!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπερ γυναικων...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Volk

Re: Υπερ γυναικων...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:27
Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:01
Κατάλαβα, δεν έχεις ιδέα από ΗR και αποδίδεις την άγνοια σου στα ιδεολογικά μου κολλήματα. :lol:

Αναφορικά δε με την άδεια μητρότητας που πήρα, ειλικρινά δεν ξέρω από που κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα.

Πληροφοριακώς, δεν ήμουν υπάλληλος για να αιτούμαι άδεια, καρδγιά μου. :lol:
Αα μιλάς ως διευθύντρια. Υποθέτω σε τελείως ξένη εταιρία ε; εννοώ δεν ήταν δική σου ή δικού σου ανθρώπου.
Στις ξένες, κουράστηκα πολύ λιγότερο ως διευθύντρια απ' ό,τι στη δική μου εταιρία, καρδγιά μου.

Κι αυτό θα το καταλάβετε όταν φτιάξετε τη δική σας και αποφασίσετε εσείς για το ποιους και ποιες θα προσλάβετε και πόσο θα τους πληρώνετε. :lol:

Γιατί τραγουδάκια έξω από το χορό, ακούω πολλά.

Το να κουμανταρεις μια εταιρια και να την οδηγησεις στην επιτυχια, ειναι σταυρος και ψυχοφθορα διαδικασια!

Η εταιρια, ειναι κατι το ιερο. Δεν επιτρεπεται να κανεις μαλακιες και να αποτυχεις, ζει κοσμος απο αυτη την εταιρια. Οσο την οδηγεις σωστα, υπαρχει και μπορει να εχει εργαζομενους που λαμβανουν καλες αποδοχες και εχουν μια καλη ποιοτητα ζωης.

Ψυχοφθορα διαδικασια, ειδικα εαν εχεις παραλαβει κατι που ειναι πχ στο 10 και επιχειρησεις να το πας στο 100, στο 1000! Γιατι; Για να μην σε πουν τεμπελη, ανικανο, τυχερο. Θα σε πουν ετσι και αλλιως, αλλα αν εχεις πετυχει την ανοδο της εταιριας περα απο καθε προσδοκια και προηγουμενο, δεν θα χουν δικιο οποτε θα αισθανεσαι καλα μεσα σου και θα τους γραφεις στα αρχιδια σου! Εκει, ανακαλυπτεις νεους κοσμους και πρωτογνωρες καταστασεις, οπου δεν εχουν καμια σχεση με τα οσα ισχυαν οταν η επιχειρηση ηταν στο 10. Ουδεμια σχεση! Οσο ανεβαινεις επιπεδα, τοσο πιο σκληρο βρωμικο και απανθρωπο ειναι το παιγνιο. Ολα αλλαζουν! Τα παντα! Αλλος κοσμος, αλλοι ανθρωποι, αλλες καταστασεις, αλλοι ρυθμοι, αλλοι κανονες! Φθορα! Επελεξες να το ανεβασεις το θεμα, το ανεβασες, πετυχες. Τωρα, αγωνας για να ανεβουμε και αλλο ψηλα! Ολοενα και πιο πανω! Γιατι; Απο απληστια; Οχι! Απο μαλακια; Οχι! Απο εθισμο; Οχι! Γιατι; Γιατι αν σταματησεις να ανεβαινεις, θα σε γκρεμοτσακισουν στο -100 οχι στο 10 που ξεκινησες! Το μονο θετικο απο ολο αυτο, μεγαλωνει η εταιρια, χρειαζονται εξτρα και αλλοι εργαζομενοι, ζει πιο πολυς κοσμος καλα απο αυτη την εταιρια!

Τα διαφορα ψυχοσωματικα προβληματα, συντομα θα χτυπησουν τη πορτα. Αν ψυχικα εισαι δυνατος, θα μπορεσεις να τα διαχειριστεις και να συνεχισεις σωστα στη πορεια σου. Οσο προχωρας και συνεχιζεις επιτυχως, τοσο γνωριζεις καλυτερα τον κοσμο, τους ανθρωπους μεσα απο τις διαφορες περιστασεις. Συντομα διαπιστωνεις την αληθεια. Συντομα, διαπιστωνεις την υποκρισια. Ειτε μπαινεις ηθελημενα στις διαφορες υποκριτικες παπαριες και γινεσαι μερος τους, ειτε απεχεις και μενεις μονος! Εισαι συνεχως αναμεσα σε δεκαδες ανθρωπους καθημερινα, αλλα επι της ουσιας εισαι μονος! Απο επιλογη!

Επικοινωνεις καθημερινα με δεκαδες ανθρωπους, στο απο κοντα, τηλεφωνικα, μειλ, τα παντα. Επι της ουσιας, δεν εχεις επικοινωνησει με κανεναν.

Η εταιρια, το βασανο σου, ο σταυρος σου, η αγαπη σου η μεγαλη! Η καταστροφη σου η μεγαλη!

Η σκληρη αληθεια, αρκετοι απο τους εργαζομενους, ισως ζουν πιο ομορφη ζωη απο σενα που χεις την εταιρια!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:48
Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:43
Είδες που τελικά η πατριαρχια δεν είναι και τόσο μακρινή ανάμνηση; γιατί ο πατέρας να έρχεται δεύτερος στο θέμα της επιμέλειας; γιατί η γυναίκα είναι επιφορτισμενη με τον ρόλο μητέρας, η φύση,το παιδί την έχει ανάγκη κτλ κτλ πόσο πραγματικότητα είναι αυτό όμως; μπορεί ένας πατέρας να είναι πολύ καλύτερος γονιός από την μητέρα. Έχω δει μανάδες να χρησιμοποιούν τα παιδιά σε περίπτωση διαζυγίου θα τα δεις, δεν θα τα δεις εκδικητικά, για οικονομικό όφελος κτλ. και ο πατέρας να λιώνει. Αλλά είπαμε, πατριαρχια.
Μου λες τώρα ότι οι φεμινίστριες αγωνίζονται προκειμένου να δίνεται η κηδεμονία επί ίσοις όροις και στους δύο γονείς και να πληρώνουν και αυτές διατροφή;

Δεν το ήξερα. Σημαντικό αν ισχύει.
Όχι για αυτά θα πρέπει να αγωνίζονται οι πατεράδες, άντρες . Οι φεμινιστριες αγωνίζονται για τα θέματα που αφορούν το φύλο τους. Να υπάρξει πραγματική ισότητα, κοινωνικά. Αυτό είναι φεμινισμός. Αυτό που λένε όμως οι φεμινιστριες είναι ότι η πατριαρχια βλάπτει και τα δυο φύλα.
Αλλά γενικά βλέπω έχετε πρόβλημα με τις φεμινιστριες, τον λόγο δεν έχω καταλάβει :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Είδες που τελικά η πατριαρχια δεν είναι και τόσο μακρινή ανάμνηση; γιατί ο πατέρας να έρχεται δεύτερος στο θέμα της επιμέλειας; γιατί η γυναίκα είναι επιφορτισμενη με τον ρόλο μητέρας, η φύση,το παιδί την έχει ανάγκη κτλ κτλ πόσο πραγματικότητα είναι αυτό όμως; μπορεί ένας πατέρας να είναι πολύ καλύτερος γονιός από την μητέρα. Έχω δει μανάδες να χρησιμοποιούν τα παιδιά σε περίπτωση διαζυγίου θα τα δεις, δεν θα τα δεις εκδικητικά, για οικονομικό όφελος κτλ. και ο πατέρας να λιώνει. Αλλά είπαμε, πατριαρχια.
Μου λες τώρα ότι οι φεμινίστριες αγωνίζονται προκειμένου να δίνεται η κηδεμονία επί ίσοις όροις και στους δύο γονείς και να πληρώνουν και αυτές διατροφή;

Μα αυτό ισχύει ούτως ή άλλως. Ο διαζευγμένος άντρας μπορεί να έχει τις ίδιες ακριβώς αξιώσεις σε θέματα περιουσίας, διατροφής κλπ ανεξαρτήτως της κηδεμονίας των παιδιών, που πάντα έχει περισσότερα πόιντς η μάνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:27
Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:01
Κατάλαβα, δεν έχεις ιδέα από ΗR και αποδίδεις την άγνοια σου στα ιδεολογικά μου κολλήματα. :lol:

Αναφορικά δε με την άδεια μητρότητας που πήρα, ειλικρινά δεν ξέρω από που κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα.

Πληροφοριακώς, δεν ήμουν υπάλληλος για να αιτούμαι άδεια, καρδγιά μου. :lol:
Αα μιλάς ως διευθύντρια. Υποθέτω σε τελείως ξένη εταιρία ε; εννοώ δεν ήταν δική σου ή δικού σου ανθρώπου.
Στις ξένες, κουράστηκα πολύ λιγότερο ως διευθύντρια απ' ό,τι στη δική μου εταιρία, καρδγιά μου.

Κι αυτό θα το καταλάβετε όταν φτιάξετε τη δική σας και αποφασίσετε εσείς για το ποιους και ποιες θα προσλάβετε και πόσο θα τους πληρώνετε. :lol:

Γιατί τραγουδάκια έξω από το χορό, ακούω πολλά.
Ίδρυσες δική σου εταιρία; μπράβο, καλο αυτό.
Γιατί έχω μια γνωστή που έχει ο άντρας της μαγαζί και το παίζει αυτή αφεντικό και λέει είναι δική μου η επιχείρηση. Για αυτό αναρωτήθηκα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:57 Όχι για αυτά θα πρέπει να αγωνίζονται οι πατεράδες, άντρες . Οι φεμινιστριες αγωνίζονται για τα θέματα που αφορούν το φύλο τους. Να υπάρξει πραγματική ισότητα, κοινωνικά. Αυτό είναι φεμινισμός. Αυτό που λένε όμως οι φεμινιστριες είναι ότι η πατριαρχια βλάπτει και τα δυο φύλα.
Αλλά γενικά βλέπω έχετε πρόβλημα με τις φεμινιστριες, τον λόγο δεν έχω καταλάβει :lol:
Συμφωνώ με το τονισμένο. Ας μην έχουμε αυταπάτες πως το ζητούμενο είναι η ισότητα και η απόλυτη δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:59 ...ανεξαρτήτως της κηδεμονίας των παιδιών, που πάντα έχει περισσότερα πόιντς η μάνα.
Σε αυτό αναφερόταν το σχόλιό μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:57
Εγώ πάντως δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιους μουρλούς να μαζεύονται και να κουνιούνται ρυθμικά φωνάζοντας "κι εσύ κι εσύ είσαι βλαμμένη".

Απλούς σχολιασμούς βλέπω.

Όταν το δω, κάτι αντίστοιχο με τις φεμενοβλαμμένες από τους πατριάρχες, τα ξαναλέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:02
Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:57 Όχι για αυτά θα πρέπει να αγωνίζονται οι πατεράδες, άντρες . Οι φεμινιστριες αγωνίζονται για τα θέματα που αφορούν το φύλο τους. Να υπάρξει πραγματική ισότητα, κοινωνικά. Αυτό είναι φεμινισμός. Αυτό που λένε όμως οι φεμινιστριες είναι ότι η πατριαρχια βλάπτει και τα δυο φύλα.
Συμφωνώ με το τονισμένο. Ας μην έχουμε αυταπάτες πως το ζητούμενο είναι η ισότητα και η απόλυτη δικαιοσύνη.
Ακριβώς. Βέβαια η ισότητα θα αργήσει να ερθει. Πρώτα θα περάσουν οι γυναίκες στην υπερβολή και μετά θα επέλθει η ισορροπία, έτσι πιστεύω εγώ δηλαδή.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:04
Εγώ πάντως δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιους μουρλούς να μαζεύονται και να κουνιούνται ρυθμικά φωνάζοντας "κι εσύ κι εσύ είσαι βλαμμένη".

Όταν το δω, κάτι αντίστοιχο με τις φεμενοβλαμμένες από τους πατριάρχες, τα ξαναλέμε.
Δεν χρειάζεται αγαπημένη μου να συγκεντρωθούν, βρισκεστε παντού.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ST48410 έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:59 ...ανεξαρτήτως της κηδεμονίας των παιδιών, που πάντα έχει περισσότερα πόιντς η μάνα.
Σε αυτό αναφερόταν το σχόλιό μου.
Μα το ότι για κάποιες η μητρότητα είναι καρριέρα, είναι επίσης δεδομένο.

Σε κάθε περίπτωση, οι σημερινές φεμέν είναι η άλλη όψη του νομίσματος των ινσελ εθνικοκοινωνιστών. :)

Και κάπου έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μοιραία έλξη ανάμεσα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Blackdog έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 19:32 Εμενα η μανα μου δουλευε, δεν ασχοληθηκε ποτε με τα οικοκυρικα. Ο πατερας μου το ιδιο.

Σπιτι κουμαντο εκανε η μανα μου. Ειναι μανιατισα, ειχαμε μητριαρχια :003:

Πλενω, σκουπιζω, σφουγγαριζω, σιδερωνω απ τα 10 :102:
Απο αγροτικη οικογενεια εισαι βρε παλιομπαγασα; :003: :003:

Ο πατερας μου που ειναι απο τα απατητα βουνα της Ρουμελης (ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 ακουει; :003: )
ετσι ζουσαν τοτε με τις θειες μου στην αγροικια εκει στο χωριο που ηταν.

Απο την αλλη ο πατερας μου ποτε δεν ανακατευτηκε στις προγαμιαιες σχεσεις που εκαναν οι θειες μου ουτε
μετεπειτα σε αυτες της αδερφης μου.

Απο Μανη και Κρητη δεν ξερω το παραμικρο αλλα τα σηριαλ Σασμος και Γη της ελιας ειναι κακος συμβουλος και τα
θεωρω γελοια καραγκιοζιλικια. :lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:05 Βέβαια η ισότητα θα αργήσει να ερθει. Πρώτα θα περάσουν οι γυναίκες στην υπερβολή και μετά θα επέλθει η ισορροπία, έτσι πιστεύω εγώ δηλαδή.
Μην σου κάνει εντύπωση ότι θα υπάρξει αντίδραση. Εσύ βέβαια θα την ερμηνεύσεις ως αντίσταση της πατριαρχίας. Μπορεί και να μην είναι έτσι.

Γενικά είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια τα διάφορα κινήματα να καταφεύγουν στην υπερβολή και τη γελοιότητα. Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου αυτό είναι εις βάρος τους. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:04

Δεν χρειάζεται αγαπημένη μου να συγκεντρωθούν, βρισκεστε παντού.
Το πχόρουμ δεν είναι παντού.

Εγώ ειλικρινά θα ήθελα να πεταχτεί μπροστά μου κάποιο υστερικό και να αρχίσει να τσιρίζει τα δικά του κουνώντας μου το δαχτυλάκι του, αλλά δυστυχώς για μένα κι ευτυχώς γι' αυτό, δεν μου έχει τύχει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 22:21 Μα δεν λέω γιατί παίρνει άδεια μητρότητας. Δεν είναι καν υποχρεωτική αλλά κάποιος πρέπει να μεγαλώσει αυτό το έρμο το παιδί. Λέω γιατί να θεωρείται αυτονόητο ότι την γονική άδεια θα την πάρει η μητερα και όχι ο πατέρας με αποτέλεσμα αυτό να είναι τροχοπέδη για την ανέλιξη της.
Μα το απάντησα ήδη, καλή μου. Γιατί φεμινίστριες. Και μόλις αρχίσει διάλογος για άδεια πατρότητας, σκυλιάζουν και λυσσάνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τώρα σοβαρά; Αμνησία σε έπιασε κι εσένα; Δεν θυμάσαι πόσο σκύλιασμα έριξαν οι φεμινίστριες για τον νόμο της συνεπιμέλειας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”