Άραξε να απολαύσεις την γυναικεία κυριαρχία.hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 20:46Γιατί να τα χάσουμε; Για να τα πάρετε εσείς; Πριτς κοκό. Εμείς θα τα διατηρήσουμε. Αυτό σημαίνει ανδρισμός. Ανωτερότητα.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:10 Αα να είμαστε υπέρ της στήριξης ων γυναικών αλλά σιωπηλά, να μη το μάθουν οι άντρες και χάσουμε τα πρωτεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καθόλου πουστιτσες. Σε ρώτησα και πριν αν θυμάσαι τι έγραφες για Τοπαλουδη και έκανες λες και σου έσκισα σημαιακι της ΝΔ. Οπότε να ξαναρωτήσω; θυμάσαι τι έγραφες για την περίπτωση Τοπαλουδη;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 21:01Aν νομίζεις ότι θα καταπολεμήσεις τη νοοτροπία μου με τέτοιες πουστίτσες, συνέχισε να τις γράφεις.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 19:13Με ρωτήσεις, δεν με ρωτήσεις δεν έχει σημασία. Δεν είναι το θέμα εσύ ή εγώ. Είναι το θέμα η νοοτροπία που φέρεις εσύ και η νοοτροπία που φέρω τις οποίες φέρουν και άλλοι αντίστοιχα στην κοινωνία μας. Η δική σου νοοτροπία πρέπει να καταπολεμηθει γιατί πχ στον βιασμό κάνεις επίρριψη ευθυνών στο θύμα (εκτός κι αν είναι πακι ο βιαστής) και αυτό είναι μια πληγή για την κοινωνία. Και τις πληγές έρχεται η δική μου νοοτροπία να τις επουλώσει. Οπότε μου είναι αδιάφορο αν σε νοιάζει η άποψη μου η όχι. Θα την λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:53
Ε και;
Εμένα γιατί πρέπει να μ' ενδιαφέρει το πως σου φαίνονται αυτά που γράφω;![]()
Θες να γελάσεις; Γέλα.
Θες να κλάψεις; Κλάψε.
Θες να κάνεις καταγγελία; Κάνε.
Σε κάθε περίπτωση, αν θέλω τη γνώμη σου γι' αυτά που γράφω, θα σε ρωτήσω.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κοίτα να δεις επιμονή η πασιονάρια των τσιρλίντερς.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 21:47Καθόλου πουστιτσες. Σε ρώτησα και πριν αν θυμάσαι τι έγραφες για Τοπαλουδη και έκανες λες και σου έσκισα σημαιακι της ΝΔ. Οπότε να ξαναρωτήσω; θυμάσαι τι έγραφες για την περίπτωση Τοπαλουδη;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 21:01Aν νομίζεις ότι θα καταπολεμήσεις τη νοοτροπία μου με τέτοιες πουστίτσες, συνέχισε να τις γράφεις.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 19:13
Με ρωτήσεις, δεν με ρωτήσεις δεν έχει σημασία. Δεν είναι το θέμα εσύ ή εγώ. Είναι το θέμα η νοοτροπία που φέρεις εσύ και η νοοτροπία που φέρω τις οποίες φέρουν και άλλοι αντίστοιχα στην κοινωνία μας. Η δική σου νοοτροπία πρέπει να καταπολεμηθει γιατί πχ στον βιασμό κάνεις επίρριψη ευθυνών στο θύμα (εκτός κι αν είναι πακι ο βιαστής) και αυτό είναι μια πληγή για την κοινωνία. Και τις πληγές έρχεται η δική μου νοοτροπία να τις επουλώσει. Οπότε μου είναι αδιάφορο αν σε νοιάζει η άποψη μου η όχι. Θα την λέω.![]()
Επαναλαμβάνω λοιπόν.
Λυσσάξτε τσαούσες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ευχαριστώ, δεν μ' αρέσουν οι κυριαρχίες. Μου φέρνουν αλλεργία οι βασιλιάδες, οι κυριαρχικότητες, οι πόλεμοι και οι επιβολές. Να τα χαίρεσαι.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 21:44Άραξε να απολαύσεις την γυναικεία κυριαρχία.hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 20:46Γιατί να τα χάσουμε; Για να τα πάρετε εσείς; Πριτς κοκό. Εμείς θα τα διατηρήσουμε. Αυτό σημαίνει ανδρισμός. Ανωτερότητα.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:10 Αα να είμαστε υπέρ της στήριξης ων γυναικών αλλά σιωπηλά, να μη το μάθουν οι άντρες και χάσουμε τα πρωτεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απλώς απαντώ στις παραθέσεις σου γλυκουλίνιΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 21:52
Κοίτα να δεις επιμονή η πασιονάρια των τσιρλίντερς.![]()
Επαναλαμβάνω λοιπόν.
Λυσσάξτε τσαούσες.
Το ελπίζω.hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 22:04Ευχαριστώ, δεν μ' αρέσουν οι κυριαρχίες. Μου φέρνουν αλλεργία οι βασιλιάδες, οι κυριαρχικότητες, οι πόλεμοι και οι επιβολές. Να τα χαίρεσαι.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 21:44Άραξε να απολαύσεις την γυναικεία κυριαρχία.hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 20:46 Γιατί να τα χάσουμε; Για να τα πάρετε εσείς; Πριτς κοκό. Εμείς θα τα διατηρήσουμε. Αυτό σημαίνει ανδρισμός. Ανωτερότητα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ναι, αλλά εσύ την κρυφοονειρεύεσαι. Για να μην πω για τις φεμινίστριες, αυτές ζουν και αναπνέουν για το πως θα είναι κυρίαρχοι και οι άλλοι υπήκοοί τους. Θλιβερές υπάρξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ελπίζω πήγαινε στο να τα χαίρεσαιhellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 22:13 Ναι, αλλά εσύ την κρυφοονειρεύεσαι. Για να μην πω για τις φεμινίστριες, αυτές ζουν και αναπνέουν για το πως θα είναι κυρίαρχοι και οι άλλοι υπήκοοί τους. Θλιβερές υπάρξεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Αυτό είναι το νέο που αντιπροσωπεύεις; Βασιλεία, επικυριαρχία, επιβολή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι και εγώ θα είμαι πριγκίπισσαhellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 23:10 Αυτό είναι το νέο που αντιπροσωπεύεις; Βασιλεία, επικυριαρχία, επιβολή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Κόψε την Ντίσνεϋ, σε χαλάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι. το να στελνεις τη γυναικα να ζητιανευει, δεν ειναι πατριαρχια. ειναι γυφτια.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 17:46Ρεταρεις επικίνδυνα Ασέβαστος
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:57ναι, ακριβως, καμμια πατριαρχια.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:39
Θέλεις να μας πεις δηλαδή το ότι ο αδελφός βοήθησε την αδελφή του ήταν συνέπεια της πατριαρχιας( αχουυυ η καλή πατριαρχια) και ότι ήταν σε ένα σπίτι με τον άνδρα στα καφενεία και ξύλο και την έστελνε να ζητιανεύει λεφτά ήταν απλά γιατί ξημέρωνε Δευτέρα. (ποια πατριαρχια; την είδε κανείς;).
η πατριαρχια της εποχης ηταν να εισαι κυρης του σπιτιου, και οχι ζητουλας. η ζητιανικη συμπεριφορα ειναι ακρως αντιθετη με το πατριαρχικο προτυπο.
το οτι η συγκεκριμμενη πραξη δεν ειναι πατριαρχικη, δε σημαινει οτι πολλες αλλες πραξεις της εποχης, και του κειμενου, δεν ηταν αποτελεσμα πατριαρχιας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το προβλημα ειναι οτι ισχυριζεται οτι αυτο που ζει, σημερα, ειναι "πατριαρχια" και ζει στην αθηνα, οχι σε κανα απομονωμενο χωριο της θρακης.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:04Εδώ που τα λέμε αν το περιβάλλον της Νάιδα τη δεκαετία του '80 ήταν προσομοίωση του '30 ή του '40, δεν φταίει η Νάιδα.hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 17:41 Δεν ξέρω σε ποια δεκαετία μάς γυρνάει η Νάιδα. Μάλλον στο 1940;
Η γυναίκα μεταφέρει αυτό που έζησε αυτή και όχι όλοι οι υπόλοιποι.
Σχωρεμένη.![]()
επισης εχω ακουσει οτι η γη ειναι επιπεδη, και οτι θα ερθουνε οι νεφελιμ και θα παρουμε την πολη.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 21:07Τι είναι αυτό το οποίο δεν έχεις ακούσει εσύ χελη μου; το " η θέση της γυναίκες είναι στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά;" "εγώ δεν θέλω η γυναίκα μου να δουλεύει, θέλω να μεγαλώσει τα παιδιά" "δεν χρειάζεται να δουλέψει η γυναίκα αφού δουλεύω εγώ, θα φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά" αλήθεια δεν τα έχεις ακούσει ακούσει;hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 21:00
Ούτε κι εσύ τα έχεις ακούσει πουθενά πέρα από μυθιστορήματα, κινηματογράφο, τηλεόραση. Πιο πριν μας έλεγες τα δικά σου, που καμμία σχέση.
το οτι υπαρχουν και 5-10 ζαβοι στον κοσμο που λενε μαλακιες, δεν σημαινει οτι η επιπεδη γη ειναι σημαντικη κοινωνικη αποψη που επηρεαζει την ζωη μας σημερα.
οι ινσελ και οι μγκταου και λοιποι, καλοι και χρησιμοι ειναι για να σπαμε πλακα. δεν ειναι ουσιαστικο μεγεθος ομως για να πουμε οτι ετσι ειναι η κοινωνια σημερα.
στο δικαστικο σωμα ειναι περισσοτερο γυναικες.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 21:29
Εννοείται και πλέον δεν ακούγονται συχνά. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μαζί και το ότι πλέον δεν βγαίνει να δουλεύει μόνο ο ένας. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι τυχαίο θεωρείς ότι οι θέσεις ευθύνης σε εταιρίες, δημόσιο κατέχοντα στην πλειονότητα τους από άνδρες;
τα 2 φυλα ειναι ισα. οχι ιδια. καθενα εχει τις προτιμησεις του.
απο τη στιγμη που θα σταματησει ο θηλασμος και μετα, ναι. αλλα το χρονικο διαστημα μεχρι εκει, δεν ειναι και μικρο.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 22:25 Δεν υπάρχει ρόλος της μάνας στην ανατροφή του παιδιού. Είναι ρόλος του γονιού και εξίσου καλά τον κάνει και ο μπαμπάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 101 Απαντήσεις