά ή δημοσιογράφου.

Τα ηθικοπλαστικά κηρύγματα για το κάθε επικίνδυνο στοιχείο που κυκλοφορεί, είτε είναι πρεζόνι, είτε ληστής, είτε οποιοσδήποτε άλλος "κοινωνικά ευάλωτος συνάνθρωπος μας" είτε αντιφά σε αντιβίαια παράκρουση, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο ελάχιστο την εξέλιξη όλων όσων θα συμβούν.
Σε ποιον νομιζεις πως απευθυνεσαι, σε κανα παπου η σε κανα πιτσιρικο; Και τι πας να δικαιολογησεις τωρα, τις κλωτσιες στο κεφαλι σ εναν πεσμενο ανθρωπο, με τον οποιο ο εμπορος δεν ειχε καν ερθει σε προηγουμενη επαφη η σε επικινδυνη εγγυτητα; Και τι λες ολες αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να δικαιολογησεις τ αδικαιολογητα, λες και ο εμπορος δεν ζει στην ομονοια και δεν εχει εμπειρια απο καποιον που δεν μπορει καλα καλα να παρει τα ποδια του και να σταθει ορθιος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

στο βιντεο όπως λεει και ο αυτόπτης μαρτυρας, δεν απειλεί κανεναν με κανενα μαχαίρι, αρα μιλαμε για λυντσαρισμα. Τα περι μαστουρας, το μονο που ξερουμε ηταν πως ηταν και κατασταση πριν πανικου. Δεν ξεκινησε από το σπιτι του να κανει ληστεια εκ προμελετης. Ζητουσε βοηθεια από μαγαζια ενώ ο άλλος ο ηλίθιος το ειχε αφησει ανοιχτο και εγκλωβιστηκε. Δεν μπηκε μεσα να τον απειλησει, Το αν φοβηθηκε μετα ο άλλος η δεν φοβηθηκε όπως είναι προσωπικο του θεμα. αν ηταν ετσι με κάθε τσαμπουκα, θα εκτελούσες στο κεφαλι και θα ελεγες φοβηθηκα. Η δουλεια της αστυνομιας ηταν να τον συλλαβει. Αν θες να κανεις εσυ τον μπατσο, πας μεσα.
Ας το πάμε στεπ μπάι στεπ. :)

Γιατί ζητούσε βοήθεια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Saliveros έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:09
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 11:40

Είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε ανάμεσα στον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο και στους μαινόμενους τύπους που τον κλωτσάγανε στο κεφάλι. Είναι ο άνθρωπος που βρήκε το θάρρος να πει «ως εδώ», όταν δεκάδες άλλοι κάθονταν γύρω απαθείς.
Τον λένε Φ.Κ., είναι απέναντί μας στο καφέ της Πλατείας και μας διηγείται όσα είδε εκείνη τη μοιραία Παρασκευή:
(...)
(...)Πηγαίνοντας στη μηχανή ακούω φωνές, βλέπω κόσμο να τρέχει ότι κάτι γίνεται πάλι και ξαναγυρίζω πίσω. Προφανώς είναι η φάση αυτή που έχω δει στο βίντεο, που έχει πάρει ένα γυαλί, που σηκώνεται και πάει να φύγει και τρώει μια κλωτσιά από πίσω. Αυτά τα έχω δει στο βίντεο, δεν τα έχω δει live, γιατί είχα απομακρυνθεί.
(...)
Τη φάση τώρα ότι είχε γυαλί στο χέρι, ότι πήγε να μαχαιρώσει κάποιον δεν τα είδα, αλλά και δεν τα πιστεύω γιατί ό,τι και να σήκωσε θα το σήκωσε σε άμυνα, ότι “αφήστε με μη με πλησιάζετε”.

Ακούστε το δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής αφήγησης του Φ.Κ.
(...) Και όσον αφορά ένα μαχαίρι που λένε, το μαχαίρι το είδα, όντως το είχε. Δεν το είδα καθόλου όσο ήτανε μέσα, δεν το είδα καθόλου όταν μπουσούλαγε να βγαίνει έξω. Όταν έξω τον είχανε που είχε φάει το ξύλο του θανάτου, λίγο πριν έρθει ο τραυματιοφόρεας, λίγο πριν έρθουνε οι μπάτσοι, δεν ξέρω, το ‘βγαλε από την τσέπη του, το βρήκε και το έπιασε κάτω, όπως έπιασε το γυαλί, αντί το γυαλί πιο μετά, βρήκε εκείνη την ώρα ένα μαχαίρι κι έπιασε; Αλλά ένα κουζινομάχαιρο της λαϊκής, έτσι, που κόβουνε κρεμμύδια. Δεν ήτανε μαχαίρι για ληστεία, κάποιος σουγιάς, κάτι απειλητικό. Δεν είδα πώς βρέθηκε στο χέρι του.
Το γυαλί το είδε, δεν το είδε, αλλά το είδε, αλλά δεν το πιστεύει.

Το μαχαίρι πάντως το είδε, αλλά για κρεμύδια (όχι μήλα).

Σούπερ αξιόπιστος αυτόπτης μάρτυρας :smt005:
λεει σε ολοκληρο το κειμενο πως απομακρυνθηκε και μετα γυρισε. αλλα τα ειδε απο βιντεο και αλλα απο κοντα. κανιβαλιζεις σαν κατι κρετινους συριζαιους που ειρωνευοντουσαν τους μαρτυρες στο ματι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:06
blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:54 τωρα που, ακομα και απο την καταθεση του εμπορου, καταρρει το σεναριο μαινομενος πρεζακιας εισβαλει ενοπλος σε καταστημα και απειλει και ο εμπορος αμυνεται αρχισατε τις μαλακιες και τα χαζα αστειακια. Οπως αναμενοταν δηλαδη.
Μπλάκι, κάνεις ένα βασικό λάθος. Όπως και οι περισσότεροι. Έχετε την αφελή εντύπωση ότι τόσο οι καταστηματάρχες όσο και όσοι μένουν ή απλώς κυκλοφορούν σε προβληματικές περιοχές θα αποκτήσουν άποψη για το τι σημαίνει πρεζάκι από τις περιγραφές της τιβι. Όσοι έχουν δει πρεζάκια, σε χαλαρές ή μη χαλαρές φάσεις ξέρουν ήδη πολύ καλά αν είναι ή δεν είναι επικίνδυνα και θα αντιδράσουν αναλόγως, χωρίς να περιμένουν τις αναλύσεις του κάθε τουιτερά ή δημοσιογράφου.

Τα ηθικοπλαστικά κηρύγματα για το κάθε επικίνδυνο στοιχείο που κυκλοφορεί, είτε είναι πρεζόνι, είτε ληστής, είτε οποιοσδήποτε άλλος "κοινωνικά ευάλωτος συνάνθρωπος μας" είτε αντιφά σε αντιβίαια παράκρουση, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο ελάχιστο την εξέλιξη όλων όσων θα συμβούν.
Σε ποιον νομιζεις πως απευθυνεσαι, σε κανα παπου η σε κανα πιτσιρικο; Και τι πας να δικαιολογησεις τωρα, τις κλωτσιες στο κεφαλι σ εναν πεσμενο ανθρωπο, με τον οποιο ο εμπορος δεν ειχε καν ερθει σε προηγουμενη επαφη η σε επικινδυνη εγγυτητα; Και τι λες ολες αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να δικαιολογησεις τ αδικαιολογητα, λες και ο εμπορος δεν ζει στην ομονοια και δεν εχει εμπειρια απο καποιον που δεν μπορει καλα καλα να παρει τα ποδια του και να σταθει ορθιος.
Απευθύνομαι σε κάποιον που ξέρω ακριβώς πως σκέφτεται.

Γιατί εσύ σκέφτεσαι πριν γράψεις, έτσι δεν είναι;

Δεν είσαι και τόσο αυθόρμητο παιδί. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:19

Γιατί ζητούσε βοήθεια;
ειπαμε. ηταν σε φαση πανικου. αυτο τι παει να πει. οποιον βρισκεις στον δρομο φρικαρισμενο τον εκτελεις; με αυτα που λετε θα φρικαρε και ο πιο τελειωμενος σιριαλ κιλερ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Orion22 έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:12

schroedinger's messer
schroedinger glas
:smt005:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:19

Γιατί ζητούσε βοήθεια;
ειπαμε. ηταν σε φαση πανικου. αυτο τι παει να πει. οποιον βρισκεις στον δρομο φρικαρισμενο τον εκτελεις; με αυτα που λετε θα φρικαρε και ο πιο τελειωμενος σιριαλ κιλερ.
Κάνω σαφείς ερωτήσεις, θέλω σαφείς απαντήσεις.
Οι επεξηγήσεις της απάντησης και η δική σου κριτική σε αυτές, είναι άλλο θέμα.

Οπότε κρατάω το κόκκινο.

Γιατί ήταν σε φάση πανικού; Τί προκάλεσε αυτόν τον πανικό;

Ξέρω ότι κρίση πανικού μπορεί να πιάσει τον οποιονδήποτε αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεσαι σε κάτι τόσο γενικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:21
Spoiler

Είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε ανάμεσα στον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο και στους μαινόμενους τύπους που τον κλωτσάγανε στο κεφάλι. Είναι ο άνθρωπος που βρήκε το θάρρος να πει «ως εδώ», όταν δεκάδες άλλοι κάθονταν γύρω απαθείς.
Τον λένε Φ.Κ., είναι απέναντί μας στο καφέ της Πλατείας και μας διηγείται όσα είδε εκείνη τη μοιραία Παρασκευή:
(...)
(...)Πηγαίνοντας στη μηχανή ακούω φωνές, βλέπω κόσμο να τρέχει ότι κάτι γίνεται πάλι και ξαναγυρίζω πίσω. Προφανώς είναι η φάση αυτή που έχω δει στο βίντεο, που έχει πάρει ένα γυαλί, που σηκώνεται και πάει να φύγει και τρώει μια κλωτσιά από πίσω. Αυτά τα έχω δει στο βίντεο, δεν τα έχω δει live, γιατί είχα απομακρυνθεί.
(...)
Τη φάση τώρα ότι είχε γυαλί στο χέρι, ότι πήγε να μαχαιρώσει κάποιον δεν τα είδα, αλλά και δεν τα πιστεύω γιατί ό,τι και να σήκωσε θα το σήκωσε σε άμυνα, ότι “αφήστε με μη με πλησιάζετε”.

(...) Και όσον αφορά ένα μαχαίρι που λένε, το μαχαίρι το είδα, όντως το είχε. Δεν το είδα καθόλου όσο ήτανε μέσα, δεν το είδα καθόλου όταν μπουσούλαγε να βγαίνει έξω. Όταν έξω τον είχανε που είχε φάει το ξύλο του θανάτου, λίγο πριν έρθει ο τραυματιοφόρεας, λίγο πριν έρθουνε οι μπάτσοι, δεν ξέρω, το ‘βγαλε από την τσέπη του, το βρήκε και το έπιασε κάτω, όπως έπιασε το γυαλί, αντί το γυαλί πιο μετά, βρήκε εκείνη την ώρα ένα μαχαίρι κι έπιασε; Αλλά ένα κουζινομάχαιρο της λαϊκής, έτσι, που κόβουνε κρεμμύδια. Δεν ήτανε μαχαίρι για ληστεία, κάποιος σουγιάς, κάτι απειλητικό. Δεν είδα πώς βρέθηκε στο χέρι του.

λεει σε ολοκληρο το κειμενο πως απομακρυνθηκε και μετα γυρισε. αλλα τα ειδε απο βιντεο και αλλα απο κοντα. κανιβαλιζεις σαν κατι κρετινους συριζαιους που ειρωνευοντουσαν τους μαρτυρες στο ματι.
Ρε βόιδι, λέει ότι το είδε το γυαλί στο βίντεο, και μετά λέεi ότι δεν το πιστεύει :lol:
Προφaνώς το βίντεο έχει special effects (το γύρισε η Pixar) :102:

Με την ευκαιρία, ρε μουλάρι, απάντα σ' αυτό που σε ρωτάει κι η Γαλή:
Τι "βοήθεια" ζητούσε, όπως είπες;

"Τρία αδερφάκια είμαστε καλέ κυρία καλέ κύριε, να σχωρεθούν τα ποθαμένα σας";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saliveros την 27 Σεπ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

(...)
    (...)

Δεν ειδε το περιστατικο εκεινη την ωρα γιατι πηγε να φυγει.Αλλα το εχει δει σε βιντεο
    Οπως και ο ιδιος λεει.Εγω καταλαβαινω πως εννοει οτι δεν το ειδε live (αλλα ξεκαθαρισαμε οτι το εχει στο σε βιντεο)
    και αυτο που δεν πιστευει ειναι οτι πηγε να μαχαιρωσει καποιον με το γυαλι .
    Τωρα για το μαχαρι δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλησε που ειπε οτι ηταν για κρεμμυδια :102:
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός
    Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Athina__P έγραψε: 27 Σεπ 2018, 04:53
    Ας πούμε απλά ότι κάπου τυχαία περαστική, γυναίκα μέσης ηλικίας, συνόδευα παιδί δημοτικού και ένας τέτοιος πάρα πολύ γνωστός, ας πούμε σαν εκείνον που λες, κοιτούσε το παιδί που συνόδευα με τρόπο που δεν το κοιτάει ένας ετεροφυλόφιλος άντρας ή γυναίκα ή ο οποιοσδήποτε. Και κοιτούσε και εμένα με ύφος ξέρεις ποιος ειμαι εγώ και με ύφος που μόνο ένας ομοφυλόφιλος άντρας με πολλά κόμπλεξ μπορεί να κοιτάξει μια γυναίκα - οι γυναίκες ξέρουν - και με το χειρότερο τέτοιο ύφος που έχω συναντήσει ποτέ μου. Γενικά κοιτούσε για να προκαλέσει κάτι άσχετους περαστικούς που σε τίποτα δεν είχαν προκαλέσει όπως και γενικά δεν προκαλούνται με βλέμματα οι άσχετοι περαστικοί στην κανονική ζωή τους. Ίσως γιατί είχε συνηθίσει ως αναγνωρίσιμος να τον κοιτάζουν κάπως οι άλλοι; Δεν ξέρω. Πάντως δεν είχε κανένα λόγο να κοιτάζει έτσι το παιδί.

Και είχε και δίπλα του έναν που δεν φαινόταν ενήλικος, δεν ξέρω ακριβώς τι ηλικία, αρκετές δεκαετίες διαφορά με τον παράγοντα αυτό του προοδευτισμού, απλά πέταξα νούμερα γιατί βαριόμουν να γκουγκλάρω τις ηλικίες τώρα και καμάρωνε με τρόπο για αυτό που είχε δίπλα του, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ετεροφυλόφιλο άντρα, δηλαδή κοίτα πώς το τύλιξα το μωρό. Ο ετεροφυλόφιλος που είναι γερόντιο και κυκλοφορεί με 15 - 17χρονη, δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς ηλικία, αν κυκλοφορεί, δεν κάνει έτσι. Και υποτίθεται παρουσιάζονται σαν μια παραλλαγή ισάξια της ετεροφυλοφιλίας και που σέβονται τους ανήλικους ΔΗΘΕΝ κλπ και δεν έχει σχέση το συνάφι τους με ανήλικα. Οπότε όχι, δεν θεωρώ αυτονόητο δικαίωμα τέτοιων ανθρώπων να κουνάνε το δάχτυλο στον οποιονδήποτε. Barely legal είναι η οριακή νομικά ηλικία για να κάνει κάποιος κάτι με κάποιον. Και το να κάνεις έτσι γιατί κυκλοφορείς με κάποιον που το μυαλό του αντικειμενικά δεν έχει πήξει δεν το λες και το καλύτερο πράγμα.

Γιατί δεν έχει πήξει; Δες τον Ζακ. Όταν θα ήταν και αυτός δεκαπεντάχρονος, θα του παρουσίασαν και εκείνου το λάιφσταιλ ως κάτι γουαου. Εντάξει για συνθέτες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, κομμωτές και άλλους που είχαν να βιοποριστούν. Ο Ζακ πριν μια εβδομάδα και ο κάθε Ζακ ζούσε στα αλήθεια μια ζωή γουάου; Θα μου πεις μπορεί να ήταν και μια ζωή μεγαλύτερης μαγκιάς και ηδονής σε σχέση με το συνομήλικό του που σηκώνεται το πρωί να πάει στη δουλειά και έχει γκομενίτσα ή γκομενάκο ή δική του οικογένεια. Ήταν όμως στα αλήθεια πρότυπο τελικά ανθρώπου; Κατάλαβε κανείς αν είχε πραγματικούς φίλους ή κάποιους που έτυχε να τους ενώσει η κοινή τους μοίρα και οι ατζέντες τους εκτός συστήματος; Εκεί κάπου είναι η παγίδα. Αυτοί που πήγαν στην κηδεία του ομολογούν ότι τον "ήξεραν" μέσα από τα τουιτς του. Πολλοί βρέθηκαν να πουν βρε τον Ζακ που ήταν δικός μας, αλλά είχε δικούς του ανθρώπους, έτσι ώστε να μην κάνει αυτό που έκανε, αν ήταν δυνατόν; Ότι προσφέρονται αυτά ως πρότυπα σε ανθρώπους νέους που για τον α ή β λόγο δεν εντάχθηκαν στο σύστημα αλλά και έξω από το σύστημα δεν βαδίζουν κάπου καλά. Ειδικά όσο προχωράει η ηλικία και η ζωή με τα ντραγκς και τις εφήμερες σχέσεις έχει μια ημερομηνία λήξης.
    Κατ' αρχάς φαίνεται ότι θες να πεις κάτι αληθινό για σένα. Κι απο σεβασμό και εκτίμηση (αφιερώνεις κάποιο χρόνο για να εξηγήσεις κάτι και θες να το μοιραστείς και να το βάλεις σ διάλογο μαζί μου. Ευχαριστώ. Αυτά τα εκτιμάμε κι εσύ κι εγώ νομίζω). Διαφωνώ μόνο με την οπτική σου κι ότι αυτή καλύπτει όλην την πραγματικότητα. Συμφωνώ και δέχομαι αυτό που νιώθεις. (Πόσο μαλακία είναι να στο ακυρώνουν; Είσαι μαλάκας που φοβάσαι τα ποντίκια γιατί εγώ δεν τα φοβάμαι! Κι όχι μόνο είσαι μαλάκας, αλλά σου τη λέω κιόλας και σου κάνω επίθεση γι αυτό που είπες - που μπορεί για σένα είναι κάτι σοβαρό).
    Όμως ο τρόπος που εισπράτεις κάποια ερεθματα έχι να κάνει και με παλιότερες εμπειρίες σου, τι σε φοβισε, τι σιχάθηκες κλπ. Αυτό δεν σημαίνε ακύρωση (Άει μωρή τα λες αυτά επειδή είσαι μαλάκω και κομπλεξάρα), αλλά σημαίνει απλά σχετικότητα.
    Εγώ στα κοιτάγματα αλλιώς αντιδρώ συναισθηματικά (αντιδρώ συναισθηματικά δεν εννοώ πράττω κάτι. Όχι συμπεριφορικά δηλαδή. Συναισθηματικά: Το τι θα νιώσω). Εάν αντιληφθώ μία τέτοια διάθεση και εξωλεκτική πρόκληση, τον βλέπω σαν αδύναμο. Τον κοιτάζω παγωμένα και ανέκφραστα (Έχω ιδιαίτερο βλέμμα μου λένε από έφηβος. Έχω καταλάβει κι εγώ τι παίζει και το χειρίζομαι). Η διάθεσή μου είναι αβίαστα άφοβη και παίρνω μέσα κάποια στάση άμυνας (Νιώσε Παΐσιο - δεν κάνω πλάκα. Δεν έχω κολλάματα ιδεολογικά αν έχεις αντιληφθεί όσο έτυχε να με παραολουθήσεις. Αν έχεις διαβάσει λοιπόν για τον συγκεκριμένο και έχεις καταλάβει όπως εγώ εννοείται, αλλιώς άκυρο). Νιώθψ ότι έχω κι εγ αδυναμίες που με απασχολούς και δεν θεωρώ ότι ελαφρύτερες από τις δικές του και δεν με καθυσυχάζει κάτι τέτοιο. Αν θέλει να μου μιλήσει ή να προκαλέσει κι άλλλο για να κερδίσει τελικά μία μάχη που την είδει πως πρέπει να δώσει τον αφήνω να κερδίσει, του δείχνω όμως ότι εγώ δεν έχασα. Μην τα πολυλογώ άλλο, φτάνεις σε ένα σημαείο να νιώσει μαλάκας και να δει ότι θα έχει κάποτε κι άλλες σκασίλες πιο σοβαρές από το απωθημένο που γεννάται διαρκώς από τα ερεθίσματά μας. Γοητεύεται από κάτι καλύτερο και τελικά λυρωτικό.

Σηκώνει πολύ κουβέντα αυτό που λες και σε βλέπω ότι θα ήσουν διατεθιμένη να το κουβετιάζεις με μία ωραία παρέα και καφέ σε κάποιον ωραίο μέρος. Προφορικός διάλογος, άνεση. εδώ πραγατικά μη το συνεχίσεις (δηλαη ό,τι γουστάρεις κάνεις ρε παιδί μου αλλά), μην περιμένεις ότι μπορεί να γίνει κάτι ωραίο εδώ. Στο 1/10 σου απαντάω και όσο εγώ κατάλαβα. Εσύ έχεις ολοκληρωμένο σχήμα και κατάσταση στο μυαλό σου. Επίσξς κι εσύ το 1/10 θα έχεις πιάσει απ' αυτό που είπα. Γι αυτό το λέω. Θα πεταχτούν κι άλλοι και καταλαβαίνεις.

Πάντως άκου και μία άλλη εικόνα. Έτσι και κράτα την. Αν γνώριζες το γιο μου, δεν θα ασχολιόσουν καν με το τι είναι σεξουαλικά. Θα λεγες τόσα άλλα ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις μαζί του που δεν θα σου έμενε καιρός να ψάξεις να βρεις αφορμή είτε για να του επιτεθείς είτε να τον απορρίψεις είτε να λυπηθείς ούτε τίποτε. Δεν θυμίζει ούτε στο ένα ακατοστό τη δική μου αχρηστίλα, Δεν τρώει ποτέ μπούλινγκ γιατί με το χαρακτήρα του και την τακτική του έχεις κερδίσει κάγκουρες, κοπέλες, καθηγητές. Δούλεψε καλοκαίρι και μάζεψε 1600 ευρώ και πάει για πάρτη του Γερμανία σε μια φίλη του και μετά Ισπανία σε μία άλλη. Έρχεται να δει τις μικρές και δεν με επιβαρύνει σε τίποτα. Τελείωσε το πρώτο έτος και τα πάει πολύ καλά στο Πανεπιστήμιο με τους συμφοιτητές του.
    Δεν τον ένοιαξε ποτέ να κυκλοφορήσει προκλητικά για να νιώσει την ηδονή ή την ικανοποίηση ότι επιβάλλει κάτι δικό του και νικάει (και δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας και πήζουν οι εχθροί του κια τέτοια). Κάτι που είχε καταπιεστεί ρε παιδί μου και θα ηαν λογικό να το έκναε για να ακτονώσει αυτήν την καταπίεση. Μα δεν ειωσε ποτ΄και καταπίεση κι ας πήγαν να του κάνουν μπούλινγκ στο δημοτικό και στο γυμνάσιο. Δεν θεώρησε ποτέ ένοχο τον εαυτό του και δεν αποδέχτηκε.
    Πες μου τώρα ότι αυτό το παιδί θα ενοχλήσει κόσμο. Ή όπως ένα άλλο αρχίδι, ότι είναι άρρωστο άτομο και του είπα ότι άρρωση είναι η μάνα του κι εγα μπαν βέβαια (Σε κάποιο άλλο φόρουμ. Δεν λέω είχαν δίκιο οι διαχειριστές, δεν ξέρω βέβαια αν έκαναν παρατήρηση σε αυτόν. Τέλος πάντων δεν έμπαινα και πολύ σε εκείνο το φόρουμ)
    Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
    Άβαταρ μέλους
    Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:45
    Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:36
    Otto Weininger έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:34

Εδώ ο blackpaint λίγο πιο πάνω τον αποκάλεσε δολοφόνο έμπορο.
    Ε, ναι, λογικούς ανθρώπους λέει.
    ο τυπος που πιστευει σε μαγισσες και ιερες εξετασεις και η λινατσα της χυσαυγης με εγκαλουν για ελλειψη λογικης; Τι γελοιοι.
    εγω το ξεκινησα, και δεν πιστευω σε μαγους, ουτε ειμαι αβγο. δηλαδη δεν δικαιουμαι και εγω ενα ωραιο κοσμητικο επιθετο;
    To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
    Άβαταρ μέλους
    ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Μπράβο στην Ολγα Γεροβασιλη την υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ που ακόμα δεν έχει δείξει την παραμικρή ενόχληση για τη συμμετοχή των αστυνομικων στο λιντσάρισμα του Ζακ που οδήγησε στη δολοφονία του.
    Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
    Άβαταρ μέλους
    alekhine
    Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Σεπ 2018, 07:11 Δε συμφωνω με την αναλυση που κανετε οι περισσοτεροι στο διαδικτυο κσι εχω αποφυγει να γραψω πολλα γιατι το περιστατικο μου φερνει δυσαρεστες μνημες. Στην Ελλαδα δεν ηταν ποτε απο το λαο, ασχετως πολιτικων πεποιθησεων, επιθυμητο αυτο που λεγεται rule of law. Ο καθενας ηθελε την εξουσια στα χερια του για να επιβαλλεται στους αλλους. Αυτη ειναι η ικανη συνθηκη για την βια στους δρομους. Νοικοκυραιοι και συμμοριες κρατιουνται χερι - χερι.
    μπορει χτες να τον εκραξα αλλα το μεγαλωμενο ειναι μεγαλη αληθεια :bravo: :bravo: :smt023
    πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
    Κλειδωμένο
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”