!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Blackdog έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 18:15
Τι θεμα υπαρχει στην ψυχολογια;

Το τι ισχυριζονται αυτοι (φανταζομαι εννοεις τους ασθενεις) ειναι συμπτωμα της παθησης. Ειχα δει μια γυναικα με αυτη την ασθενεια που πιστευε οτι οι πριζες του σπιτιου ειχαν ματια και την παρακολουθουσαν. Μετα μιλαγε με τις εικονες και αυτες ελεγε οτι της απαντουσαν. Να αρχισουμε να τα πιστευουμε αυτα; :102:

Ποιος σου τα εξηγησε εσενα;
Για την σχιζοφρένεια.

Δεν θέλω να τα γράψω ξανά. Είναι στο στάδιο της συνωμοσιολογίας. Organized Stalking λέγεται και πολλά άτομα σε όλον τον κόσμο ισχυρίζονται ότι είναι θύματα. Πολλοί επιστήμονες και τεχνικοί και ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι καθημερινοί άνθρωποι ανάμεσά τους.

Ποιος μου τα εξήγησε; Κανείς. Τους παραπάνω διάβασα και διαβάζω ενίοτε.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Antares έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 18:25

Το τι ισχυριζονται αυτοι (φανταζομαι εννοεις τους ασθενεις) ειναι συμπτωμα της παθησης. Ειχα δει μια γυναικα με αυτη την ασθενεια που πιστευε οτι οι πριζες του σπιτιου ειχαν ματια και την παρακολουθουσαν. Μετα μιλαγε με τις εικονες και αυτες ελεγε οτι της απαντουσαν. Να αρχισουμε να τα πιστευουμε αυτα; :102:

Για την σχιζοφρένεια.

Δεν θέλω να τα γράψω ξανά. Είναι στο στάδιο της συνωμοσιολογίας. Organized Stalking λέγεται και πολλά άτομα σε όλον τον κόσμο ισχυρίζονται ότι είναι θύματα. Πολλοί επιστήμονες και τεχνικοί και ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι καθημερινοί άνθρωποι ανάμεσά τους.

Ποιος μου τα εξήγησε; Κανείς. Τους παραπάνω διάβασα και διαβάζω ενίοτε.
Η σχιζοφρενεια ειναι κυριως στο πεδιο της ψυχιατρικης, οχι της ψυχολογιας.

Αυτο που περιγραφεις ειναι ψυχωση οχι σχιζοφρενεια. Στην πρωτη περιπτωση φανταζεσαι σεναρια, στην δευτερη τα βλεπεις κιολας. Εχει πολυς κοσμος ψυχωσεις, στους περισσοτερους ομως δεν ειναι σε επιπεδο που απαιτειται αγωγη.

Ισως να διαβαζες κατι με πιο επιστημονικη προσεγγιση. Αυτα τα διαβασες οκ. Γιατι τα πιστεψες;

Η αποπανω ειναι σοβαρη ερωτηση. Μηπως το οτι τα πιστεψες σε διευκολυνει να αποδεχτεις κατι;
Άβαταρ μέλους
Antares

Blackdog έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 18:33
Η σχιζοφρενεια ειναι κυριως στο πεδιο της ψυχιατρικης, οχι της ψυχολογιας.

Αυτο που περιγραφεις ειναι ψυχωση οχι σχιζοφρενεια. Στην πρωτη περιπτωση φανταζεσαι σεναρια, στην δευτερη τα βλεπεις κιολας. Εχει πολυς κοσμος ψυχωσεις, στους περισσοτερους ομως δεν ειναι σε επιπεδο που απαιτειται αγωγη.

Ισως να διαβαζες κατι με πιο επιστημονικη προσεγγιση. Αυτα τα διαβασες οκ. Γιατι τα πιστεψες;

Η αποπανω ειναι σοβαρη ερωτηση. Μηπως το οτι τα πιστεψες σε διευκολυνει να αποδεχτεις κατι;
Δεν τα πίστεψα. Μου φάνηκαν ενδιαφέροντα γιατί είχα παρόμοιες εμπειρίες. Του organized stalking εννοώ.
Είναι σαν μυθιστορήματα, εύκολο διάβασμα και με ιντριγκάρανε αφού είχα σχεδόν πανομοιότυπα συμπτώματα. Με ιντριγκάρουν ακόμη.
Για κάτι πιο επιστημονικό, ενίοτε συμβαίνει και αυτό.
Blackdog

Antares έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 18:42

Δεν τα πίστεψα. Μου φάνηκαν ενδιαφέροντα γιατί είχα παρόμοιες εμπειρίες. Του organized stalking εννοώ.
Είναι σαν μυθιστορήματα, εύκολο διάβασμα και με ιντριγκάρανε αφού είχα σχεδόν πανομοιότυπα συμπτώματα. Με ιντριγκάρουν ακόμη.
Για κάτι πιο επιστημονικό, ενίοτε συμβαίνει και αυτό.
Α οκ

Γιατι ανησυχησα :8)
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Antares έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 18:07

Υπάρχει θέμα στην ψυχολογία.
Πολύ βολικά ακούγονται αυτά, αν θέλεις να εξουδετερώσεις κάποιον.
Πάντως αυτοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να μεταδώσει ήχο σε ανθρώπινο στόχο (που να τον ακούει μόνο αυτός), από απόσταση, μέσω μικροκυμάτων, δεν χρειάζεται να υπάρχει τίποτα εμφυτευμένο, αναπαράγοντας έτσι συμπτώματα σχιζοφρένειας σε υγιή άνθρωπο.
Ελπίζω κάποτε να εξηγηθούν όλα και σε καθέναν ατομικά, είτε πρόκειται για τεχνολογία, είτε για σχιζοφρένεια, τι είναι δηλαδή αυτό, αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον για κάθε επιστήμονα και άνθρωπο.
Σε μένα εξηγήθηκαν σε πρώτη φάση, όταν πέρασα μια σοβαρή ασθένεια, γι' αυτό πιστεύω στην πρόνοια μιας ανώτερης δύναμης.

η σχιζοφρενείς εμφανίζουν χαοτική τηλεπάθεια...
για παράδειγμα για να δείς πώς μπερδεύονται...έχουν τηλεπάθεια και κάνουν τυχαίες συνδέσεις και το νο1 είναι ότι πιστεύουν ότι τους μιλάει ο Θεός. Έτσι βλέπουν με την όραση μια εικόνα και ακούν και μια τηλεπαθητική φωνή και τα ταυτίζουν αυτά τα δύο και λένε μου μιλάει η Παναγία που βλέπω στην εικόνα... οι συνδέσεις που κάνουν γίνονται βάση της όλης πνευματικής κατάστασης που βρίσκονται...τις περισσότερες φορές συνδέονται με άλλους σχιζοφρενείς παρά με υγιής τηλεπαθητικούς... αν και πρέπει να πω στην αρχή της έμφάνισης της τηλεπάθειας ΟΛΟΙ περνάνε από ένα σχιζοφρενικό στάδιο μέχρι να την "δαμάσουν" και να καταλαβαίνουν τι τους γίνεται...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Blackdog

Η μπορει οσοι ισχυριζονται οτι εχουν τηλεπαθεια να ειναι σχιζο :102:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Blackdog έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 15:31 Τα τσιπακια για τα ζωα δεν χρησιμευουν στο να τα εντοπισεις, ειναι σαν ταυτοτητα. Για να δει ο κτηνιατρος ποιανου ειναι το ζωο, πρεπει να το σκαναρει με σκανερ χειρος σαν αυτα των σουπερ μαρκετ.

Δεν μπορεις να βρεις το τσιπαρισμενο ζωο με gps, γιατι υπαρχει ενα μεγαλο εμποδιο. Το τσιπ δεν εκπεμπει κανενα σημα :102:

Αυτο συμβαινει γιατι δεν εχει ενεργεια (μπαταρια) για να κανει εκπομπη.

Οποτε λοιπον για να παιξει τετοιο εμφυτευμα που θα δειχνει ποιοι ειμαστε και που παμε, πρεπει πρωτα να ανακαλυφθει μια πηγη ανεξαντλητης ενεργειας που θα τροφοδοτει με ρευμα το τσιπακι στο σωμα μας για να εκπεμπει σημα. Αυτη η πηγη θα πρεπει να ειναι πανω στο τσιπ και θα εμφυτευονται και τα δυο μαζι.

Επειδη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα και ουτε προκειται να υπαρξει για τα επομενα 200 χρονια τουλαχιστον, νομιζω οτι μπορουμε με ασφαλεια να συμπερανουμε οτι ολα τα αποπανω ανηκουν στην κατηγορια ψεκ.
ενα μικρο φωτοβολταικο στην καραφλα, και λυθηκε το θεμα. μη σου πω και μινι ανεμογεννητρια. γιατι νομιζεις οι ψεκ ειναι εναντια στα φβ και τις αγ; κατι ξερουν.

οκ, θα λυσω και αυτο το προβλημα,στ αληθεια, γιατι ειμαι μαστορατζα. μηχανισμος παραγωγης ενεργειας με κινηση, οπως κατι ρολογια, πχ seiko kinetic. δεν το γλυτωνετε το τσιπαρισμα. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Antares

Yπάρχει πραγματική τηλεπάθεια;
Πάντως οι ψεκ αυτοί, υποστηρίζουν ότι ο στρατός των Η.Π.Α. έχει αναπτύξει ήδη όπλο που μπορεί να μεταφέρει ήχο και ομιλία σε ανθρώπινο στόχο και το ονομάζουν συνθετική τηλεπάθεια ή η φωνή του θεού (sic).
Το χρησιμοποίησαν στο πόλεμο του κόλπου και στην εισβολή στο Ιράκ κατά αυτούς, παριστάνοντας τον Αλλάχ. :lol:
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Νατάσα έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 15:02
axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:07
Νατάσα έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 16:25

Οι ταυτοτητες θα του ανοιξουν τον δρομο για τα τσιπακια που οποιος ελληνας τα παρει θα προσκυνησει τον Σαμαελ με αυτον τον τροπο και θα χασει την ψυχη του. Αυτο θελει ο διαβολος, να παρει την ψυχη μας, ή αλλιως το φως μας. Ετσι, θα παμε στο σκοταδι του στην αλλη ζωη.
Ειπαμε, οι ταυτοτητες ΔΕΝ ειναι το χαραγμα, το χαραγμα ειναι το τσιπακι που δεν ξερουμε ακριβως τι τεχνολογια θα εχει.
Πως ακριβως οι ταυτοτητες θα ανοιξουν τον δρομο για τα τσιπακια;

Εγω μετα χαρας θα παρω την νεα ταυτοτητα, αλλα τσιπ δεν βαζω, και πιστευω το 99% των ανθρωπων αυτο θα κανουνε.
Θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις και γι αυτό να την έχεις στο σώμα σου. Κάτι θα βρουν να πουν, ώστε να σε αναγκάσουν να θελήσεις το τσιπάκι...
Οι προφητείες λένε ότι ο πολύς ο κόσμος θα τσιπαριστει και θα χαραχτει. Σου εύχομαι να μην είσαι μέσα σ αυτούς.
Μα και τωρα μπορεις να χασεις την καρτα σου...απλα δηλωνεις οτι την εχασες και απενεργοποιειται. Και βγαζεις καινουργια.

Αλλα και τσιπακι να βαζαμε, και τι εγινε; πως συνδεεται αυτο με τον Σαμαελ; και γιατι περιμενει το τσιπακι; ο κοσμος δεν θα γινει πιο κακος εαν παρει το τσιπακι, δεν θα ερθει πιο κοντα στον Σαμαελ ας πουμε.

Ασε δε που ο θεος ηδη ξερει τι σκεφτεται ο καθενας, ετσι δεν ειναι; και επισης ξερει ποιος θα παρει το τσιπακι και ποιος οχι.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Antares έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 18:07 {...}
Πάντως αυτοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να μεταδώσει ήχο σε ανθρώπινο στόχο (που να τον ακούει μόνο αυτός), από απόσταση, {...}
Αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις;
Γνωρίζεις το ανθρώπινο ακουστικό φάσμα.

Πως γίνεται σε ένα γήπεδο με 10.000 ανθρώπους δίπλα δίπλα, να μεταδώσει κάποιος έναν ήχο και να τον ακούσω μόνον εγώ;
Άβαταρ μέλους
Antares

Λοξίας έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 11:25 Αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις;
Γνωρίζεις το ανθρώπινο ακουστικό φάσμα.

Πως γίνεται σε ένα γήπεδο με 10.000 ανθρώπους δίπλα δίπλα, να μεταδώσει κάποιος έναν ήχο και να τον ακούσω μόνον εγώ;
Είναι το μικροκυματικό ακουστικό φαινόμενο.

https://ieeexplore.ieee.org/stamp/stamp ... er=9366412

Χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλα εμπορικά κέντρα για διαφημίσεις.
Δεν διάβασα όλο το άρθρο, θέλει κάποιον χρόνο.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Antares έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:12 Yπάρχει πραγματική τηλεπάθεια;
Πάντως οι ψεκ αυτοί, υποστηρίζουν ότι ο στρατός των Η.Π.Α. έχει αναπτύξει ήδη όπλο που μπορεί να μεταφέρει ήχο και ομιλία σε ανθρώπινο στόχο και το ονομάζουν συνθετική τηλεπάθεια ή η φωνή του θεού (sic).
Το χρησιμοποίησαν στο πόλεμο του κόλπου και στην εισβολή στο Ιράκ κατά αυτούς, παριστάνοντας τον Αλλάχ. :lol:
πραγματική τηλεπάθεια υπάρχει.. γιατί απορείς ;
τώρα για συνθετική τηλεπάθεια το έχω ακούσει και γω ότι κάτι έφτιαξαν αλλά δεν ξέρω με βεβαιότητα...
Άβαταρ μέλους
Antares

tanipteros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 13:41 πραγματική τηλεπάθεια υπάρχει.. γιατί απορείς ;
τώρα για συνθετική τηλεπάθεια το έχω ακούσει και γω ότι κάτι έφτιαξαν αλλά δεν ξέρω με βεβαιότητα...
Υπάρχουν πειράματα όπου έχει επιβεβαιωθεί η τηλεπάθεια;
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Antares έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 13:45
tanipteros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 13:41 πραγματική τηλεπάθεια υπάρχει.. γιατί απορείς ;
Υπάρχουν πειράματα όπου έχει επιβεβαιωθεί η τηλεπάθεια;
δεν ξέρω για πειράματα ... ξέρω για μενα που έχω...
Άβαταρ μέλους
Antares

tanipteros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 13:52 δεν ξέρω για πειράματα ... ξέρω για μενα που έχω...
Για μετάδωσέ μου μια σκέψη και θα σου μεταδώσω και εγώ. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”