αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση
η κομματοσκυλίαση να μπορεί να αλλάξει τόσο έναν άνθρωπο που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στα πιο επίλεκτα τμήματα του ελ στρατού
Γιατί να υπάρχει εισόδημα? Υπάρχουν κ άλλες λύσεις. Δες τη Βόρεια Κορέα, κάνεις δεν της κουνιέταιstavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:36Μην είστε τσιγκούνηδες.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 13:58ΕγκρίνωSid Vicious έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 13:54 Ποια υπερβολη; Εγω ειμαι υπερ να μπει ενας προσθετος φορος πες 100 Ε τον χρονο σε καθε πολιτη για εξοπλισμους. Σε μη Ελληνες πολιτες αλλα διαμενοντες στην χωρα αυτος ο προσθετος αμυντικος φορος να ειναι τριπλασιος τουλαχιστον
Το 90% του εισοδήματος.
Αν δεν ψηφισεις ΝΔ, σου'ρχεταιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:44αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση
η κομματοσκυλίαση να μπορεί να αλλάξει τόσο έναν άνθρωπο που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στα πιο επίλεκτα τμήματα του ελ στρατού
Και αν φύγουμε, θα λυθεί το πρόβλημα με την Τουρκία;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 13:36 Καλά τα λέει. Στην εε είμαστε. Αν δεχτούμε επίθεση, να ενεργοποιηθεί το αρθρο ασφαλείας για τα μέλη της ένωσης. Αν είμαστε μόνοι μας και πρέπει να πληρώνουμε για να πιάνουμε τις δαπάνες της Τουρκίας που κάνει πολεμικές επιχειρήσεις σε τόσες χώρες, ας φύγουμε.
Επισης να θυμισω οτι η κρίση του 2020 έληξε με την αφιξη του De GaulleΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:47Και αν φύγουμε, θα λυθεί το πρόβλημα με την Τουρκία;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 13:36 Καλά τα λέει. Στην εε είμαστε. Αν δεχτούμε επίθεση, να ενεργοποιηθεί το αρθρο ασφαλείας για τα μέλη της ένωσης. Αν είμαστε μόνοι μας και πρέπει να πληρώνουμε για να πιάνουμε τις δαπάνες της Τουρκίας που κάνει πολεμικές επιχειρήσεις σε τόσες χώρες, ας φύγουμε.![]()
Αυτή ήταν η επόμενη πρόταση σε αυτό το ανατολίτικο παζάρι του φόρουμ, που ο καθένας πετά κι από μία ανοησία παριστάνοντας τον Τζένκινς Χαν του 21ου αιώνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:45Γιατί να υπάρχει εισόδημα? Υπάρχουν κ άλλες λύσεις. Δες τη Βόρεια Κορέα, κάνεις δεν της κουνιέται![]()
Ο ελληνικός λαός ψήφισε με 10% τον διοικητή των ΟΥΓΚ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:44αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση
γιατί χλευάζεις τα ΟΥΚ;stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:51Ο ελληνικός λαός ψήφισε με 10% τον διοικητή των ΟΥΓΚ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:44αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση
Είμαστε λαός με σύνεση, σοφία και περισυλλογή.
Ναι αλλά το ερώτημα παραμένει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της συγκεκριμένης πρότασης. Οκ, σταματάμε τους εξοπλισμούς και βγαίνουμε από το νατο. Και μετά τί;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:48Επισης να θυμισω οτι η κρίση του 2020 έληξε με την αφιξη του De GaulleΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:47Και αν φύγουμε, θα λυθεί το πρόβλημα με την Τουρκία;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 13:36 Καλά τα λέει. Στην εε είμαστε. Αν δεχτούμε επίθεση, να ενεργοποιηθεί το αρθρο ασφαλείας για τα μέλη της ένωσης. Αν είμαστε μόνοι μας και πρέπει να πληρώνουμε για να πιάνουμε τις δαπάνες της Τουρκίας που κάνει πολεμικές επιχειρήσεις σε τόσες χώρες, ας φύγουμε.![]()
Ε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:54γιατί χλευάζεις τα ΟΥΚ;stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:51Ο ελληνικός λαός ψήφισε με 10% τον διοικητή των ΟΥΓΚ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:44
Είμαστε λαός με σύνεση, σοφία και περισυλλογή.
Δεν υπαρχει λογικη στην αριστεράΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:54Ναι αλλά το ερώτημα παραμένει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της συγκεκριμένης πρότασης. Οκ, σταματάμε τους εξοπλισμούς και βγαίνουμε από το νατο. Και μετά τί;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:48Επισης να θυμισω οτι η κρίση του 2020 έληξε με την αφιξη του De Gaulle
Θα δίνει το κράτος τα λεφτά που έδινε στους εξοπλισμούς για νοσοκομεία, παιδεία, φιλοξενία όποιου εισέρχεται και όλα θα πάνε καλά και ειρηνικά;![]()
σε έχω για πιο σοβαρό από αυτόstavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:54Ε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:54γιατί χλευάζεις τα ΟΥΚ;stavmanr έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:51
Ο ελληνικός λαός ψήφισε με 10% τον διοικητή των ΟΥΓΚ.
Είμαστε λαός με σύνεση, σοφία και περισυλλογή.![]()
Μπορεί να έχουν να προτείνουν κάτι λογικό και υλοποιήσιμο ρε συ.talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:55Δεν υπαρχει λογικη στην αριστεράΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:54Ναι αλλά το ερώτημα παραμένει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της συγκεκριμένης πρότασης. Οκ, σταματάμε τους εξοπλισμούς και βγαίνουμε από το νατο. Και μετά τί;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:48
Επισης να θυμισω οτι η κρίση του 2020 έληξε με την αφιξη του De Gaulle
Θα δίνει το κράτος τα λεφτά που έδινε στους εξοπλισμούς για νοσοκομεία, παιδεία, φιλοξενία όποιου εισέρχεται και όλα θα πάνε καλά και ειρηνικά;![]()
Ε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 14:57σε έχω για πιο σοβαρό από αυτό