Σωστή παρατήρηση. Το αντίστοιχο το έχω δει σε λεωφορείο σε μέρα που ο ηλεκτρικός απεργούσε και το όχημα ήταν γεμάτο ασφυκτικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγγίζει κάποιος κάποιον. Μπήκαν 3 (έμοιαζαν βορειοβαλκάνιοι ή κάτι τέτοιο) έβαλαν στη μέση ένα γεροντάκι και προσπάθησαν να του τραβήξουν το πορτοφόλι από την τσέπη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ψείρισαν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με ψείρισαν
Αν το καλοσκεφτείς η τεχνική είναι απλή κι ονομάζεται "απόσπαση προσοχής".ST48410 έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:28Σωστή παρατήρηση. Το αντίστοιχο το έχω δει σε λεωφορείο σε μέρα που ο ηλεκτρικός απεργούσε και το όχημα ήταν γεμάτο ασφυκτικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγγίζει κάποιος κάποιον. Μπήκαν 3 (έμοιαζαν βορειοβαλκάνιοι ή κάτι τέτοιο) έβαλαν στη μέση ένα γεροντάκι και προσπάθησαν να του τραβήξουν το πορτοφόλι από την τσέπη.
Η απόσπαση συμβαίνει είτε από τον ίδιο τον κλέφτη, είτε από συνεργό, είτε από τον περιβάλλοντα χώρο.
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην έχεις την απαραίτητη αμυντική αίσθηση ελεύθερη κατά την στιγμή της απόσπασης του αντικειμένου.
Είτε τα μάτια, είτε το νου, είτε την αφή και την ακοή.
Στην περίπτωση του γαμπρού, ο ένας που τον απασχολούσε τον εκνεύριζε και τον αποπροσανατόλιζε τόσο έντεχνα, που όλη η προσοχή του θύματος ήταν στραμμένη επάνω σε εκείνον. Διότι, όταν κάποιος που έπεσε επάνω σου σου φωνάζει μέσα στον κόσμο, απειλεί πως θα φωνάξει την αστυνομία (!) κλπ., ο νους σου έχει εγκλωβιστεί και δεν δέχεται σήματα των αισθήσεων από τον πισινό σου, τα χέρια σου ή την κοιλιά σου που σε κλέβουν.
Είναι το αντίστοιχο που κάνουν κάποιοι εδώ στο φόρουμ κατά τη διάρκεια συζητήσεων, που ο ένας σου επιτίθεται προσωπικά, ο άλλος παριστάνει τον δήθεν ουδέτερο κλπ
Εννοείται. Και είναι συμμορία όχι ένας. Και παλιότερα ήταν στο κόλπο και σεκιουριταδες.stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:22Ο γαμπρός μου είναι ένα ντερέκι 1.90 πρώην λοκατζής.
Έπεσε θύμα στο Μετρό αθηνών έχοντας τα πράγματά του σε "μπανάνα" στο μπροστά μέρος της κοιλιάς του.
Το κόλπο είναι τόσο δυνατό, τόσο έξυπνο/συντονισμένο και τόσο επιδέξιο που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59 Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού.![]()
Λυπάμαι, γω έχω χάσει στη γαμωαθήνα πορτοφόλι και ταυτότητα παλιότερα. Επίσης από φίλο πήραν τα φράγκα οι ταχυδακτυλουργοί κι άφησαν το πορτοφόλι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για αυτό και εγώ κουβαλάω δύο πορτοφόλια. Το ένα σε ένα ασφαλές σημείο, καλά κρυμμένο. Και το άλλο σε ένα εμφανές σημείο, γεμάτο με μονόλεπτα για να είναι βαρύ, και γεμάτο με χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων, για να είναι φουσκωμένο. Μπροστά μπροστά στα χαρτιά, έχω και μια φωτογραφία από τα παπάρια μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Να πάρεις και δύο διπλανά σπίτια για ενδεχόμενο διάρρηξης.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:49 Για αυτό και εγώ κουβαλάω δύο πορτοφόλια. Το ένα σε ένα ασφαλές σημείο, καλά κρυμμένο. Και το άλλο σε ένα εμφανές σημείο, γεμάτο με μονόλεπτα για να είναι βαρύ, και γεμάτο με χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων, για να είναι φουσκωμένο. Μπροστά μπροστά στα χαρτιά, έχω και μια φωτογραφία από τα παπάρια μου.
Βάλε και τη φωτό μέσα, σε κάδρο.
- hellegennes
stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:50Να πάρεις και δύο διπλανά σπίτια για ενδεχόμενο διάρρηξης.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:49 Για αυτό και εγώ κουβαλάω δύο πορτοφόλια. Το ένα σε ένα ασφαλές σημείο, καλά κρυμμένο. Και το άλλο σε ένα εμφανές σημείο, γεμάτο με μονόλεπτα για να είναι βαρύ, και γεμάτο με χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων, για να είναι φουσκωμένο. Μπροστά μπροστά στα χαρτιά, έχω και μια φωτογραφία από τα παπάρια μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
stergiosbik
Μετά από την απώλεια 2 πορτοφολιων (1 το έχασα και μετά το άλλο μου το κλέψανε) δεν ξαναχρησιμοποιήσα πορτοφόλι.
Πάντα κάποια μετρητά στην τσέπη.
Δίπλωμα στο αμάξι και κάρτα στην τσέπη αν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω.
Πάντα κάποια μετρητά στην τσέπη.
Δίπλωμα στο αμάξι και κάρτα στην τσέπη αν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάτι πιο οικονομικό δεν έχεις να προτείνεις;stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:50Να πάρεις και δύο διπλανά σπίτια για ενδεχόμενο διάρρηξης.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:49 Για αυτό και εγώ κουβαλάω δύο πορτοφόλια. Το ένα σε ένα ασφαλές σημείο, καλά κρυμμένο. Και το άλλο σε ένα εμφανές σημείο, γεμάτο με μονόλεπτα για να είναι βαρύ, και γεμάτο με χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων, για να είναι φουσκωμένο. Μπροστά μπροστά στα χαρτιά, έχω και μια φωτογραφία από τα παπάρια μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Επίσης έχει "μαλλιάσει" η γλώσσα μου σε σχολικές εκδρομές να μη βάζουν οι μαθητές- μαθήτριες κινητό στην κωλότσεπη.
Αυτοί θέλουν κάτεργα..
- Otto Weininger
Με απειλή ή τα άρπαξαν;Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59 Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού.![]()
Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ότι είσαι οκ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το δεύτερο. Το πρώτο με τα μυαλά που κουβαλάω μάλλον δεν θα τελειωνε καλά (για εμέναOtto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:06Με απειλή ή τα άρπαξαν;Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59 Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού.![]()
Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ότι είσαι οκ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τύπε τα ήθελες.Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:22Μπακπακ, πίσω θήκη. Μαλακία θα μου πείτε, αλλά έχω τη συνήθεια να το τσεκάρω σχεδόν ψυχαναγκαστικα συνέχεια και τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα. Εννοείται το βαγόνι ήταν γεμάτο ευπαθείς κάθε είδους.
Βάλε καμιά ποντικοπαγίδα την επόμενη φορά
- Otto Weininger
Έχε πάντα το κινητό στην τσέπη μόνο του και τα άλλα.τα δίνεις. Μην αντισταθείς ποτέ σε τέτοιους είναι μαλακες και θα την κάνουν την στραβή.Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:07Το δεύτερο. Το πρώτο με τα μυαλά που κουβαλάω μάλλον δεν θα τελειωνε καλά (για εμέναOtto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:06Με απειλή ή τα άρπαξαν;Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 19:59 Πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου και δίπλωμα οδήγησης στον ηλεκτρικό. Μόνη παρηγοριά το ότι στο πορτοφόλι υπήρχε μόνο ένα πενηντάευρο. Απαίσια αίσθηση το να σε κλέβουν, είναι κατανοητό το γιατί σε πολλές κουλτούρες η κλοπή τιμωρείται με κόψιμο χεριού.![]()
Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ότι είσαι οκ.).
Let them make the first mistake. We make the last move.