chainis talaipwros καταλάβατε τώρα τι καπιταλιστικά χάπατα είναι αυτοί οι εφοπλιστές; Είναι το γαμημένο κέρδος.
Το απόγευμα η βράδυ θα σου γράψω δυο λόγια για την προσφορά του εφοπλισμού στην χώρα τα τελευταία 250 χρόνια.
Φετος πάντως πληρώνουμε την πιο ακριβή βενζίνη και το πιο ακριβό ρεύμα και τα πιο ακριβά εισιτηρια στις εταιρείες τους ενώ η χώρα χρησιμοποιει το βέτο της στην ΕΕ για να συνεχίσουν τα καράβια τους να μεταφέρουν πετρέλαιο σε τρίτες χώρες, παρατείνοντας τον πόλεμο από τον οποίον προκαλούνται όλα αυτά. Μιλάμε για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόστος και μάλιστα με μορφή χρόνιων δομικών προβλημάτων που κρατάνε όλη τη χώρα πίσω για να κονομανε αυτά τα αδίστακτα καθάρματα.
Το απόγευμα η βράδυ θα σου γράψω δυο λόγια για την προσφορά του εφοπλισμού στην χώρα τα τελευταία 250 χρόνια.
Άμα έχω διάθεση θα σου γράψω σε αντιπαραβολή και την προσφορά των κομμουνιστών στην χώρα από την ώρα της εμφάνισης τους.
με τον μαρινάκη είσαι;
Με την Ελλάδα, την πατρίδα μου.
Ξέρω είναι περίεργο για σένα που μόνο την ΕΣΣΔ ήξερες για πατρίδα.
Μα είναι δυνατό να πιστεύετε ότι είμαστε κάτω από το Τσαντ στην ελευθερία του Τύπου;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
chainis talaipwros καταλάβατε τώρα τι καπιταλιστικά χάπατα είναι αυτοί οι εφοπλιστές; Είναι το γαμημένο κέρδος.
Φετος πάντως πληρώνουμε την πιο ακριβή βενζίνη και το πιο ακριβό ρεύμα και τα πιο ακριβά εισιτηρια στις εταιρείες τους ενώ η χώρα χρησιμοποιει το βέτο της στην ΕΕ για να συνεχίσουν τα καράβια τους να μεταφέρουν πετρέλαιο σε τρίτες χώρες, παρατείνοντας τον πόλεμο από τον οποίον προκαλούνται όλα αυτά. Μιλάμε για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόστος και μάλιστα με μορφή χρόνιων δομικών προβλημάτων που κρατάνε όλη τη χώρα πίσω για να κονομανε αυτά τα αδίστακτα καθάρματα.
Ούτε ο Λεοπόλδος στο Κονγκό τέτοια προσφορά.
Δεν οφείλεται στους εφοπλιστές ότι πληρώνουμε οφείλεται στον Πούτιν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:27
με τον μαρινάκη είσαι;
Κι εσένα οι ΗΠΑ.
Για μένα οι ΗΠΑ είναι σύμμαχος.
Για κάθε κομουνιστή η ΕΣΣΔ ήταν η σοσιαλιστική πατρίδα του όπως έλεγαν οι ίδιοι και μόνο για τα συμφέροντα της δούλευαν.
Άλλωστε αυτό είχε κατοχυρωθεί με την 3η διεθνή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 24 Ιούλ 2022, 17:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:27
με τον μαρινάκη είσαι;
Κι εσένα οι ΗΠΑ.
Στραβός είσαι;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τσόμσκι, Πούτιν, ΙΔΕΑ (Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών). Το σύνδρομο του συριζοκαραμανλικού εξηντάρη.
Δεν το έγραψε ΤΟ ΒΗΜΑ το έγραψε το σάιτ του Βήματος και δεν το έγραψε ο Άγγελος Αθανασόπουλος αλλά κάποιος Μίχος ξερωγω
Λυπάμαι μόνο ότι για τη διεύθυνση της εφημερίδας δεν υπάρχει πρόβλημα επειδη γράφτηκε μόνο στο σάιτ. Να τους μεταφέρει κάποιος ότι αυτό εξηγεί γιατί όλο και λιγότεροι αγοράζουν το φύλλο.
Τσόμσκι, Πούτιν, ΙΔΕΑ (Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών). Το σύνδρομο του συριζοκαραμανλικού εξηντάρη.
Δεν το έγραψε ΤΟ ΒΗΜΑ το έγραψε το σάιτ του Βήματος και δεν το έγραψε ο Άγγελος Αθανασόπουλος αλλά κάποιος Μίχος ξερωγω
Λυπάμαι μόνο ότι για τη διεύθυνση της εφημερίδας δεν υπάρχει πρόβλημα επειδη γράφτηκε μόνο στο σάιτ. Να τους μεταφέρει κάποιος ότι αυτό εξηγεί γιατί όλο και λιγότεροι αγοράζουν το φύλλο.
απειλη για κυρώσεις δεχτηκε η ελλαδα, να μην δημοσιοποιηθεί δηλαδή;
Κι εσένα οι ΗΠΑ.
Για κάθε κομουνιστές η ΕΣΣΔ ήταν η σοσιαλιστική πατρίδα του όπως έλεγαν οι ίδιοι και μόνο για τα συμφέροντα της δούλευαν.
Εσείς ξεπουλάτε τον ελληνικό πλούτο, τη γλώσσα, τους νέους της χώρας.
Για κάθε κομουνιστές η ΕΣΣΔ ήταν η σοσιαλιστική πατρίδα του όπως έλεγαν οι ίδιοι και μόνο για τα συμφέροντα της δούλευαν.
Εσείς ξεπουλάτε τον ελληνικό πλούτο, τη γλώσσα, τους νέους της χώρας.
Ναι οκ.
Χαίρομαι που όλα αυτά τα προστατεύουν οι κομουνιστές.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κι εσένα οι ΗΠΑ.
Στραβός είσαι;
Δεν μπορούν να αποβάλλουν την ψυχολογία που τους έφτιαξε τόσα χρόνια η ΕΣΣΔ.
Αφού γι αυτούς υπήρχε μόνο η σοσιαλιστική πατρίδα πιστεύουν πως έτσι είναι όλος ο κόσμος
Μάργκαρετ Θάτσερ:
απειλη για κυρώσεις δεχτηκε η ελλαδα, να μην δημοσιοποιηθεί δηλαδή;
Που ήρθαν εις γνώση μόνο του σάιτ του βήματος.
Μάργκαρετ Θάτσερ: