Να πας να το κάνεις όχι να το εύχεσαι. Άσε τις μαλακίες.MiGiSukhoI έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:55 Εύχομαι ολόψυχα τα μπαρμπάδια και τα μπατσογούρουνα που τον κοπανάνε αιμόφυρτο να βρούνε τον ίδιο μαρτυρικό θάνατο, γιατί όχι και χειρότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Λάμπραινα για σένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι.Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:21Μπορεί να του την πέσανε από το απέναντι μαγαζί που καθότανε. Μπορεί γι αυτό το λόγο να πήρε από κάπου το μαχαίρι, αν το πήρε ή μπορεί και να το είχε μαζί του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:45Το επαναφέρω. Όποιος άλλος θέλει να απαντήσει, μπορεί να το κάνει, αρκεί να είναι σαφής.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:29
Κάνω σαφείς ερωτήσεις, θέλω σαφείς απαντήσεις.
Οι επεξηγήσεις της απάντησης και η δική σου κριτική σε αυτές, είναι άλλο θέμα.
Οπότε κρατάω το κόκκινο.
Γιατί ήταν σε φάση πανικού; Τί προκάλεσε αυτόν τον πανικό;
Ξέρω ότι κρίση πανικού μπορεί να πιάσει τον οποιονδήποτε αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεσαι σε κάτι τόσο γενικό.
Έστω λοιπόν ότι του την πέσανε από το απέναντι μαγαζί.
Γιατί να του την πέσουνε;
Για να βρεθεί κάποιος σε φάση πανικού επειδή του την πέσανε, σημαίνει ότι δέχτηκε κάποια σοβαρή απειλή και φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα του. Κανείς δεν ψάχνει για καταφύγιο σε κάποιο άγνωστο μαγαζί. Τί ήταν λοιπόν αυτό που του προκάλεσε τον συγκεκριμένο φόβο; Για την ακρίβεια ποιοι προκάλεσαν αυτόν τον φόβο; Γιατί κάποια μάρτυς είπε, ότι άκουσε το θύμα να φωνάζει, ότι υπήρχαν τρεις που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, ότι κάποιος μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε νερό για να του δώσουν και ότι μετά ο Ζακ πήγε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο επειδή δεν τον άφησαν να μπει σε κάποιο άλλο μαγαζί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί από τη στιγμή που υπήρχαν τρεις άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, ο Ζακ φοβήθηκε και έψαξε για καταφύγιο στο κοσμηματοπωλείο. Ποιοι είναι αυτοί που βοήθησαν τον Ζακ; Μήπως συμπτωματικώς είναι οι ίδιοι που τον έκαναν να φοβηθεί; Εδώ υπάρχουν μάρτυρες που περιγράφουν εξονυχιστικές λεπτομέρειες και κανένας δεν φαίνεται να θυμάται ή έστω να αναζητά τους τρεις που φρόντισαν τον Ζακ πριν την κρίση πανικού. Σα να θέλουν ναν τους εξαφανίσουν από το τοπίο. Γιατί; Μήπως ήταν μαυράκια που πουλούσαν σιντί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Γενικότερα η κατάθεσή του έχει ενδιαφέρον...YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:06 Αυτος που σταματησε τους 2 καταστηματαρχες για το μαχαιρι ειπε :
Και όσον αφορά ένα μαχαίρι που λένε, το μαχαίρι το είδα, όντως το είχε. Δεν το είδα καθόλου όσο ήτανε μέσα, δεν το είδα καθόλου όταν μπουσούλαγε να βγαίνει έξω. Όταν έξω τον είχανε που είχε φάει το ξύλο του θανάτου, λίγο πριν έρθει ο τραυματιοφόρεας, λίγο πριν έρθουνε οι μπάτσοι, δεν ξέρω, το ‘βγαλε από την τσέπη του, το βρήκε και το έπιασε κάτω, όπως έπιασε το γυαλί, αντί το γυαλί πιο μετά, βρήκε εκείνη την ώρα ένα μαχαίρι κι έπιασε; Αλλά ένα κουζινομάχαιρο της λαϊκής, έτσι, που κόβουνε κρεμμύδια. Δεν ήτανε μαχαίρι για ληστεία, κάποιος σουγιάς, κάτι απειλητικό. Δεν είδα πώς βρέθηκε στο χέρι του. Απλά είδα έναν τύπο, όχι απ’ αυτούς του δύο που τον χτυπάγανε, ένας άλλος με μαύρα, του πήρε το μαχαίρι και τον είχε ρε παιδιά, πολίτης τώρα κι αυτός, με το γόνατο καθισμένο κάτω και του είχε κολλήσει το μαχαίρι στην καρωτίδα. Και του λέω:
“Θα τόνε σφάξεις; Πάμε καλά; Δηλαδή τι γίνεται ρε π@@@@ εδώ πέρα;”»
Πρέπει να 'χει τρελή αδυναμία στους νοικοκυραίους, να τους λατρεύει.«Πέρναγα με τη μηχανή λόγω δουλειάς από την Πατησίων και σταμάτησα στο Βενέτη μπροστά, γιατί έκανε κάτι γκούχου γκούχου η μηχανή, σταμάτησα για να γυρίσω ρεζέρβα και είδα βαβούρα και πήγα. Εγώ πήγα γελώντας εκεί πέρα, γιατί βλέπω δύο τρεις και σπάγανε το μαγαζί. Και κοιτάω και κόσμο μαζεμένο και εγώ νόμιζα ότι έχει κάνει κάποια κουταμάρα ο μαγαζάτορας σε κάποιον κι έχουνε πάει μέρα μεσημέρι και του σπάνε το μαγαζί.
Αυτή ήταν η εικόνα που είχα πηγαίνοντας, μετά αντιμετώπισα ό,τι είδα εκεί πέρα μπροστά. Ο ένας απ’ αυτούς που σπάγανε το μαγαζί, ήταν ο μαγαζάτορας, που νόμιζα ότι ήταν περαστικός.
Βλέπω ένα παιδί μέσα... φου να του έκανες θα έπεφτε κάτω, δεν ξέρω τώρα αν είχε πάρει ντραγκς, αν είχε πάρει ψυχοφάρμακα, αλλά ο άνθρωπος παραπατούσε. Μ’ έναν πυροσβεστήρα προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα, αλλά δεν είχε τον πυροσβεστήρα με τσαγανό, πέρα δώθε τον πήγαινε, δεν μπορούσε να τον σηκώσει. Δεν είχε δύναμη, με τα πόδια λυγισμένα και μέσα κλεισμένος.
Από έξω πρέπει να έσπασε κάποιος ένα κομμάτι της τζαμαρίας, πετάει μία πέτρα, δεν ξέρω τι πέταξε, πετάει κάτι μικρό, δεν ήτανε καρεκλοτράπεζο, μάλλον πέτρα, δεν ξέρω αν τον πέτυχε το παλικάρι τον Ζακ μέσα ή όχι και το παιδί σκύβει από εκεί που είναι σπασμένα τα τζάμια, κάτω απ’ την προθήκη που έχει τα κοσμήματα, ήτανε ένα κενό, κι έχει πέσει στα τέσσερα και προσπαθεί το παιδί μπουσουλώντας να βγει έξω.
Με το που πλησιάζει στη βιτρίνα, μου φαίνεται πρώτος ο άλλος, όχι ο ιδιοκτήτης, ο άλλος με το άσπρο πουκάμισο, χώνει μία κλωτσιά και του σπάει το εναπομείναν τζάμι πάνω στο κεφάλι. Το παιδί προσπαθεί να βγει κι εκεί πέρα αρχίζει η κλωτσοπατινάδα, που εγώ σοκαρίστηκα τελείως, και τα ‘χασα για λίγο. Και με το που βλέπω ότι συνεχίζεται η κλωτσοπατινάδα, πήγα μπροστά και όρμηξα, “ρε παιδιά τι έγινε, τον έπιασες, τον γάμ...”. Πετάγεται ο ιδιοκτήτης, μου λέει “κι εμένα με γάμ....”. Του λέω “ποιος είσαι εσύ;” Κι εκεί πέρα μου λέει, “ο ιδιοκτήτης”.
Tου λέω: “Ωραία, τόνε γ@@@σες κι εσύ, μέσα στο αίμα είναι... κάτω. Πεσμένος. Θα τόνε σκοτώσεις; Πάτε καλά, είσαστε ζώα; Φύγετε από δω!»
http://newpost.gr/ellada/695893/mesa-st ... -skotwseis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 27 Σεπ 2018, 16:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χαλάρωσε.Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:29Τέλος πάντων και πέρα από τις μαλακίες έχει τραβήξει πολύ το σχοινάκι. Πολύ αριστεροί είναι μετριπαθείς και κρατούν χαμηλου τόνους. Εσείς είστε που λέτε ότι καλό να σκοτώνονται κάποιοι. Μην καλίτε όταν που και από την άλλη πλευρά. Το έχετε παρταγαμήσει πια. Είπαμε κόμπλεξ κόμπλςξ, απαξία και καταπίεση στην οικογενειακή ζωή αλλά στα παπάρια μας κι εμάς. Είμαστε μια χαρά με την πάρτυ μας και δεν ενοχλούμε τρίτους.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:23Ναι, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν διαλέγεις. Η Ακρίτα σου' λαχε με την Ακρίτα θα βγείς. Και με ότι άλλο μάχιμο παίζει από γυναίκες. Ο μπλάκι θα κατεβάσει τζεντάι με ακόντια. Πανικός.Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:20 Επειδή συχνά αναφέρονται διάφορα άτομα. Δεν με νοίζουν οι κύκλοι ανθρώπων . Με νοιάζουν οι μάζε ανθρώπων.
χίλιες φορές πιο κοντά μου είναι ο χρυσαυγίτης ντελιβεράς από την Ακρίτα. Γιατί λες σε μένα για την Ακρίτα.![]()
Αυτοί που λένε ότι πρέπει να σκοτώνονται κάποιοι είναι τα αντιφά σούργελα, ένοπλα ή μη και κάποιοι με θλαστικό κομμουνιστικό τραύμα, που προκάλεσε ανεπίστρεπτη βλάβη σε κάποιες συνάψεις.
Μπορείτε να τους δοξάζετε ή να τους αμφισβητείτε όσο γουστάρετε αλλά το να κάνετε προβολή των δικών τους αιτημάτων ή εκτιμήσεων για την ανθρώπινη ζωή στους αντίπαλους σας, είναι καθαρό θράσος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μπορεί να ισχύει αυτή η εκδοχή.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:49Έτσι.Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:21Μπορεί να του την πέσανε από το απέναντι μαγαζί που καθότανε. Μπορεί γι αυτό το λόγο να πήρε από κάπου το μαχαίρι, αν το πήρε ή μπορεί και να το είχε μαζί του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:45
Το επαναφέρω. Όποιος άλλος θέλει να απαντήσει, μπορεί να το κάνει, αρκεί να είναι σαφής.
Για να βρεθεί κάποιος σε φάση πανικού επειδή του την πέσανε, σημαίνει ότι δέχτηκε κάποια σοβαρή απειλή και φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα του. Κανείς δεν ψάχνει για καταφύγιο σε κάποιο άγνωστο μαγαζί. Τί ήταν λοιπόν αυτό που του προκάλεσε τον συγκεκριμένο φόβο; Για την ακρίβεια ποιοι προκάλεσαν αυτόν τον φόβο; Γιατί κάποια μάρτυς είπε, ότι άκουσε το θύμα να φωνάζει, ότι υπήρχαν τρεις που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, ότι κάποιος μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε νερό για να του δώσουν και ότι μετά ο Ζακ πήγε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο επειδή δεν τον άφησαν να μπει σε κάποιο άλλο μαγαζί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί από τη στιγμή που υπήρχαν τρεις άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, ο Ζακ φοβήθηκε και έψαξε για καταφύγιο στο κοσμηματοπωλείο. Ποιοι είναι αυτοί που βοήθησαν τον Ζακ; Μήπως συμπτωματικώς είναι οι ίδιοι που τον έκαναν να φοβηθεί; Εδώ υπάρχουν μάρτυρες που περιγράφουν εξονυχιστικές λεπτομέρειες και κανένας δεν φαίνεται να θυμάται ή έστω να αναζητά τους τρεις που φρόντισαν τον Ζακ πριν την κρίση πανικού. Σα να θέλουν ναν τους εξαφανίσουν από το τοπίο. Γιατί; Μήπως ήταν μαυράκια που πουλούσαν σιντί;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν την αναφέρω ως κάτι που ισχύει.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:59Δεν μπορεί να ισχύει αυτή η εκδοχή.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:49Έτσι.Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:21 Μπορεί να του την πέσανε από το απέναντι μαγαζί που καθότανε. Μπορεί γι αυτό το λόγο να πήρε από κάπου το μαχαίρι, αν το πήρε ή μπορεί και να το είχε μαζί του.
Κάνω μία υπόθεση πάνω στην απάντηση που έδωσε ο Χαοτικός με συνδυασμό των νέων στοιχείων που προστέθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες. Γι' αυτό βάζω και τα ερωτηματικά.
Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ερωτήσεις ξεκίνησαν από ένα μήνυμα του ένοπλου κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς το νικ).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με βαθιά γνώση Νομικής η κυρά-Λάμπραινα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- YouOnlyLiveOnce
Οχι οτι δεν θα μπορουσε αυτοι οι 3 να πουλουσαν ''σιντι'' αλλα
δεν νομιζω αυτοι να καθοντουσταν να τον ηρεμησουν η να του δωσουν νερο
Ισχυρίστηκα ποτέ ότι έχω γνώσεις νομικής;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ούτε σαν υπόθεση. Τίποτα. Θα καταρρεύσει το αφήγημα του φτωχού κοσμηματοπώλη που ήθελε να προστατέψει τη περιουσία του από τον επικίνδυνο ληστή.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:07
Δεν την αναφέρω ως κάτι που ισχύει.
Κάνω μία υπόθεση πάνω στην απάντηση που έδωσε ο Χαοτικός με συνδυασμό των νέων στοιχείων που προστέθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες. Γι' αυτό βάζω και τα ερωτηματικά.
Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ερωτήσεις ξεκίνησαν από ένα μήνυμα του ένοπλου κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς το νικ).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Α καλά, δεν είναι ανεκτές τέτοιες πράξεις λέει. Ποιες πράξεις; Ομαδική παράκρουση έχουν πάθει ;run έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:26 https://www.defence-point.gr/news/exorg ... un-pou-ine
Έρευνα από την αστυνομία με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη ξεκινά για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να συμπεριφέρονται βίαια στον Ζακ Κωστόπουλο κατά την ώρα της σύλληψής του έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.
«Δεν είναι ανεκτές τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές» δήλωσε η κ. Γεροβασίλη. Συγκεκριμένα η υπουργός είπε: «Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό, πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα», ανέφερε.
διαταχθη ερευνα για τη συλληψη από την υπουργο προ πο
Εμ βέβαια, όταν βάζεις υπουργό Δημόσιας τάξης την Γεροβασιλη, τι περιμενεις.
Άντε να γίνουν εκλογές να εξαφανιστεί το έκτρωμα που κυβερνά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Που είναι η ΝΔούλα σου; η "δεξιά"run έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:10 η αριστερα κι σαυτη τη περιπτωση αυτοδικει
μαααααααααααααααα...
εντακσ εχει το ηθικο...πλεονεκτημα
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Μάτια μου, θα επαναλάβω ότι αυτά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. Βασίζονται στην κατάθεση που έδωσε η αυτόπτυς μάρτυς (για την ακρίβεια αυτά που αναφέρουν τα μμε από την κατάθεση της, δεν ξέρω αν δίνουν όλα τα στοιχεία) και αφορούν στην υπερασπιστική γραμμή του Κωστόπουλου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:12 Οχι οτι δεν θα μπορουσε αυτοι οι 3 να πουλουσαν ''σιντι'' αλλα
Ο λόγος που κάνω τις ερωτήσεις είναι για να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρείται το νέο πλαίσιο που δημιουργείται ως υπερασπιστική γραμμή. Εγώ πιστεύω ότι αν ισχύουν, απλώς αποδεικνύουν ότι ο Ζακ υπήρξε θύμα απειλής και απαξίας, πολύ πριν μπει στο μαγαζί. Και μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι τον απαξίωσαν ή τον απείλησαν ώστε να του δημιουργήσουν κρίση πανικού. Ούτε από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ούτε από τους αλληλέγγυους ούτε από κανέναν άλλον, ενώ σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε προγκρόμ για αυτούς που τόλμησαν και απείλησαν τον Ζακ. Ίσως είναι και αυτό μια μορφή αλληλεγγύης, ποιος ξέρει; Καλή η μνήμη του Ζακ αλλά επίσης καλή η τάξη και κυρίως η ασφάλεια της περιοχής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-