Υπάρχει άλλος λαός στον κόσμο που να θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα?panos291 έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 21:40 Υπαρχει αλλος λαος στον πλανητη (εξαιρουνται οι υποσαχαριοι) που να πιστευει Ζωγραφους, Πανοπουλους , Σωρρες κλπ?

Υπάρχει άλλος λαός στον κόσμο που να θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα?panos291 έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 21:40 Υπαρχει αλλος λαος στον πλανητη (εξαιρουνται οι υποσαχαριοι) που να πιστευει Ζωγραφους, Πανοπουλους , Σωρρες κλπ?

Εσυ δεν μας μας τα εχωνες επειδή δεν πιστευαμε τον Πανοπουλο? Που είναι το υπεραμαξι τελικα, μήπως εκλεψαν τις μπιελες οι ελοχιμ?
Εγώ έχω κάτι που δεν έχετε εσείς και λέγετε έρευνα.panos291 έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 22:00Εσυ δεν μας μας τα εχωνες επειδή δεν πιστευαμε τον Πανοπουλο? Που είναι το υπεραμαξι τελικα, μήπως εκλεψαν τις μπιελες οι ελοχιμ?
Αφου σε πολεμαει το Ελληνικο κρατος τοτε πηγαινε στην Γερμανια, ή στις ΗΠΑ, ή στην Ιαπωνια ή οπου αλλου θελεις, για να μεγαλουργησεις.seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 22:12Εγώ έχω κάτι που δεν έχετε εσείς και λέγετε έρευνα.
Αν ασχοληθείς με την έρευνα και βλέπεις ένα κράτος να αδιαφορεί τότε θα καταλάβεις τι παίζεται.
Το κράτος με ένα νόμο καταργεί όλες τις εφευρέσεις όταν θέλει.
Χωρίς χρήματα τίποτα δεν γίνεται παραγωγή.
Οι ιδέες όμως γίνονται και χωρίς χρήμα αλλά δεν προχωρούν χωρίς αυτό, και εκεί είναι το πρόβλημα των πατεντιάριδων.
Ας μας καλέσει το κράτος όλους εμάς να μας βοηθήσει και να το βοηθήσουμε.
Όταν σε πολεμάει το ίδιο σου το κράτος με τα τρολ τους νόμους και ότι άλλο φανταστείς τι περιμένεις από τους καινοτόμους?
επίσης το κράτος αρνείται να με χρηματοδοτήσει για να πίαζω μπάλα. Βέβαια καμιά ομάδα δεν με θέλει αλλά εγώ ξέρω ότι είμαι ο καλύτερος στη μπάλα σε όλο τον κόσμο, κατά την αποψή μου.seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 22:12Εγώ έχω κάτι που δεν έχετε εσείς και λέγετε έρευνα.
Αν ασχοληθείς με την έρευνα και βλέπεις ένα κράτος να αδιαφορεί τότε θα καταλάβεις τι παίζεται.
Οι ιδέες όμως γίνονται και χωρίς χρήμα αλλά δεν προχωρούν χωρίς αυτό, και εκεί είναι το πρόβλημα των πατεντιάριδων.
Όταν σε πολεμάει το ίδιο σου το κράτος με τα τρολ τους νόμους και ότι άλλο φανταστείς τι περιμένεις από τους καινοτόμους?
Ακούστε παιδιά κάτι. Δεν θα σας παρακαλέσω κιόλας για να μην σας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι. Ούτε εσάς ούτε το κράτος.Lord Brum έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 22:39επίσης το κράτος αρνείται να με χρηματοδοτήσει για να πίαζω μπάλα. Βέβαια καμιά ομάδα δεν με θέλει αλλά εγώ ξέρω ότι είμαι ο καλύτερος στη μπάλα σε όλο τον κόσμο, κατά την αποψή μου.seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 22:12Εγώ έχω κάτι που δεν έχετε εσείς και λέγετε έρευνα.panos291 έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 22:00
Εσυ δεν μας μας τα εχωνες επειδή δεν πιστευαμε τον Πανοπουλο? Που είναι το υπεραμαξι τελικα, μήπως εκλεψαν τις μπιελες οι ελοχιμ?
seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 23:17 Ακούστε παιδιά κάτι. Δεν θα σας παρακαλέσω κιόλας για να μην σας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι. Ούτε εσάς ούτε το κράτος.
Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω με την εμπειρία μου το κάνω.
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι σαν εμένα που το μόνο που τους νοιάζει είναι να αποδείξουν στον εαυτό τους την αξία τους.
Αυτό κάνω. Ερευνώ για την πάρτη μου, κάνω πλάκα σε μερικούς γιατί ξέρω ότι δεν αξίζουν ούτε να τους ενημερώνω, και όποιος γουστάρει ακολουθεί. Στην ζωή μου δεν κυνήγησα το χρήμα, ούτε ζήλεψα αυτούς που έχουν χρήματα αλλά θαύμασα τους πραγματικά μορφωμένους και καλλιεργημένους ανθρώπους. Ζούμε σε μια κοινωνία που ο ένας πάει να φάει τον άλλον. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.
Εγώ θαυμάζω τον εαυτό μου και ασχολούμαι με ιδέες. Γιατί να με νοιάζει τι πιστεύεις εσύ για εμένα? Πιστεύω ότι μόνο οι χαζοί ασχολούνται με τους άλλους.

Δεν φταίω εγώ που είσαστε ανίκανοι.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 00:19seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 23:17 Ακούστε παιδιά κάτι. Δεν θα σας παρακαλέσω κιόλας για να μην σας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι. Ούτε εσάς ούτε το κράτος.
Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω με την εμπειρία μου το κάνω.
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι σαν εμένα που το μόνο που τους νοιάζει είναι να αποδείξουν στον εαυτό τους την αξία τους.
Αυτό κάνω. Ερευνώ για την πάρτη μου, κάνω πλάκα σε μερικούς γιατί ξέρω ότι δεν αξίζουν ούτε να τους ενημερώνω, και όποιος γουστάρει ακολουθεί. Στην ζωή μου δεν κυνήγησα το χρήμα, ούτε ζήλεψα αυτούς που έχουν χρήματα αλλά θαύμασα τους πραγματικά μορφωμένους και καλλιεργημένους ανθρώπους. Ζούμε σε μια κοινωνία που ο ένας πάει να φάει τον άλλον. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.
Εγώ θαυμάζω τον εαυτό μου και ασχολούμαι με ιδέες. Γιατί να με νοιάζει τι πιστεύεις εσύ για εμένα? Πιστεύω ότι μόνο οι χαζοί ασχολούνται με τους άλλους.![]()
ναι, καταλαβαινω, απλως λεω οτι δεν ειναι να τον παιρνεις και πολυ στα σοβαρα. κατα καιρους εχει πει, και εχει κανει, χοντραδες.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:45Μπέρδεψες κάτι. Παρουσιάζω τα βίντεο του Παπαδόπουλου, όχι τις επιστημονικές γνώσεις του.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 09:25ο πάπαδοπουλος ειναι παντελως ασχετος με θετικες επιστημες και τεχνολογια.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:23 Και ο Παπαδόπουλος, σε έχει βγάλει,όπου τον Ζωγράφο τον στολίζει.
Κεκτημένη ταχύτητα ίσως.
οχι πολλες.
οσι εχουν βγαλει λυκειο, ξερουν περισσοτερα, εχουν βρει και αποδειξει οτι εισαι παντου λαθος.seismic έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 08:45 Καλά και ο κώλος της κατσίκας ξέρει και τα κάνει στρογγυλά.
Ένας που ξέρει περισσότερα μπορεί να μου πει που είμαι λάθος σε αυτά που λέω.
Κανένας δεν μπορεί να μου βρει λάθη οπότε είμαι ανώτερος όλων.
Τόσο απλά.
Εγώ έχω βρει όλα τα λάθη που κάνουν σήμερα στον αντισεισμικό σχεδιασμό.
Κανένας καθηγητής ή τεχνολογικό ίδρυμα δεν έχει βρει ούτε ένα λάθος σε αυτά που λέω.
Αυτά βάση εφαρμοσμένης έρευνας οπότε μόνο εγώ τα ξέρω και μόνο εγώ ξέρω που έχει φθάσει η έρευνά μου.
Πως μπορούν να με κρίνουν οι άλλοι που δεν έχουν ιδέα τι έχω κάνει?
αν κατι δουλευει, δεν εχει καμμια δουλεια το κρατος να επικυρωσει η οχι. βγαινει στην αγορα, και επικυρωνουν οι πελατες.seismic έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 09:26 Για την ενέργεια γίνονται παγκόσμιοι πόλεμοι.
Αν έστω και για μια στιγμή το κράτος είχε ενστάσεις για αυτή την εφεύρεση θα τις είχαν πει και θα είχαν αποκαλύψει ότι δεν δουλεύει.
Απεναντίας το κράτος το ίδιο την επικύρωσε σαν λειτουργική.
Αυτό και μόνο με έπεισε ότι λειτουργεί.
Όλοι εμείς είμαστε ανίκανοι επιστημονικά για να κρίνουμε εφαρμοσμένη έρευνα άλλων.
Το ότι όλοι στο κράτος σιωπούν ενώ ξέρουν ότι δουλεύει αφού την επικύρωσαν, αυτό μου δείχνει συνωμοσία και την αξία αυτής της εφεύρεσης.
Τα ίδια ισχύουν και για την δική μου εφεύρεση.
Τα ίδια ισχύουν και για εσένα. Δεν μπορεί ο κάθε εφευρέτης να ακούει τις δικές σου μαλακ...Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 10:27αν κατι δουλευει, δεν εχει καμμια δουλεια το κρατος να επικυρωσει η οχι. βγαινει στην αγορα, και επικυρωνουν οι πελατες.seismic έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 09:26 Για την ενέργεια γίνονται παγκόσμιοι πόλεμοι.
Αν έστω και για μια στιγμή το κράτος είχε ενστάσεις για αυτή την εφεύρεση θα τις είχαν πει και θα είχαν αποκαλύψει ότι δεν δουλεύει.
Απεναντίας το κράτος το ίδιο την επικύρωσε σαν λειτουργική.
Αυτό και μόνο με έπεισε ότι λειτουργεί.
Όλοι εμείς είμαστε ανίκανοι επιστημονικά για να κρίνουμε εφαρμοσμένη έρευνα άλλων.
Το ότι όλοι στο κράτος σιωπούν ενώ ξέρουν ότι δουλεύει αφού την επικύρωσαν, αυτό μου δείχνει συνωμοσία και την αξία αυτής της εφεύρεσης.
Τα ίδια ισχύουν και για την δική μου εφεύρεση.
τα ιδια ισχυουν και για τη δικη σου μαλακ...εεε, εφευρεση.