!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που φάγατε το πιο νόστιμο τυλιχτό;
Re: Που φάγατε το πιο νόστιμο τυλιχτό;
Όσο γράφει διάφορα δε μου κάνει καμία εντύπωση ένα παλαιότερο outing που είχε κάνει ο ΟΡ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν δεν κάνω λάθος, κανείς δεν έχει αναφέρει τον Αρίστο (Κυρ-Αρίστος, για την ακρίβεια), το κεμπαπτζίδικο στην Ζησιμοπούλου, Παλαιό Φάληρο.
Δεν έχει φάει κανείς εκεί;
Μιλημένος.Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 20:17Εκεί στην τούμπα πήγες τυχαία ή μιλημενος ;Vini Vici έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 17:03 Κορυδαλλό στο κοχύλι και την αγανάκτηση, αλλά έχω πετύχει και άλλα ωραία εκεί στα δυτικά. Θεσσαλονίκη στο εξπρες στην Τούμπα (ο γύρος αξίζει κυρίως), και στον κατσαμάκα πλατεία Άθωνος.
Λοξίας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:35 Αν δεν κάνω λάθος, κανείς δεν έχει αναφέρει τον Αρίστο (Κυρ-Αρίστος, για την ακρίβεια), το κεμπαπτζίδικο στην Ζησιμοπούλου, Παλαιό Φάληρο.
Ενδιαφερον φαινεται.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Με τα πόδια από το σπίτι μου. Καλός αλλά.οχι τπτ το συγκλονιστικό. Ο Αλαντίν λίγο παραπέρα κλάσεις παραπάνω.Λοξίας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:35 Αν δεν κάνω λάθος, κανείς δεν έχει αναφέρει τον Αρίστο (Κυρ-Αρίστος, για την ακρίβεια), το κεμπαπτζίδικο στην Ζησιμοπούλου, Παλαιό Φάληρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Από που φάγατε το πιο νόστιμο τυλιχτό;
Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:30 Όσο γράφει διάφορα δε μου κάνει καμία εντύπωση ένα παλαιότερο outing που είχε κάνει ο ΟΡ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μπα! Δεν το ήξερα. Θα τον επισκευθώ εν ευθέτω χρόνο...Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:04Με τα πόδια από το σπίτι μου. Καλός αλλά.οχι τπτ το συγκλονιστικό. Ο Αλαντίν λίγο παραπέρα κλάσεις παραπάνω.Λοξίας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:35 Αν δεν κάνω λάθος, κανείς δεν έχει αναφέρει τον Αρίστο (Κυρ-Αρίστος, για την ακρίβεια), το κεμπαπτζίδικο στην Ζησιμοπούλου, Παλαιό Φάληρο.
Πεινάς πολύ και γάμησες τη δοτική.Λοξίας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:59Μπα! Δεν το ήξερα. Θα τον επισκευθώ εν ευθέτω χρόνο...Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:04Με τα πόδια από το σπίτι μου. Καλός αλλά.οχι τπτ το συγκλονιστικό. Ο Αλαντίν λίγο παραπέρα κλάσεις παραπάνω.Λοξίας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:35 Αν δεν κάνω λάθος, κανείς δεν έχει αναφέρει τον Αρίστο (Κυρ-Αρίστος, για την ακρίβεια), το κεμπαπτζίδικο στην Ζησιμοπούλου, Παλαιό Φάληρο.
Δεν έχει φάει κανείς εκεί;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 13 Ιούλ 2022, 23:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ιιιι...
Την πάτησα λόγω πείνας...
Σαν τον άλλον που μου έγραψε φέτος σε τεστ ιστορίας: οι... Σουτζούκοι Τούρκοι
Και τι εγινε; Μενει στην ιδια ταξη;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Έχει δίκιο ρε μ@λάκα...τα σουτζουκάκια οι Τούρκοι τα έφεραν...
Decimationem ad te invoco
Ρε μη με βάζεις να ψάχνω τι λες με τα σκατο-λατινικά σου...
Πως λέγανε οι Λατίνοι το άει γαμήσου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia