!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Phorum.gr user: ran

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

η αριστερα κι σαυτη τη περιπτωση αυτοδικει

μαααααααααααααααα...

εντακσ εχει το ηθικο...πλεονεκτημα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ίφιδα έγραψε: 27 Σεπ 2018, 10:00
Είδα κι ενα μικρό βίντεο σε ειδήσεις χθές. Φαινόταν πραγματικά στεναχωρημένος βέβαια δε μπορούμε να ξέρουμε

Στο 1.10 περίπου
Όχι Ίφιδα δεν ήταν συγκινημένος. Θεατρινιλίκια είναι αυτά.
Είπαμε, τομνσυμπονώ γιατί είναι 73, συμπονω' την οικογένεια του, δεν θεωρώ ότι η φυλακή είναι καλό πράγμα ακόαμα και γοα τους κακούς και αν τη γλιτώσει θα χαρώ.
Δεν σημαίνρι όμω ότι δεν είχε καριολιά μέσα του και ότι δεν είναι αρχίδι. Μην τα μπλέκουμε.
Δεν κινδύνευε καθόλου και δεν τα έχασε. Χτύπησε με μίσος και απαξία. Αν πάει ένας συγγενής του νεκρού και του κάψει το σπίτι ή τον σκοτώσει δεν θα μου φανεί παράξενο. βεβαίως θα λέω και τότε ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο συγγενής γιατί καταδικάζω την αυτοδικία αλλά και να έχει ελαφρυντικά ο δράστης γιατί είπα δεν είναι το ζητούμενό μου η φυλακή.
Πάντως δεν είναι και ο καψερός οικογενοιάρχης που θα ταυτιστούμε κιόλας.

Λένε ότι ο Ζακ δεν μπήκε καν για ληστεία. Του πετάει πέτρα απέξω και ο Ζακ τα χάνει. Του πέφτει ο πυροσβεστηρας.
ήταν σε πανικό. Δεν θα μπορούσε να απειλήσει κανέναν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Εχει φτασει τοσες σελιδες το νημα και ακομη δεν εχουν διευκρινιστει βασικα σημεια της υποθεσης.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:14 ενας μαλακας μαγαζατορας που αφηνει το μαγαζι του ανοιχτο και οταν μπαινεις δεν μπορεις να ξαναβγεις
α ρε ένοπλε ήξερα ποντικοπαγίδες τώρα μας λες για πρεζονοπαγίδες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εγω πιστεύω οτι πηγε να ψωνισει ο αλλος, και ο ο μαγαζάτορας εβγαλε μαχαίρι να τον ληστεψει. Τελικα τον εσφαξε κιολας, και ο αγωνιστης που ειχε παει για ψωνια εγινε μαρτυρας.

. Αχαχαχαχα ελεος ρε σουργελα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:53
Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:45

Γιατί να προβληματίζει η ψυχραιμία; Η τελευταία κυβέρνηση έχει δείξει ότι ξπέρει να παίρνει ψύχραιμες αποφάσεις.
Για τον άλλον δεν σχολιάζω. Σήμερα τρέχει το σκριπτάκι εκδημοκρατισμός και εξυγίανση στα σώματα ασφαλείας.
Γιατί είναι δύσκολες εποχές για πολιτικά κόστη. Και την φαινομενική ψυχραιμία, κάπου την ερμηνεύω και ως μία αποστασιοποίηση που δεν είναι συνήθης στο χώρο, κάτι σαν φόβο.
Έξυπνο παιδί είσαι και προφανώς έχεις αντιληφθεί ότι αυτή η φάση είναι κάτι σαν τον Ξενοφώντα σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Αναμένονται πολλά μπωφόρ αν ξεφύγει το πράγμα και δεν ξέρω πόσα αντέχει το καράβι.
Εμένα δεν με πειράζει να ξεφύγει. Ίσως και να χρειάζεται. Δεν θα ζούμε άλλο με φασισμό ρε συ. Και δεν είναι η ομοφοβίες και οι μαλακισμένοι όροι. Είναι ο πραγμαμτκός φασισμός.
Ούτε κι εμένα με πειράζει. Από μία κατάσταση που σέρνεται, προτιμώ τα ξεκαθαρίσματα.
Κι ό,τι γίνει. Αλλά να σου πω κάτι; Νομίζω ότι δεν θα γίνει κάτι γιατί βρίσκω πολύ χλωμό κάτι τυπάκια σαν την Ακρίτα, τον Κορτώ και τον Βαλλιανάτο να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη λεφτεριά. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι είναι ψιλοκαπιταλιστές. Μην το πεις σε κανέναν όμως, είναι μυστικό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Επειδή συχνά αναφέρονται διάφορα άτομα. Δεν με νοίζουν οι κύκλοι ανθρώπων . Με νοιάζουν οι μάζε ανθρώπων.
χίλιες φορές πιο κοντά μου είναι ο χρυσαυγίτης ντελιβεράς από την Ακρίτα. Γιατί λες σε μένα για την Ακρίτα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:29
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:23
ειπαμε. ηταν σε φαση πανικου. αυτο τι παει να πει. οποιον βρισκεις στον δρομο φρικαρισμενο τον εκτελεις; με αυτα που λετε θα φρικαρε και ο πιο τελειωμενος σιριαλ κιλερ.
Κάνω σαφείς ερωτήσεις, θέλω σαφείς απαντήσεις.
Οι επεξηγήσεις της απάντησης και η δική σου κριτική σε αυτές, είναι άλλο θέμα.

Οπότε κρατάω το κόκκινο.

Γιατί ήταν σε φάση πανικού; Τί προκάλεσε αυτόν τον πανικό;

Ξέρω ότι κρίση πανικού μπορεί να πιάσει τον οποιονδήποτε αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεσαι σε κάτι τόσο γενικό.
Το επαναφέρω. Όποιος άλλος θέλει να απαντήσει, μπορεί να το κάνει, αρκεί να είναι σαφής.
Μπορεί να του την πέσανε από το απέναντι μαγαζί που καθότανε. Μπορεί γι αυτό το λόγο να πήρε από κάπου το μαχαίρι, αν το πήρε ή μπορεί και να το είχε μαζί του.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:20 Επειδή συχνά αναφέρονται διάφορα άτομα. Δεν με νοίζουν οι κύκλοι ανθρώπων . Με νοιάζουν οι μάζε ανθρώπων.
χίλιες φορές πιο κοντά μου είναι ο χρυσαυγίτης ντελιβεράς από την Ακρίτα. Γιατί λες σε μένα για την Ακρίτα.
Ναι, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν διαλέγεις. Η Ακρίτα σου' λαχε με την Ακρίτα θα βγείς. Και με ότι άλλο μάχιμο παίζει από γυναίκες. Ο μπλάκι θα κατεβάσει τζεντάι με ακόντια. Πανικός. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:56 Ζητουσε βοηθεια από μαγαζια
από μικρό κι από ζαβό .. πλάκα πλάκα αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Στα μαγαζάκια στο κέντρο όλη μέρα μπαίνουν δεκάδες ερείπια και ζητάνε λεφτά.

Άντε τώρα να δουλέψεις να δώσεις και τους φόρους στον Τσίπρα να κάνει πλεονάσματα, μ αυτές τις συνθήκες..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

MiGiSukhoI έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:55 Εύχομαι ολόψυχα τα μπαρμπάδια και τα μπατσογούρουνα που τον κοπανάνε αιμόφυρτο να βρούνε τον ίδιο μαρτυρικό θάνατο, γιατί όχι και χειρότερο.
μου το ειπε και το αφρεντικο μου αυτο για το δικο μου παιδι ,και οταν της ειπα οτι ειναι φασιστομουτρο επαθε εγκεφαλικο ,σας δινει γραμμη το κινημα πεζακηδων/αδερφων?
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

https://www.defence-point.gr/news/exorg ... un-pou-ine

Έρευνα από την αστυνομία με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη ξεκινά για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να συμπεριφέρονται βίαια στον Ζακ Κωστόπουλο κατά την ώρα της σύλληψής του έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

«Δεν είναι ανεκτές τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές» δήλωσε η κ. Γεροβασίλη. Συγκεκριμένα η υπουργός είπε: «Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό, πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα», ανέφερε.

διαταχθη ερευνα για τη συλληψη από την υπουργο προ πο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 27 Σεπ 2018, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Εγω πιστεύω οτι πηγε να ψωνισει ο αλλος, και ο ο μαγαζάτορας εβγαλε μαχαίρι τον αναγκασε να κανει ναρκωτικα ,τον βιασε ,τον κολλησε ειντς και τον ληστεψε. Τελικα τον εσφαξε κιολας, και ο αγωνιστης που ειχε παει για ψωνια εγινε μαρτυρας.

. Αχαχαχαχα ελεος ρε σουργελα.

αυτο ειναι το σσωστο ,μην ξανσγραψεις ψεμματα θα σε βρουμε.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:15 Νομίζω ότι δεν θα γίνει κάτι γιατί βρίσκω πολύ χλωμό κάτι τυπάκια σαν την Ακρίτα, τον Κορτώ και τον Βαλλιανάτο να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη λεφτεριά.
Λυσσασμενος Κορτω.

Εικόνα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:23
Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:20 Επειδή συχνά αναφέρονται διάφορα άτομα. Δεν με νοίζουν οι κύκλοι ανθρώπων . Με νοιάζουν οι μάζε ανθρώπων.
Ναι, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν διαλέγεις. Η Ακρίτα σου' λαχε με την Ακρίτα θα βγείς. Και με ότι άλλο μάχιμο παίζει από γυναίκες. Ο μπλάκι θα κατεβάσει τζεντάι με ακόντια. Πανικός. :smt005:
Τέλος πάντων και πέρα από τις μαλακίες έχει τραβήξει πολύ το σχοινάκι. Πολύ αριστεροί είναι μετριπαθείς και κρατούν χαμηλου τόνους. Εσείς είστε που λέτε ότι καλό να σκοτώνονται κάποιοι. Μην καλίτε όταν που και από την άλλη πλευρά. Το έχετε παρταγαμήσει πια. Είπαμε κόμπλεξ κόμπλςξ, απαξία και καταπίεση στην οικογενειακή ζωή αλλά στα παπάρια μας κι εμάς. Είμαστε μια χαρά με την πάρτυ μας και δεν ενοχλούμε τρίτους.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”