Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 01:21
Θέλουν προσοχή. Εγώ κινούμαι με 3 μέσα μέχρι να φτάσω στη δουλειά. Πάντα το σακίδιο μπροστά μου.
Σακίδια στην πλάτη σε γεμάτο μμμ είναι 20-40% να ψειριστει.
Εγώ απορώ με αυτούς που εχουν τα κινητά στην τσέπη.
μια φορά είχα σακίδιο πλάτης και το άφησα επίτηδες στη πλάτη για να δω τι θα γίνει (βέβαια, δεν είχα τίποτα μέσα)
όταν κατέβηκα και το έβγαλα, το φερμουάρ ήταν ανοιχτό - true story
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:22
Μπακπακ, πίσω θήκη. Μαλακία θα μου πείτε, αλλά έχω τη συνήθεια να το τσεκάρω σχεδόν ψυχαναγκαστικα συνέχεια και τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα. Εννοείται το βαγόνι ήταν γεμάτο ευπαθείς κάθε είδους.
Μέσα στο ΜΜΜ το μπακπακ φοριέται μπροστά στο στήθος, όχι στην πλάτη που δεν μπορείς να το ελέγχεις.
Bασικότερος κανόνας. Ή απλά το βγαζεις και το κρατάς στα χέρια σου, αν δεν θες να το 'χεις σαν μάρσιπο.
Το πρώτο και βασικο λάθος του σκάουσερ είναι οτι μπήκε ηλεκτρικό, καταρχήν. Δευτερευόντως το εκτεθειμένο μπακπακ ή ό,τι άλλο.
Μιλαω ως φαν των ΜΜΜ γενικά, που τα χρησιμοποιεί αρκετές φορές, αλλά ρε παιδια απ'το να μπω σε ηλεκτρικό προτιμώ να περπατήσω ακομα και 10 χιλιόμετρα, πραγματικά.
Άσε ρε συ που θα έχω πρόβλημα να το πάρω σαν μάρσιπο. Και μέσα στο σούπερ μάρκετ μπροστά το έχω γιατί όταν φτάνω ταμείο, βοηθάει πιο πολύ έτσι για να πληρώσω.
Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 01:21
Θέλουν προσοχή. Εγώ κινούμαι με 3 μέσα μέχρι να φτάσω στη δουλειά. Πάντα το σακίδιο μπροστά μου.
Σακίδια στην πλάτη σε γεμάτο μμμ είναι 20-40% να ψειριστει.
Εγώ απορώ με αυτούς που εχουν τα κινητά στην τσέπη.
μια φορά είχα σακίδιο πλάτης και το άφησα επίτηδες στη πλάτη για να δω τι θα γίνει (βέβαια, δεν είχα τίποτα μέσα)
όταν κατέβηκα και το έβγαλα, το φερμουάρ ήταν ανοιχτό - true story
Μέσα σε μαγαζί με εσώρουχα, άκουσα το φερμουάρ της τσάντας μου να ανοίγει πίσω μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 10:01
Άσε ρε συ που θα έχω πρόβλημα να το πάρω σαν μάρσιπο. Και μέσα στο σούπερ μάρκετ μπροστά το έχω γιατί όταν φτάνω ταμείο, βοηθάει πιο πολύ έτσι για να πληρώσω.
Εμένα με βολεύει πολύ το τσαντάκι-μπανάνα να το έχω έτσι, χιαστί στο στήθος. Με μπακπακ μια φορά το δοκίμασα και δεν με βόλεψε καθόλου, πνιγόμουν.
Καλό ειναι σίγουρα πάντως, να έχεις τα πράγματά σου σε ενα σημείο που να μπορείς να έχεις ανα πάσα στιγμή άμεση οπτική επαφή και επαφή αγγίγματος. Οχι μόνο για να τα προσέχεις, αλλα και για λειτουργικους λόγους.
Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 10:01
Εμένα με βολεύει πολύ το τσαντάκι-μπανάνα να το έχω έτσι, χιαστί στο στήθος. Με μπακπακ μια φορά το δοκίμασα και δεν με βόλεψε καθόλου, πνιγόμουν.
Καλό ειναι σίγουρα πάντως, να έχεις τα πράγματά σου σε ενα σημείο που να μπορείς να έχεις ανα πάσα στιγμή άμεση οπτική επαφή και επαφή αγγίγματος. Οχι μόνο για να τα προσέχεις, αλλα και για λειτουργικους λόγους.
Εξαρτάται το μπακπακ. Εμένα κατεβαίνει σχετικά χαμηλά και δεν είναι στρατιωτικό λουκάνικο.
εντιτ: δεν τα χώνεψα ποτέ τα τσαντάκια μπανάνα, δεν έχω. Έχω κάμερα μπαγκ η οποία είναι μεν μικρή αλλά πολύ βολική και πολύ ελαφριά. Χωράει τα άκρως απαραίτητα και τίποτα παραπάνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
independent44 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 00:55
Προσέξτε κάτι Αλβανογύφτισσες που ντύνονται και βάφονται κυριλέ αλλά επειδή δεν έχουν ξαναβαφτεί είναι σαν τον Τζόκερ.
Επίσης όποιον κρατάει μπουφάν στον αγκώνα ειδικά μέσα στο καλοκαίρι.
.
Πέρυσι προσπάθησε κάποιος με ζακέτα στο χέρι να με ψειρίσει αλλα συνήθως είμαι σε εγρήγορση και τον είδα.....
Πριν 3-4 χρόνια μου εκαναν την 2η πιο γαμάτη αρπαγή που έχω τύχει.....ειμαι με βαλίτσα στη στοα Πατησιων κ Χέυδεν στη Βικτώρια
και κοιτάω το κινητό ακίνητος.....ξαφνικά με ρωτάει Αραβίζων που είναι το Μετρό Βικτώρια.....
να εκεί του δείχνω.....που μου λέει.....εκει ρε του λέω.....και γυρίζοντας βλέπω να μην υπάρχει δίπλα μου η βαλίτσα.....
Τα 10 δευτερόλεπτα απόσπασης ήταν αρκετά για τον συνεργό του πίσω μου να εξαφανιστεί με τη λίτσα.....
Η 1η γαμάτη ήταν Βουκουρέστι και με ενα φίλο αλλάζαμε στη μαύρη Lei με Ντόλαρς και τη στιγμή της αλλαγής περνάει ο συνεργός
στα 5 μέτρα και μας ρωτάει τι ώρα είναι.....το 1 δευτερόλεπτο απόσπασης ηταν αρκετό για τον άλλο να αλλάξει την δεσμιδα
με τα Lei με τη δεσμίδα με το 1 Lei και τις 100 εφημερίδες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:22
Μπακπακ, πίσω θήκη. Μαλακία θα μου πείτε, αλλά έχω τη συνήθεια να το τσεκάρω σχεδόν ψυχαναγκαστικα συνέχεια και τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα. Εννοείται το βαγόνι ήταν γεμάτο ευπαθείς κάθε είδους.
Μέσα στο ΜΜΜ το μπακπακ φοριέται μπροστά στο στήθος, όχι στην πλάτη που δεν μπορείς να το ελέγχεις.
Bασικότερος κανόνας. Ή απλά το βγαζεις και το κρατάς στα χέρια σου, αν δεν θες να το 'χεις σαν μάρσιπο.
Το πρώτο και βασικο λάθος του σκάουσερ είναι οτι μπήκε ηλεκτρικό, καταρχήν. Δευτερευόντως το εκτεθειμένο μπακπακ ή ό,τι άλλο.
Μιλαω ως φαν των ΜΜΜ γενικά, που τα χρησιμοποιεί αρκετές φορές, αλλά ρε παιδια απ'το να μπω σε ηλεκτρικό προτιμώ να περπατήσω ακομα και 10 χιλιόμετρα, πραγματικά.
Και δεν είναι οι ψειριστές ο πιο βασικος λόγος, αλλά ο κοσμος που συνωστίζεται σαρδελιάρικα, η πουτσόζεστη, η μασχαλίλα και το ότι πάει πιο αργά και απο καρβουνιάρη.
Στο μετρό δεν συναντάς τέτοια φαινομενα, ή εστω ειναι πολύ πιο σπάνια.
.
Στο Μετρό δεν είναι εύκολη η διαφυγή τους αν κάτι πάει στραβά.....
Ενώ στόν Ηλεκτρικό οι έξοδοι διαφυγής είναι στα 10 20 μέτρα.....
Ειδικά Κάτω Πατήσια εχω παρατηρήσει πολλά ντού.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Μου είχαν τσιμπησει κ μένα κινητό σε λεωφορείο όταν ήμουν γύρω στα 15, όντως μεγάλη ξενερα. Ταυτότητες, διπλώματα κτλ δεν κουβαλάω ποτέ πάνω μου μόνο αν ξέρω από πριν ότι θα τα χρειαστώ. Πορτοφόλι δεν είχα ποτέ. Δεν ξέρω βέβαια αν με έχει σώσει αυτό ή η απλούστερη εξήγηση ότι αποφεύγω τα ΜΜΜ όπως ο διαολος το λιβάνι, εικάζω το δεύτερο.
Εκτός από όλα αυτά που είπατε, μια απλή και ψυχαναγκαστική λύση που είχα για τον βρωμοηλεκτρικό και όχι μόνο ήταν να βάζω όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα στη μεγάλη θήκη, να κλειδώνω τα δύο φερμουάρ με μικρό λουκέτο και να αφήνω άδειες τις μικρές θήκες.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
independent44 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 00:55
Προσέξτε κάτι Αλβανογύφτισσες που ντύνονται και βάφονται κυριλέ αλλά επειδή δεν έχουν ξαναβαφτεί είναι σαν τον Τζόκερ.
Επίσης όποιον κρατάει μπουφάν στον αγκώνα ειδικά μέσα στο καλοκαίρι.
.
Πέρυσι προσπάθησε κάποιος με ζακέτα στο χέρι να με ψειρίσει αλλα συνήθως είμαι σε εγρήγορση και τον είδα.....
Πριν 3-4 χρόνια μου εκαναν την 2η πιο γαμάτη αρπαγή που έχω τύχει.....ειμαι με βαλίτσα στη στοα Πατησιων κ Χέυδεν στη Βικτώρια
και κοιτάω το κινητό ακίνητος.....ξαφνικά με ρωτάει Αραβίζων που είναι το Μετρό Βικτώρια.....
να εκεί του δείχνω.....που μου λέει.....εκει ρε του λέω.....και γυρίζοντας βλέπω να μην υπάρχει δίπλα μου η βαλίτσα.....
Τα 10 δευτερόλεπτα απόσπασης ήταν αρκετά για τον συνεργό του πίσω μου να εξαφανιστεί με τη λίτσα.....
Η 1η γαμάτη ήταν Βουκουρέστι και με ενα φίλο αλλάζαμε στη μαύρη Lei με Ντόλαρς και τη στιγμή της αλλαγής περνάει ο συνεργός
στα 5 μέτρα και μας ρωτάει τι ώρα είναι.....το 1 δευτερόλεπτο απόσπασης ηταν αρκετό για τον άλλο να αλλάξει την δεσμιδα
με τα Lei με τη δεσμίδα με το 1 Lei και τις 100 εφημερίδες.....
.
Είναι απίθανοι πραγματικά..
Και είναι απίθανη και η διαφθορά που υπάρχει στο κράτος, πραγματικά είσαι μόνος εναντίον όλων
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59
Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού.
Δυστυχώς κυκλοφορούν συμμορίες ρομά από τη Βουλγαρία που δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί όταν βλέπουν γέροντες ,επαρχιώτες κλπ που δεν ειναι σε θέση να αυτοπροστατευτούν. Προειδοποιούμε όλους τους πελάτες που έρχονται στα διαμερίσματα που διαχειριζόμαστε στο ιστορικό κέντρο.
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59
Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού.
Κάνε καταγγελία. Ελάχιστες οι πιθανότητες να τα πάρεις πίσω. Περισσότερο για να μην έχεις θέματα λόγω του διπλώματος.
Είμαι σίγουρος ποιοι το κάνανε. Γνωστές φάτσες που το μπουρδέλο δεν κάνει τίποτε και τους ανέχεται.
Από ό,τι βλέπω, μερικές φάτσες είναι κοινές και στις δύο δημοσιεύσεις.
Υ.Γ. Τέτοιους τύπους έχω πετύχει 2-3 φορές στο Μετρό. Έκαναν το κόλπο του τεχνητού συνωστισμού με το μάγκωμα της πόρτας και εννοείται πως όταν αποβιβάστηκα πήγα και ενημέρωσα κατευθείαν τους ανθρώπους του σταθμού. Βέβαια, όπως μου είπε μια υπάλληλος, οι συγκεκριμένες σπείρες τη μια μέρα συλλαμβάνονται και την επόμενη είναι πάλι στο ''μεροκάματο''.