Μα ΔΕΝ θα σταματήσεις το πρόβλημα! Γιατί μπορείς να τα εφαρμόσεις αυτά σε εκτάσεις με πληθυσμό 1 δις ενώ τα υπόλοιπα 7 δις θα συνεχίσουν να μολύνουν κανονικά!Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 18:52Θα στο θέσω οικονομικά λοιπόν.OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 17:39 Το ότι το πρόβλημα θα το έχουμε εμείς που θα πληρώνουμε μέχρι και διπλά την αξία των τροφίμων, μάλλον έχει απαρατήρητο ε;;;
Έτσι είναι...
Ο νάνος σαν μεγάλος κουβαρντάς δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει 9 ευρώ το κιλό το χοιρινό και 16 το αρνί ή μέχρι και 2 ευρώ τις πατάτες (με σημερινές τιμές)...
Το έχει το χρήμα και το σκορπάει σαν τις ιδέες του!!!
.
Αν είναι να υπάρξει άυξηση στο μέλλον 3 ευρώ το κιλό το χοιρινό από την υποβάθμιση του εδάφος, συν εκατομμύριο ευρώ το χρόνο στην υγεία από αναπνευστικά, τότε προτιμώ 1 ευρώ το κιλό αύξηση σήμερα. Δεν είμαι μπούμερ να θέλω να τα πληρώσουν όλα τα παιδιά μου.
Να το επαναλάβω;https://www.sciencedirect.com/science/a ... 4421000210Considering that the economic benefits of improved air and water quality outweigh the costs of reductions measures, there is ample reason to reduce N emissions, both from agriculture and from traffic and industrial sources.
Εσύ είσαι ικανός να σκεφτείς πέρα από την Παρασκευή; Μπορεί και όχι. Εγώ απευθύνομαι σε όσους είναι.
Το ξέρεις ότι ο κύριος όγκος των πλαστικών που καταλήγουν στην θάλασσα (σε ποσοστό 98%) προέρχεται από τον τρίτο κόσμο;