Γιατι, εσυ τι ακουσες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)
Θα πουλησεις την ψυχη σου στον διαολο για ολα τα μπαρμπουνια του κόσμου;;;Λοξίας έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 15:07Ναι, αλλά αν μου δώσει όλα τα μπαρμπούνια του κόσμου;
Θα υποκύψω...
![]()
"Άχρι καιρού..."
Αν δεν το γνωρίζεις, γιατί το υποστηρίζεις;Antares έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:59Αυτό δεν το γνωρίζω. Πρέπει να υπάρχει κάποια ακτίνα που όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτήν τον ακούνε.Λοξίας έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:43
...το υπογραμμισμένο, είναι που είμαι περίεργος να δω πως εξηγείται.
Πως θα μεταδοθεί ένας μικροκυματικός ήχος και θα τον ακούσω μόνον εγώ ανάμεσα σε 1.000 άλους.
Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι θύματα organized stalking λένε ότι η απομόνωση του ατόμου είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους ή ότι επιλέγονται συνήθως μοναχικά άτομα.
Στην περίπτωση των Αμερικανών διπλωματών στην Κούβα, όλο το προσωπικό άκουγε τους θορύβους, παρόλα αυτά δεν βρέθηκε ποτέ η πηγή των ήχων, ούτε τους άκουγαν οι γείτονες που έμεναν σε κατοικίες γειτονικές της πρεσβείας.
Γιατί δεν βάζεις την λογική να δουλέψει, πριν αποδεχθείς ό,τι σερβίρουν τα διάφορα παπαγαλάκια;
Πως είναι δυνατόν να ακούω μόνον εγώ έναν ήχο που τον συλλαμβάνει το ανθρώπινο αυτί;
Ναι καλά , με τίποτα γάβρους και μαρίδες θα τον ξεπετάξει και πολύ του είναι. 
Τίποτε που να αναφέρεται σε τσιπάκια στο σώμα του ανθρώπου...
"individual carbon food tracker", ΔΕΝ είναι τσιπάκι...
Για πες μου εσύ, ΠΟΥ άκουσες να λέει για τσιπάκι που θα μας βάλουν;
Και για τα μισά μη σου πω...Νατάσα έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 15:08Θα πουλησεις την ψυχη σου στον διαολο για ολα τα μπαρμπουνια του κόσμου;;;
Ίσα ρε "κρεμανταλά"...Στύγιος έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 15:10 Ναι καλά , με τίποτα γάβρους και μαρίδες θα τον ξεπετάξει και πολύ του είναι.![]()
Για τόσο φτηνό με έχεις;
Και πως ξερουμε οτι θα ειναι ο αντιχριστος που θα προσφερει τα παντα μεσα απο το τσιπ;Νατάσα έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 15:00Εμ οταν θα περιμενεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο τον αντιχριστο να σου τα προσφερει μεσω του τσιπ; Δεν τον προσκυνας ετσι σαν θεο σου; Αν δεν εχεις το τσιπακι, δεν θα μπορεις τιποτε να κανεις μεσα στην κοινωνια! Αν παλι θες να πεθανεις ελευθερος, θα φυγεις στα ορη και στα βουνα, χωρις τσιπακι και δεν θα εξαρτασαι απο κανεναν, παρα μονο απο τον τριαδικο Θεο!...Διαλεγεις και παιρνεις!axilmar έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:56Εχω διαβασει. Γιατι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ; δεν το γραφει μεσα η Αποκαλυψη.Νατάσα έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:48
Αγαπητε, το τσιπακι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ και περιμενεις απο αυτον ενα κομματι ψωμι και ενα ποτηρι νερο! Ειναι υποδουλωση στον "θεο" Σαμαελ! Δεν ειναι τοσο απλο οσο το νομιζεις. Διαβασε λιγο Αποκαλυψη να δεις τι λεει μεσα για το τι θα παθουν οι χαραγμενοι!...
α, εγω ευχαριστως προσκυνω τον σαμαελ, η οποιονδηποτε αλλο θεο, δαιμονα, οτιδηποτε υπερφυσικο ον, απλως με το να εμφανιστει μπροστα μου. δε χρειαζεται τσιπακι.Νατάσα έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:48
Αγαπητε, το τσιπακι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ και περιμενεις απο αυτον ενα κομματι ψωμι και ενα ποτηρι νερο! Ειναι υποδουλωση στον "θεο" Σαμαελ! Δεν ειναι τοσο απλο οσο το νομιζεις. Διαβασε λιγο Αποκαλυψη να δεις τι λεει μεσα για το τι θα παθουν οι χαραγμενοι!...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ειναι το ιδιο ηλιθιοτητα, οσο και την πρωτη φορα που το ποσταρες, ευχαριστουμε για την υπενθυμιση.lonelyrider έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:54Απλώς για υπενθύμιση.lonelyrider έγραψε: 27 Ιουν 2022, 18:27 Το περιφημο 666 ή αλλιώς χξς οπως το γραψε ο ευαγγελιστης ιωαννης στην αποκαλυψη εχει βαθυτερη εννοια απο αυτη που φανταζεστε. Το χξς αναλυεται ως εξης. Το χ και το ς ειναι το πρωτο και τελευταιο γραμμα της λεξης χριστος. Γι αυτο και στο χξς το ς ειναι σιγμα τελικο. Το ξ που παρεμβαλλεται ειναι οφιοειδες γραμμα, μοιαζει δηλαδη με ενα φιδι που περιστρεφεται γυρω απο τον εαυτο του οπως το φιδι περιστραφηκε γυρω απο ενα δεντρο της αρχαιας Εδεμ για να μιλησει δια αυτου ο σατανας στην Ευα και να την ωθησει στο προπατορικο αμαρτημα και την εξοδο αυτης και του Αδαμ απο τον παραδεισο. Ετσι εισηλθε το κακο στη φυση του ανθρωπου. Ανα τους αιωνες λοιπον συμβαινει το εξης στους ανθρωπους. Ο αντιχριστος, δηλ ο διαβολος που θελει να ωθει τους ανθρωπους να πραττουν τα αναποδα απ αυτα που θελει ο Χριστος, είναι το γραμμα ξ. Ειναι το φιδι. Που σπαει τη λεξη χριστος γι αυτο και χξς γραφει θεοπνευστα ο Ιωαννης. Διωχνει δηλαδη το Χριστο μεσα απο τις ψυχες των ανθρωπων και τους κανει αντιχριστους με το να τους βαζει να αμαρτανουν χρησιμοποιωντας την κακη τους προαιρεση και απιστια που ελκυουν το διαβολο. Κι ετσι λενε ψεμματα διαρκως, πορνευουν , μοιχευουν, φονευουν, κανουν απατες, πονηριες, δεν αγαπουν τον συνανθρωπο τους. Κι ετσι ο αντιχριστος εχει ηδη ελθει στις ψυχες τους. Γι αυτο προσκυνουν, αποδιδουν τιμη δηλαδη στο θηριο που γραφει ο Ιωαννης και που ο αριθμος του ειναι το χξς. Στο τελος θα υπαρξει και σωματικο χαραγμα βεβαια. Αλλα η ελευση που λεμε του αντιχριστου εχει ηδη ερθει σε μια ψυχη που διαρκως αμαρτανει. Ολα αυτα με αμκα αφμ κτλ κτλ ειναι προδρομικα του τελικου σφραγισματος κι οχι το τελικο χαραγμα. Να φυλαγεστε απο την αμαρτια και την απιστια ειναι η συμβουλη μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο άνθρωπος δεν είναι σκύλος για να τον έχει κάποιος υπό την προστασία του και να του παρέχει, ότι και αν του παρέχει. Αυτός που θα παρέχει, από που θα τα βρει;
Συνήθως όλοι αυτοί είναι ερωτευμένοι με τα λεφτά των φορολογούμενων, με αυτά χειραγωγούν τον κόσμο, με τα δικά μας λεφτά, τον δικό μας κόπο.
Ο άνθρωπος όμως παράγει πλούτο και δημιουργεί όταν αισθάνεται και είναι ελεύθερος, με τον ορισμό που δίνεται στην ελευθερία, ότι δεν παραβιάζει την ελευθερία του άλλου.
Αλλιώς πάμε σε κομμουνιστικό καθεστώς. Πιθανόν να είναι το όνειρο κάποιων ο παγκόσμιος κομμουνισμός, λίγο τραβεστί, αλλά να κάνει την δουλειά του.
Συνήθως όλοι αυτοί είναι ερωτευμένοι με τα λεφτά των φορολογούμενων, με αυτά χειραγωγούν τον κόσμο, με τα δικά μας λεφτά, τον δικό μας κόπο.
Ο άνθρωπος όμως παράγει πλούτο και δημιουργεί όταν αισθάνεται και είναι ελεύθερος, με τον ορισμό που δίνεται στην ελευθερία, ότι δεν παραβιάζει την ελευθερία του άλλου.
Αλλιώς πάμε σε κομμουνιστικό καθεστώς. Πιθανόν να είναι το όνειρο κάποιων ο παγκόσμιος κομμουνισμός, λίγο τραβεστί, αλλά να κάνει την δουλειά του.
Βρε δε μου σκάει εμένα ο ψιλικατζής ο Σαμαέλ με την μορφή του Μπραντ Πιτ, ή του Τζορτζ Κλούνει και σου λέω πόσα τσιπάκια θα χτυπήσω. Θα τα κάνω και πίρσινγκ άμα λάχει.Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 17:45α, εγω ευχαριστως προσκυνω τον σαμαελ, η οποιονδηποτε αλλο θεο, δαιμονα, οτιδηποτε υπερφυσικο ον, απλως με το να εμφανιστει μπροστα μου. δε χρειαζεται τσιπακι.Νατάσα έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:48
Αγαπητε, το τσιπακι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ και περιμενεις απο αυτον ενα κομματι ψωμι και ενα ποτηρι νερο! Ειναι υποδουλωση στον "θεο" Σαμαελ! Δεν ειναι τοσο απλο οσο το νομιζεις. Διαβασε λιγο Αποκαλυψη να δεις τι λεει μεσα για το τι θα παθουν οι χαραγμενοι!...![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα δώσει γνώσεις για το σύμπαν και την ζωή και τον θάνατο; Νέους πλανήτες για να εποικίσουμε;
Μια παγκόσμια κομμούνα βλέπω ότι θέλουν να επιτύχουν και όπως κάθε κομμούνα είναι απεχθής.
Το βλέπουμε όσοι δουλεύουμε σε επιχειρήσεις με κάστα διοίκησης που επιλέγεται με όρους νεποτισμού και όλα γίνονται με κομμουνιστικές πρακτικές, αν και το παίζουν φιλελεύθεροι.
Υποφέρει η ψυχή μέχρι θανάτου, σιχαίνεται μέχρι θανάτου, δεν υπάρχει όρεξη για δουλειά, για δημιουργία.
Ίσως γι' αυτό υπάρχει και το organized stalking στις χώρες του ΝΑΤΟ. Είναι κομμουνιστική πρακτική, τύπου ΣΤΑΖΙ για τους αντιφρονούντες.
Kατά τα άλλα για μερικούς είναι μια φάση ανάπτυξης, να σιχαίνονται το ανθρώπινο είδος (εκτός από αυτούς που αγαπούν). Περνάει στο παραπάνω επίπεδο, εκεί που θα το βλέπει αφ' υψηλού.
Μερικοί λένε ότι επιτυγχάνεται με την αγάπη και των εχθρών, ίσως έχουν παχουλά χέρια και κοιλιές.
Ίσως και να θέλουν πραγματικά να σώσουν κακούς ανθρώπους.
O θεός που πιστεύω εγώ, δεν συγχωρεί θρασύτατους δολοφόνους και εγκληματίες.
Μια παγκόσμια κομμούνα βλέπω ότι θέλουν να επιτύχουν και όπως κάθε κομμούνα είναι απεχθής.
Το βλέπουμε όσοι δουλεύουμε σε επιχειρήσεις με κάστα διοίκησης που επιλέγεται με όρους νεποτισμού και όλα γίνονται με κομμουνιστικές πρακτικές, αν και το παίζουν φιλελεύθεροι.
Υποφέρει η ψυχή μέχρι θανάτου, σιχαίνεται μέχρι θανάτου, δεν υπάρχει όρεξη για δουλειά, για δημιουργία.
Ίσως γι' αυτό υπάρχει και το organized stalking στις χώρες του ΝΑΤΟ. Είναι κομμουνιστική πρακτική, τύπου ΣΤΑΖΙ για τους αντιφρονούντες.
Kατά τα άλλα για μερικούς είναι μια φάση ανάπτυξης, να σιχαίνονται το ανθρώπινο είδος (εκτός από αυτούς που αγαπούν). Περνάει στο παραπάνω επίπεδο, εκεί που θα το βλέπει αφ' υψηλού.
Μερικοί λένε ότι επιτυγχάνεται με την αγάπη και των εχθρών, ίσως έχουν παχουλά χέρια και κοιλιές.
Ίσως και να θέλουν πραγματικά να σώσουν κακούς ανθρώπους.
O θεός που πιστεύω εγώ, δεν συγχωρεί θρασύτατους δολοφόνους και εγκληματίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 20 Ιούλ 2022, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης τα μαγειρεύουν κατά αυτό τον τρόπο ώστε με τον μισθό να μην μπορείς να κερδίσεις κάποιον βαθμό ελευθερίας, αλλά να παραμένεις πάντα δούλος για την στέγη και το φαγητό και τους λογαριασμούς.
Φυσικά στην παγκόσμια κομμούνα θα είναι ακόμη χειρότερα.
Το μόνο θετικό είναι ότι ο κόσμος από την ανατολή έως την δύση και από τον βορρά έως τον νότο είναι εμποτισμένος με τις αρχές του ελληνισμού, ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και θρησκείας, αυτό είναι σημαντικό, γι' αυτό καταφέρονται με λύσσα εναντίον του ελληνισμού και θέλουν να τον σβήσουν από την παγκόσμια ιστορία.
Γιατί, θα μου πείτε, δεν φεύγεις σε πρώτη φάση για χώρες που είναι πιο εμποτισμένες με τις αρχές του ελληνισμού, αφού δεν αντέχεις;
Γιατί μου έχουν αφαιρέσει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ από το εισόδημά μου για το ριφιφί των δανεικών με το οποίο πλούτισαν άλλοι, έχω φτάσει σε ηλικία μεσήλικα, με έχουν αρρωστήσει και έχουν χαλάσει και την φήμη μου (δολοφονία χαρακτήρα). Δεν υπάρχει μία δηλαδή.
Φυσικά στην παγκόσμια κομμούνα θα είναι ακόμη χειρότερα.
Το μόνο θετικό είναι ότι ο κόσμος από την ανατολή έως την δύση και από τον βορρά έως τον νότο είναι εμποτισμένος με τις αρχές του ελληνισμού, ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και θρησκείας, αυτό είναι σημαντικό, γι' αυτό καταφέρονται με λύσσα εναντίον του ελληνισμού και θέλουν να τον σβήσουν από την παγκόσμια ιστορία.
Γιατί, θα μου πείτε, δεν φεύγεις σε πρώτη φάση για χώρες που είναι πιο εμποτισμένες με τις αρχές του ελληνισμού, αφού δεν αντέχεις;
Γιατί μου έχουν αφαιρέσει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ από το εισόδημά μου για το ριφιφί των δανεικών με το οποίο πλούτισαν άλλοι, έχω φτάσει σε ηλικία μεσήλικα, με έχουν αρρωστήσει και έχουν χαλάσει και την φήμη μου (δολοφονία χαρακτήρα). Δεν υπάρχει μία δηλαδή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση