με τον μαρινάκη είσαι;Chainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:23Το απόγευμα η βράδυ θα σου γράψω δυο λόγια για την προσφορά του εφοπλισμού στην χώρα τα τελευταία 250 χρόνια.Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:13 Λινκάρω αυτό viewtopic.php?p=2222719#p2222719
chainis talaipwros καταλάβατε τώρα τι καπιταλιστικά χάπατα είναι αυτοί οι εφοπλιστές; Είναι το γαμημένο κέρδος.
Άμα έχω διάθεση θα σου γράψω σε αντιπαραβολή και την προσφορά των κομμουνιστών στην χώρα από την ώρα της εμφάνισης τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα τιμωρηθεί
Re: Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα τιμωρηθεί
Με την Ελλάδα, την πατρίδα μου.Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:27με τον μαρινάκη είσαι;Chainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:23Το απόγευμα η βράδυ θα σου γράψω δυο λόγια για την προσφορά του εφοπλισμού στην χώρα τα τελευταία 250 χρόνια.Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:13 Λινκάρω αυτό viewtopic.php?p=2222719#p2222719
chainis talaipwros καταλάβατε τώρα τι καπιταλιστικά χάπατα είναι αυτοί οι εφοπλιστές; Είναι το γαμημένο κέρδος.
Άμα έχω διάθεση θα σου γράψω σε αντιπαραβολή και την προσφορά των κομμουνιστών στην χώρα από την ώρα της εμφάνισης τους.
Ξέρω είναι περίεργο για σένα που μόνο την ΕΣΣΔ ήξερες για πατρίδα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οι μαρινάκηδες είναι βδελες πάνω στην ελλαδα
με συγκινησες ρε μπαγασαChainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:38Με την Ελλάδα, την πατρίδα μου.Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:27με τον μαρινάκη είσαι;Chainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:23
Το απόγευμα η βράδυ θα σου γράψω δυο λόγια για την προσφορά του εφοπλισμού στην χώρα τα τελευταία 250 χρόνια.
Ξέρω είναι περίεργο για σένα που μόνο την ΕΣΣΔ ήξερες για πατρίδα.
.65
Πολυ;
Όσο και να ακούς τον Πολάκη να βρίζει ας πούμε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:16Αυτό πράγματι δεν ισχύει. Ο Πρωθυπουργός ζυγίζει το συμφέρον του Μαρινάκη και το δικό μου, και η συνισταμένη βγαίνει κάπου στη μέση.Σπανακιας έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:14Μα δεν συζηταω εγω για το αν στηριζει η οχι Μητσοτακηmao mao έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:07 Δε θα σπαταλήσω χρόνο για να σου αποδείξω οτι ο Μαρινάκης στηρίζει Μητσοτάκη.
Εσυ εγραψες οτι εναι πολυ κοντα και η σταση του κατ ουσιαν καθοριζει την σταση του πρωθυπουργου
Σε αυτες τις παπαριες αναφερομαι
Oι διπλωμάτες του ΥΠΕΞ εισηγούνται την εξωτερική πολιτική των κυβερνήσεων.Φυσικά οι πρωθυπουργοί μπορεί να μην την ακολουθήσουν αλλά ως τώρα έχει αποδειχθεί ότι όποτε συμβαίνει κάνουν πατάτες.
Η ελληνική εξυπνάδα βέβαια θεωρεί ότι οι γιατροί είναι αρμόδιοι για τις ασθένειες,οι μηχανικοί για τις οικοδομές,οι δικηγόροι για τους νόμους αλλά για την εξωτερική πολιτική είναι τα καφενεία.
δεν εχει βρισει ποτε. λαμογια λεει τα λαμογια.
αυτους που στηριζεις, πατριωτη
Πόσες μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντίες έχει πληρώσει μέχρι τώρα, τις μετρας;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
φερε μια βρισια ρε του πολακη. μην εισαι κοτουλαChainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:54Πόσες μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντίες έχει πληρώσει μέχρι τώρα, τις μετρας;![]()
Δεν απάντησες όμως.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
φαε τη φαπα σου ησυχος σε μια γωνιτσα τωρα
Αυτός είναι με τη νδουλα. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε Μαρινάκης, ούτε Ελλάδα.Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:27με τον μαρινάκη είσαι;Chainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:23Το απόγευμα η βράδυ θα σου γράψω δυο λόγια για την προσφορά του εφοπλισμού στην χώρα τα τελευταία 250 χρόνια.Fluffy έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:13 Λινκάρω αυτό viewtopic.php?p=2222719#p2222719
Αλλιώς η ερώτηση που μπορεί να σου είναι πιο εύκολο να απαντήσεις.
Υπάρχει άλλος πολιτικός με τόσες δικαστικές παρουσίες και καταδίκες για εξύβριση και συκοφαντίες όσες ο Πολάκης;
Κοτούλα!
Μάργκαρετ Θάτσερ:
φερε βρισιες του πολακη, η κατσε στην μπαντα με τη φαπα σου
Κανονικά πρέπει να του επιβληθεί πρόσθετος φόρος για ιδιαίτερη επιβάρυνση του δικαστικού συστήματος.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 116 Απαντήσεις
- 2694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis