tanipteros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 13:52
δεν ξέρω για πειράματα ... ξέρω για μενα που έχω...
Για μετάδωσέ μου μια σκέψη και θα σου μεταδώσω και εγώ.
δεν γίνονται έτσι οι συνδέσεις... γίνονται μέσω των επιθυμιών πχ εγώ συνδέομαι πολύ εύκολα με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα πχ θρησκευτικά, βιβλία κτλ..
όταν πχ ασχολιόμουν με yoga και διαλογισμό συνθέθηκα με κάποιον που μου έκανε μαθήματα για τα τσάκρα και στο τέλος μου είπε να αγοράσω ένα συγκεκριμένο βιβλίο, .... το οποίο το βρήκα και το αγόρασα... εκ τότε χαθήκαμε..
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
tanipteros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:01
δεν γίνονται έτσι οι συνδέσεις... γίνονται μέσω των επιθυμιών πχ εγώ συνδέομαι πολύ εύκολα με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα πχ θρησκευτικά, βιβλία κτλ..
όταν πχ ασχολιόμουν με yoga και διαλογισμό συνθέθηκα με κάποιον που μου έκανε μαθήματα για τα τσάκρα και στο τέλος μου είπε να αγοράσω ένα συγκεκριμένο βιβλίο, .... το οποίο το βρήκα και το αγόρασα... εκ τότε χαθήκαμε..
tanipteros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:01
Δεν γνωρίζω. Δεν έχω σχετικές εμπειρίες.
το θέμα με τους Αμερικάνους και την συνθετική τηλεπάθεια είναι ότι βγάλαν ένα κανόνι ηχοβολής....
έκαναν όμως το αντίστροφο? να διαβάζουν αυτό που εκπέμπει ένας τηλεπαθητικός ... read mind δλδ? αυτή είναι η μαγκιά και το δύσκολο...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλα εμπορικά κέντρα για διαφημίσεις.
Δεν διάβασα όλο το άρθρο, θέλει κάποιον χρόνο.
Όχι, δεν θέλω την εξήγση του φαινομένου, το οποίο ήδη ήταν γνωστό εδώ και μερικές δεκαετίες.
Για αυτό εδώ...
αυτοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να μεταδώσει ήχο σε ανθρώπινο στόχο (που να τον ακούει μόνο αυτός),
...το υπογραμμισμένο, είναι που είμαι περίεργος να δω πως εξηγείται.
Πως θα μεταδοθεί ένας μικροκυματικός ήχος και θα τον ακούσω μόνον εγώ ανάμεσα σε 1.000 άλους.
Πως ακριβως οι ταυτοτητες θα ανοιξουν τον δρομο για τα τσιπακια;
Εγω μετα χαρας θα παρω την νεα ταυτοτητα, αλλα τσιπ δεν βαζω, και πιστευω το 99% των ανθρωπων αυτο θα κανουνε.
Θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις και γι αυτό να την έχεις στο σώμα σου. Κάτι θα βρουν να πουν, ώστε να σε αναγκάσουν να θελήσεις το τσιπάκι...
Οι προφητείες λένε ότι ο πολύς ο κόσμος θα τσιπαριστει και θα χαραχτει. Σου εύχομαι να μην είσαι μέσα σ αυτούς.
Μα και τωρα μπορεις να χασεις την καρτα σου...απλα δηλωνεις οτι την εχασες και απενεργοποιειται. Και βγαζεις καινουργια.
Αλλα και τσιπακι να βαζαμε, και τι εγινε; πως συνδεεται αυτο με τον Σαμαελ; και γιατι περιμενει το τσιπακι; ο κοσμος δεν θα γινει πιο κακος εαν παρει το τσιπακι, δεν θα ερθει πιο κοντα στον Σαμαελ ας πουμε.
Ασε δε που ο θεος ηδη ξερει τι σκεφτεται ο καθενας, ετσι δεν ειναι; και επισης ξερει ποιος θα παρει το τσιπακι και ποιος οχι.
Αγαπητε, το τσιπακι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ και περιμενεις απο αυτον ενα κομματι ψωμι και ενα ποτηρι νερο! Ειναι υποδουλωση στον "θεο" Σαμαελ! Δεν ειναι τοσο απλο οσο το νομιζεις. Διαβασε λιγο Αποκαλυψη να δεις τι λεει μεσα για το τι θα παθουν οι χαραγμενοι!...
Λοξίας έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:45
Νατάσα,
Κατ' αρχάς δεν υπάρχει πουθενά κάποια ένδειξη πως θα μας "τσιπάρουν".
Αυτή είναι μία φαντασίωση που βρίσκεται στα μυαλά των θρησκόληπτων και μόνον!
Είναι όπως "βλέπατε" το 666 στα barcodes των προϊόντων, ενώ δεν υπάρχει πουθενά!
Και ναι Νατάσα, είνα το ίδιο πράγμα.
Όπως οι θρησκόληπτοι "έβλεπαν" το ραδιόφωνο σαν δημιούργημα του Σατανά, έτσι και εσείς σήμερα βλέπετε το ψηφιακο πορτοφόλι σαν δημιούργημα του Σατανά. Και φαντάζεστε πως θα μας τσιπάρουν...
Έτσι βλέπατε και το αναλογικό τηλέφωνο και την τηλεόραση και το κινητό τηλέφωνο.
Λάθος, δεν πρόκειται για απλή ένδειξη, αλλά για απόδειξη!!! Το λέει αν δεν απατώμαι ο Κλάους Σβαμπ στο παγκόσμιο οικονομικο φόρουμ! Θα προσπαθήσω να βρω το βίντεο και να σας το δείξω για να πειστείτε. Μιλάει ξεκάθαρα για τσιπάκια και ότι είναι έτοιμα για να μας τα βάλουν για να μας ελέγχουν!!!
Αποδείξεις του στυλ "μου είπαν" ή "το έγραψε ο Λιακόπουλος" ή το "είπε ο τάδε αν δεν απατώμαι", πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι αποδείξεις, αλλά κουτσομπολιά.
Νατάσα έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:48
Αγαπητε, το τσιπακι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ και περιμενεις απο αυτον ενα κομματι ψωμι και ενα ποτηρι νερο! Ειναι υποδουλωση στον "θεο" Σαμαελ! Δεν ειναι τοσο απλο οσο το νομιζεις. Διαβασε λιγο Αποκαλυψη να δεις τι λεει μεσα για το τι θα παθουν οι χαραγμενοι!...
Ψωμί και νερό;
Για μαλάκες ψάχνει ο Σαμαέλ;
Αν δεν στάξει τσιπουράκι μονοποικιλιακό, μπαρμπουνάκια φρέσκα, κωλοχτύπες και αστακούς...εγώ δεν τσιπώνομαι λέμε...
Ψωμί και νερό;
Αν δεν στάξει τσιπουράκι μονοποικιλιακό, μπαρμπουνάκια φρέσκα, κωλοχτύπες και αστακούς...εγώ δεν τσιπώνομαι λέμε...
Μπραβο, ετσι, ελευθερος να μεινεις μεχρι τον θανατο σου!...
lonelyrider έγραψε: 27 Ιουν 2022, 18:27
Το περιφημο 666 ή αλλιώς χξς οπως το γραψε ο ευαγγελιστης ιωαννης στην αποκαλυψη εχει βαθυτερη εννοια απο αυτη που φανταζεστε. Το χξς αναλυεται ως εξης. Το χ και το ς ειναι το πρωτο και τελευταιο γραμμα της λεξης χριστος. Γι αυτο και στο χξς το ς ειναι σιγμα τελικο. Το ξ που παρεμβαλλεται ειναι οφιοειδες γραμμα, μοιαζει δηλαδη με ενα φιδι που περιστρεφεται γυρω απο τον εαυτο του οπως το φιδι περιστραφηκε γυρω απο ενα δεντρο της αρχαιας Εδεμ για να μιλησει δια αυτου ο σατανας στην Ευα και να την ωθησει στο προπατορικο αμαρτημα και την εξοδο αυτης και του Αδαμ απο τον παραδεισο. Ετσι εισηλθε το κακο στη φυση του ανθρωπου. Ανα τους αιωνες λοιπον συμβαινει το εξης στους ανθρωπους. Ο αντιχριστος, δηλ ο διαβολος που θελει να ωθει τους ανθρωπους να πραττουν τα αναποδα απ αυτα που θελει ο Χριστος, είναι το γραμμα ξ. Ειναι το φιδι. Που σπαει τη λεξη χριστος γι αυτο και χξς γραφει θεοπνευστα ο Ιωαννης. Διωχνει δηλαδη το Χριστο μεσα απο τις ψυχες των ανθρωπων και τους κανει αντιχριστους με το να τους βαζει να αμαρτανουν χρησιμοποιωντας την κακη τους προαιρεση και απιστια που ελκυουν το διαβολο. Κι ετσι λενε ψεμματα διαρκως, πορνευουν , μοιχευουν, φονευουν, κανουν απατες, πονηριες, δεν αγαπουν τον συνανθρωπο τους. Κι ετσι ο αντιχριστος εχει ηδη ελθει στις ψυχες τους. Γι αυτο προσκυνουν, αποδιδουν τιμη δηλαδη στο θηριο που γραφει ο Ιωαννης και που ο αριθμος του ειναι το χξς. Στο τελος θα υπαρξει και σωματικο χαραγμα βεβαια. Αλλα η ελευση που λεμε του αντιχριστου εχει ηδη ερθει σε μια ψυχη που διαρκως αμαρτανει. Ολα αυτα με αμκα αφμ κτλ κτλ ειναι προδρομικα του τελικου σφραγισματος κι οχι το τελικο χαραγμα. Να φυλαγεστε απο την αμαρτια και την απιστια ειναι η συμβουλη μου.
Θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις και γι αυτό να την έχεις στο σώμα σου. Κάτι θα βρουν να πουν, ώστε να σε αναγκάσουν να θελήσεις το τσιπάκι...
Οι προφητείες λένε ότι ο πολύς ο κόσμος θα τσιπαριστει και θα χαραχτει. Σου εύχομαι να μην είσαι μέσα σ αυτούς.
Μα και τωρα μπορεις να χασεις την καρτα σου...απλα δηλωνεις οτι την εχασες και απενεργοποιειται. Και βγαζεις καινουργια.
Αλλα και τσιπακι να βαζαμε, και τι εγινε; πως συνδεεται αυτο με τον Σαμαελ; και γιατι περιμενει το τσιπακι; ο κοσμος δεν θα γινει πιο κακος εαν παρει το τσιπακι, δεν θα ερθει πιο κοντα στον Σαμαελ ας πουμε.
Ασε δε που ο θεος ηδη ξερει τι σκεφτεται ο καθενας, ετσι δεν ειναι; και επισης ξερει ποιος θα παρει το τσιπακι και ποιος οχι.
Εχω διαβασει. Γιατι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ; δεν το γραφει μεσα η Αποκαλυψη.
Λοξίας έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 14:43
...το υπογραμμισμένο, είναι που είμαι περίεργος να δω πως εξηγείται.
Πως θα μεταδοθεί ένας μικροκυματικός ήχος και θα τον ακούσω μόνον εγώ ανάμεσα σε 1.000 άλους.
Αυτό δεν το γνωρίζω. Πρέπει να υπάρχει κάποια ακτίνα που όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτήν τον ακούνε.
Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι θύματα organized stalking λένε ότι η απομόνωση του ατόμου είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους ή ότι επιλέγονται συνήθως μοναχικά άτομα.
Στην περίπτωση των Αμερικανών διπλωματών στην Κούβα, όλο το προσωπικό άκουγε τους θορύβους, παρόλα αυτά δεν βρέθηκε ποτέ η πηγή των ήχων, ούτε τους άκουγαν οι γείτονες που έμεναν σε κατοικίες γειτονικές της πρεσβείας.
Εχω διαβασει. Γιατι ειναι δηλωση οτι προσκυνας τον Σαμαελ; δεν το γραφει μεσα η Αποκαλυψη.
Εμ οταν θα περιμενεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο τον αντιχριστο να σου τα προσφερει μεσω του τσιπ; Δεν τον προσκυνας ετσι σαν θεο σου; Αν δεν εχεις το τσιπακι, δεν θα μπορεις τιποτε να κανεις μεσα στην κοινωνια! Αν παλι θες να πεθανεις ελευθερος, θα φυγεις στα ορη και στα βουνα, χωρις τσιπακι και δεν θα εξαρτασαι απο κανεναν, παρα μονο απο τον τριαδικο Θεο!...Διαλεγεις και παιρνεις!
Ψωμί και νερό;
Μπραβο, ετσι, ελευθερος να μεινεις μεχρι τον θανατο σου!...
Ναι, αλλά αν μου δώσει όλα τα μπαρμπούνια του κόσμου;
Θα υποκύψω...