!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Beria έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:13 Οι κουκουέδες τι ξαφνικό έρωτα έπαθαν με αναρχικούς, πρεζάκια και γκέι και τους προστατεύουν;
Φοβούνται ότι όταν έρθει η ώρα της Μεγάλης Προλεταριακής Επανάστασης δεν θα έχουν αρκετό κόσμο να στείλουν στα Γκουλάγκ;
«Βαθύ αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου, που οδήγησε ή συνέβαλε και στο θάνατό του. Το "λιντσάρισμα" και μάλιστα σε βάρος ενός κοινωνικά ευάλωτου ανθρώπου, που δεν συνιστούσε σοβαρή απειλή για κανέναν, απλά και μόνο με την υποψία της κλοπής, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι απλά ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο γεγονός, αλλά συνιστά πράξη βαρβαρότητας.

Είναι, επίσης, επικίνδυνη και πρέπει να καταδικαστεί αποφασιστικά η γενικότερη προσπάθεια αθώωσης και ενθάρρυνσης τέτοιων απαράδεκτων πρακτικών στο όνομα δήθεν της "αυτοάμυνας", που προέρχεται κυρίως από διάφορα φασιστοειδή.

Χρειάζεται να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι. Πάνω από όλα είναι ανάγκη να υπάρξει κρατική στήριξη όλων εκείνων των ανθρώπων, που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα καθιστά ευάλωτους ή και περιθωριοποιεί».
https://www.902.gr/eidisi/politiki/1692 ... -anthropoy
Η ανακοινωση του ΚΚΕ αγαπητε φιλε οπορτουνιστη. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Athos έγραψε: 27 Σεπ 2018, 08:15
Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 23:33 Γιατί δηλαδή να έχω σκασίλα για τους εργάτες όλους και τις οικογένειές τους τις κανονικές. Γιατί να μην με νοιάζουν οι μη κανονικές οικογένειες;
ξέρω γω ; από ποιους τρώς πσωμάκι ;

Από τη δουλειά μου. Καταλαβαίνεις ότι το σχήμα είναι κάπως ακαθόριστο. Η άλλη απάντηση θα είναι από το φούρναρη. Επίσης τ σύστημα πως είναι στον κόσμο. Όλος ο κόσμος παράγει ψωμάκι κι εγώ είμαι από την άλλη και το τρώω; Καταλαβαίνεις; Όλοι τρώνε ψωμάκι και όλοι μέσα στην διαδικασία είναι. Δεν εει σχέση με αυό που λέω και έχει να κάνει με το τι ενδιαφέρει τον καθένα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:33
blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:45
Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:36

Ε, ναι, λογικούς ανθρώπους λέει.
ο τυπος που πιστευει σε μαγισσες και ιερες εξετασεις και η λινατσα της χυσαυγης με εγκαλουν για ελλειψη λογικης; Τι γελοιοι.
εγω το ξεκινησα, και δεν πιστευω σε μαγους, ουτε ειμαι αβγο.
Αβγοτάραχο; :8)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:33 Μπράβο στην Ολγα Γεροβασιλη την υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ που ακόμα δεν έχει δείξει την παραμικρή ενόχληση για τη συμμετοχή των αστυνομικων στο λιντσάρισμα του Ζακ που οδήγησε στη δολοφονία του.
Το ότι το δίδυμο Γεροβασίλη-Παπακώστα δεν έχει κάνει δηλώσεις για φασίστες δολοφόνους, μέχρι στιγμής δείχνει προς το παρόν μια ψυχραιμία, που μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει κάποιους.

Η κακομοίρα η Παπακώστα, με το που μπήκε με το δεξί στον κεντροαριστερό χώρο, έπαθε κράμπα.

Περαστικά. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

zteo έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:35
τον εβαλες στη θεση του. Ετσι. :+1:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:56
στο βιντεο όπως λεει και ο αυτόπτης μαρτυρας, δεν απειλεί κανεναν με κανενα μαχαίρι, αρα μιλαμε για λυντσαρισμα. Τα περι μαστουρας, το μονο που ξερουμε ηταν πως ηταν και κατασταση πριν πανικου. Δεν ξεκινησε από το σπιτι του να κανει ληστεια εκ προμελετης. Ζητουσε βοηθεια από μαγαζια ενώ ο άλλος ο ηλίθιος το ειχε αφησει ανοιχτο και εγκλωβιστηκε. Δεν μπηκε μεσα να τον απειλησει, Το αν φοβηθηκε μετα ο άλλος η δεν φοβηθηκε όπως είναι προσωπικο του θεμα. αν ηταν ετσι με κάθε τσαμπουκα, θα εκτελούσες στο κεφαλι και θα ελεγες φοβηθηκα. Η δουλεια της αστυνομιας ηταν να τον συλλαβει. Αν θες να κανεις εσυ τον μπατσο, πας μεσα.
και η δουλεια η δικη του ηταν να παρει τηλ την αστυνομια και να πει "με εχει μαντρωσει ενας νοικοκυραιος και δε μ αφηνει να φυγω" η εστω να φωναζει στους εξω κατι τετοιο. οχι να τα κανει πουταναολα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Πάνω από όλα είναι ανάγκη να υπάρξει κρατική στήριξη όλων εκείνων των ανθρώπων, που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα καθιστά ευάλωτους ή και περιθωριοποιεί[/size][/b]».
Πώς ακριβώς το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα κατέστησε ευάλωτο ή και περιθωριοποίησε τον συγκεκριμένο;
Δεν του παρείχε δωρεάν ζαρτιέρες και ηρωΐνη, όπως θα κάνει όταν ανέβει το ΚΚΕ στην εξουσία;
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:39
    ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:33 Μπράβο στην Ολγα Γεροβασιλη την υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ που ακόμα δεν έχει δείξει την παραμικρή ενόχληση για τη συμμετοχή των αστυνομικων στο λιντσάρισμα του Ζακ που οδήγησε στη δολοφονία του.
    Το ότι το δίδυμο Γεροβασίλη-Παπακώστα δεν έχει κάνει δηλώσεις για φασίστες δολοφόνους, μέχρι στιγμής δείχνει προς το παρόν μια ψυχραιμία, που μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει κάποιους.

Η κακομοίρα η Παπακώστα, με το που μπήκε με το δεξί στον κεντροαριστερό χώρο, έπαθε κράμπα.

Γιατί να προβληματίζει η ψυχραιμία; Η τελευταία κυβέρνηση έχει δείξει ότι ξπέρει να παίρνει ψύχραιμες αποφάσεις.
    Για τον άλλον δεν σχολιάζω. Σήμερα τρέχει το σκριπτάκι εκδημοκρατισμός και εξυγίανση στα σώματα ασφαλείας.
    Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:29
    Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:23
    ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:19

Ας το πάμε στεπ μπάι στεπ. :)

Γιατί ζητούσε βοήθεια;
    ειπαμε. ηταν σε φαση πανικου. αυτο τι παει να πει. οποιον βρισκεις στον δρομο φρικαρισμενο τον εκτελεις; με αυτα που λετε θα φρικαρε και ο πιο τελειωμενος σιριαλ κιλερ.
    Κάνω σαφείς ερωτήσεις, θέλω σαφείς απαντήσεις.
    Οι επεξηγήσεις της απάντησης και η δική σου κριτική σε αυτές, είναι άλλο θέμα.

Οπότε κρατάω το κόκκινο.

Γιατί ήταν σε φάση πανικού; Τί προκάλεσε αυτόν τον πανικό;

Ξέρω ότι κρίση πανικού μπορεί να πιάσει τον οποιονδήποτε αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεσαι σε κάτι τόσο γενικό.
    Το επαναφέρω. Όποιος άλλος θέλει να απαντήσει, μπορεί να το κάνει, αρκεί να είναι σαφής.
    Η ελπίδα είναι παγίδα.
    Άβαταρ μέλους
    Beria
    Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Beria έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:13 Οι κουκουέδες τι ξαφνικό έρωτα έπαθαν με αναρχικούς, πρεζάκια και γκέι και τους προστατεύουν;
    Φοβούνται ότι όταν έρθει η ώρα της Μεγάλης Προλεταριακής Επανάστασης δεν θα έχουν αρκετό κόσμο να στείλουν στα Γκουλάγκ;
    «Βαθύ αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου, που οδήγησε ή συνέβαλε και στο θάνατό του. Το "λιντσάρισμα" και μάλιστα σε βάρος ενός κοινωνικά ευάλωτου ανθρώπου, που δεν συνιστούσε σοβαρή απειλή για κανέναν, απλά και μόνο με την υποψία της κλοπής, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι απλά ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο γεγονός, αλλά συνιστά πράξη βαρβαρότητας.

Είναι, επίσης, επικίνδυνη και πρέπει να καταδικαστεί αποφασιστικά η γενικότερη προσπάθεια αθώωσης και ενθάρρυνσης τέτοιων απαράδεκτων πρακτικών στο όνομα δήθεν της "αυτοάμυνας", που προέρχεται κυρίως από διάφορα φασιστοειδή.

Χρειάζεται να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι. Πάνω από όλα είναι ανάγκη να υπάρξει κρατική στήριξη όλων εκείνων των ανθρώπων, που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα καθιστά ευάλωτους ή και περιθωριοποιεί».
    Ναι ρε παιδί μου, αλλά εδώ και χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα καθιστά ευάλωτους ή και περιθωριοποιεί, αλλά το κκε ήταν σταρχίδια του, όταν δεν τους ονόμαζε λούμπεν και δυνάμει αντιδραστικούς.

Τι έγινε τώρα και τους αγάπησε;

υγ. Οπορτουνιστής είναι όποιος δηλώνει μαρξιστής αλλά συντάσσεται με την αστική νομιμότητα
    Εγώ είμαι ξεσκολισμένος αντικομμουνιστής
    gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:40
    Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:56
    στο βιντεο όπως λεει και ο αυτόπτης μαρτυρας, δεν απειλεί κανεναν με κανενα μαχαίρι, αρα μιλαμε για λυντσαρισμα. Τα περι μαστουρας, το μονο που ξερουμε ηταν πως ηταν και κατασταση πριν πανικου. Δεν ξεκινησε από το σπιτι του να κανει ληστεια εκ προμελετης. Ζητουσε βοηθεια από μαγαζια ενώ ο άλλος ο ηλίθιος το ειχε αφησει ανοιχτο και εγκλωβιστηκε. Δεν μπηκε μεσα να τον απειλησει, Το αν φοβηθηκε μετα ο άλλος η δεν φοβηθηκε όπως είναι προσωπικο του θεμα. αν ηταν ετσι με κάθε τσαμπουκα, θα εκτελούσες στο κεφαλι και θα ελεγες φοβηθηκα. Η δουλεια της αστυνομιας ηταν να τον συλλαβει. Αν θες να κανεις εσυ τον μπατσο, πας μεσα.
    και η δουλεια η δικη του ηταν να παρει τηλ την αστυνομια και να πει "με εχει μαντρωσει ενας νοικοκυραιος και δε μ αφηνει να φυγω" η εστω να φωναζει στους εξω κατι τετοιο. οχι να τα κανει πουταναολα.
    Άρα πρέπει να πεθάνει. Σύνελθε ρε.
    zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Beria έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:47

Ναι ρε παιδί μου, αλλά εδώ και χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα καθιστά ευάλωτους ή και περιθωριοποιεί, αλλά το κκε ήταν σταρχίδια του, όταν δεν τους ονόμαζε λούμπεν και δυνάμει αντιδραστικούς.

Τι έγινε τώρα και τους αγάπησε;

υγ. Οπορτουνιστής είναι όποιος δηλώνει μαρξιστής αλλά συντάσσεται με την αστική νομιμότητα
    Εγώ είμαι ξεσκολισμένος αντικομμουνιστής
    Δεν αλλαξε θεση το ΚΚΕ καποιοι αλλοι κινουντε στα δεξια και κρυφοκοιταζουν στα ακροδεξια.Σε τελικη αναλυση τοσες εκδηλωσεις εχει κανει η ΚΝΕ με το 18ΑΝΩ για το ζητημα της τοξικοεξαρτησης. :8)
    Κουλης για Τέμπη
    Και εγω υπάλληλος ειμαι
    Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:45

Γιατί να προβληματίζει η ψυχραιμία; Η τελευταία κυβέρνηση έχει δείξει ότι ξπέρει να παίρνει ψύχραιμες αποφάσεις.
    Για τον άλλον δεν σχολιάζω. Σήμερα τρέχει το σκριπτάκι εκδημοκρατισμός και εξυγίανση στα σώματα ασφαλείας.
    Γιατί είναι δύσκολες εποχές για πολιτικά κόστη. Και την φαινομενική ψυχραιμία, κάπου την ερμηνεύω και ως μία αποστασιοποίηση που δεν είναι συνήθης στο χώρο, κάτι σαν φόβο.
    Έξυπνο παιδί είσαι και προφανώς έχεις αντιληφθεί ότι αυτή η φάση είναι κάτι σαν τον Ξενοφώντα σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Αναμένονται πολλά μπωφόρ αν ξεφύγει το πράγμα και δεν ξέρω πόσα αντέχει το καράβι.
    Η ελπίδα είναι παγίδα.
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:53
    Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:45

Γιατί είναι δύσκολες εποχές για πολιτικά κόστη. Και την φαινομενική ψυχραιμία, κάπου την ερμηνεύω και ως μία αποστασιοποίηση που δεν είναι συνήθης στο χώρο, κάτι σαν φόβο.
    Έξυπνο παιδί είσαι και προφανώς έχεις αντιληφθεί ότι αυτή η φάση είναι κάτι σαν τον Ξενοφώντα σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Αναμένονται πολλά μπωφόρ αν ξεφύγει το πράγμα και δεν ξέρω πόσα αντέχει το καράβι.
    Εμένα δεν με πειράζει να ξεφύγει. Ίσως και να χρειάζεται. Δεν θα ζούμε άλλο με φασισμό ρε συ. Και δεν είναι η ομοφοβίες και οι μαλακισμένοι όροι. Είναι ο πραγμαμτκός φασισμός.
    Athos
    Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Όπως και ο Κουβέλης. Είναι κατσικοπόδαροι εκεί στο Σύριζα.
    θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
    Κλειδωμένο
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”