ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:27Στις ξένες, κουράστηκα πολύ λιγότερο ως διευθύντρια απ' ό,τι στη δική μου εταιρία, καρδγιά μου.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:14Αα μιλάς ως διευθύντρια. Υποθέτω σε τελείως ξένη εταιρία ε; εννοώ δεν ήταν δική σου ή δικού σου ανθρώπου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:01
Κατάλαβα, δεν έχεις ιδέα από ΗR και αποδίδεις την άγνοια σου στα ιδεολογικά μου κολλήματα.![]()
Αναφορικά δε με την άδεια μητρότητας που πήρα, ειλικρινά δεν ξέρω από που κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα.
Πληροφοριακώς, δεν ήμουν υπάλληλος για να αιτούμαι άδεια, καρδγιά μου.![]()
Κι αυτό θα το καταλάβετε όταν φτιάξετε τη δική σας και αποφασίσετε εσείς για το ποιους και ποιες θα προσλάβετε και πόσο θα τους πληρώνετε.![]()
Γιατί τραγουδάκια έξω από το χορό, ακούω πολλά.
Το να κουμανταρεις μια εταιρια και να την οδηγησεις στην επιτυχια, ειναι σταυρος και ψυχοφθορα διαδικασια!
Η εταιρια, ειναι κατι το ιερο. Δεν επιτρεπεται να κανεις μαλακιες και να αποτυχεις, ζει κοσμος απο αυτη την εταιρια. Οσο την οδηγεις σωστα, υπαρχει και μπορει να εχει εργαζομενους που λαμβανουν καλες αποδοχες και εχουν μια καλη ποιοτητα ζωης.
Ψυχοφθορα διαδικασια, ειδικα εαν εχεις παραλαβει κατι που ειναι πχ στο 10 και επιχειρησεις να το πας στο 100, στο 1000! Γιατι; Για να μην σε πουν τεμπελη, ανικανο, τυχερο. Θα σε πουν ετσι και αλλιως, αλλα αν εχεις πετυχει την ανοδο της εταιριας περα απο καθε προσδοκια και προηγουμενο, δεν θα χουν δικιο οποτε θα αισθανεσαι καλα μεσα σου και θα τους γραφεις στα αρχιδια σου! Εκει, ανακαλυπτεις νεους κοσμους και πρωτογνωρες καταστασεις, οπου δεν εχουν καμια σχεση με τα οσα ισχυαν οταν η επιχειρηση ηταν στο 10. Ουδεμια σχεση! Οσο ανεβαινεις επιπεδα, τοσο πιο σκληρο βρωμικο και απανθρωπο ειναι το παιγνιο. Ολα αλλαζουν! Τα παντα! Αλλος κοσμος, αλλοι ανθρωποι, αλλες καταστασεις, αλλοι ρυθμοι, αλλοι κανονες! Φθορα! Επελεξες να το ανεβασεις το θεμα, το ανεβασες, πετυχες. Τωρα, αγωνας για να ανεβουμε και αλλο ψηλα! Ολοενα και πιο πανω! Γιατι; Απο απληστια; Οχι! Απο μαλακια; Οχι! Απο εθισμο; Οχι! Γιατι; Γιατι αν σταματησεις να ανεβαινεις, θα σε γκρεμοτσακισουν στο -100 οχι στο 10 που ξεκινησες! Το μονο θετικο απο ολο αυτο, μεγαλωνει η εταιρια, χρειαζονται εξτρα και αλλοι εργαζομενοι, ζει πιο πολυς κοσμος καλα απο αυτη την εταιρια!
Τα διαφορα ψυχοσωματικα προβληματα, συντομα θα χτυπησουν τη πορτα. Αν ψυχικα εισαι δυνατος, θα μπορεσεις να τα διαχειριστεις και να συνεχισεις σωστα στη πορεια σου. Οσο προχωρας και συνεχιζεις επιτυχως, τοσο γνωριζεις καλυτερα τον κοσμο, τους ανθρωπους μεσα απο τις διαφορες περιστασεις. Συντομα διαπιστωνεις την αληθεια. Συντομα, διαπιστωνεις την υποκρισια. Ειτε μπαινεις ηθελημενα στις διαφορες υποκριτικες παπαριες και γινεσαι μερος τους, ειτε απεχεις και μενεις μονος! Εισαι συνεχως αναμεσα σε δεκαδες ανθρωπους καθημερινα, αλλα επι της ουσιας εισαι μονος! Απο επιλογη!
Επικοινωνεις καθημερινα με δεκαδες ανθρωπους, στο απο κοντα, τηλεφωνικα, μειλ, τα παντα. Επι της ουσιας, δεν εχεις επικοινωνησει με κανεναν.
Η εταιρια, το βασανο σου, ο σταυρος σου, η αγαπη σου η μεγαλη! Η καταστροφη σου η μεγαλη!
Η σκληρη αληθεια, αρκετοι απο τους εργαζομενους, ισως ζουν πιο ομορφη ζωη απο σενα που χεις την εταιρια!