!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως τρώτε την κρέμα καραμελέ;
Re: Πως τρώτε την κρέμα καραμελέ;
Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Κοινωνιολογική έρευνα;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πρεσβυωψ?Beria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:56 Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Αυτόν τον συντονισμό θέλουμε;;;;;Beria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:56 Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μόνο μια επιλογή έχουμε;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δεν έτρωγα ποτέ κρέμα καραμελέ
Μικρή αηδίαζα αν και ζήλευα την κρέμα όπως φαινόταν στα φορμάκια και ήθελα να μου αρέσει να την τρώω κι εγώ
Αλλά μπλιαξ
Μικρή αηδίαζα αν και ζήλευα την κρέμα όπως φαινόταν στα φορμάκια και ήθελα να μου αρέσει να την τρώω κι εγώ
Αλλά μπλιαξ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Και εγώ αηδιαζα με αυτό το γλυκό.Saturn έγραψε: 25 Μαρ 2024, 23:01 Δεν έτρωγα ποτέ κρέμα καραμελέ
Αλλά μπλιαξ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Eντάξει, η αλήθεια είναι οτι μικρή αηδίαζα με όλα τα γλυκά αλλά με αυτό ειδικά, ήταν το κάτι άλλο!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτόν τον συντονισμό έχετεπληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:59Αυτόν τον συντονισμό θέλουμε;;;;;Beria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:56 Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εγώ πάλι μου άρεσαν πολλά γλυκά αλλά σιχαίνομαι τους ξηρούς καρπούς. Οπότε όταν η μάνα μου δεν ήθελε να φάω ένα γλυκο( λόγω λαιμαργία μου ) το τικάρω στους ξηρούς καρπους 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:59Αυτόν τον συντονισμό θέλουμε;;;;;Beria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:56 Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
Πολλά τραύματα κουβαλάς εσύ από παιδάκι, μια τα γλυκά με ξηρούς καρπούς μια ο ιππότης της κάντυ κάντυ που πεθαίνει...μου ραγίζεις την καρδιά, να ξέρειςzteo έγραψε: 25 Μαρ 2024, 23:09 Εγώ πάλι μου άρεσαν πολλά γλυκά αλλά σιχαίνομαι τους ξηρούς καρπούς. Οπότε όταν η μάνα μου δεν ήθελε να φάω ένα γλυκο( λόγω λαιμαργία μου ) το τικάρω στους ξηρούς καρπους![]()
Εγώ λατρεύω ξηρούς καρπούς στα γλυκά και ειδικά στο παγωτό!
Τα κομμάτια φρούτα τα αποξηραμένα είναι που δεν μπορώ, εδικά στο παγωτό -παρφέ-πάλι
Beria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:56 Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:59Αυτόν τον συντονισμό θέλουμε;;;;;Beria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 22:56 Αν σας πω ότι στην πρώτη απάντηση διάβασα 'βαζω την καραμέλα στον πάτο' ...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ούτε κρύο μου κάνει, ούτε ζέστη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 189 Προβολές