Η ιστορία δε γράφεται με αν. Παρ όλα αυτά οι ιστορίες χάους και καταστροφής για το Ηνωμένο Βασίλειο δεν επαληθευτηκαν πλήρως. Η δε Ελλάδα σίγουρα υπέφερε πολύ. Μπορείς να πεις ότι και τα κοινωνικά κ πολιτικά προβλήματα (ζαιοι, αυγά κτλ) ήταν αποτέλεσμα αυτής της ελεγχόμενης χρεωκοπίας που ζήσαμε. Οι ζαιοι σα να μην έφτανε αυτό μας χρεωκοπησαν για 2η φορά μετά από μισή δεκαετίαΟργισμένος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 01:24ΕΙμεθα τελειως καταπληκτοι με αυτο το απροσμενο συμπερασμα σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 17:42Είμαστε σίγουροι ότι θα υπέφερε πολύ περισσότερο απ όσο υπέφερε τελικα; Προσωπικά έτσι πίστευα, πλέον έχω τις επιφυλάξεις μου.sharp έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 16:56
Το λάθος που έγινε είναι ότι δεν άφησαν το 2010 την Ελλάδα να χρεωκοπήσει. Η χώρα θα είχε βγει από το Ευρώ και οι υπόλοιποι θα είχαν βάλει μυαλό. Βέβαια θα είχε γίνει Αϊτή και οι κάτοικοι της θα έβριζαν και πάλι "τους Ευρωπαίους" (προφανώς αισθάνονται ότι δεν ανήκουν σε αυτούς) που δεν τους βοήθησαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ισπανικός μεσαιος δάκτυλος
- EKPLIKTIKOS
Re: Ισπανικός μεσαιος δάκτυλος
- Dwarven Blacksmith
Εσύ πάντως τα διαμερίσματα σου δεν τα νοικιάζεις απλά με κέρδος, θες το μέγιστο κέρδος. Περίεργο .
οι χώρες του νότου καταστρέφουν την ευρωπαική ένωση για τα συμφεροντα των δικων τους καπιταλιστών.
Αυτά που γράφεις είναι μπούρδες που προωθήθηκαν στις αρχές της προηγούμενης 10ετιας από διάφορους τύπου Τράγκα, Λαζόπουλου, Καμμένου για συμφέροντα κομματικά και μη.Chainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:31 Τελικά είναι τσιράκι των Γερμανών ο Μητσοτάκης η οχι;
Δεν κάνει ότι του λέει η Γερμανία όπως με τόσα επιχειρήματα μας έχουν διαβεβαιώσει τόσες φορές τα φασιστερά, ζαίοι και ακροδεξιοί;
Η ΕΕ ειναι η δεν είναι η αυλή και παιδική χαρά της Γερμανιας;
Άρχισα να μπερδεύομαι.![]()
Υιοθετήθηκαν πολύ εύκολα βέβαια από μεγάλο μέρος του πληθυσμού διότι μεταθέτουν τις ευθύνες αλλού.
Αυτά που γράφω είναι τρέχουσα φρασεολογία και επιχειρήματα των ακροδεξιών και των συριζαίων σε αρμονική συγχορδία και σήμερα.runner έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:19Αυτά που γράφεις είναι μπούρδες που προωθήθηκαν στις αρχές της προηγούμενης 10ετιας από διάφορους τύπου Τράγκα, Λαζόπουλου, Καμμένου για συμφέροντα κομματικά και μη.Chainis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:31 Τελικά είναι τσιράκι των Γερμανών ο Μητσοτάκης η οχι;
Δεν κάνει ότι του λέει η Γερμανία όπως με τόσα επιχειρήματα μας έχουν διαβεβαιώσει τόσες φορές τα φασιστερά, ζαίοι και ακροδεξιοί;
Η ΕΕ ειναι η δεν είναι η αυλή και παιδική χαρά της Γερμανιας;
Άρχισα να μπερδεύομαι.![]()
Υιοθετήθηκαν πολύ εύκολα βέβαια από μεγάλο μέρος του πληθυσμού διότι μεταθέτουν τις ευθύνες αλλού.
Μπορείς να το δεις σε κάθε νήμα κι εδώ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
talaipwros
δεν τα νοικιαζει σε συγγενειςDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:11Εσύ πάντως τα διαμερίσματα σου δεν τα νοικιάζεις απλά με κέρδος, θες το μέγιστο κέρδος. Περίεργο .
Λογιστη στα αρχιδια μου σ εχω; Απ οτι θυμαμαι οχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:11Εσύ πάντως τα διαμερίσματα σου δεν τα νοικιάζεις απλά με κέρδος, θες το μέγιστο κέρδος. Περίεργο .
Φροντισε λοιπον να μεταφερεις σωστα οσα γραφω κατα καιρους.Για να μπορεις να κανεις και ευστοχες συγκρισεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οπως εχω γραψει, σε αλλους προσπαθω να πετυχω το μεγιστο κερδος και σε αλλους που αντιμετωπιζουν δυσκολιες νοικιαζω σε εξευτελιστικες τιμες.talaipwros έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:33δεν τα νοικιαζει σε συγγενειςDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:11Εσύ πάντως τα διαμερίσματα σου δεν τα νοικιάζεις απλά με κέρδος, θες το μέγιστο κέρδος. Περίεργο .
Απλα ο τυπος ειπε να το παιξει πουστικα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι, απλά μου έκανε εντύπωση όταν διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι μνημονιακοί ήταν τελικά τσαντισμένοι με την Γερμανία. Για τους αντιμνημονιακούς να το καταλάβω, εύκολη λύση να βρουν κακό αλλά για την άλλη πλευρά δεν το περίμενα να έχουν πέσει στην ίδια ακριβώς παγίδα.foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:12Εσύ νομίζεις ήμασταν μνημονιακοί επειδή μισούσαμε ειδικά τους Έλληνες και όχι γενικά τους μαλάκες.Green Dragon έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 09:04
1) Η πλειοψηφία των παλιών μνημονιακών κρατάει τελικά grudge κατά της Γερμανίας και της φορτώνει ευθύνες για καταστάσεις με τρόπο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ο 'αντιγερμανισμός' δηλαδή αποδεικνύεται ιδιαίτερα εκτεταμένος, πολύ περισσότερο απ' ότι φανταζόμουν γιατί ήρθε η ώρα ν' αποκαλυφθεί και ο κρυφός.
* Οι όροι μνημονιακός και αντιμνημονιακός δεν έχουν πραγματικό νόημα
Δεν υπαρχει λογος να πληρωσουν οι ελληνες τις μαλακιες των γερμανων πολιτικων οπως δεν πληρωσαν οι γερμανοι τις μαλακιες των ελληνων πολιτικων.Τοσο απλο ειναι.
Αν θελουμε να ειμαστε τσατισμενοι με. τους γερμανους εχουμε αλλους λογους.
Αν θελουμε να ειμαστε τσατισμενοι με. τους γερμανους εχουμε αλλους λογους.
- Dwarven Blacksmith
Έστω, το οποίο σημαίνει τι;under έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:41Οπως εχω γραψει, σε αλλους προσπαθω να πετυχω το μεγιστο κερδος και σε αλλους που αντιμετωπιζουν δυσκολιες νοικιαζω σε εξευτελιστικες τιμες.talaipwros έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:33δεν τα νοικιαζει σε συγγενειςDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:11
Εσύ πάντως τα διαμερίσματα σου δεν τα νοικιάζεις απλά με κέρδος, θες το μέγιστο κέρδος. Περίεργο .
Απλα ο τυπος ειπε να το παιξει πουστικα.
Ότι σε αυτούς που τα νοικιάζεις με μικρό κέρδος, όντως τους κανείς χάρη. Το οποίο είναι και το πόιντ μου, γιατί παραπάνω λες ότι δεν είναι χάρη να βγάζεις μικρό κέρδος.
O Mπίσμαρκ πάντως είχε πει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από τις αναλογίες καθημερινών, αστικών σχέσεων μεταξύ πολιτών με τις σχέσεις μεταξύ κρατών. Just sayin'.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Ναι δυστυχώς χάσαμε μέσα απο τα χέρια μας αυτή την πολλά υποσχόμενη περίοδο Τραγκοκρατιας. Είναι λυπηρο , κώλοευρώπη για.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 01:48Η ιστορία δε γράφεται με αν. Παρ όλα αυτά οι ιστορίες χάους και καταστροφής για το Ηνωμένο Βασίλειο δεν επαληθευτηκαν πλήρως. Η δε Ελλάδα σίγουρα υπέφερε πολύ. Μπορείς να πεις ότι και τα κοινωνικά κ πολιτικά προβλήματα (ζαιοι, αυγά κτλ) ήταν αποτέλεσμα αυτής της ελεγχόμενης χρεωκοπίας που ζήσαμε. Οι ζαιοι σα να μην έφτανε αυτό μας χρεωκοπησαν για 2η φορά μετά από μισή δεκαετίαΟργισμένος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 01:24ΕΙμεθα τελειως καταπληκτοι με αυτο το απροσμενο συμπερασμα σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 17:42
Είμαστε σίγουροι ότι θα υπέφερε πολύ περισσότερο απ όσο υπέφερε τελικα; Προσωπικά έτσι πίστευα, πλέον έχω τις επιφυλάξεις μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εσύ 0ας να ξεπλύνεις του ψεκες της δραχμής, του όχι, του κορόιδο ιού , του τσιπαρισματος , του πουτλερ κτλ κτλ.Green Dragon έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:46Όχι, απλά μου έκανε εντύπωση όταν διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι μνημονιακοί ήταν τελικά τσαντισμένοι με την Γερμανία. Για τους αντιμνημονιακούς να το καταλάβω, εύκολη λύση να βρουν κακό αλλά για την άλλη πλευρά δεν το περίμενα να έχουν πέσει στην ίδια ακριβώς παγίδα.foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:12Εσύ νομίζεις ήμασταν μνημονιακοί επειδή μισούσαμε ειδικά τους Έλληνες και όχι γενικά τους μαλάκες.Green Dragon έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 09:04
1) Η πλειοψηφία των παλιών μνημονιακών κρατάει τελικά grudge κατά της Γερμανίας και της φορτώνει ευθύνες για καταστάσεις με τρόπο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ο 'αντιγερμανισμός' δηλαδή αποδεικνύεται ιδιαίτερα εκτεταμένος, πολύ περισσότερο απ' ότι φανταζόμουν γιατί ήρθε η ώρα ν' αποκαλυφθεί και ο κρυφός.
* Οι όροι μνημονιακός και αντιμνημονιακός δεν έχουν πραγματικό νόημα
Να ξέρεις ότι δεν είναι αντιγερμανισμος η με λογικά επιχειρήματα κριτική της γερμανικής εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής.
Αντιγερμανισμος ψεκα και πανηλιθιοτητα είναι να κατηγορείς τη Γερμανία επειδή δεν ήθελε να ξεπληρώσει τα χρέη και το φαγοπότι πουε τόση περηφάνια έκαμε η ελληνική Κοινωνία την περίοδο 1981-2008 έχοντας ακόμη και σήμερα ανάγει ως ήρωα και άγιο τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και το καλόπαιδο τον ΚΚ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Dwarven Blacksmith
Δίκιο είχε. Αλλά για τη ρεαλπολιτικ του καφενείου πρέπει να γίνουν κάποιες εκπτώσεις στον ιδεαλισμό του Μπίσμαρκ.Scouser έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 13:50 O Mπίσμαρκ πάντως είχε πει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από τις αναλογίες καθημερινών, αστικών σχέσεων μεταξύ πολιτών με τις σχέσεις μεταξύ κρατών. Just sayin'.