!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που φάγατε το πιο νόστιμο τυλιχτό;
Re: Που φάγατε το πιο νόστιμο τυλιχτό;
Κάποτε στην πλατεία Λεγανιές στο Αιγάλεω είχε ένα τύπο που έφτιαχνε μόνο σουβλάκι με μια φέτα ψωμάκι (καλαμάκι με κρέας το λένε στην Αθήνα). Εφτιαχνε μόνο αυτό τίποτε άλλο. Πολύ καλό φυσικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κορυδαλλό στο κοχύλι και την αγανάκτηση, αλλά έχω πετύχει και άλλα ωραία εκεί στα δυτικά. Θεσσαλονίκη στο εξπρες στην Τούμπα (ο γύρος αξίζει κυρίως), και στον κατσαμάκα πλατεία Άθωνος.
Θεσσαλονικη, Γιωτης. Αλλα πριν απο πολλα πολλα πολλα χρονια...
Τα σουβλακια, σουβλακια λεγονται τυπε, ασχετα με το το πως τα λεει ο καθενας.Σέλευκας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 16:49 Κάποτε στην πλατεία Λεγανιές στο Αιγάλεω είχε ένα τύπο που έφτιαχνε μόνο σουβλάκι με μια φέτα ψωμάκι (καλαμάκι με κρέας το λένε στην Αθήνα). Εφτιαχνε μόνο αυτό τίποτε άλλο. Πολύ καλό φυσικά.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κανονικά θα έπρεπε να φτιάχνει παέγια.Σέλευκας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 16:49 Κάποτε στην πλατεία Λεγανιές στο Αιγάλεω είχε ένα τύπο που έφτιαχνε μόνο σουβλάκι με μια φέτα ψωμάκι (καλαμάκι με κρέας το λένε στην Αθήνα). Εφτιαχνε μόνο αυτό τίποτε άλλο. Πολύ καλό φυσικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Οργισμένος
Βαλε εναν πειναλαιο να σου μιλήσει για φαΐ , Ν ακούσεις τις μεγαλύτερες; μαλακιές του αιώνα...
Ολοι οι πειναλαιοι "ξέρουν από καλό φαγητο"...
ΝΟΜΟΣ!!!
ΝΟΜΟΣ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Προσπάθησε πρώτα να γράψεις σωστά μιά πρόταση,και μετά κάνε όσες υποδείξεις θες.Οργισμένος έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 18:16 Βαλε εναν πειναλαιο να σου μιλήσει για φαΐ , Ν ακούσεις τις μεγαλύτερες; μαλακιές του αιώνα...
ΝΟΜΟΣ!!!
Που έχεις γράψει και βιβλίο,τρομάρα σου.
- Dwarven Blacksmith
Εσύ συγκεκριμένα όπου και να πας θα γκρινιάζεις.Volk έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:14Τελικα, σε ποιο μαγαζι μπορει να παει καποιος να αραξει και να φαει νοστιμο και ποιοτικο τυλιχτο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:12 Θυμάμαι 90ς, στις σκοτεινές εποχές του γύρου, στους μερακλήδες του Κολωνού έφτιαχνε τρομερά πίτογυρα, αν και μικρά με ελάχιστες πατάτες. Έβαζε με μια μουστάρδε σάλτσα, και το έκανε σούπερ. Γενικά είμαι υπέρ να βάζουν και καμιά σάλτσα έξτρα μέσα, έτσι για αλλαγή, το κλασσικό με το τζατζίκι είναι λίγο βαρετό, και αρκετοί επειδή πλέον τα κάνουν τεράστια, είναι πολλές φορές στεγνά.. Ένας εδώ ανθουπολη βάζει μια σάλτσα και τον προτιμώ, αν και το έχει πάει 3ευρω κι αυτός. Και το σουβλατζιδικο που μοιραζα στο Αιγάλεω, 5η γεύση, κάνει τρομερά, τούμπανα, ζουμερα,με ξερό ψημένη καλαμποκισια πίτα, και φρέσκο γύρο. Μόνο οι πατάτες είναι έτοιμες, το μοναδικό ψεγάδι. Ένας κρητικός στο Αιγάλεω βάζει φρέσκοκομμενες, με ανάλογα δυνατό γύρο, και ωραίες πίτες, άρα μας ξεπέρασε ολίγον. Τη δεύτερη θέση στο Αιγάλεω την κρατάμε, γιατί έχω κάνει παντού ερευνα.
Άλλη απάντηση λοιπόν για κάποιον, άλλη για σένα.
Εκεί στην τούμπα πήγες τυχαία ή μιλημενος ;Vini Vici έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 17:03 Κορυδαλλό στο κοχύλι και την αγανάκτηση, αλλά έχω πετύχει και άλλα ωραία εκεί στα δυτικά. Θεσσαλονίκη στο εξπρες στην Τούμπα (ο γύρος αξίζει κυρίως), και στον κατσαμάκα πλατεία Άθωνος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εχω να φαω καλο τυλιχτο στην Αθηνα απο τοτε που ημουν στο γυμνασιο.
Μιλαμε δηλαδη για τελη δεκαετιας 80.
Τα γαμησαν ολα οι αλβανοι. Το ισοπεδωσαν το σουβλακι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απο οτι εχω δει, δεν εχει σχεση η εθνικοτητα.Daje έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:08 Εχω να φαω καλο τυλιχτο στην Αθηνα απο τοτε που ημουν στο γυμνασιο.
Απλα εχει επικρατησει σχεδον παντου η προχειροτητα και το θρασος να ζητανε λεφτα για κατι που κανονικα δεν τρωγεται.
Αυτο δειχνει το τι συμβαινει με τον κοσμο γυρω μας, ανεχονται! Οτι τους σερβιρουν, θα το πληρωσουν, δεν θα πουν κιχ.
Παραδειγμα: Εισαι με παρεα για φαγητο, δινετε παραγγελια. Ερχονται τα φαγητα, καποια απο αυτα δεν ειναι αυτα που ζητησατε ή ειναι απαραδεκτα. Θες να το επιστρεψεις, να τους πεις παρτε το πισω. Τι πιο φυσικο οταν σεβεσαι τον εαυτο σου; Δεν ειναι αυτο που ζητησες; Δεν το πληρωνεις, απλα! Θα πεταχτουν οι υποτακτικοι γιεσερακηδες της παρεας και θα σου τη πουν, ελα μη κανεις θεμα κτλπ. Τους λες: Ειναι καρβουνο; Ειναι αυτο που ζητησαμε; Σου λενε: Ναι εχεις δικιο αλλα μη το δωσεις πισω, δεν πειραζει. Δηλαδη, σαφως αναγνωριζουν οτι δεν τρωγεται αυτη η μαλακια που σας σερβιραν αλλα λογω του οτι ετσι εχουν μαθει να δεχονται-ανεχονται, θελουν να το κανεις και εσυ για να μην νιωσουν αβολα.
Τους παρατας εκει και φευγεις, ηταν μια καλη αφορμη να ξεκοψεις απο τετοιους τυπους, δεν σου χρειαζονται στη ζωη σου!
Ειχαν ερθει καρβουνιασμενα τα μπιφτεκια της γυναικας του στο τραπεζι. Παρατηρω τη φαση, μιλανε μεταξυ τους, του λεει δεν θελει να τα φαει, της λεει νταξει αστα στην ακρη δεν πειραζει. Του λεω, γιατι δεν τα γυριζεις πισω; Ελα ρε συ μου λεει, θα κανω ολοκληρη ιστορια για τα μπιφτεκια; Του λεω δεν κανεις ιστορια, απλα τα επιστρεφεις πισω και τους λες να τα αφαιρεσουν απο τον λογαριασμο! Οχι ρε συ, νταξει μην γινεσαι υπερβολικος. Του λεω: Η γυναικα σου τα αφησε στην ακρη, σου πε δεν μπορει να τα φαει στη κατασταση που ειναι, ειναι καρβουνιασμενα, που ειναι η υπερβολη; Ελα νταξει, ας φαει κατι αλλο σιγα, και της εδωσε απο το δικο του πιατο. Η γυναικα του, συμφωνησε μαζι μου, οτι επρεπε να τα επιστρεψουμε πισω. Αυτος, τσαντιστηκε που συμφωνησε μαζι μου και της την ειπε κιολας.
Σηκωθηκα εφυγα, δεν αντεχονται αυτοι οι τυποι!!!
Καλη η γυναικα του? Τρωγοταν? Καλαμακι ή πιτα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Δεν ασχολουμαι με τις γυναικες συνεργατων τυπε, εχει χιλιαδες αλλες γυρω μας.
- Dwarven Blacksmith
Fake: όλοι επιστρέφουν κάτι που δεν ζήτησαν, κανένας δεν το κρατάειVolk έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:20Απο οτι εχω δει, δεν εχει σχεση η εθνικοτητα.Daje έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:08 Εχω να φαω καλο τυλιχτο στην Αθηνα απο τοτε που ημουν στο γυμνασιο.
Απλα εχει επικρατησει σχεδον παντου η προχειροτητα και το θρασος να ζητανε λεφτα για κατι που κανονικα δεν τρωγεται.
Αυτο δειχνει το τι συμβαινει με τον κοσμο γυρω μας, ανεχονται! Οτι τους σερβιρουν, θα το πληρωσουν, δεν θα πουν κιχ.
Παραδειγμα: Εισαι με παρεα για φαγητο, δινετε παραγγελια. Ερχονται τα φαγητα, καποια απο αυτα δεν ειναι αυτα που ζητησατε ή ειναι απαραδεκτα. Θες να το επιστρεψεις, να τους πεις παρτε το πισω. Τι πιο φυσικο οταν σεβεσαι τον εαυτο σου; Δεν ειναι αυτο που ζητησες; Δεν το πληρωνεις, απλα! Θα πεταχτουν οι υποτακτικοι γιεσερακηδες της παρεας και θα σου τη πουν, ελα μη κανεις θεμα κτλπ. Τους λες: Ειναι καρβουνο; Ειναι αυτο που ζητησαμε; Σου λενε: Ναι εχεις δικιο αλλα μη το δωσεις πισω, δεν πειραζει. Δηλαδη, σαφως αναγνωριζουν οτι δεν τρωγεται αυτη η μαλακια που σας σερβιραν αλλα λογω του οτι ετσι εχουν μαθει να δεχονται-ανεχονται, θελουν να το κανεις και εσυ για να μην νιωσουν αβολα.
Τους παρατας εκει και φευγεις, ηταν μια καλη αφορμη να ξεκοψεις απο τετοιους τυπους, δεν σου χρειαζονται στη ζωη σου!
Ειχαν ερθει καρβουνιασμενα τα μπιφτεκια της γυναικας του στο τραπεζι. Παρατηρω τη φαση, μιλανε μεταξυ τους, του λεει δεν θελει να τα φαει, της λεει νταξει αστα στην ακρη δεν πειραζει. Του λεω, γιατι δεν τα γυριζεις πισω; Ελα ρε συ μου λεει, θα κανω ολοκληρη ιστορια για τα μπιφτεκια; Του λεω δεν κανεις ιστορια, απλα τα επιστρεφεις πισω και τους λες να τα αφαιρεσουν απο τον λογαριασμο! Οχι ρε συ, νταξει μην γινεσαι υπερβολικος. Του λεω: Η γυναικα σου τα αφησε στην ακρη, σου πε δεν μπορει να τα φαει στη κατασταση που ειναι, ειναι καρβουνιασμενα, που ειναι η υπερβολη; Ελα νταξει, ας φαει κατι αλλο σιγα, και της εδωσε απο το δικο του πιατο. Η γυναικα του, συμφωνησε μαζι μου, οτι επρεπε να τα επιστρεψουμε πισω. Αυτος, τσαντιστηκε που συμφωνησε μαζι μου και της την ειπε κιολας.
Σηκωθηκα εφυγα, δεν αντεχονται αυτοι οι τυποι!!!
Real: OP is a Karen
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia