!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με ψείρισαν

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Με ψείρισαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:12
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:07
Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:06

Με απειλή ή τα άρπαξαν;
Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ότι είσαι οκ.
Το δεύτερο. Το πρώτο με τα μυαλά που κουβαλάω μάλλον δεν θα τελειωνε καλά (για εμένα :lol: ).
Έχε πάντα το κινητό στην τσέπη μόνο του και τα άλλα.τα δίνεις. Μην αντισταθείς ποτέ σε τέτοιους είναι μαλακες και θα την κάνουν την στραβή.
Έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν πρέπει να αντιστεκομαστε, αλλά για κάποιο (μη νορμάλ) λόγο η ιδέα της κλοπής/ληστείας με εξοργίζει σε βαθμό τρέλας. Στο παρελθόν με είχαν ληστεψει τρια πρεζόνια στην πανεπιστημιουπολη του ΑΠΘ και στην αρχή είχα επιτεθεί στον ένα με μπουνιές, ενώ το μονο που είχα πάνω μου ηταν ενα παλιο κινητό, ένα πορτοφόλι με λίγα ψιλά και μια τσάντα με κατι βιβλία. Μετά ο ένας τράβηξε μαχαίρι και εκεί ευτυχώς σταμάτησα και τους τα έδωσα. Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα, με θολώνει και μόνο η ιδέα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:21
Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:12
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:07
Το δεύτερο. Το πρώτο με τα μυαλά που κουβαλάω μάλλον δεν θα τελειωνε καλά (για εμένα :lol: ).
Έχε πάντα το κινητό στην τσέπη μόνο του και τα άλλα.τα δίνεις. Μην αντισταθείς ποτέ σε τέτοιους είναι μαλακες και θα την κάνουν την στραβή.
Έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν πρέπει να αντιστεκομαστε, αλλά για κάποιο (μη νορμάλ) λόγο η ιδέα της κλοπής/ληστείας με εξοργίζει σε βαθμό τρέλας. Στο παρελθόν με είχαν ληστεψει τρια πρεζόνια στην πανεπιστημιουπολη του ΑΠΘ και στην αρχή είχα επιτεθεί στον ένα με μπουνιές, ενώ το μονο που είχα πάνω μου ηταν ενα παλιο κινητό, ένα πορτοφόλι με λίγα ψιλά και μια τσάντα με κατι βιβλία. Μετά ο ένας τράβηξε μαχαίρι και εκεί ευτυχώς σταμάτησα και τους τα έδωσα. Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα, με θολώνει και μόνο η ιδέα.
Δεν είναι τρέλλα, έχει απολύτως λογική βάση το θόλωμα που αναφέρεις.

Και ακριβώς γι' αυτό είναι δύσκολη η διαχείριση του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Κάποτε έβαλα τρικλοποδιά σε ποντικό του ηλεκτρικού. Εκτός από ότι τον έπιασαν και τις μάζεψε, παίζει να έσπασε και ένα δόντι. Ναι, έκανα και τέτοια εκτός του να σπάω καθρέπτες από παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα.Βέβαια, μετά στεναχωρήθηκα γιατί γύρευε τι προβλήματα θα είχε για να το παίζει ποντικός δίχως ταλέντο.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:05
Blackdog έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:03
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59 Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού. :-?
Λυπαμαι

Το διπλωμα και το πορτοφολι πιθανον να τα ξαναβρεις. Τις περισσοτερες φορες τα πετανε σε κοινη θεα.
Αν ειναι κανα πρεζακι μπορει. Καποιοι πιο εξυπνοι πανε και πουλανε διπλωματα, ταυτοτητες κτλ. σε κατι μυστηριους τυπους οι οποιοι αφου τους αλλαξουν φωτο (αριστοτεχνικη δουλεια δε ξεχωριζεις το αυθεντικο απο το πλαστο) τα χρησιμοποιουνε για να βγάλουν δάνεια και καθε αλλη κομπίνα.
συμμορίες επαγγελματιών είναι, όχι πρεζάκια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:50
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:49 Για αυτό και εγώ κουβαλάω δύο πορτοφόλια. Το ένα σε ένα ασφαλές σημείο, καλά κρυμμένο. Και το άλλο σε ένα εμφανές σημείο, γεμάτο με μονόλεπτα για να είναι βαρύ, και γεμάτο με χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων, για να είναι φουσκωμένο. Μπροστά μπροστά στα χαρτιά, έχω και μια φωτογραφία από τα παπάρια μου.
Να πάρεις και δύο διπλανά σπίτια για ενδεχόμενο διάρρηξης.
Βάλε και τη φωτό μέσα, σε κάδρο.
:smt005: :smt005: :smt005:
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Προσέξτε κάτι Αλβανογύφτισσες που ντύνονται και βάφονται κυριλέ αλλά επειδή δεν έχουν ξαναβαφτεί είναι σαν τον Τζόκερ.
Επίσης όποιον κρατάει μπουφάν στον αγκώνα ειδικά μέσα στο καλοκαίρι.
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Συμμορία ελλήνων πρέπει να ήτανε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 00:36
George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:05
Blackdog έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:03

Λυπαμαι

Το διπλωμα και το πορτοφολι πιθανον να τα ξαναβρεις. Τις περισσοτερες φορες τα πετανε σε κοινη θεα.
Αν ειναι κανα πρεζακι μπορει. Καποιοι πιο εξυπνοι πανε και πουλανε διπλωματα, ταυτοτητες κτλ. σε κατι μυστηριους τυπους οι οποιοι αφου τους αλλαξουν φωτο (αριστοτεχνικη δουλεια δε ξεχωριζεις το αυθεντικο απο το πλαστο) τα χρησιμοποιουνε για να βγάλουν δάνεια και καθε αλλη κομπίνα.
συμμορίες επαγγελματιών είναι, όχι πρεζάκια
:smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

independent44 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 00:55
Επίσης όποιον κρατάει μπουφάν στον αγκώνα ειδικά μέσα στο καλοκαίρι.
Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Θέλουν προσοχή. Εγώ κινούμαι με 3 μέσα μέχρι να φτάσω στη δουλειά. Πάντα το σακίδιο μπροστά μου.
Σακίδια στην πλάτη σε γεμάτο μμμ είναι 20-40% να ψειριστει.
Εγώ απορώ με αυτούς που εχουν τα κινητά στην τσέπη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 01:21 Θέλουν προσοχή. Εγώ κινούμαι με 3 μέσα μέχρι να φτάσω στη δουλειά. Πάντα το σακίδιο μπροστά μου.
Σακίδια στην πλάτη σε γεμάτο μμμ είναι 20-40% να ψειριστει.
Εγώ απορώ με αυτούς που εχουν τα κινητά στην τσέπη.
Γιατί απορείς; θα σου βάλουν το χέρι στην τσέπη του τζίν και δεν θα πάρεις χαμπάρι; Εκτός αν φοράς κανά φαρδύ υφασμάτινο τρία νούμερα μεγαλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:12
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59 Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού. :-?
Κάνε καταγγελία. Ελάχιστες οι πιθανότητες να τα πάρεις πίσω. Περισσότερο για να μην έχεις θέματα λόγω του διπλώματος.

Είμαι σίγουρος ποιοι το κάνανε. Γνωστές φάτσες που το μπουρδέλο δεν κάνει τίποτε και τους ανέχεται.

Ειλικρινά λυπάμαι.

Τώρα που τα έχει φρέσκα στη μνήμη σου, αναγνωρίζεις κανέναν από αυτούς;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... metaforas/

https://www.protothema.gr/greece/articl ... mata-tous/
Από ό,τι βλέπω, μερικές φάτσες είναι κοινές και στις δύο δημοσιεύσεις.

Υ.Γ. Τέτοιους τύπους έχω πετύχει 2-3 φορές στο Μετρό. Έκαναν το κόλπο του τεχνητού συνωστισμού με το μάγκωμα της πόρτας και εννοείται πως όταν αποβιβάστηκα πήγα και ενημέρωσα κατευθείαν τους ανθρώπους του σταθμού. Βέβαια, όπως μου είπε μια υπάλληλος, οι συγκεκριμένες σπείρες τη μια μέρα συλλαμβάνονται και την επόμενη είναι πάλι στο ''μεροκάματο''.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:22
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:08
George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:03 δε παιζει να στα πηραν ενα ενα και να μην πηρες πρεφα τιποτα.
Και η δικιά μου απορία.
Μπακπακ, πίσω θήκη. Μαλακία θα μου πείτε, αλλά έχω τη συνήθεια να το τσεκάρω σχεδόν ψυχαναγκαστικα συνέχεια και τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα. Εννοείται το βαγόνι ήταν γεμάτο ευπαθείς κάθε είδους.
Μέσα στο ΜΜΜ το μπακπακ φοριέται μπροστά στο στήθος, όχι στην πλάτη που δεν μπορείς να το ελέγχεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 01:37
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:12
Κάνε καταγγελία. Ελάχιστες οι πιθανότητες να τα πάρεις πίσω. Περισσότερο για να μην έχεις θέματα λόγω του διπλώματος.

Είμαι σίγουρος ποιοι το κάνανε. Γνωστές φάτσες που το μπουρδέλο δεν κάνει τίποτε και τους ανέχεται.

Ειλικρινά λυπάμαι.

Τώρα που τα έχει φρέσκα στη μνήμη σου, αναγνωρίζεις κανέναν από αυτούς;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... metaforas/

https://www.protothema.gr/greece/articl ... mata-tous/
Από ό,τι βλέπω, μερικές φάτσες είναι κοινές και στις δύο δημοσιεύσεις.

Υ.Γ. Τέτοιους τύπους έχω πετύχει 2-3 φορές στο Μετρό. Έκαναν το κόλπο του τεχνητού συνωστισμού με το μάγκωμα της πόρτας και εννοείται πως όταν αποβιβάστηκα πήγα και ενημέρωσα κατευθείαν τους ανθρώπους του σταθμού. Βέβαια, όπως μου είπε μια υπάλληλος, οι συγκεκριμένες σπείρες τη μια μέρα συλλαμβάνονται και την επόμενη είναι πάλι στο ''μεροκάματο''.
Ναι μωρέ. Κάποια χρόνια που χρησιμοποιούσα καθημερινά τον ηλεκτρικό τους ήξερα και φατσικά. Τύχαινε πριν καν μπουν στο συρμό να λέω στους διπλανούς φυλαχτείτε, μπαίνουν πορτοφολάδες.

Οι τύποι είχαν κάνει μαθήματα ψυχολογίας.Δημιουργούσαν τεχνητό συνωστισμό, έβαζαν μπουφάν στα χέρια, είχαν φουσκωτούς για να μην τις φάει ο ελαφροχέρης και έμπαιναν σε σερί σταθμούς.

Τα πιο σύνηθη κομμάτια ήταν τα Βικτώρια-Κάτω Πατήσια-Άγιος Ελευθέριος και Ομόνοια-Μοναστηράκι-Θησείο που είναι κοντινές στάσεις με συνωστισμό.

Δυστυχώς οι αρχές το ξέρουν. Αλλά προτιμούν να έχουν πενήντα αστυνομικούς έξω από τα ;Everest ή να φυλάνε ντουβάρια από σπίτι τέως υπουργού παρά να έχουν δέκα σε έξι σταθμούς και συρμούς που περνά η μισή Αθήνα... Λες και πήγε ποτέ ο Μητσοτάκης, ο Χρυσοχοϊδης ή ο Τσίπρας με τον ηλεκτρικό να τους νοιάζει κιόλας;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 01:55
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:22
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:08

Και η δικιά μου απορία.
Μπακπακ, πίσω θήκη. Μαλακία θα μου πείτε, αλλά έχω τη συνήθεια να το τσεκάρω σχεδόν ψυχαναγκαστικα συνέχεια και τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα. Εννοείται το βαγόνι ήταν γεμάτο ευπαθείς κάθε είδους.
Μέσα στο ΜΜΜ το μπακπακ φοριέται μπροστά στο στήθος, όχι στην πλάτη που δεν μπορείς να το ελέγχεις.
:smt023
Bασικότερος κανόνας. Ή απλά το βγαζεις και το κρατάς στα χέρια σου, αν δεν θες να το 'χεις σαν μάρσιπο.

Το πρώτο και βασικο λάθος του σκάουσερ είναι οτι μπήκε ηλεκτρικό, καταρχήν. Δευτερευόντως το εκτεθειμένο μπακπακ ή ό,τι άλλο.
Μιλαω ως φαν των ΜΜΜ γενικά, που τα χρησιμοποιεί αρκετές φορές, αλλά ρε παιδια απ'το να μπω σε ηλεκτρικό προτιμώ να περπατήσω ακομα και 10 χιλιόμετρα, πραγματικά.
Και δεν είναι οι ψειριστές ο πιο βασικος λόγος, αλλά ο κοσμος που συνωστίζεται σαρδελιάρικα, η πουτσόζεστη, η μασχαλίλα και το ότι πάει πιο αργά και απο καρβουνιάρη.
Στο μετρό δεν συναντάς τέτοια φαινομενα, ή εστω ειναι πολύ πιο σπάνια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”