Δεν με ενθουσίασε...
Naida πάρε θέση... πώς σου αρέσει αυτή η κρέμα Στάμου... κρίμα η διαφήμιση...
Σου συνιστώ τις original ΓΙΩΤΗΣ ή τις ΜΕΒΓΑΛ...
άκουσε με δεν θα χάσεις...δοκιμασμένες χρόνια...
Γιώτης τρώω εγώ λόγω της δίαιτας. Με αποτρέπουν από το να φάω πιο παχυντικά γλυκά. Και φρουί ζελέtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:06 Λοιπόν καταρχήν η κρέμα ήταν κρέμα βανίλια παχύρευστη και όχι κρεμ καραμελέ...
Δεν με ενθουσίασε...![]()
![]()
![]()
πώς τα πας με την διατροφή ; ποσα κιλά έχασες ;AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:09Γιώτης τρώω εγώ λόγω της δίαιτας. Με αποτρέπουν από το να φάω πιο παχυντικά γλυκά. Και φρουί ζελέtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:06 Λοιπόν καταρχήν η κρέμα ήταν κρέμα βανίλια παχύρευστη και όχι κρεμ καραμελέ...
![]()
![]()
![]()
Γούστα είναι αυτά Τανιtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:06 Λοιπόν καταρχήν η κρέμα ήταν κρέμα βανίλια παχύρευστη και όχι κρεμ καραμελέ...
![]()
![]()
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!tanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:12πώς τα πας με την διατροφή ; ποσα κιλά έχασες ;AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:09Γιώτης τρώω εγώ λόγω της δίαιτας. Με αποτρέπουν από το να φάω πιο παχυντικά γλυκά. Και φρουί ζελέtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:06 Λοιπόν καταρχήν η κρέμα ήταν κρέμα βανίλια παχύρευστη και όχι κρεμ καραμελέ...
![]()
![]()
![]()
εύγε για την προσπάθεια !!!![]()
![]()
![]()
25 κιλά .... ουάουυυAlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:18Ευχαριστώ, ευχαριστώ!tanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:12πώς τα πας με την διατροφή ; ποσα κιλά έχασες ;AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:09
Γιώτης τρώω εγώ λόγω της δίαιτας. Με αποτρέπουν από το να φάω πιο παχυντικά γλυκά. Και φρουί ζελέ![]()
![]()
![]()
Εχω χάσει 25 κιλά και θέλω να χάσω άλλα 4.
Μετά το πρόγραμμα που θέλω να κάνω είναι 10 βδομάδες συντήρηση και μετά να προσέχω μη την ξαναπατήσω![]()
Ναι, κάνω περπάτημα, τρέξιμο και βαράκια. Η γυμναστική είναι ο λόγος που τα έχασα τόσο γρήγοραtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:2025 κιλά .... ουάουυυAlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:18Ευχαριστώ, ευχαριστώ!tanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 20:12
πώς τα πας με την διατροφή ; ποσα κιλά έχασες ;
![]()
![]()
Μετά το πρόγραμμα που θέλω να κάνω είναι 10 βδομάδες συντήρηση και μετά να προσέχω μη την ξαναπατήσω![]()
είσαι θεός !!! Εύγε ρε παλικάρι...!!!
κάνεις και γυμναστική ταυτόχρονα;
εγώ είμαι 145 κιλά...και δεν γυμνάζομαι κανω καθιστική ζωή και μαρέσουν τα γλυκά.... όλα τα μη δλδ....AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:27Ναι, κάνω περπάτημα, τρέξιμο και βαράκια. Η γυμναστική είναι ο λόγος που τα έχασα τόσο γρήγοραtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:2025 κιλά .... ουάουυυAlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:18
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!
είσαι θεός !!! Εύγε ρε παλικάρι...!!!
κάνεις και γυμναστική ταυτόχρονα;![]()
Εσύ πόσα κιλά πρέπει να βάλεις για να τετραγωνίσει το μυαλό σου;Σπύρος έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:33 Δοκίμασε να χάσεις ένα κιλό να φτάσεις το τετράγωνο του 12 και μετά βλέπεις
Και το παγωτό καϊμάκι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:19 για κρέμα δεν γνωρίζω, αλλά το γιαουρτάκι στάμου είναι αξιολογότατο
Τότε κάνε την αρχή. Μια απόφαση είναι.tanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:30εγώ είμαι 145 κιλά...και δεν γυμνάζομαι κανω καθιστική ζωή και μαρέσουν τα γλυκά.... όλα τα μη δλδ....AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:27Ναι, κάνω περπάτημα, τρέξιμο και βαράκια. Η γυμναστική είναι ο λόγος που τα έχασα τόσο γρήγοραtanipteros έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 21:20
25 κιλά .... ουάουυυείσαι θεός !!! Εύγε ρε παλικάρι...!!!
κάνεις και γυμναστική ταυτόχρονα;![]()